Hejdå 2009 , Hej 2010 !

Sista dagen på 2009, jag kommer inte kunna blicka tillbaka med glädje på år 2009. År 2009 fick Min Kusin fick reda på att hon hade lugncancer, Gustavs mormor lämnade oss hastigt, Vi fick ett chock besked om att min pappa hade hjärntumör, min mamma åker in akut för blindtarmen och fick akutopereras, 1 dag senare och hon hade inte funits hos oss mer.

Har även fina minnen från 2009 med min underbara vänner,familj och kärleken. Jag har blivit starkare som person har fått bevisat att jag kan klara mer än vad jag tror. Min familj är stark och mina föräldrar ger inte upp i första taget. Jag har börjat skolan och jag gick på jullov med huvudet högt, jag kan :)

Jag vill tacka mina vänner och min kärlek som har stöttat mig under detta jobbiga år, ni är guld värda. Jag älskar er och jag hade inte klarat mig en minut utan er. Ni har verkligen ställt upp för mig och funnits där för mig när det har varit som jobbigast. Ni är det bästa och jag älskar er Högt, hade inte varit den jag är idag utan er <3

Och till min underbara familj , ÄLSKAR ER <3

Det nya året ska firas in med mina underbara vänner och min kärlek. Vid 12 slaget ska jag skåla in det nya året och önska att år 2010 ska ge oss mycket glädje och kärlek och inga fler hemska besked. 2010 kommer bli ett bra år !

GOTT NYTT ÅR !

Jag och min kärlek nyår 07



Jag och min kärlek nyår 08



Sista onsdagen 2009 !

Har haft underbara mellandagar med min familj. I lördes hämtade jag min syster på förmiddagen innan vi skulle till Center Syd för att shoppa, Jag,mamma,Lyndy och Maria åkte till centan för shoppning. Och vi alla hittade en hel del på rean, med mig hem fick jag 1 par Jeans, 1 par jeansleggings , 1 linne , 1 tröja, 1 skjorta väldigt nöjd med mina köp är jag. På kvällen lagade vi taco paj och spelade julklappspsel, detta var den bästa kvällen på väldigt länge. Vi hade så roligt tsm. Kommer bilder så låter dom tala för sig själv :) Spelade även Wii och åt gottis.

På söndagen åkte alla hem , väldigt tomt blev här. Saknar dom väldigt mycket. Dagarna går för fort när dom är här. På kvällen åkte jag hem till Jenny och hade myskväll.
Måndagen blev en hel dag med Jenny och shoppning, med mig hem fick jag en klämma och leggings till nyår. Kvällen åkte jag och Älsklingen hem till Johanna och Fille där även Josse var. Vi åt god mat , bytade julklappar och spelade Wii. Tack för julklappen blev väldigt nöjd, och tack för en väldigt trevlig kväll.
Igår körde jag med Marie till Lödde för att handla inför nyår , allt blev inhandlat. Kvällen blev film mys här hemma med Marie.

Idag har vi börjat städa ut julen är hemma, jultomtarna är nerpackade för detta året och granen ska oxå ut. Vi åker på fredag och är borta i 10 dagar och jag vill komma hem till ett rent och fint hem utan tomtar. Vi ska snart köra och handla på systemet inför nyår sen handla något gott att äta har inte fått frukost ännu. Håller även på att tvätta här hemma. Har även gjort mitt samhällsarbete idag, så nu va det med klart :)

Jag och min kärlek Julafton !

Hela älskade familjen <3




Juldagen

Nu va julen över för denna gången !

Har precis ättit en god frukost med familjen, och nu ska vi snart köra till Trelleborg för att umgås med kusinerna.

Lillejul fira vi hos min pappa med god mat, julklappar och julklappsspel. En jätte trevlig och mysig lillejul.
Julafton hade vi här hemma, Kalle Anka, god mat och julklappar, och en massa mys med bara familjen. Spelade Tp och jag vann. Det är så mysig att ha familjen här , inte ofta vi är samlade och imorgon kommer Maria och då är hela familjen samlad, och imorgon blir det julklappsspel här hemma.

Jag blev jätte nöjd med alla fina julklappar jag har fått :) Tack Alla !

Nä nu ska vi bege oss mot Trelleborg . Ha en bra Juldag !


Lille Jul

Dagen innan julafton och ikväll ska vi hem och fira jul hos min älskade pappa och Monica.

Sitter här hemma med min bror och Lyndy och väntar på att min älskade ska komma hem så vi kan börja laga dom där ca 3kg köttbullarna och skinkan.

Hade en väldigt trevlig dag igår, vid 9 hämtade vi min bror och Lyndy på kastrup sen körde vi in i Köpenhamn och gick runder där och käkade lunch. När vi va på väg hem körde vi in en runda på Center syd och handla dom sista julklapparna och handlade middag för kvällen. Det blev Taco, sen körde vi och hyrde film, så en myskväll hade vi.

Jag är så glad att dom kommer till oss nu, och imorgon kommer min älskade mamma. Detta kommer bli en undarbar jul. Och på lördag kommer Syster Maria till oss och stannar till söndag.  :D

Ha en underbar Lillejul mina vänner <3

21 December

Har precis tagit en varm och skön dusch, sitter nu i soffan med min älskling och vi ska snart se Sunes Jul som vi köpte idag .

Idag har vi varit igång nästan hela dagen, jag som hade planerat att bara ta det väldigt lugnt, men vem kan göra det precis innan jul? Jenny kom imorse vid 10 för att Gustav skulle hjälpa henne med matten innan hon skulle ha sitt prov vid halv 1 , när gusten hjälpte Jenny satt jag bara och slappa framför tv. Vid 2 tiden körde vi hem Jenny sen körde vi till Maxi i Lödde för att inhandla all julmat, fick handlat nästan allt och efter många om och män hittade vi äntligen glitter till granen och en stjärna.

När vi kom hem började älsklingen att sätta upp vår julgran och sen började vi städa lite. Vid 6 tiden körde vi ut till Eva och Henrik för att äta lite middag, fick väldigt god fisk och potatismos. När vi kom hem igen så började jag klä granen och Gustav fortsatte med städningen. Även alla julklappar blev inslagna.

Imorgon kommer äntligen min Bror och Lyndy hem, vi ska hämta dom vid 9 på kastrup sen ska vi köra in i Köpenhamn och gå där lite. Kommer bli så mysigt. Ska bli så underbart att få ha dom hemma några dagar. Saknaden är väldigt stor då vi bara träffas en gång om året under några dagar till jul.

Vår fina Julgran :)



20 December

Då va snart denna helgen med över , men det gör inget för idag är det Söndag och bara två dagar till min bror och Lyndy kommer till oss.

Idag hoppas jag på att vi ska handla vår julgran, annars ska vi bara ta det lugnt. Åka ut till Gustavs mamma och Henrik och äta middag. Måste även slå in alla julklappar.

I fredes va det lite fest här hemma, riktigt roligt hade vi. Spelade lite Wii och lite kortspel och bara skrattade och snacka en massa. Tack alla för en underbar fredagskväll !

Igår körde Gustav, Jag, Fille och Snutt till Lund för att handla lite julklappar. Vi hittade alla julklappar till julklappsspelet, när vi skulle in på Nova Lund va där så sjukt mycket folk långa köer bara för att komma in på pakeringen så vi körde till Center Syd i stället. När vi kom hem vid 4 la jag mig på soffan och vila lite innan vi skulle köra ut till Gustavs föräldrar för att äta god middag. Kvällen blev film och mys i soffan.

Massa Kärlek till min Snutt <3
Tävling, Dricka upp en öl snabbast.




18 December

Har nu varit väldigt duktig och storstädat hela lägenheten. Så nu tänkte jag faktiskt bara sitta ner och ta det väldigt lugnt en stund innan jag ska hoppa in i duchen. I kväll blir det lite party här hemma .

Vi kom iväg till Malmö efter många om och men igår, jag gick ner vid 10 tiden och skulle skrapa rutorna men när jag ska öppna dörren till bilen så går det inte att låsa upp, det jävla låset hade frusit fast. Så jag fick ringa Gustav så han fick komma ner och hjälpa mig. Passagerar dörren fick vi upp så vi kom in i bilen men förardören gick fan inte att låsa upp. Vi stod i 45 min och försökte, testa med allt men det gick inte. Så Gustav fick köra och hämta Elle, jag vägrar köra om inte förar dörren går att öppna. När vi kom ut till Elle så gick äntligen dörren att öppna. Jävla skit bil som inte klarar en vinter med lite minusgrader. Det tog över 1 timme att köra från Landskrona till Jägersro i Malmö men till Malmö kom vi och frukost på Mcdonals fick jag och kolla lite i affärerna på Jägersro innan vi körde till min syster och mitt hår blev fixat , Äntligen ! Sen blev det en runda till Ikea för att inhandla en julklapp sen till biltema för att handla julgranskulor då ikea inte hade ett skit. När vi lämnat Elle körde vi ner till pakeringen här vid idrottsplatsen så Gustav och Thrana fick leka av sig lite med bilarna. Kvällen blev lugn här hemma, Thrana och Paulina kom på besök så vi spelade lite Wii och käkade popcorn.


17 December

Det är så vitt och fint här utanför vårt fönster , känns lite som julkänslan börjar komma nu, och ännu mer snö har dom lovat ..

Hade en väldigt nervös mamma som ringde mig precis och ville inte att jag skulle ut och köra idag , men det måste jag , ska hämta Elle vid halv elva sen ska vi köra till Malmö för att handla lite julklappar sen vid halv 3 ska jag köra till min syster för att klippa & slinga mitt hår , äntligen säger jag . Jag hatar mitt hår just nu .

I tisdes körde jag och min älskling till Center Syd för att handla lite julklappar, vi fick handlat ganska många och ett Super Mario till mitt Wii . På kvällen körde vi hem till min Snutt, vi blev bjudna på krov stroganoff, mycket gott. Sen sat vi och snacka en massa och spelade Wii .

Igår gick jag på jullov, helt underbart att jag inte ska tillbaka dit fören den 11 Januari. När jag slutat vid 9 så körde jag och handla lite bullar sen körde jag ut till Elle. Vi åt god frukost kollade på Mysteriet på Greveholm och hade det mysigt med brasan tänd och snön som föll ner.

Nu måste jag göra mig iordning, måste snart köra lär ju ta sin lilla tid innan jag har kommit fram till Elle.


Nitendo Wii

Har hänt lite sen jag skrev för en vecka sen, skolan börjar leda mot sitt slut för denna terminen. Proven är över och vi får betyg för kurserna som jag läser på en termin. Jag är väldigt nöjd. Jullovet börjar på torsdag men går max två timmar om dagen tills dess, så jag klagar verkligen inte. Det är väldigt skönt att få koppla av lite från skolan nu..

I torsdes träffade jag min älskade Snutt och Josse :) Vi kollade på Hanbollen hemma hos deras gammelmormor sen åkte vi ut en runda till Jysk och Öb och sen hem till Josse , hade ju inte sett hennes lägenhet sen blev det makaroner och massa skratt och prat :) Har saknat att umgås med min Snutt.

I fredes åkte jag och Elle till Väla för att shoppa lite julklappar, blev kanske inte så många in köpta men jag vet ialla fall vad jag ska köpa .. :) En runda in på systemet och coop innan vi körde hem för att kolla på Idol och äta pizza här hemma :) Idol slutade precis som jag ville , ERIK tog hem allt :) Har sagt det från början han är så grym, sitter faktiskt just nu och lyssnar på honom :)

I lördes bakade jag med Elle , vi bakade Lussekatter,Mintkyssar och Conflakes med choklad. Mycket gott blev det och 42 lussebullar blev det så nu är frysen full . På kvällen gick jag och Älsklingen hem till Thrana och Paulina och spelade lite Wii .

Igår körde Jag,Älsklingen,Thrana och Paulina till Media Market i Malmö för att kolla lite och med hem fick en extern hårdisk och ett svart Nitendo Wii förlja med. Wii:et fick jag av min älskling :) Sen blev det en runda till Nova Lund för att kolla lite och Äta. Kvällen blev lugn i soffan med min älskling.

Snart ska vi köra och hämta mitt betyg i naturkunskap sen ska vi handla lite mat ..

7 December

Då va denna måndagen snart slut och jag har mest tillängnat denna dagen åt att plugga. Skolan kl 8 imorse till kl halv 12 , körde sen ner i stan med Marie och uträtta några ärenden sen hem åt lite och läste lite historia , tillbaka till skolan halv 3 sen hem igen en kvart efter. Fick reda på vår uppgift vi ska hålla på med nu som sista timmarna på samhällen. Fick dock inte reda på vårt provresultat från samhällsprovet vi gjorde i fredes, jag som hade sett fram emot att få reda på vad jag fick. Sen hem och började plugga på historian som jag sitter och pluggar på nu . Mina ögon börjar bli väldigt trötta så blir snart sängen. Tur jag har sovmorgon imorgon..

En sak som gör mig väldigt glad just nu är att detta är sista kvällen denna termin som jag behöver sitta och plugga till något prov och ännu mer glad blir jag av att tänka på att efter provet imorgon är det inte mer historie plugg iheller .. Ohhhh så glad jag blev nu :)

Biljetterna är nu beställda och vi kommer åka upp till Stockholm dagen efter nyår och hälsa på Gustavs pappa och lillasyster sen tisdagen den 5 Januari åker vi vidare upp till Östersund för att hälsa på Gustavs mamma, Henrik och systern med familj. Och självklart åka skidor :) Kommer åka hem den 10 Januari.

Detta jullov kommer bli perfekt :)

Nä nu ska jag läsa lite så jag kan få gå och sova någongång ..

Godnatt
Här är jag förra året i åre, längtar tills vi ska dit igen när vi är uppe i Östersund.


Andra Advent !

Då va det söndag och Andra advent :)

Veckorna bara springer förbi tycker jag , nu är det bara två veckor kvar till denna terminen är slut. På onsdag kväll är allt jobbigt med skolan slut. Alla prov är över och betygen ska sättas, och det känns så skönt.

Helgen har varit lugn och skön. I fredes va Tharna och Paulina här vi käkade Planka , kollade idol och spela spel :) Nu ska Erik vinna :) Igår pluggade jag på dagen sen kom Elle och Emmy och hälsade på :) Dom väntade på att Petter skulle sluta jobba. Tycker det är helt underbart att vi har börjat träffats mer igen hjärtat :) Sen igår kväll kom Robin så käka vi middag och kollade "Flickan som lekte med elden" sen åkte vi hem till Snutt där Fille och Dennis va . Snacka lite och dom andra drack. Följde med Snutt,Fille och Dennis ner i stan. Blev en runda på krogen sen skulle dom vidare till Tages och jag körde hem . Underbart att få träffa Snutt , har saknat dig massor.

Nu sitter jag här och ska nu ta tag i min historie bok och börja plugga på Första världskriget,Andra världskriget och Kalla kriget.

Ha en underbar Andra Advent !

1 December

1 December och det betyder att jag och min Älskling har 2 år och 4 månader :)

Nu är vi redan inne i December månad :) Och jag älskar denna månaden. Det är så mycket som händer. Jag går på jullov så äntligen tre veckors vila från plugg. Alla mysiga hemma kvällar med tända ljus och alla fina tomtar och resten av julsakerna. Julklapps handlande :) Sen kommer min älskade bror och Lyndy hem och stannar hos oss från den 22 till den 27 December. Lille jul ska vi fira hos min pappa och julafton ska vi ha här hemma :) Min syster ska komma och hälsa på :) Nyår som Marie ska ha :) Sen åker vi antagligen upp till Östersund och åker skidor efter nyår :) + en massa mys med vännerna och familjen <3

Börjar må bättre nu, nu får ialla fall vätskan och maten stanna i min mage. Kroppen känns fortfarande lite slö och jag orkar inte göra allt för mycket . Men det blir nog snart bättre det med.. Jag är glad så länge jag slipper springa på toa och kräka hela tiden.

Nu ska vi snart äta god gulasch soppa till middag som min älskling står och lagar nu.. Och det ska bli så gott ..
Sen ska jag sätta mig med min samhäll har prov på fredag !

Hoppas ni har en bra 1 December :)

Julen för 2 års sen :) Mina två älskade syskon och jag !



RSS 2.0