Tyskland Inatt :)

Har precis tagit mig en kall duch det bästa idag , Åkte till mamma igår vi kände att det var väldigt tråkigt att sitta hemma i en varm lägenhet.  Så igår låg man och solade sen grilla vi på kvällen sen blev det minigolf med Jessica och Martin :) Weeiii så bra jag spelade har aldrig spelat så bra i hela mitt liv det sämsta jag slog igår va 3 5or .. :)

Inatt åker vi till Tyskland :D Ska bli sjukt kul har längtat som fan kör hemme ifrån mamma vid halv 2 hämtar Jessica och Martin sen möter vi upp Fille och dom på Jet maken vid kavrt i två sen kör vi till båten :)

Nä nu ska jag ut och äta Vattenmelon sen göra mig klar för Jägerso där jag och Älsklingen ska vinna lite pengar :D

Godnatt

Tänkte skriva en rad här innan jag ska gå in och lägga mig är riktigt trött, men det är väl inte så konstigt eftersom jag och Sandra sat uppe till halv tre på kvällarna sen upp vid 10 .. Har varit riktigt roligt att ha Sandra här på besök, blev väldigt tomt när hon åkte hem innan idag .. Har hittat på lite saker ialla fall,
I lördes va det ju fest hemma hos Robin blev lite för rund under fötterna men det är sånt som händer. Hade ialla fall en riktigt trevlig och rolig kväll . Söndagen vaknade jag av att mamma ringde och frågade om dom kunde komma upp med mitt skrivbord och visst kunde dom det . När dom kom så fick mamma köra oss till Mcdonkan så vi kunde få lite bakis mat sen sat vi och snacka en massa och mamma hjälpte mig att sätta upp gardiner och lite sånt. På kvällen kom Robin och Sandra och det blev Buzz spelade och Gitar Hero :) Sen vid halv två på natten sat jag och Sandra och krängde chips och dippa och snacka en massa :D Fick sätta klockan på 10 på måndagen så vi kom upp i tid och inte sov bort hela dagen. Blev lite frukost sen efter mycket tänkande på vad vid skulle hitta på så körde vi till Hbg och gick på tropikariet där :) lite läskigt vissa djur gick löst bl.a fåglar och några apor. Efter besöket körde vi till väla så jag och Sandra kunde kolla lite på kläder inhandlade lite smink :D När vi kom hem till Landskrona igen så körde vi och handlade lite kyckling sen blev det middag sen kvällen bestod av spel :D lite dåliga förlorare va jag och Sandra men vi blev snabbt glada igen :D Sen idag Tisdag vaknade man lagom trött blev frukost sen vid två fick vi köra Sandra till tåget som skulle ta henne hem till Göteborg igen. Har varit underbart roligt att ha henne här hoppas på att hon kommer ner till oss skåningar igen ;) vi töser har ialla fall bestämt att vi ska åka upp en helg och festa i Gbg :D När vi lämnat Sandra körde vi och kollade tapeter till storarummet fick lite ider om hur vi kanske vill ha det . Efter det körde vi hem till Fille käka lite lunch sat och degade sen kom jag på att jag vill grilla ikväll så vi körde och fixa det sen blev det grillning på gården :D Sjukt gott . Sen gick vi upp till oss och spelade lite Buzz och nu spelar vi Gitar Hero men pojkarna får fortsätta själva för nu ska jag in och lägga mig i sängen..

Godnatt

Lördag

Sitter här och har precis smikat mig klart väntar på att älsklingen ska raka sig klart så jag kan fixa håret . Pappa och dom kommer och hämtar oss om knappt en halvtimme. Vi ska till Hbg och kolla på Eva Rydberg :D sen när det är slut kör pappa oss hem till Robin han har 21års fest idag , och när vi kommer dit har underbara Sandra dykt upp från Gbg :D Blir även utgång ikväll :) Får även träffa min snutt idag vilket va ett jävla tag sen sist känns det som " fast det var i onsdes" hon åker ju snart till huvudstaden och hur jag ska klara mig då är en annan femma ..

Nä nu måste jag nog fixa mitt hår så jag är klar när pappa och dom kommer ..


Veckan som gått ...

Va ett tag sen man skrev tänkte skriva lite om veckan ..

Torsdag,Fredag & Lördag va det karneval här i Landskrona . Kan bara sumera dom dagarna som riktigt roliga .

Söndagen
blev väldrigt lugn man va trött och lite halft bakis men det var väl inte så konstigt efter tre dagars festande. Blev ialla fall att vi lagade middag med Joel och Karin :) Chili con carne stod det på menyn , sjukt gott efter maten kastade vi oss i soffan och bara latade oss .

Måndag:
åkte jag in till Malmö träffade Jessica vi gick och fönstershoppade lite sen körde hon mig till Pappa och Monica som bjöd på middag innan jag och pappa skulle åka och möta syster för att kolla match. Matchen gick som den gick .

Tisdag: vaknade man på pappas soffa i kolonin av älskade Nelly som kom och slikade en i huvudet hon skulle bara kolla så jag va kvar :D gick in och la mig i pappas säng när dom åkte sen passade jag hundarna. Tyvärr va det inte så bra väder som jag hade hoppas på, så jag fick kolla tv tur hade jag att Grease gick på tv helt underbar film som jag älskar så jag låg och mös med mina älskade hundar framför tv . När pappa och dom kom hem körde vi och hämtade Gustav sen handlade vi pizza . När vi kom hem började vi planera Tysklands resan ..

Onsdag: vaknade vid 11 tog det lugnt till Karin hörde av sig gjorde mig i ordning sen gick jag och möte henne, vi gick ner en runda på stan och fikade och fönstershoppade lite , hittade en masa roligt . hehe. Men tyvärr får jag nöja mig med att bara titta så länge plånboken inte vill som jag .. Efter vår runda på stan kom vi på att vi kunde käka tsm så vi ringde pojkarna och så blev det att vi inhandlade Taco :) sen åkte vi och hämtade ut hennes tåg biljett hon ska åka hem idag :( sen åkte vi hem och började på middagen. Tacon sat precis där den skulle efter middagen kastede jag och Karin oss i soffan medans pojkarna diskade :)

Idag: har jag bara varit hemma och tagit det lungt älsklingen kommer hem lite tidigare idag :) bilen va klar så ska hämta den och hoppas på att den inte var så dyr att laga .. Sen jobbar han bara imorgon sen är han förhoppningsvis ledig i två veckor :D Nästa vecka är han tillgänglig ifall dom behöver han sen sista veckan i Juli har han semester och då ska vi hitta på en massa ...

nu ska jag gå och ringa min Mammi och snacka lite :D

Gå gärna in och kolla mina bilder http://hardtocatch.bilddagboken.se

Torsdag

Här sitter jag och lyssnar lite på rixfm och snackar med snutt på msn :) vi håller på att bestämma hur kvällen ska se ut . Blir väl att vi sitter hemma hos Johannas mamma en stund sen drar vi ner på karnevalen och glor lite och käkar langos :D Snart kommer Caroline till mig :) Såå kul att hon kommer hit till oss ikväll, va för länge sen vi sågs sist ..

Åhhh gud vad jag är hungrig blir att gå ut i köket nu och se om man kan hitta nåt gott och nyttigt. :)


Onsdag

Nu är älsklingen snart hemma från jobb, har precis sat på ungen för att värma maten från igår så den är klar när han kommer hem. Idag har man tvättat för första gången i nya tvättstugan och det gick hur bra som helst. Måste tvätta oftare än vad vi gjorde innan bara med tanken på att vi har mindre tvätt timmar här . Men det gör inte mig nåt va mycket bättre att tvätta i denna tvättstugan. Ikväll vet jag inte vad som händer får se sen när snutt ringer om vi skulle ses sen..

Imorgon börjar Landskrona karnevalen och håller på tills på lördag . Imorgon kommer min kusin hit :) hon ska gå med Gustav och Robin och se Lars Winerbäck sen ska hon sova över här. Så imorgon blir det en tripp ner och kolla vad dom har att erbjuda kanske lite dricka på kvällen vem vet ;)

Nä nu måste jag gå och fixa såsen till maten och invänta samtalet från Johanna om vad som händer ikväll :D



Helgen

Nu har jag pillat lite med min blogg, önskar att jag hade varit duktig på photoshop så man hade kunat göra en ny heater. Nu till helgen som varit.

Fredag : Paulina fyllde år så det blev lite fest hemma hos henne :)

Lördag : Dagen började med en god frukost med bullar som Snutt kom med när hon skulle hämta bilen. Sen blev det lugnt i väntan på att Johanna och Macki skulle komma. När dom kom bestämde vi för att gå ut i det fina vädret och spela lite fotboll och kubb :) tyvärr van inte vi flickor men lika glada var vi för det. Besämde oss för att äta lite så vi körde och handlade lite korv för att laga frans hotdog. Vid sju gick älsklingen hem till bobba och vi flickor gjorde oss iodning här. Vid 8 vandrade vi hem till Lasse som hade 23 års fest. riktigt roligt hade vi, vid halv 12 blev det en taxi ner till stan sen in på krogen. Blev en massa dansande och god dricka . Hade en riktigt rolig lördagskväll. Kvällen slutade med att vi hamna hemma hos Johanna där vi stannade för att sova , vi orkade inte vandra hem :P

Söndag : Sov inte jätte bra på natten "gör jag aldrig när jag sover borta" vid 1 tiden gick vi hem käkade lite varmamackor sen blev det en lugn dag/kväll. Cecilia kom och hälsade på en liten runda :)

Måndag : Igår blev jag väckt av telefonen vid 8 dom skulle komma och byta vår sovrumsdörr, när dom vat och hämtat den somnade jag om igen tills dom ringde igen vid 10 för att komma och sätta in den nya, när dom sat in dörren bestämde jag mig för att gå upp va lugnt hela dagen snacka med mamma i telefon :) . Vid 4 gick jag och möte Johanna :) Vi skulle ut och röra på oss slutade med att vi hamnade hos hennes moster , vi tänkte hälsa på Josse men hon jobbade ju :( så vi stannade och snacka blev bjudna på sjukt god kycklinggryta :) Josse missade tyvärr tåget så vi han inte träffa henne :( va hemma vid 9 så blev det lite tv och lite snack med Jessica sen började det åska och blixtra som fan så jag gick in och la mig hos älsklingen :D

Idag har jag varit med Johanna i Hbg hos ortopeden och det gick jätte bra hon får börja träna igen :) När vi kom hem till Landskrona igen blev det lite mat sen hem och nu sitter jag här. Ska snart träffa Johanna vi ska gå en runda med sessan :) Sen ikväll blev det lite ändrade planer för Josse skulle ju till Hbg ;) Så ska laga kötbullar sen blir det film med min älskling <3

Fredag "och lite ångest"

Då har man varit arbetslös i en vecka :( visst har det varit skönt att vara ledig men börjar redan bli trött på att gå hemma. Får börjar ta mig i kragen och gå ut och gå lite och läsa lite teroi nu när jag bara är hemma. Hoppas ialla fall att jag har jobb till hösten för jag pallar inte sitta hemma i flera månader och vi behöver pengarna.

Matchen igår : Men nöd och näppe så fick vi med oss 3 poäng. Matchen slutade 2-1 till Malmö. Ljungskile kämpade på bra hela matchen . Dumaren hade vi ju dock inte på vår sida jävla tur att det inte var han som fick avgöra matchen men det var jävligt nära , döma bort två straffar som är självklara sjukt dåligt att inte se dom, men men vi van ialla fall matchen tack vara födelsedagsbarnet Ola Toivonen och det är det som räknas. Nu är det bara att ta nya tag för GIF Sunsvall borta på söndag .

Skönt att det är fredag så jag kan få ha min älskling hemma i två dagar :) Hoppas på fint väder imorgon så man kan gå ut och gå en lång runda eller lägga sig i solen. Snart slutar älskade men han är inte hemma fören 6 och då ska jag ha maten klar så han kan vila lite sen innan vi ska hem till Paulina för att fira henne hon blir 21 år idag . Grattis snäckan. :) Och imorgon ska vi hem till Lasse och fira han , han fyllde 23 i måndes. :) Jag hade igentligen hoppas på en ganska lugn helg men ack så fel jag hade. Men det är alltid trevligt med lite fest.

Usch har lite ångest :( Måste fan börja röra på mig. Hatar känna att man bara blir större och större, Jag vet att jag inte blir det men det känns så. Men har blivit större det vet jag om, va jätte smal innan, vill inte vara så smal som jag var men vill gå ner lite. Men Johanna hjärtat mitt har lovat att vi ska göra något så jag "vi" rör på oss. Tack hjärtat mitt du ska veta att det betyder mycket för mig, Jag Älskar Dig <3 Hatar att känna såhär men blir väl så när man går hemma :(

Nä nu har jag nog inte så mycket mer att skriva, tänkte kolla igenom bilderna jag la in på datan från kameran och sen kanske lägga in dom på bdb... Ha en underbar fredagskväll :)

Onsdagskväll .

Här sitter man en onsdagskväll , har riktigt tråkigt älsklingen gick och la sig redan vid 8 han va jätte trött han har inte sovit bra på tre nätter nu han går ju upp kl 5 på morgonen. Och nu har vi ju fåt in tv:n i sovrummet så nu somnar han bättre .
Själv sitter man och fördriver tiden på msn , Sitter och snackar med Sandra för gbg :) hon kommer ner den 19 juli och stannar nångra dagar :D hon ska nog sova hos oss nån natt , Så roligt vi kommer ha det :D Ska fira henne nu när hon kommer hon fyller ju 20 den 18 Juli :D Åhh Gud så roligt vi kommer ha det när hon kommer ner :D

Idag har jag kört gick inte jätte bra tyckte jag, men min körlärare tyckte det gick bra. Dom har fåt in nya bilar så va första gången jag körde med dom idag, tar lite tid innan man vänjer sig. Ska inte köra från i Augusti nu sen går jag in på intensiv den 1 September. Får köra med Roland när jag är och hälsar på i Trelleborg .

Efter körningen möte jag Johanna så gick vi hem till mig , hade maten klar lagom till älsklingen kom hem från jobb. Mycket god middag . :)

Imorgon åker jag till pappa på förmiddagen :) ska umgås lite med familjen där innan fotbollen på kvällen. Pappa och Monica bjuder på middag . Mums hoppas på grillat . haha. Får äntligen träffa mina älskade hundar , som jag saknar dom . Sen vid 19 tiden börjar fotbollen igen efter en månads uppehåll :) som jag längtat.

Snart tänkte jag gå in och lägga mig brevis min älskade i vår nya stora säng :) så underbart skön den är :D

Snabbt.

Nu har vi äntligen fåt vår säng och älsklingen har sat ihopa den ikväll :) ska snart in och sova vår första natt i den :)
Internet kom snabbare än vad vi trodde, dom sa till oss att det skulle ta upp till 7 arbetsdagar och att telfonen skulle kopplas in idag, men dom va väldigt snabba och koppla in internet idag med vilket uppskattades väldigt mycket.

Igår va jag med hjärtat mitt :) Hon och Macki kom med bullar vid tolv så vi käka lite frukost sen körde vi till tippen och slägde massa skit sen hem till henens moster och hjälpte henne med hennes nya telefon :P sen åkte vi till svalöv och kollade på fotboll. :D 

Idag va jag duktig och fixade i det lilla rummet tog in sägen och packade upp det sista :) va även nere hos bovärden och hämtade nycklarna så nu har vi alla nycklar. Vid 5 kom Sofia :) Vi lagade pankakor "första gången för mig" och dom blev jätte goda :) sen sat vi och snackade en massa :D Måste göras om snart <3

Imorgon kommer bovärden för att besiktia lägenheten sen ska jag ner och köra på körskolan. Sen på kvällen kommer Johanna vi ska laga lite mat tsm :D

Grattis Hjärtat , Hoppas allt blir bättre denna gången. Är jätte glad för er skull . Älskar dig <3

Grattis till mig och Älsklingen som har 11 månader idag :D Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är allt <3

RSS 2.0