Orolig .

Nu har vi äntligen skrivit kontrakt :)

Igår blev det en lång dag på jobb, började kl 8 fick jobba på ringen för dom skulle utvardera så jag och en till från en annan avdelning skulle ta hand om deras barn , barn mellan 1-2 år . Det gick hur bra som helst, va lite trött efter 4 timmar med dom små är van att jobba med dom större barnen. haha

När jag slutat kvart över 4 Kom Johanna,Sara och Perre och hämtade mig åkte till Center Syd för shopping, eller ja Johanna skulle shoppa lite. För ovanlighetens skulle handlade jag inte något. När vi komit hem till Landskrona igen så körde vi till City Gross och inhandlade lite mat. Va hemma vi 21-tiden lagom trött. Blev en stund framför tv med Johanna och Gustav sen vid tio åkte Johanna hem och vi gick och la oss.. Tack för en helt underbar dag töser :)

Nu ska jag snart bege mig till jobb. så sjukt trött är jag ska jobba över idag igen. Jobba över i tisdes på morgonen lika dant igår och idag ska jag jobba över på eftermiddagen slutar inte fören kvart i 5 "Drygt" . Så idag blir det bara en lugn hemma kväll. Imorgon slutar jag 13.00 så jävla skönt :D

Orolig , Ja det blev jag precis. Min lilla kusin på 3 år ligger inlagd på sjukhuset men fick höra att det var bättre nu, skönt. Lilla gumman allt kommer bli bra du är snart hemma igen. Jag älskar Dig <3

Helgen

Nu va denna helgen med över :( I fredes så åkte jag och Gustav till min pappa för att fira min faster, trevligt att få träffa familjen igen. Va hemma vid 23 tiden så det blev sängen direkt.
Lördag åkte jag till Kävlinge där Sofia möte upp mig vi körde till Center syd och hade en hel dag där :) Mycket trevligt måste snart göras om igen :) Va hemma vid 17 tiden och hoppade in i duchen innan Johanna och töserna kom. Blev förfest här hemma, sjukt trevligt hade jag. Tack för en underbar lördagkväll.
Söndag vaknade man och måde som man förtjänade, ringde Johanna så hon och Jenny kom vid 3 tiden . Vi tog det lugnt framför tv med massa onyttigt innan sängen kallade vid 22 tiden.

Idag blev det jobb slutade vid 2, Johanna kom och hämtade mig på jobb sen körde vi till Trelleborg. Jag skulle till tandläkaren :( gick ganska bra måste dra ut en tand till hösten vilket jag fasar över. Körde en runda till mamma och en runda till Jessica. När vi kom hem till Landskona så hämtade vi Sara sen hem till mig för att kolla fotboll . En helt underbar dag har jag haft tsm med Johanna :)

Nä nu kallar sängen. Fick bli ett snabbt inlägg är lite dålig på att skriva jag vet ska skärpa mig ..

Imorgon skriver vi kontrakt :D

Jaaa :D

Lång dag idag , först jobb mellan 08.45-16.15 sen hade jag min första körlektion 17.30 va inte hemma i lägenheten fören kl 19.00 så nu är man trött..

Lite jobbigt på jobb idag vet inte vad det är med barnen dom är helt uppe i varv , som tur det är det inte varje dag dom är det . Slutade som sagt 16.15 fick sjuts av snälla Sofia till kävlinge så jag va i landskrona en kvar tidigare än vad bussen hade varit så jag hann slänga i mig två hamburgare innan körningen. Fick ialla fall en trevlig prat stund med Sofia innan mitt tåg kom :) blir en shopping dag snart för oss två :D

Körningen gick jätte bra idag , lärde mig lite nya saker :D Ska köra den 4 igen.

Nu ikväll kom även Johanna på besök :) Vi sat och snackade en massa. :) På lördag ska vi ha kul :D

Vi fick lägenheten :D så underbart glad är jag. På tisdag skriver vi kontrakt och den 1 Juli flyttar vi in .


image8

Huvudvärk

Nu är denna dagen snart över . Tycker dagarna spriger förbi. Fast idag har varit en ganska seg dag på jobb, tiden har gåt jätte sakta.  Men alla dagar kan inte gå snabbt.

Har jätte ont i mitt huvud :( har haft det typ hela dagen. Och skit trött är jag . Men snart är klockan 8 då är det Gossip Girl på tv :D sen är det Desperate Housewifes :) Kan inte bli en bättre tisdagskväll .

Idag va vi och kolla en annan lägenhet , ganska fin men köket behövdes göras om. Men vi vill fortfarande ha den vi tackat ja till . Imorgon får vi förhoppningsvis svaret :D


Imorgon ska jag ha min första körlektion :)

Nä nu ska jag kasta mig i soffan ...


Svullen tand ..

Jävla tand fan , Har skit ont i min visdomstand som ska komma  upp nån gång, den är helt svullen så kan inte tugga eller något :(

Idag är det äntligen sista dagen man kan tacka ja . Så imrogon  hoppas vi på att vi får svar om det är vi som får det eller inte ..

Haft sovmorgon idag . Så sjukt skönt. ska snart ta bussen till jobb börjar halv 10 till halv 4 så det är en lugn dag.


Nu måste jag fixa det sista innan jobb ..


Söndags ångest.

Ja det har jag idag . Var har denna helgen tagit vägen? helgerna bara springer förbi. Är inte alls sugen på en veckas arbete.. 

Jag längtar ialla fall sjukt mycket till onsdag , hoppas hoppas på att det är vi som får den. 

Har precis övningskört kändes jätte bra ,hoppas det går lika bra med körläraren på onsdag . Det ska bli spännande och se vad han säger efter vi kört ..

Nu ska jag snart ner och äta lite .Sitter på mitt gamla rum med min data .haha.. Efter maten ska jag åka hem till min älskling :)


17 Maj

Veckan har varit lugn med jobb, fick jobba över i torsdes det var ju förskolansdag så vi hade öppet hus . :) Inte helt fel med lite mer pengar :D

I torsdes va vi och kolla på en lägenhet :) Fastna för den direkt, vi har tackat ja till den så nu hoppas vi på att det är vi som får den. där va tre andra som oxå hade blivit erbjudna att få komma och kolla så vi hoppas att dom inte vill ha den . haha. Men dom som bor där vill att det är vi som får den så vi skulle ringa på söndag kväll eller på måndag och se om nån annan hade varit och kollat på det. På tisdag är det sista dagen att tacka ja så på onsdag får vi reda på om vi får det . Hoppas :)

Igår slutade jag halv 1 så sjukt skönt. Låg och latade mig på soffan hela eftermiddagen till Gustav kom hem från jobb. Ringde Petter och han tyckte att vi skulle komma och dricka öl så vi åkte dit snacka massa och hade älmänt trevligt. vid 9 gick vi ner till stan för att handla pizza sen åkte vi hem till oss . Sen kom Johanna efter hon spelat sin match :) Synd bara att alla va så slöa . Blev inget hochey tittande vi somnade.

Och idag ska jag hem till Trelleborg , sitter och väntar på att mamma och Roland ska komma och hämta mig. Gustav är hos Tobbe och är parkeringsvakt idag och imorgon. Ikväll ska jag umgås med Jessica sen imorgon ska jag övningsköra :D


Stolt

Helgen har varit helt underbar. Sjukt varmt har det varit .
I lördes åkte vi till Stranden med Robin,Petter och Johanna. :) Låg och solade och snacka en massa hela eftermiddagen. Sen på kvällen tog vi tåget till Malmö och sen hem till Sara för att fira henne. En jätte trevlig kväll va det. Vid kvart över ett tog vi bussen till Trelleborg hem till mamma . Nä vi vaknade på söndagen blev det ut i solen direkt, Älsklingen va lite bakis så han låg och sov typ halva dagen. Solade och badade i poolen hela söndagen. På kvällen blev det grillning sen körde mamma och Roland oss till malmö.

Idag va det jobb mellan 08.00-14.30 skönt. När jag kom hem så åkte vi till körskolan gick på info möte sen skrev jag in mig :D Fixade böcker sen bokade jag tid för min första körlektion "nervös" men är stolt över mig själv att jag äntligen tagit det stooora steget att skriva in mig .

Vi har även skickat in intresseanmälan på 3 olika lägenheter så håll tummarna på att vi kan få komma och kolla på nån av dom .

Nu ska jag lägga mig i soffan en liten stund innan sängen kallar . Jobb imorgon mellan 09.30-15.30 .

Veckan .

Nu har man kommit hem från resan , eller rättaresagt för en vecka sen. Resan va helt underbar gjorde en massa roliga saker och hade varmt varje dag så lite bad och sol hann vi också med  :) Vi ville verkligen inte åka hem men tyvärr måste man ju det.   Bilder kommer upp på Bildagboken ( Hardtocatch) . 

Nu har en arbetsvecka gått :) Började mitt vik i måndes och allt går jätte bra trivs sjukt bra där jag är . Mina arbetstider är hur sköna som helst . Och ännu mer underbart är det ju att det har varit strålande sol hela veckan och vi är ute nästan hela dagarna med barnen.  I tordes va man ledig va studiedag på förskolan , blev lite städning här hemma sen åkte jag till Malmö för att träffa pappa och Syster skulle se Malmö FF - Gais , Skit match Malmö spelade som ja jag vet inte vad fotboll va det ialla fall inte, tur hade dom som fick in ett mål på 93 minuten så matchen slutade 1-1.

Igår åkte vi ut till stranden och grillade med hela gänget, jätte trevligt och roligt. Snart ska vi bege oss till Stranden och sola :) sen ikväll ska vi till Malmö och fira Sara som fyllt år, och inatt åker vi till mamma för att sova där och spendera morgon dagen med dom. Blir massa solande :)





RSS 2.0