Tisdag 30 Juni !

Mitt internet funkar här :)

Har inte hunnit va här i ett dygn ens och myggen älskar mig redan , Bara igår fick jag tre mygg bet . Jag får panik det bara kliar och kliar . Min bästa vän just nu är myggmedelet . Och senare idag ska vi till ett apotek så jag kan handla medel mot klådan .. Jag luktar ju riktigt gott efter myggmedlet " Eller inte" men det är det fan värt om dom låter mig vara !!

Nu ska vi snart köra till Åre för att kanske åka upp i åreskytan och jag vågar , Är ju högdrädd till tusen. Sen ska vi även besiktia bilen . Så nu får ni hålla tummar och tår för att den ska gå igenom . 

Vi har många planer på vad vi ska göra här upp :) Inte en ända dag utan något att göra har vi .. Vi ska åka till Jamtli och gå där en hel dag , Ska få ta foto när vi har gamla kläder och så på oss :) kommer bli skit kul . Sen vill jag gå på deras djurpark här uppe sen blir det fiske och kanske lite golf ..  

Igår när vi kom upp va älsklingens syster med familj oxå här hans mamma hade lagat lasange som älsk hade beställt sen blev det choklad tårta :) mycket gott ..

Nu har jag äntligen fåt se Östersund utan snö :)

Nu kallar härtat att vi ska köra..

Puss och Kram

Måndag 29 Juni !

Nu är vi på ett Hotell i Norrköping och ska strax köra vidare dom 70 milen vi har kvar till Östersund . Kommer vara framma vid 5 tiden ungefär .

Vi har precis ätit en riktigt god Hotellfrukost , Jag bara älskar äta frukost på hotell . Nu ska vi snart packa ner allt och bege oss till den varma bilen .

Ha en bra dag ..

Söndag 28 Juni !

Nu sitter jag i bilen på väg upp till Östersund , har precis kört 17 mil och nu fick älsklingen ta över .. Vi har drygt 100 mil kvar att köra . Men vi har inte bestämt oss om vi ska övernatta någonstans, får se hur trötta vi är sen . Vi kom iväg lite senare än planerat , vi ville träffa älskade mamma innan vi åkte iväg.

Och igår när vi kom upp och skulle hälsa på va vi där en kvart sen körde dom iväg henne till operation . Nervös har jag varit hela natten då vi inte fåt något besked på hur det gick. Vi har ringt som galningar till avdelningen mamma ligger på för att höra när hon skulle komma upp från uppvaket . Vid 4 tiden ringde mamma själv till mig . Så sjukt lycklig blev jag av att höra hennes röst . Hon va jätte trött och lite prata sludrigt på grund av allt morfin hon får för smärtan . Men vi körde upp där en liten stund, det var så skönt att få sitta vid hennes sida och prata lite . Operationen har gått jätte bra men den va mer komplicerad än vad läkaren hade trott men nu har dom tagit bort blindtarmen som hade sprukit och en del av tjocktarmen hon slapp en stomipåse då kirugen som va en av dom bästa kunde sy ihopa tjocktarmen. Operationen tog nästan 6 timmar . Längre än vad det brukar ta när dom ska ta bort blindtarmen .
Mamma kommer få stanna på sjukhuset till slutet av veckan dom måste se så allt kommer igång igen . Nu ska hon bara återhämta sig och komma på fötter igen . Jag är så glad att allt har gått bra och nu hoppas vi på att hon snart får komma hem och att inget annat händer.

Jag älskar dig världens bästa Mamma , <3

 Tack för alla fina komentarer , Jag blir jätte rörd och glad när jag läser dom . Det betyder mycket <3 Fortsätt gärna att kommentera :)

Och ett JÄTTE STORT GRATTIS till min bästa älskling som fyller 24 år idag :) Jag Älskar Dig mest av allt . <3

Inlägget skulle ha publicerats lite tidigare men det gick inte :P Nu har vi kört dygt 40 mil .. Och det är dags för mig att sätta sig bakom ratten igen..

Hur mycket orkar man ?!

Jag vet inte var jag ska börja ? jag har så mycket i mitt huvud som jag måste få skriva av mig !

Vi har fåt svar på min pappas provsvar och han kommer få strålning och cellgifter . Dom har ju inte kunnat plocka bort hela tumören för den lilla bit som sitter kvar sitter på ett dumt ställe så tar dom bort den kan dom skada hjärnan . Hans tumör heter Gliom och på en skala där 1 är den barn får och 4 så kan man inte mycket göra så ligger pappas mest på 2 och en liten del på 3 . Dom kommer aldrig kunna "Friskförklara" pappa på grund av att en del sitter kvar som kan växa . Cellgifterna och strålningen ska få den att skrumpna och vi hoppas över allt att den inte växer . Dom kommer ha koll på pappa genom en rönken som han kommer få göra var 3 till 6 månad . Jag hatar orden att dom inte kommer kunna friskförklara honom och att den kan växa men jag vet att min pappa är stark och han kommer fixa detta ..

idag hände det som inte fick hända . Min mamma har blivit inlagd på sjukhus . Hon har måt dåligt kräkt och haft problem med magen . Vi trode först det var något hon hade ätit så hon blivit matförgiftat , Kräkningarna sluta men hon hade fortfarande ont i magen . Då trodde vi att det berode på magkatarren som mamma har. Efter allt som hänt och händer så är det inte så konstigt om den hade sat igång . Men det blev inte bättre så vi alla sa till mamma att ringa sin läkare eller vådcentralen . Idag fick vi henne till att göra det och dom sa att det värkar vara blindtarmen eller någon annan inflamation så hon fick åka ambulans till Malmö . Nu ikväll har vi fått svaren på rönken hon gjorde och det är blindtarmen så nu ikväll eller inatt kommer hon bli opererad :( Mamma jag vet att du är stark , du kommer snart vara hemma igen <3

Jag undrar när detta helvete ska sluta ! Jag orkar snart inte mer .. Först min Pappa sen min mamma  . Vad har man gjort för att förtjäna det ? Allt detta har hänt på mindre än en månad . Jag menar vad fan är odsen för det ? Mina tankar bara åker runder i mitt huvud , Jag fattar inte att detta händer . Jag vill bara lägga mig ner och försvinna och vakna upp när allt är bra igen . Hur fan tar man sig igenom all denna skit ?  Snälla låt allt bli bra igen . Låt Mammas operation gå bra och låt pappas behandling gå bra .. Jag kommer inte klara av mer dåliga besked .. Det räcker nu .. Jag klarar inte av mer ..

Mamma och Pappa jag älskar er . Jag klarar mig inte utan er. Ni är det bästa , Vad skulle jag gjort utan er ? Ni är det bästa i mitt liv . Jag vill ha er i mitt liv tills ni blir minst 90 år och snälla låt det bli så .. Jag Älskar Er  Världens bästa Mamma och Pappa <3



Idag är dagen !

Så nu är även midsommar helgen över för detta året , Hade en riktigt  rolig midsommarafton och midsommardag . Blev mycket skratt :) Och mycket kast i poolen :p  Tack för en underbar helg .

Igår körde jag till Pappsi och Monica när jag vaknat :) Monica ville till Ikea och jag är inte svår på det :) Fick äntligen mitt efterlängtade "skrivbord" till min bärbara data . Och den kosta faktiskt gratis :P Hon i kassan glömde slå in den :) Sånt gillas . Sen körde jag min pappa till tandläkaren och sen blev det lite solande och grillat till middag och hemmaodlade jordgubbar som jag och pappsi va ute och plockade .

Nu ska jag snart hoppa in i duchen sen ska jag packa ner tvätten och köra till Pappsi . Idag får vi svaren på provsvaren , är riktigt nervös . Vet inte riktigt vad man ska tänka och känna .. Allt kan hända . Men nu hoppas jag fan på posetiva svar .. För fan jag orkar inte med mer motgångar  nu ..Känns konstigt att den dagen vi har väntat på har äntligen kommit . Men idag finns det ännu mera hopp i våra tankar vi kan bara hoppas hela tiden ..  Snälla hoppas Läkaren har posetiva svar .. Jag är rädd  ...

 Har faktiskt inte riktigt ro till att skriva mer .. Mina nerver är inte som dom borde .. Är så nervös och rädd det känns i min mage ..

Puss och Kram

Pappa igår :)

Våra Jordgubbar :)

Pappa plockar jordgubbar :)

Hopp

Har varit lite dött här inne dom senaste dagarna , men har mycket i mitt huvud !

Har ialla fall kommit hem till Landskrona igen , och det är skönt att vara hemma . Som alla säger borta bra men hemma bäst :)

Jag har även varit upp i Norrköpning med min mamma och liten del av släkten för att fira mitt kusinbarn Johan som tog studenten :) Va riktigt roligt att åka upp och överaska honom :) Han visste inte att jag och mamma skulle följa med upp :) Men han blev jätte glad och överaskad , så vi lyckades :)

Pappa blir bara bättre och bättre för varje dag som går :) Och det är jätte skönt att se. Efter en sån operation där dom går in i huvudet och tar ut en tumör som va stor som en apelsin  " Ja ni läste rätt , den va stor som en Apelsin" så har han återhämtat sig jätte bra . I onsdes så blev han förflyttad till Malmö där han fick ligga i en dag sen fick han komma hem på permiss till måndag morgon då han fick åka in och ta bort klamrarna i huvudet som dom sat ihopa såret med sen blev han hem skickad igen . Sen idag åkte jag in med honom för han va tvungen att va där när ronden skulle gå och då skrev dom ut honom :) dom väntar bara på provsvaren som förhoppningsvis kommer om några dagar . Är fruktansvärt nervös,rädd och orolig för vad provsvaren ska säga . Jag hoppas inerligt att det är en godartad tumör .Jag hoppas verligen att han slipper cellgifter och strålning . Men nu kan vi bara hoppas och det är det ända vi gör . Han ska bli bra igen , min älskade pappsi <3 Nu glädjer vi oss åt att han har blivit så bra efter operationen och vi hoppas på att det ska fortsätta i detta spår ..  Min pappa är stark så är det bara . Nu finns det bara Hopp i våra tankar, Hopp om att provsvaren är bra .  <3

Har ialla fall fått ett glädjande besked och det är att jag Emelie Andersson kommer sätta sig i skolbänken igen den 17 Augusti och läsa upp mina betyg :)  Trodde aldrig att jag skulle sätta mig och plugga igen . Som min pappa sa till mig idag " Emelie jag trodde aldrig att jag skulle få höra dig säga att du tycker det ska bli kul att plugga :) Du som alltid sagt Aldrig mer Skola  " Haha det var inte bara mig själv jag chokade med att söka in till komvux ;)

Oj nu blev detta ett långt inlägg , så är det när man är dålig på att skriva sen när man väl ska skriva så måste man skriva av sig allt ..

Men nu ska jag ringa och terra Jessica ;) Mohhaha ...

Puss och Kram

Styrka och Ork !

Jag undrar var man får orken och styrkan ifrån? Mitt liv har ändrats på bara en kort tid. Och jag kan fortfarande inte fatta det . Först min kusin sen min mammas vän sen ska min mamma seperera och bara det känndes riktigt jobbigt och jag undrade om man kunde orka mer och övan på allt ihopa blir pappa sjuk . ! Var fan ska detta sluta?

Igår fick jag äntligen träffa pappa efter operationen , han är pigg och glad och det är starkt efter en sånt ingrep . Det var så skönt och få se honom skratta och få prata med honom . Han kommer att stanna i Lund tills på onsdag vad vi vet nu sen blir han förflyttad till Malmö . Han kommer inte få komma hem fören provsvaren har komit och dom hoppas vi på är POSETIVA . Jag orkar inte med mer negativt nu . Men man måste ju hela tiden va förbered på det värsta .

Idag har vi varit uppe på pappas jobb och lämnat två tårtor som Tack . Körde även till MFF shopen och köpte en keps till pappa :) Monica handla ett par kalsonger till honom och en flagga dom ska ha i trädgården :) Sen har vi kollat lite skor vi skulle handla ett par inneskor till pappa som han kan ha på sjukhuset . Nu sitter vi ute i kolonin och fikar , mamma kommer snart på en kopp kaffe :) Och vid 6 tiden ska vi köra och hälsa på Pappa :)

Vi bor just nu ute hos Monica i Kolonin , hon ville ha sällskap och jag tyckte det blir för mycket att köra från Landskorna till Lund eller Malmö varje dag . Jag skulle ha jobbat denna veckan men sjuka mig , det är alledes för mycket i mitt huvud nu så jag klarar inte av det . Ska åka och hälsa på barnen nästa vecka och ge dom lite glass. Fick ju gå så hastigt i fredes .

Nu ska jag gå ut och kolla vad min man gör , han är ute i trädgården och fixar :), fixar det pappa inte har haft ork till . Han är världes bästa . Utan honom nu hade jag inte klarat detta . Jag älskar honom över allt annat . Han är det absolut bästa .

Och ännu ett stort TACK till alla mina vänner som finns här för mig , Det betyder mer än vad ni tror . JAG ÄLSKAR ER ALLA  <3

Pappa <3

Att detta kunde hända min pappa fanns inte i den vildaste fantasin ! Jag kan fortfarande inte fatta det, jag har inte riktigt tagit in det . Det kändes som min värld rasade samman när jag fick telefon samtalet av min syster att min pappa är sjuk.

Idag har min pappa opererats det har varit dom jobbigaste timmarna jag har varit med om , den eviga väntan på att läkaren ska ringa och säga att allt har gåt bra är jobbig. Operationen tog ca 6 timmar och vid 5 tiden idag fick vi äntligen beskedet om att opertationen har gåt bra, nu vid 10 tiden fick vi beskedet om att pappa har vaknat och mår efter omstädigheterna bra och är vid medvetandet. Sjuksköterskan gick in och prata med honom och han hälsade till oss alla och den känslan att få höra det går inte att beskriva . Jag blev så glad .  Nu kommer det nästa jobbiga och få besket hur allt kommer gå efteråt . Men en sak i sänder.

Imorgon åker vi in och hälsar på honom :) Och jag längtar. Vill träffa min pappsi och krama om honom . Han är den bästa . Han är stark och envis och ger inte upp i det första taget . :) Han kommer ta sig igenom detta, han är en kämpe .

Pappa , Jag Älskar Dig <3

Jag och min älskade pappa på min student :)


Ett stort tack till er alla som finns där för mig/oss det betyder oehört mycket <3

Helgen :)

Man blir så glad när man vaknar och ser att det är ett helt underbart väder ute :) Idag blir det nog med en hel dag i solen med barnen , igår va vi ute hela dagen riktigt skönt va det. Man får ju passa på nu och va ute dom har ju lovat sämre väder resten av veckan ..

Tänkte skriva om min underbara helg med min Mamma <3
Har haft en jätte mysig helg . Fredagen började med att vi bara sat och snackade en massa sen bestämde vi oss för att hälsa på min Kusin och hennes barn , sen blev det att vi gick ut och åt planka på Istanbul , riktigt gott va det . Och mysigt länge sen jag va ute och åt med min mamma . När vi kom hem la vi oss framför tv och kollade film . 
I lördes körde vi till torget när vi vaknat så gick vi där lite tog en frukost på vattentornet sen gick vi i stan jag fick en jätte fin tunika av min mamma :) Och hon köpte en jätte fin skjorta till sig själv . Körde även ut till Maxi för dom skulle stänga ner sin skoaffär så vi shoppa lite skor :) och även handla mat . Tänkte sen köra hem men såg att kusinen ringt så tänkte vi att vi skulle köra bort och höra vad hon hade på hjärtat men då blev det en kopp kaffe där och massa prat . Vid halv 5 tiden va vi hemma igen :) På kvällen sen kom Jessica och hälsa på :)  Sen blev det soffan och Tv .
I söndes va det riktigt fint väder men på vårt schema stod det städning . Jag lovade att hjälpa mamma med toaletten där uppe och mitt gamla rum så tog hon det där nere . Dom ska ju komma och fotografera huset imorgon sen lägs det ut för försäljning . Sen kom min syster och hälsade på så vi åt kebabtallrik och vid 9 tiden körde jag hem igen körde in om Malmö och lämnade syster..  Glömde skriva att vid 10 tiden i söndes morse så ringde telefonen så va det från ett blommsterbud så dom skulle komma på eftermiddagen och lämna det . Min Bror och Lyndy hade skickat jätte fina blommor till Mamma :) Så glad hon blev ..

Nä nu ska jag göra mig klar sen måste jag köra till jobb , slutar 16,30 idag ..  Ha det bra mina vänner ..

Puss och kram

Igår hade älsklingen och jag 1 år och 10 månader . Jag Älskar Dig <3


RSS 2.0