Tisdag

God Morgon mina kära vänner !

Känner mig faktiskt ganska pigg , men har ju haft sovmorgon idag ju, börjar inte fören kl 9 och slutar 17.30 mindre kul .

igår hade vi utflyckt med barnen på jobb , vi gick till skogen så dom fick springa och leka sen fick dom äta sin matsäck så roligt dom tyckte det var och spännande , barnen jag jobabr med är mellan 1 och 3 år så vissa av barnen har ju aldrig varit ute på utflyckt med egen matsäck förr .. När vi gick tillbaka somnade alla barnen . Blev en riktigt lyckad utflyckt .

När jag kom hem igår från jobb blev det ett träningspass på gymmet , sen blev det soffan och tv.

Idag blir det som sagt jobb til halv  6 sen kanske en runda på Gymmet ..

Imorgon ska jag gå på matche och se på Malmö . Har faktiskt varit på alla hemma matchen hitentils :P haha  Är man MFF:are så är man ..

Nä nu ser jag att klockan har tickat iväg så nu ska jag göra mig klar innan jag ska köra till jobbet ..

Jag i mina nya brillor :P

Söndag & ny vecka väntar

Nu va helgen över och en veckas arbete väntar ,fast denna vecka är det bara 4 arbetsdagar .. Och jag hoppas så klart på lite mer jobb veckan efter . Bara att hålla tummarna ..

Helgen har varit väldigt lugn, i fredes umgicks jag  med Emelie vi gjorde inte för mycket men vi hade roligt . I går låg jag och solade på balkongen , fick färg :) sen vid halv tre åkte jag med Johannas mamma och Fille till Svalöv för att kolla på när Johanna spela . Tyvärr ingen vinst :( . På kvällen gick jag, Johanna och hennes mamma och käka pizza sen klippte dom klorna på hundarna sen körde jag och Snutt hem till henne och tog nån cider och hade det jätte mysigt . Idag har jag bara varit hemma , skönt att inte göra ett skit . Körde och handlade lite mat innan och så handlade jag matsäck till imorgon :) Sen lagade vi lite mat och kollade Rallybrudar , inte världens bästa film.

Nu har jag redan gåt och lagt mig i sängen för att kolla filmen som går på 4an .. Men kommer nog somna innan filmen är slut .

Hoppas ni alla har haft en trevlig helg :)


Fredag

Idag fick jag sluta en timme tidigare från jobb :) Riktigt skönt .. Har haft en underbar dag på jobb . Vi gick till skogen med barnen och hade lite picknik . Sen gjorde vi mellanmål som vi åt ute :) Riktigt skönt , det är ju så varmt och skönt ute .

Nu har jag precis gjort mig en smoothie, snart kommer Emelie hit vi ska sitta på balkongen och snacka skit :) " som om vi inte gjort det hela dagen , vi jobbar ihopa . haha " sen kanske vi ska ner och se på när pojkarna spelar fotboll på sandvången ..


Ha en underbar fredagskväll ..

Puss och Kram


Zzzzz ...

Jag är så trött , jag kommer snart somna . Har precis gåt in och lagt mig i sängen . Gustav är inte hemma ikväll, han är i Lund och träffar en kompis.

I veckan har jag jobbat :) Har fåt jobba över varje dag, skulle igentligen jobba 87,5 % men har fåt jobba 100 % och det tackar man inte nej till .. Har även fått hela nästa vecka med :) Så jag och E bestämde att på måndag ska vi ha en utflykt med barnen till skogen :) Dom ska få ha med egen matsäck och allt . Och alla föräldrar tycker att det skulle vara kul för barnen att komma iväg och få ha med sig sin egen matsäck :)

Snart är det helg och det blir ganska lugnt, på lördag blir det nog att träffa Snutt vi skulle hitta på något på kvällen :) Annars har jag inget planerat, och det är väldigt skönt.

Igår va vi och grillade hos Elle och Petter :) Jätte trevligt hade vi det :) Vi sat och spelade spel och snacka en massa..

Nu ska jag kolla vidare på tv lär nog somna snart ..

Godnatt mina vänner :)

Slut i kroppen

Idag är jag mega trött , kom inte i säng fören lite över 11 igår och sov riktigt dåligt inatt. Så idag blir det att lägga sig tidigt för imorgon väntar 9 timmars arbete ..

Igår vid 11 tiden körde jag till min kära Pappi för att gå på matchen , tyvärr slutade matchen 1-1 , Malmö spelade väl inte så bra . men men , vi är fortfarande obesegrade ialla fall 3 vinster och 1 oavgjord så man ska inte hänga läpp .. haha  När matchen va slut igår så ringde Gustav och frågade om jag kunde hämta honom hos Elle och Petter så körde dit efter jag hämtat mina saker hos Pappa. Jätte kul och frå träffa Elle igen :) fick äntligen se deras fina hus . Vid 9 tiden körde vi mot Landskona för att beställa pizza sen köra hem till Snutt för att fira hennes födelsedag :)

Idag har jag jobbar från 8 - 16.30 vi fattas lite folk på småbarn på grund av magsjuka som går . men skönt med lite extra timmar . Idag fick jag ringa och prata med chefen så nu säger jag bara hoppas hoppas på det bästa ... Kommer bli väldigt arg eller besviken om dom tar in någon annan, men det åter står och se när veckan är slut och dom har get mig besked .

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv sen blir det sängen väldigt tidigt idag med tanken på min dåliga natt som var ..



Snutt 22 år , SkåneDerby !

Nu är snart denna helg med borta och det väntas jobb hela veckan :)

I helgen har vi mest bara tagit det lungt . I fredes körde vi en runda till Center Syd för att handla present till Snutt sen skulle Robin shoppa kläder , på kvällen sat vi hemma och hade det mysigt framför tv :) Kollade Talang och lite film .
Igår följde jag med Snutt för att kolla på henne när hon spela serie premiär, tyvärr blev det förlust men bra spela dom . När jag kom hem blev det grillning på gården med Robin, Coffe och Sara första grillningen för iår och gott va det . På kvällen sat vi bara hemma hos oss och tog det lungt ..
Idag fyller min underbara Snutt 22 år :) Så ikväll ska vi hem dit och fira henne lite men först ska jag köra till pappa och umgås lite innan Skåndederbyt . Idag möter Malmö - Trelleborg och jag hoppas över allt att det kommer bli vinnst .. Vi har ju tre raka vinster och 0 insläppta mål på tre matcher .. 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SNUTT PÅ DIN 22 års dag :) Jag Älskar Dig <3


Godmorgon Torsdag !

Godmorgon Godmorgon !!

Blev inringd nu vid 8 tiden och dom ville att jag skulle börja kl 9 men min kära sambo har ju bilen så jag måste så snällt ta bussen så den som går så att jag kan va på jobb 9 hade jag aldrig hunnit med så jag börjar kl 10 istället . Men har stängning idag så en timme mer eller mindre spelar inte så stor roll ..

Ska faktiskt bli skönt att få göra något . Har varit så uttråkad nu dom två senaste dagarna , finns fan inte ett skit att göra .. Nu vill jag börja skolan så jag har något att göra och slipper sitta oventande om jobb och så ..

Annars idagarna har det väl inte hänt allt för mycket .. Fotbollen i måndes va så sjukt bra :) Vilket tryck det va .. Går inte att beskriva . Nya stadion är sjut fin den har dom lyckats med .. Och att Malmö van med 3-0 gjorde bara saken ännu bättre :)
 
I tisdes gjorde inte jag ett skit, Gustav va och jobba så när han kom hem så tvinga jag med han att titta på tapeter :) Och vi hittade tapeter som vi vill ha i vardagsrummet så nu är det beställt så inom 3 månader kommer dom hit och fixar det . Har även beställt slipning till golvet så det tar dom på samma gång .. Få se om dom kan slipa det eller om dom ska byta det helt. Jag och Älskling kommer få bo i sovrummet och köket i säkert en vecka :P

Igår tvättade vi sen när vi precis blev klara kom Robin på lite kaffe han hade lika tråkigt hemma som vi hade , sen sat vi och snacka så blev det att vi körde och handla lite middag sen kolla vi en film ..

Nu tänkte jag att jag ska gå och göra mig klar och sen kolla om jag kan få in lite musik på min mp3 så jag har något att göra på bussen ..

Ha en underbar dag !!


Påskdagen

Nu ligger jag i sängen och kollar på nån film på 3an tänkte snart ta min bok och börja läsa den. Har precis läst ut sista delen av Gömda böckerna och den va lika bra som dom andra tre böckerna, har ni inte läst dom så rekomenderar jag er till att göra det . Nu ska jag börja läsa en bok som heter "Innan jag dör" och handlar om en flicka som är 16 år och har leukemi.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick upp vid 10 tiden för att umgås lite med Gustavs pappa som är här nere. Vi åt frukost tsm och bara umgicks. Vid två tiden åkte hans pappa till Lund för att hälsa på några kompisar och kommer köra till Stockholm därifrån. Har varit jätte trevligt och haft han på besök hos oss . Annars idag har vi bara legat på soffan och haft almänt mysigt. Till middag laga vi Taco som jag har längtat efter det, sen ringde Thrana och frågade om vi ville komma och spela fotboll. Värken jag eller Gustav tycker om att spela fotboll men vi gick dit för att umgås lite med dom . Träffade min Snutt med :) Och nu ligger vi här . Gustav ligger i soffan och kollar på en film , jag började kolla på den men jag tyckte inte den va så bra så jag ville läsa istället ..

Åhhh vad jag längtar tills imorgon. Äntligen är dagen här då Malmö ska spela sin första match på nya Stadion. Kommer vara sånt härligt tryck där imorgon. Biljetterna till ståplats är slutsålt och tror aldrig jag har varit med om det innan .. Vi ska vara där redan vid 4 matchen börjar inte fören kl 6 men dom ska ha invigning innan :) Så jag ska köra till pappa redan runt 1 eller 2 .Ska bli så härligt att äntligen få sätta på sig sin match tröja och ta på sig halsduken och ställa sig i klacken och heja fram sitt lag :) Jag bara älskar det :D

Nä nu ska jag läsa min bok.

Godnatt !!


Påskafton

Sitter nu och tar det lugnt i soffan innan jag ska hoppa in i duchen för att göra mig klar för kvällen. Gustav och hans pappa ska snart börja på maten här hemma , ingen påskmat för oss utan vi ska äta stek :)

Idag har vi varit på Center syd för att handla hem lite öl och cider för kvällen sen Ica Maxi för att handla hem lite mat , sen körde vi ner i stan och tog en fika . Gustavs pappa kom till oss i förmiddes och ska stanna till måndag .

Ikväll blir det hem till Thrana och Paulina för lite fest , Han fyller ju 23 år idag . Ska få träffa min Snutt som jag inte träffat på evigheter känns det som " Fast vi typ sågs för någon dag sen " men jag saknar henne massvis ändå ..  Sen kommer ju Elle med och henne har jag inte träffat på hur länge som helst säkert minst ett halv år om inte längre så det ska bli kul och få träffa henne ..

Nä nu ska jag gå ut och se vad dom håller på med i köket sen ska jag börja fixa till mig .. Men ni får ha en trevlig Påskafton idag :)


Långfredag

Nu är hela lägenheten ren och fin :)  Känns väldigt tråkigt att vara inne och städa när det är så fint väder. Men Gustav och jag kom överrens om att jag skulle ta städningen hemma och han skulle åka ut till huset och fixa med trädgården innan hans mamma och Henrik kommer hem , och nu när jag pratade med honom så hade han fyllt 20 sopsäckar med löv och va fortfarande inte klar så jag valade nog rätt och ta städningen :)

Igår jobbade man hela dagen , va ute i stortsätt hela tiden förutom under middagen och när barnen sov . Va ju riktigt fint väder . På förmiddagen va vi på en lekplats och på eftermiddagen va vi bara ute på gården . Hade bara två barn kvar efter halv 4 så sat och lekte med dom i sandlådan :) Slutade vi 5 då kom Gustav och hämtade mig sen körde vi till jysk för att handla en extrasäng som hans pappa kan sova i när han kommer hit imorgon .

Ikväll blir det hem till Eva och Henrik för middag :)


Glad Påsk .
                                                                                                       

                                                                                             
     




Tisdag

Sitter vid min nya dator som jag köpte idag :) Och jag älskar den .. 
 
I helgen har vi varit i Uppsala , vi har haft det jätte trevligt och mysigt .. I söndes så åkte vi till Stockholm innan vi skulle flyga hem vid 22.45. Gick och kollade på Slottet sen gick vi ut på Djurgården och gick på Vasamuset sen gick vi en runda på Djurgården innan vi åkte tillbaka in till stan för att äta och sen ta tåget ut till Arlanda .. Kom hem till Landskona vid ett tiden och då va det direkt i säng .. 
 
Annars i veckan har vi umgåts med folk, spelat lite innebandy och varit på Center syd och Nova Lund . Imorgon och på torsdag blir det jobb ..


Uppsala

Ligger nu på vårt hotelrum och har mysigt. Älsklingen har köpt ny telefon idag en iPhone :) så nu ligger jag och testar den. Idag flög vi upp till uppsala efter vi varit hos Jenny och blivit fina i håret, jag blev riktigt nöjd. När vi kommit fram till uppsala blev det en fika på stan och en liten rundtur på vad stan har att erbjuda. Nu ikväll blev det middag på en restaurang. Nu tänkte vi snart sova , ska upp tidigt imorgon för att äta hotelfrukost.:)

2 April

Nu har jag pillat klart med min design, ville ha den lite ljusare nu när våren börjar närma sig :)

Har faktiskt hänt lite saker sen jag skrev sist .

Älskligen och jag har varit i Trelleborg , hjälpte Jessica och Martin att flytta sen träffa Mammi lite :) innan vi skulle hem i söndes följde vi med Jessica och Martin till ikea blev lite saker inhandlade . Sen körde vi till Pappi och Monica som bjöd på middag ..

I måndes kom Gustav hem tidigare från jobb , han skulle fixa med lite papper sen hjälpte han mig att städa hela lägenheten . Körde även till jysk och inhandlade balkongmöbler . :)
I tisdes blev det lungt på förmiddagen, sen följde jag med Johanna och hennes mamma ut och gick en runda . Sen blev det gymmet .. 
Igår körde älsklingen och jag till Center Syd , Han skulle handla kostym till lördag och jag va tvungen att handla någon tröja jag kan ha på mig . Blev en jätte fin skjorta . Sen blev det en sväng in om skopugten :) Hade presentkort där så blev tre par nya vårskor :) 

Idag håller vi på att tvätta , sen ska jag träffa Snutt , sen blir det gymmet och en runda ut till huset .. Måste även packa . Imorgon flyger vi upp till Uppsala . Men först ska vi till Jenny " Syster" och bli fina i håret .

Tyvärr blir det ingen Stockholm resa för oss till påsk :( lite tråkigheter har hänt . Men vi siktar in oss på Stockholm till sommaren.  Har vi tur med vädret på söndag så kommer vi åka till Stockholm och gå där lite innan vi ska åka hem till Skåne igen ..

Nu ska jag gå ut och sätta mig på Balkongen i det fina vädret . Hade önskat att man hade haft en bärbar data nu .. Men blir nog en när skattepengarna kommit .. Fick ju tillbaka en hel del :)

Ha en underbar torsdag i detta fina vårväder .


RSS 2.0