Fredag 30 Oktober!

Då va det redan fredag , sista dagen på vårt lov om man inte räknar med helgen som kommer. Har varit helt underbart med "lov" har haft en hel del att göra ändå när det gäller skolan. Men skönt har det varit att bara ha tagit det lungt och inte gjort allt för mycket.

Har precis tagit mig ett varmt bad efter några timmars pluggande. Äntligen har jag lämnat in alla uppgifter i Männsikan Socialt och Kulturelt :) Jag är så glad just nu .. Så skönt att ha det över nu. Har bara slut uppgiften kvar och den ska inte vara klar fören i början på December. Så en kurs mindre med uppgifter :)

Nu väntar jag på att Älsklingen min ska hoppa in i duchen sen ville han köra en runda till Centan och jag är ju i nte svår på att följa med :) Han ska lämna tillbaka en roauter och kanske handla nya tekken 6  till PS3 :) Sen ska vi handla lite mat , ikväll står det ost och skink paj på menyn :) Och sen ska jag kolla Idol :) En helt underbar lugn fredag precis som jag vill ha det :)

Men Imorgon blir det lite mer Ös ;)


En gammal bild på mig och mitt hjärta som jag aldrig hade klarat mig utan <3


Tänkte faktiskt ta lite foto och lägga in på vårt nya storarum så ni som inte redan sätt det kan få se det på bild :)

Trevlig fredag mina vänner !

Torsdag 29 Oktober !

Då va det redan torsdag , och detta lovet har bara flygit förbi ! Tyvärr har jag legat dålig i två dagar. Har fått ont i min mage igen och det är magkatarren som har börjat göra ont igen. Och det är kanske inte så konstigt med tanken på hur mycket jag sterssar upp mig för skolan . Men när jag börjar på måndag ska jag inte ha något gammal kvar att göra utan bara se framåt :) Och som det ser ut nu så kommer jag att klara det med :)

Har även varit och sökt för nästa termin så till våren kommer jag läsa Samhäll,matte och engelska termin två. Sen Psykologi A, Religon B, Webbdesinge, och progamhantering :)

Annars i veckan har jag mest bara legat hemma pågrund av min mage, Igår träffade jag hjärtat Elle en runda i stan :) och på kvällen va jag hos Jenny och kollade film :) Och idag kom Snutt en runda och hälsade på :)

Idag fick vi även veta att från och med den 1 Januari kommer vi inte bo i Landskonahem längre , dom har sålt vissa fastigheter och vårt hus va ett av dom. Och vem som kommer ta över det vet vi inte ännu. Men det som va lite läskigt va att jag och Älsklingen satt och prata om det en timme innan informationen kom i brevlådan.

Och något annat jag inte har sktivit om i bloggen är att den 9 Maj kommer älsklingen och jag flyga ner till Rhodos en vecka med älsklingens familj :)

Och här är en bild på vart vi ska :)


Lördag 24 Oktober!

Godmorgon :)

Har varit vaken i lite mer än en timme nu , Hampus vaknade vid 6 tiden och då va det bara att gå upp . Nu sitter vi och tittar på barnprogram . Hade tänkt att vi skulle gå ner på lekplatsen sen men just nu så rengar det :( Så får se om jag kan komma på något annat vi kan göra.

Äntligen helg och nästa vecka har jag bara en lektion på måndagen mellan 08.00-10.00 sen är det lov i en vecka :) Lov och lov måste plugga en hel del men får ialla fall sova :)

Nu har vi äntligen fått klart i vårt storarum, har handlat nya möbler och fått nytt golv och om tapeserat, och nu är det så fint här hemma. Jag trivs som fisken i vattnet :)

Annars har det väl inte hänt för mycket, i veckan har det mest varit fix här hemma, plugg och en runda på nya Ikea i Malmö :D Och match i måndes . Snart är fotbollssäsongen över :(

Ha en bra Lördag :)



Måndag 12 Oktober !

Nu börjar jag må bättre igen, ingen feber nu ialla fall nu har jag bara ont i kroppen och ingen ork . Men sjukt rastlös är jag . Jag hatar att bara ligga hemma och kolla på film och inte kunna göra något. Och ännu mindre kan man göra nu när målaren är här och vi bara kan vara i sovrummet eller i en liten del av köket. Men vad gör man inte för ett fint storarum.

Även lite ångest har jag. Imorgon har jag ett historie prov och vad gör jag, jo jag ligger hemma och är sjuk. Många hade säkert blivit glada att slippa göra ett prov och tänkt " JA nu får jag mer tid på mig att plugga" medans jag tänker att jag vill inte sjuta upp detta prov bättre att få det gjort. Men som sagt vad ska man göra om man är sjuk.

Ialla fall så hoppas jag på att få sova inatt, sov jätte dåligt igår vakna hela tiden av febern tog tempen med och hade 39,7 snacka om att jag blev lite rädd där. Sist jag hade så hög feber så va jag liten. Älsklingen fick inte sovit mycket inatt jag hade vänt och vridigt på mig hela tiden. Stackaren . Så han ligger och nannar så sött här sidan om mig nu :)

Söndag 11 Oktober !

Godmiddag söndag!

Är inte allt för bra här, har gått och blivit förkyld och är tjock i halsen. Jag visste att denna förkyldning skulle komma det var bara frågan om när. Gustav har varit förkyld nu i två veckor och ofta att jag inte blir smittad om någon annan är sjuk.. Nu är ju mitt immunförsvar inte det bästa går reda på pencelin.

Har varit lite dålig på att skriva jag vet, och jag ska försöka bättra mig ialla fall några inlägg i veckan.

Har haft en jätte bra helg, i fredes träffade jag Snutt en liten stund som jag har saknat dig "Skärpning på oss ". Sen bjöd Marie på middag, väldigt gottt. Sen blev det hem till Jenny för lite fest :) Hade en riktigt rolig fredagskväll med singstar dricka och trevligt sällskap. Blev väldigt mycket skratt. Ut i stan vid halv 12 gick till Olivers fick stämpel sen gick vi vidrade till dom andra pubarna för att se om där va något roligt folk, och jag träffade på en hel del som man kände. Fick även träffat älsklingen :) Sen gick vi tillbaka till Olivers och dansade hela kvällen :) Hade jätte roligt. Vid tre tiden så vinglade vi hem till jenny hon ville inte sova själv och jag ville inte gå själv hem . Sov till tio igår mådde väl inte jätte bra igår men efter en huvudvärkstablett och frukost så va man människa igen. Vid 12 tiden kom Hampus hem från sin barnvakt så då va det bara att vakna till. haha. När han skulle sova middag så gick jag och Jenny och la oss. När vi vakna gjorde dom sig i ordning för vi skulle gå hem till mig :) Vi skulle äta pizza med Älsklingen sen skulle vi plugga "vilket det inte blev mycket av, så ångest nu" Sen blev det massa prat,skatt och film och massa godis :) Hampus somna gott i vår säng så då blev det en Johan Falk filmen sen kom Jennys farmor och hämta dom vid 10 tiden och då kollade älsklingen och jag klart filmen sen sängen :)
Och idag vaknade jag med förkyldning och ska snart plugga historia, men först frukost framför idol som jag missade i fredes.

Och idag ska vi tömma hela storarummet för imorgon kommer målaren och ska tapesera om :) ÄNTLIGEN .


Ett STORT grattis till Caroline och Johan som fick sin efterlängtade Gosse igår :)


RSS 2.0