Lördag .

Idag är mamma och Roland här på besök :D Vi har druckit lite kaffe och snackat en massa. Jag och Roland har kollat Brynäs-Malmö på tv , tur Malmö van med 3-2 :D Älsklingen och Mamma sitter och bygger puzzel . Dom stannar nog på middag med :D.

Ikväll får vi se vad som händer, har snackat lite med Robin och dom. Får se om det blir lite dricka med dom sen.
Igår blev det bara lugnt, va i Lund fick handlat mina älskade skor :D Så sjukt nöjd med mitt köp är jag. Sen stor handlade vi. När vi kom hem blev det Taco till middag och Lets Dance Final :D

Nu ska jag gå och umgås med Mamma,Roland och Älsklingen :D ..

<3

Håll Tummarna :D

Sat och kollade tv och slog på text tv där jag ser att det varit två rån i Landskrona i dag på förmiddagen med mindre än 8 min mellan rum. Hur sjukt är inte det ? Man är fan inte trygg nånstans, Första rånet va mot Netto vid koppargården och andra rånet va mot Handelsbanken .. !

Igår fick man fösta lönen :D Inte allt för mycket men det är pengar. Ska få lön från Lödde med, men det klyddade lite så får den på måndag :) .. Men lycklig blev jag igår när jag ringde min chef för jag skulle ha nummret till lönekontoret. Hon frågade om jag måde bättre - jag bara, ja feber är borta nu så det går mot bättringsvägen, Så frågade hon om jag hade mycket jobb denna månaden inbokad, - jag bara har onsdag sen tre dagar till i mitten av April, Hon bara okej för jag funderar på att ge dig ett Långtidsvik :D . Helt överlycklig blev jag, Andra gången hon säger till mig om långtidsvik.. Hoppas hoppas på att jag får det. Nu får ni hålla tummarna att jag får det . Hade suttit så fint :D

Igår när älsklingen kom hem körde vi till Lund, va tvungen att åka och snacka med dom på sparbanken finn om min lön från lödde. Sen efter det körde vi till Nova Lund :D Kollade bara lite på Gina , Sen va jag bara tvungen att gå in på skopugten, hitta ett par skor jag blev helt kär i, Sen foppatoffler som jag kan ha på jobb. Men sen kunde jag inte bestäma mig om jag skulle ta det eller inte :S , och älsklingen blev lite små iriterad så sluta med att jag gick därifrån utan skor. Men har bestämt mig för att jag vill ha det så vi får köra till Center Syd idag :D Handlade även en hem telefon igår :D Underbart att ha en bärbar telefon som inte dör efter 20 min fast den är fullladdad.

På måndag börjar äntligen ALLSVENSKAN igen :D Malmö FF - IFK Göteborg kl 19.45 på Malmö Stadion . Vi ses där ;)

Snart snart 29 dagar kvar . :) Måste ju snart börja inhandla lite saker till resan . :D

Sjuk igen ..

Sjuk igen .. Jag hatar det ..
Sitter och väntar på att klockan ska bli kvart över sju så jag kan ringa jobb och säga att jag inte kan jobba idag. Vill igentligen jobba men känner att min kropp inte riktigt orkar det. Inte bra att jobba med barn när man är sjuk, vill ju inte smitta dom underbara små liven. Har precis gjort lite te till älsklingen, han mår inte heller så bra men han går på utbildning så han kan inte stanna hemma. Missar han denna utbildningen kan han ju inte jobba med det sen. 

Skriver mer sen om helgen.


Glad Påsk

Gud vad skönt det är med långledigt :D

I torsdes Jobbade jag mellan 07.15-15.00 fick sluta tidigare :D När jag kom hem sa Älsklingen att hans mamma ville bjuda på middag så vi åkte dit . Jätte trevligt att träffa dom igen. När vi kom hem skulle vi kolla på film men jag somnade efter 20 min va så sjukt trött.
Igår va det långfredag, jag och älsklingen gjorde inte så mycket vi tog bara det lugnt kollade hochey vid 3 sen kom Eva och Henrik och hämtade oss va bjudna på middag igår med. Vi va där hela kvällen kollade lets dance sen när vi kom hem kollade vi lite tv sen blev det sängen.
IDag blir det 55års fest :D  Har precis varit och handlat lite bullar, pressentpapper och kort. Så nu väntar jag bara på äggen sen blir det frukost. Sen ska vi ta det lungt i nån timme , åker till malmö vid 3 så kommer pappa och hämtar oss sen börjar festen kl 6 :D Så roligt det ska bli ikväll, har verkligen set fram emot festen. Vi ska sova hos min styvsyster Jenny :D Så imorgon blir det umgås lite med dom sen när vi kommer hem blir det middag hos Eva och Henrik.

35 dagar kvar nu :D

Glad Påsk .


Jobb ..

Blev jobb igår mellan 07.00-16-00, Va ganska trött efter jobb. Blev styrka/medel kl 17.00. När jag kom hem halv sju blev det middag sen lite tv. Somnade redan kl halv 9 i soffan, skönt va verkligen trött. Sen ringde kl 6 imorse, började jobba halv 8, Jobbade till kl 16.00 idag. Så nu är man ganska trött ska upp kl 6 imorgon med börjar kvar över 7 imorgon. Kommer vara så skönt imorgon kväll och veta att man kan sova länge på fredag :D  + att det är lång helg. Men kan bara säga att jag älskar jobba med dom underbara barnen :D  Räknade lite innan på hur många timmar jag jobbat denna månaden , kan säga att det kommer bli en bra lön i April :) Lagom till Mallorca resan :D Sen skrev älsklingen på kontrakt idag :D Så han börjar jobba på tisdag + att han får ingen inestående lön :D det kan inte bli mer underbart.

Jag vill ha vår NU . Är trött på snön nu, Det är fan i mitten på mars då ska det inte snöa.

Idag fyller min styvmamma Monica  55 år :D Grattis .

Nu tänkte jag lägga mig i soffan, Älsklingen körde precis till Ängelholm för att hämta sina mamma,styvpappa och mormor som kommer med flyget. Lär väl ha somnat när han kommer hem igen . haha

Gustav, Jag Älskar Dig


Helgen .

I fredes jobbade man mellan 07.15-15-30, Va ju inte allt för pigg på kvällen. Tvingade älsklingen till att kolla Lets Dance men somnade till hela tiden . haha. Sen ringde Tobbe och frågade om vi ville följa med ner till stan han ville spela lite och Älsklingen va ju sugen på en öl. Så vi fäljde med ner. Träffade Sandra en gammal klasskompis som jag tog studenten med. LIte chokad över att se henne i Landskrona och hon va nog minst lika chokad över att se mig där . haha . Sat och snacka med henne en lång stund, sen kom fulla Petter och Robin. Sen vid halv 1 gick jag och älsklingen hem och sov . Så skönt att få lägga sig i sängen.
I lördes så sov vi kanske länge bara slappa hela eftermiddagen. Jessica kom runt halv sju vi lagade taco :D Sen vid halv 8 kom Petter och resten av folket . Vid 20.00 sat jag,Jessica en trött Robin och Petter framför tv och kollade in Melodifestivalen. Kan bara säga att rätt låt van :D Sen blev det lite singstar. Sen kom Cecilia och Belle :D
I går sov vi länge igen sen kollade vi två filmer, Vif halv 4 körde Jessica hem och jag fick panik palla inte sitta inne i det fina värdet körde bort till Petters och deras lokal. Umgicks lite med dom. Kan bara säga att dom är inte kloka nånstans. haha Sen körde vi till huset sate på värmen, sen hem och åt pizza och kolla Wallander :D

Idag körde Älsklingen och jag till Hbg skulle lämna in PS2 på lagning eftersom en lite sak spilde en grogg över det så det gick sönder. VI hade tur när vi lämna in det att vi fick ett nytt direkt :) Tur att dom inte tog in det på lagning och såg att det var fuktskador för då hade vi fåt betala det själva, och det hade inte blivit billigt. Sen åkte vi en runda till Väla gick där en lite stund sen skulle älsklingen bort till bemaningspatner och lämna in sina arbetskläder.
Sen körde vi och handla lite mat ,sem hem och städa lite. Sen nu ska jag snart träna lite dans :D

Dom ringde mig innan från häljarp så ska jobba imorgon mellan 07.00-16.00 lång dag . Sen jobbar man på onsdag och torsdag med men då är det i Lödde :D

Nä nu ska jag göra mig klar för träningen.

Måste bara skriva Grattis till min älskade hund Nelly som blir 11 år idag <3

                                                                    image5

Morning .

Tidig morgon, Har varit vaken sen klockan sex ska snart till jobb. Börjar jobba kl 07.15. Kommer vara en lång dag idag känner jag. Är redan trött + att det är fredag då vill man bara hem för det är helg ..
Nä nu måste jag göra mig klar ..

Går mot Bättrningsvägar .

Går äntligen mot bättrningsvägen :) Förkylningen är snart borta , hoppas på att snart få tillbaka smaken och lukten igen, hostar blir bättre för varje dag som går men fortfranade inte helt bra..
Har jobbat idag från 08.00-15.30 första gången jag va på smycket men trivdes jätte bra, skönt har ju några dagar till hos dom . :) Imorgon jobbar jag på Flisan från 09.00-15.30 skönt med lite sovmorgon, sen på fredag jobbar jag på smycket 07.15-16.00 lång dag .

Igår gjorde jag och Älsklingen inte så mycket vi tog bara det lugnt. Blev en runda till apoteket och inhandlade lite nässpray och hostmedecin. Sen handlade vi pizza sjukt gott har nästan bara ätit flytande föda sen i fredes. Sen blev det lite tv ocn sen sängen.

Idag ska vi inte göra något, är jätte trött . Just nu är älsklingen hemma hos Viking på en kopp kaffe. Och själv sitter jag och lyssnar på melodifestivalen låtar :) Får passa på att lyssna när älsklingen inte är hemma :P På lördag är det ju final :D Och den ska jag se med Jessica hon kommer hit :D

Nu är det bara 45 dagar kvar till Älskling,jag och hans familj åker till Mallorca :)

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och se om där är nåt bra på tv , Sen när älsklingen kommer hem blir det middag : )

Ha det underbart .

Sjuk ..

Inte nog med att  man skulle åka på magkatarr nu har jag fåt förkylning,hosta och feber . Så jävla drygt. Men feber har lagt sig lite nu . Skönt . Men hostar som en idiot och snyter mig var 5 min :P

Helgen .
I fredes blev det väldigt lugnt, trött va man efter att ha sovit tre timmar mellan torsdag och fredag sen varit uppe hela dagen.
I lördes gick jag och Älsklingen ner en runda till stan eftersom Fille sa att det skulle va nån marknad, Så nu vet vi att marknad för Fille är när dom visar en is skulptur . Haha . Men vi gick en runda, gick in och köpte en glass. Sen gick vi hem så ringde Viking och undra om vi kunde komma med en ipren han va sjuk , så åkte dit till honom, sen hem tog det lugnt sen ringde Thrana och fråga om Älsklingen kunde köra dom till lokalen , Så vi körde dit, kolla in deras lokal och deras ormar , usch tycker värkligen inte om dom. Sen kom vi fram till att Jag,Älsklingen,Thrana,Robin och Petter skulle spela bowling på kvällen. Så vi körde hem till oss vi va tvungna att laga middat och dom va för lata för att gå från lokalen och hit två timmar senare. haha . Så det blev Andra Chansen och sen begav vi oss till bowlingen. Bowlingen gick väl inte så bra :P Sen gick vi en runda ner på stan . Träffa Cecilia och Belle :D Trevligt. Älsklingen och dom tog en öl sen gick vi hem.
I söndes när vi vakna ringde Tobbe så kom han hit och åt lite frukost sen spela vi Teken, sen när det var tråkigt så ringde vi och boka en bana på bowlingen. Körde en runda åt lite luch sen blev det bowling. Gick bättre då än i lördes . Kom ett poäng efter älsklingen skit störigt .  haha . Sen senare på kvällen kolla jag och Älsklinge bara film och mös .
Idag har vi inte gjort så mycket . Gick en runda till posten för att hämta ut älsklingens körkort som han tappa för 7 månader sen . haha bättre sen än aldrig :P
Sen annars idag har vi bara spelat hockey och teken . Ska snart äta sen blir det tv..
Imorgon blir det lugnt som det ser ut nu . Måste vila upp mig inför tre jobb dagar som väntar , Skönt med pengar :D

Nä nu ska vi äta .

Jag Älskar Dig , Gustav Hansen .



Lördag ..

Känns bättre i magen nu .. Va nära på att åka in till Akuten igår natt , men när vi kom utanför helsingborgs sjukhus så kändes det bättre så vi körde runt i en timme sen körde vi till vårdcentralen, fick en tid vid 11. Hem och sov en  halvtimme sen dit igen. Fick sitta och vänta i mer än en halvtimme men när jag väl kom in visade sig att jag hade magkatarr, fick tabletter som jag ska ta en om dagen i två veckor upp till en månad . :( Fick dom starkaste tabletterna så att smärtan försvinner .  Om det inte blir bättre om en månad ska jag dit igen så får dom gå ner med en kamera i magen på mig :( Hoppas verkligen att det blir bättre . Får inte äta vad som helst nu  , Helst ska jag äta kokt mat , Ingen stakt mat. Ingen fet mat . Till frukost får det bli filmjök varje dag nu för det ska vara bra för magen.                           
                                                
 image4        Mina tabletter              image3
 

Annars igår så tog jag och Älsklingen bara det lungt , kollade lets dance sen gick vi och la oss vid 11. Båda va sjukt trötta. Idag vaknade man halv 9 , åt lite frukost sen blev det lite städning sen nu ska vi snart ner på stan, Dom ska tydligen ha marknad här i Landskrona. Sen ikväll får vi se vad som händer , Tobbe kanske kommer sen och spelar lite playstation 2 . Annars blir det nog lungt med god mat och film, blir nog att kolla andra chansen med om jag lyckas övertala älsklingen :P .Är lite fest sugen , men ingen sprit för min del på ett tag nu :(
 Nä nu ska jag gå och göra mig klar sen blir det stan .



Ajj :(

Kl är tio över 4 på natten och jag kan inte sova . Har såna fruktansvärda magsmärtor. Det började i onsdes kväll med att jag fick ont i min mage, blev rädd att det var maginflänsa men det visade sig att det inte var det . Igår på dagen gjorde det inte så ont, gick och la mig vid 11 och vaknade nu vid 2 och hade jätte ont . Älsklingen fick ringa sjukvårdsupplysningen, fick prata med dom och berätta var det gjorde ont och så . Han som jag prata med trode det var magkatarr . :( Kul .. Han tyckte jag skulle uppsöka vårdcentralen sen när dom öppnar, om det blev mycket värre skulle vi åka in akut.

Ska igentligen börja jobba kl 08.00 , men kan inte jobba när jag har så ont . Får ringa vid halv sju och sjukanmäla mig . Hatar det , vill verkligen jobba men kommer inte orka hela dagen när jag inte sovit och när jag har så ont .

Får gå in och  testa lägga mig igen hos Älsklingen, Han är den mest undebaraste personen som finns.  Han kan inte sova nu för att jag har så ont och är ledsen..
Svårt att ligga i sägen kan inte ligga still så ont det gör . Får gå och dricka lite varm mjölk som han sa till mig på sjukvårdsupplysningen ..

Första inlägget .

Har tidigare haft nogg.se/Emeliiea men ville ändra mig lite . Blev trött på noggen och har äntligen förståt hur man gjorde sin egen design här på bloggen .  :D

Kommer skriva mer senare , men nu ska jag och älsklingen gå och laga lite middag . 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0