Kalas!

Kom nästan precis hem ifrån min systers kalas. Har haft en jätte trevlig kväll där det bjudits på smårgåstårta och cheesecake "mums". Fick även veta att min älskade bror kommer hem imorgon och stannar till söndag. Så hoppas på att vi kan åka ner och träffa honom på lördag. :)

Har suttit en stund nu vid datan och gick in på HD och läser att den 78 åriga kvinnan som blivit misshandlad på hemköps pakeringsplats i måndes vid 14 tiden har avlidit nu i eftermiddag. Detta är helt jävla sinnessjukt. Hur fan kan man göra så ? Jag hoppas verkligen att dom hittat mannen som gjorde detta. Hur fan kan man slå två äldre människor bara för att dom har tuttat på honom för att stod ivägen när dom skulle pakera? Han kan fan inte ha mycket innan för pannbenet ! Sånt här gör mig så fruktansvärt arg.

Och sen till en annan sak ! Sluta snacka så jävla mycket skit, och sluta upp med dina jävla falska rykten ! Är så sjukt trött på detta nu. Det kommer komma tillbaka till dig i slutänden. Och då hoppas jag att du förstår att man beter sig inte som du gör !! I mina ögon är du inte mycket just nu !
Det har gått för långt !

Så nu har jag fått kräka av mig lite. Haha. Jag är inte arg jag är bara väldigt trött på detta !

Nu tänkte jag snart gå in och lägga mig bredvid min älskling och hoppas på att jag somnar i tid idag. Hade så sjukt svårt för att sova inatt. Tänkte gå upp tidigt imorgon och gå en lång runda på järavallen. Hoppas bara på fint väder.

Sov gott mina underbara vänner :)

GRATTIS

God middag.

Här vaknar man upp till världes skit väder. Jag som hade planer på att åka till Järavallen. Men värdret stoppar inte mig. Jag och Jenny ska ut och gå en lång runda ändå. Blir först ner på stan för jag måste kolla en sak på hm innan jag beställer kläder som jag hittat.

Har precis käkat en banan så nu är jag redo på en power walk. Frukosten tar jag när jag kommit hem. Bränner ju mer på tom mage. Blir plugg när vi har kommit hem. Gustav ska hjälpa Jenny med matte B och jag måste plugga Webb Designe.

Ett Stort Grattis till min älskade syster Maria som fyller 31 idag. Hoppas att du får en fin dag. Vi ses ikväll <3


Här har vi min Syster när vi skulle spela Julklapps spelet. :)


Jag är Ikapp !

Godkväll!

Sitter hemma och tar det lugnt med Gustav,Thrana och Bobba. Dom spelar Fifa 10 och jag kollar runder på nätet, och Bobba försöker att hitta Grays avsnitt till mig. Johanna nu är jag snart ikapp, har bara 10 avsnitt kvar sen kan jag hänga med på onsdagskvällarna :)

Idag blev det 1 timmes promenad med Gustav och Jenny. Imorgon blir det Järavallen och den långa rundan om det inte regnar. Vi har även städat lägenheten idag, dammat,damsugat och torkat golven. Torka golven behövdes verkligen efter i lördes. Pojkarna som satt här hemma va väldigt duktiga på att inte bara ha groggen och ölen i glasen utan även på golvet.

Hoppas på att dom inte ska spela hela kvällen, hade hoppats på att vi kunde se Wallanders nya och käka Jordgubbarna med lite glass som jag köpte idag. :)

Ha en bra kväll mina vänner !




Tisdag 30 Mars !

God morgon , Eller God middag passar kanske bättre. Sov lite för länge idag. Trodde jag skulle vakna tidigt eftersom jag legat i två dagar nu och inte gjort ett skit. Igår vakna jag med huvudvärk så tog en tablett direkt men den ville inte försvinna. Så hela dagen låg jag med huvudvärk och illamående från och till. Kände mig mer som död än levande. Men idag är jag pigg och mår bra :) 

Ska snart fixa något att äta sen ska jag ta en välbehövlig dusch, sen idag blir det en långpromenad. Behöver det, har inte tränat sen i torsdes på gymmet. Får nog ta och gå dit imorgon förmiddag och köra lite. Men en powerwalk är minst lika bra :)

Bakis

En riktigt trevlig kväll igår, tack töser. Måste göras om !

Idag mår man som man förtjänar, lite huvudvärk och jävligt trött. Jag och Jessica ligger i soffan och bara latar oss. Blir nog en och annan pizza ikväll. Vem vet kanske ännu mer onyttigt. Lika bra att ta allt på en dag ;)


Tjejmiddag !

Ikväll går vi ALL IN töser !


Fredag 26 Mars !

Blev en lång dag idag, började dagen med en timmes promenad med Jenny. Riktigt fint väder va det , helt underbart att våren är här. Körde sen hem och käka frukost och kolla tv. Cecilia ringer mig och frågar om jag vill ta en cigg, självklart vill jag det. Stod och snacka en lång stund. Jag finns här för din gumman. Sen blev det plugg och fick klart mitt uppdrag. Sen hämtade Johanna mig och det blev lite ärenden i stan innan vi hämtade Lina och körde till Center Syd. Blev kycklingsallad på graffiti sen blev det shopping. Ville hitta något till imorgon men tyvärr hittade jag inget. Men hittade en sjukt snygg jacka som jag handlade med mig hem, kunde dock inte bestämma mig om jag ska ha den eller inte, men det lutar åt att jag ska ha den . Jag älskar jackan och tycker den sitter hur bra som helst. Så ja jag kommer behålla den annars kommer jag ångra mig när jag lämnar tillbaka den . Hittade även ett par skor , så ska tillbaka imorgon och lämna tillbaka två par skor och köpa dom nya :)

 

Kom inte hem fören vid 9 tiden och då kom Thrana och Paulina. Har käkat våfflor och snackat en massa. Nu sitter vi och kollar tv. Jag är trött som ett helt ålderdomshem.

 

Här är jackan jag köpte, vad tycker ni?

Inte världens bästa bild, jag vet !


Torsdag 25 Mars !

Idag vakna jag tidigt av att solen sken in genom persiennerna, så underbart att vakna pigg lite över 8 utan någon väckarklocka. Fick ett sms av Josse där hon undrade om jag skulle med till gymmet. Och det var ju klart att jag skulle det. så tjugo i 9 va vi på gymmet. Sjukt skönt att träna idag. Kom hem vid lite över 10 gick och duschade sen fixa jag lite frukost. Nu har jag precis kollat lite tv och ska snart bege mig till skolan för att ha en timmes matte.

Vet inte vad som händer sen, lite sugen på en runda till stan. Måste även plugga.




Malmö FF

I med och motgång tillsammans
Älska Malmö FF !
3-0 till Malmö mot Örebro.
En riktigt bra match !


Måndag 22 Mars !

Godkväll !

Tänkte snart gå in och lägga mig , är riktigt trött. Blev ett step träningspass innan, kändes som det var evighetersen man tränade fast det var i torsdes. Blir upp tidigt imorgon med för att hinna med gymmet innan jag ska köra till Malmö och få fixat mitt hår. Ska äntligen slinga och klippa det. Och imorgon är även dagen jag har längtat efter. Malmö FF ska ha sin hemmapremiär. Ska bli så underbar att få stå där igen och heja fram dom ..

Igår fick jag shoppat lite, fick med mig ett par ljusa jeans och två på gladiatorsandaler och ett par sjukt snygga solglasögon. Jag är riktigt nöjd med mina köp. Tyvärr hitta jag inga fina tröjer eller tunikor men jakten fortsätter. Brukar vara så att när man har pengar att shoppa för så hittar man inget.


Nu blir det tv:n en stund till innan sängen !

Godnatt !

Plugg,Scones, Väla!

Har haft en jätte bra helg.

Fredag: ÖveraskningsFest för Fritz som fyllde 18. Hade en jätte trevlig kväll.
Lördag: Soffläge hela dagen med Grey's anatomy på tv:n. På kvällen hem till Snutt en runda och spela kort med henne och Jenny.
Söndag: Lite plugg, baka scones sen shopping på väla med Sara och Jenny B.

Snart ska vi käka våra goda scones sen ska jag shoppa vår kläder. Tänkte beställa kläder från HM men 2 av 3 plagg som jag skulle beställa kommer inte fören i mitten på Maj eller början på Juni och då vill jag inte ha det . Jag köper ju kläder för att kunna ha det på Rhodos som vi åker till 9 Maj. Så kan ju hoppas på att HM har plaggen ute i butik med =)

Dåligt Humör !

Träningen igår gick jätte bra, kul att även komma igång med gymmet. Så nu ska vi försöka köra gym två gånger i veckan och pass två gånger i veckan. Efter träningen åkte jag hem och fick i mig lite frukost. Mitt hjärta Elle kom efter en stund med, vi prata en massa sen kolla vi på vårkläder. Jag måste bara in och beställa snart. Körde sen till Lund, jag skulle följa med Elle till doktorn sen körde jag vidare till Malmö och pappa. Vi skulle se MIF-Almtuna i första play-off matchen. Jag och pappa gick på Mc donalds och käka sen körde vi till Arenan. Matchen gick bra och Malmö van med 2-1 så nu hoppas vi bara på att dom vinner en till så är dom klara för kvalet. Det är bäst av 3 matcher.

Idag va det upp tidigt och jag va sjukt trött när jag vakna, ännu tråkigare va det och vakna och se att inte solen lyste. Gick till skolan och hade matte och engelsk prov. Körde sen och hämta Elle och körde henne hem. Hjärtat du vet att jag alltid finns där för dig och ställer upp för dig. <3 När jag kom hem fixa jag lite att äta sen kolla jag på Grey's anatomy " ja jag är helt fast i den serien" somnade även till och vakna av att min kära mamma ringde.

En runda till Affären och nu lagar jag middag, har även tvätt idag. Mitt humör har helt försvunnit. Jag va på bra humör innan nu känns det som att jag blir arg för minsta lilla. Usch jag gillar inte alls att känna såhär. Jag hoppas det ändras när jag fått mat i magen. Jag behöver verkligen plugga och det går inte så bra om man är på dåligt humör.

Nä nu ska jag fixa klart middagen , ha det bra  !


Tisdag 16 Mars.

Nu har jag varir lite slö igen !

Men helgen har bara sprungit förbi. Tyvärr blev inte fredagskvällen som man hade tänkt sig . Trevlig fest hos Marie, hade tänkt köra hem ganska tidigt men kom inte hem fören kl 5. Kvällen va trevlig fram till allt skit började. Detaljer tänker jag inte gå in på.

Lördagen va ju planerad till träning, men med tanken på den sena natten så hoppade vi träningen. Va helt död när jag vakan och kände mig nästan lite bakis fast jag inte druckit någon sprit dagen innan. Blev en lugn eftermiddag, Marie va här i någon timme sen somna jag på soffan och vaknade lagom till vi skulle handla lite gott inför kvällen. Jessica,Snutt och Fille skulle komma hit och äta hemmalagad pizza och kolla på Melodifestivalen Final. Har inte så mycket och säga om den förutom att helt fel låt vann. Har inte riktigt förstått hur svenska folket röstar. Om man kolla på Europas röster så fick inte Anna många poäng, jag tror inte det kommer gå så bra för henne i Norge. Det lär bli yterliggare en kvalplats för Sverige. Men men .

Söndagen blev det plugg och träning.

Måndag. Skola och träning .

Och just det. Allsvenskpremiär för Malmö FF igår, tyvärr bara 0-0. Men en sjukt snygg straffräddning av Dhalin. Gick in och läste aftonbladet imorse och dumaren Martin Hansson hade erkänt 1 timme  efter matchen att det var en felbedömning. Ofta han gör felbedömningar. Längtar till hemma premiären nästa tisdag :)

Nu har jag inte tid att skriva mer, ska iväg till gymmet.


Fredag 12 Mars !

Fredag och veckan har sprungit förbi.

I måndes åkte jag till Jessica i  Trelleborg, kom hem i onsdes. Fick även träffa min älskade mamma och kusin. Vi tog en lunch på istanbul och snacka en massa innan jag skulle köra tillbaka till Landskona igen.
Har haft bra dagar i Trelleborg. Älskar när jag får umgås med mina nära och kära.

När jag kom hem i onsdes började jag tvätta sen körde jag hem till Snutt, satt och snacka en massa och planerade lite roligheter. Josse kom med en runda :) <3

Igår va det tillbaka till skolan, fick äntligen tillbaka mitt matte prov som jag gjorde förra veckan. Fick 25 poäng, 15 var Godkänt, 26 var VG och 32 var full pott. Så jag är jätte nöjd. Lite retfullt att vara 1 poäng från VG. Men jag är riktigt nöjd. Jag är stolt över mig själv att jag fixar skolan så bra som jag gör. Jag har verkligen bevisat för mig själv och alla andra att jag kan :)

Efter skolan följde jag med Sandra och kolla på en skola som hon ska söka in på, sen körde vi ut och hälsade på Elle när hon jobbade för fullt :) Hem och fixa något att äta sen blev det träning . Riktigt skönt va det .

Nu ska jag snart äta min äggfrukost sen fixa lite saker för skolan innan jag ska ha samhäll. 13.30 till 15.30. Ikväll blir hem till Marie en runda på hennes födelsedagsfest. Men ingen sprit för min del, jag känner inte alls för att dricka och imorgon är det träning igen.

8 Mars !

Nu ligger jag hemma hos Jessica i gäst sängen :) Ska snart stänga datorn för att sova är väldigt trött.

Har haft en bra dag, hade en riktigt rolig samhälls lektion idag , blev många skratt. Sen körde jag till Trelleborg och hem till Jessica. Vi körde och handla middag , och idag blev det Taco. Sen har vi legat i soffan och snackat en massa och kollat tv.

Sov Gott

Söndag 7 Mars !

Har haft en underbar helg, specielt min fredag :)

Började fredagen med att kolla våra bästa år sen börja plugga på mitt uppdrag. Tog 1 timme sen va jag klar. Körde sen till älskade Elle, blev en lång promenad och massa snack. :) Körde hem vid 5 tiden och käka något snabbt sen kom min snutt och hämtade mig. Vi skulle till Center Syd för att handla på systemet sen köra och hämta Josse på hennes jobb i Malmö. När vi kom hem till Johanna börja hon på middagen och jag hoppa in i duschen. Det blev god kycklinggryta. Gjorde oss sen iordning och började dricka. Hade en riktigt rolig kväll med töserna på tages. Måste göras om snart :)

Lördagen vakna jag halv 10, blev inte så många timmars sömn. Blev att jag snacka med Jessica en stund sen käka jag frukost. Somna sen på soffan till One Tree Hill. Vid 5 tiden körde vi till Pappa och Monica som hade kalas. Det bjöds på smörgåstårta och kakor. Kollade på Andra Chansen och hade trevligt.

Idag har jag mest tränat. Vid 12 blev det ett step pass. Körde sen och handlade sen in till Snutt och Fille en runda. Käka lite pasta och snacka lite innan vi skulle tillbaka till friskis för ett dans pass. Körde en halv timme men vi tyckte inte det var kul så vi gick ut och körde lite på gymmet istället. Sen har jag bara tagit det lugnt hela kvällen. Ska snart in och kasta mig i sängen och kolla på tv.

Hoppas ni med har haft en trevlig helg.


Torsdag 4 Mars !

Snart är torsdagen slut och det blir helg :) Är ledig imorgon, min lärare är sjuk igen så inställd samhäll.

Haft en underbar dag. Hade matte prov innan idag som känndes hur bra som helst, sen gick jag hem och tog det lugnt kolla lite One Tree Hill och snacka med Jessica. Vid kvart över fem va det dags för mig att träna mitt första spinningpass med Josse . Det var faktiskt ganska kul men så jävla jobbigt. Trodde nästan jag skulle kräkas när passet var klart. Men det betyder bara att man verkligen har tränat. Och självklart blir det mer spinning nästa vecka. När vi tränat klart körde vi hem och duschade sen körde vi till Svalöv för att kolla när Snutt spelade fotboll. Dom spelade bra och det slutade 3-3 :) Körde sen hem till Snutt, och det blev en massa snack och planering av vår fredagskväll. Kommer bli så kul. :)

Nu sitter jag här och har precis snackat en timme med Jessica :) Och nu blir det One Tree Hill innan jag ska gå in och lägga mig bredvid min sovande sambo.

<3<3<3<3<3<3


Tisdag 2 Mars !

Tandläkaren gick jätte bra idag, jag sa att jag inte ville ha bedövning fast min tandläkare rekomenderare det. Jag sa till honom att jag ville pröva först och om jag tyckte det gjorde för ont skulle jag säga till honom, och det tyckte han lät bra. Han började borra och när han sluta så fråga han går det bra, jag bara ja det känns knappt. Tyckte nästan att ta tandsten är värre. Mamma tyckte det var roligt att se när dom borra för nu fick hon äntligen se hur det gick till. haha. När vi skulle gå sa min tandläkare till mig att han tyckte jag hade varit jätte duktig för det var tydligen inte många i min ålder som klarar av att borra utan bedövning. Och det kändes bra när han sa det :) Är stolt över mig själv. Men jag sa till mig själv att innan jag ska ha bedövning så ska jag veta om det gör ont eller inte. Det är ju onödigt att ta bedövning om det ändå inte gör ont. hehe. Men det är ju från person till person.

Efter tandläkaren så körde jag och min mamma och handlade lite på netto sen in om entre för att handla lite bullar. När vi kom hem till moster så fikade vi lite och snacka en massa innan min mamma skulle köra till frissan och jag skulle köra hem. Körde in om Malmö för att hämta Gustav på stationen. När vi kom till Landskona köra jag och Marie till Jenny för att hälsa på, skulle hjälpa henne att fylla i några papper. Blev massa snack :)

När jag kom hem började jag plugga direkt. Så nu ikväll har jag pluggat Engelska och Samhäll. Nu är jag trött så blir snart sängen. Börjar kl 8 imorgon, så det är upp tidigt.

Godnatt !

Nervös !

Godmorgon.

Helt underbart att vakna upp till stålande solsken :)

Nu börjar jag bli nervös, jag hatar tandläkaren och jag har inte ens bestämt mig för om jag ska ha bedövning eller inte.. Men men det kommer säkert gå bra. Men jag är ändå skit nevös. Vill inte tänka på hur det kommer vara när jag ska åka ditt.

Nu ska jag göra mig klar innan jag ska köra hem till min underbara mamma !

1 Mars

1 Mars och det är min och min älsklings dag :)  31 månader tsm <3

Dagen började med att jag försov mig, vaknade av älsklingens klocka och frågade han va den va , han bara kvart över 8, när börjar du ? , 8 sen vände jag mig om och somnade om ..

Steg upp vid halv tio tiden, tog det lugnt framför tv. Började sen kolla igenom lite skolsaker som jag måste plugga. Gick till skolan sen vid halv 3 och hade samhälls lektion. Josse kom sen och hämtade mig på skolan och vi åkte till Friskis och Svettis för att kolla lite med priser och så. Vi bestämde oss för att börja träna, och sen bestämde vi även att vi skulle starta med ett pass vid halv 8 idag. Åkte sen och hämta henns mamma och körde till City Gross för att handla lite. Körde sen inom Snutt på jobb och snackade lite. När vi kom hem lagade vi hemma lagad Pizza. Vid halv 8 tiden va det dags för vårt första pass och Step, sjukt kul va det :) På torsdag blir nästa pass och då bokade Josse in oss på spinning ska bli väldigt intressant och se hur det slutar. haha.

Nu har jag precis kollat på Familjen Annorlunda och spårlöst på webben. Missade ju lite när jag va och träna. Nu tänkte jag hoppa i säng.

Imorgon ska jag köra till Trelleborg ganska tidigt för att gå till tandläkaren och laga ett hål. Jag är sjukt nervös och jag har inte ens bestämt mig om jag ska ha bedövning eller inte ! Jag har aldrig haft hål tidigare så detta är första gången jag ska laga en tand. Men som tur är har jag världens bästa mamma med mig <3

Godnatt !

RSS 2.0