Söndag !

Nu håller vi på att fixa pastasalladen med tonfisk som är dagens middag , till den ska vi se film idag blir det Bangkok Dangerous ..

Idag har vi gjort en massa saker . Vaknade vid lite över 9 , vid 10 tiden stack vi till ner till gymmet " tro det eller ej men vi kom dit " tog 20min på cycklen riktigt skönt va det efteråt . Ska ner imorgon igen och även köra styrka .. Sen körde vi och handlade och fyllde på luft i däcket , när vi kom hem hade hjärtats mamma ringt hon måde bättre idag så vi körde ut till dom och fikade lite :) sen när vi kom hem ställde hjärtat sig och diska och jag drog över med damsugaren och dammade lite, så  nu är här rent och fint igen :) ska även byta sängkläder så det kommer bli extra skönt att gå och lägga sig ikväll :) . Har precis kollat Handbollen och spelat lite kort , fick ett nytt kortspel av min syster i julkpapp som vi testa nu femetta heter det , faktiskt väldigt roligt ..

Nu ikväll blir det bara film och mys, blir sängen i lagom tid idag imorgon blir det jobb . Ska jobba hela veckan på småbarnsavdelingen :)

Ha en bra Söndagskväll :)
Längtar till våren/Sommaren :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0