Söndag 28 Februari !

Sitter hemma i min ensamhet, väntar på att köttet ska tinna så jag kan laga lite mat :) Älsklingen min är på bio med Thrana och Paulina och ser Avatar 3D.

Va några dagar sen jag skrev sist, men har inte riktigt haft tid.

Som sagt i torsdes åkte jag till Trelleborg för att umgås med Jessica, blev mycket prat,fika hälsa på lite folk sen blev det god middag och film och gottis som vi hade hyrt. Kevin Jessicas lillabror kom oxå en runda. :)

Fredagen vaknde vi i lagom tid, blev frukost sen sista filmen vi hyrde. Tur att en av 3 filmer va bra ialla fall :) Hämtade Marie vid tre tiden och körde till ungdomsmottagningen, när hon va klar där körde vi mot Landskrona. Blev väldigt stressigt när vi kom hem för vi skulle vara borta vid 7 tiden. Vi hann inte riktigt men vid blev klara till 8 och då åkte vi till Sara för att fira hennes 20 års dag. En riktigt lyckad fest, jag hade väldigt roligt och trevligt. Tyvärr blev slutet som det blev. Kan fortfarande inte riktigt fatta vad som hände. Men är fortfarande ledsen och besviken på personen i fråga eftersom jag fick ganska starka anklagerlser emot mig. Men men livet går vidare och jag ska försöka glömma det med. Men folk slutar aldrig förvåna en. Man tror inte att något sådant ska komma från en människa man alltid tyckt bra om .. Men som sagt skenet kan bedra ! Tack alla ni som fanns där och stöttade mig när allt detta hände. 


Igår vaknade jag upp ganska bakis, gick in och la mig i soffan och kollade One Tree Hill. Låg i soffan i stort sätt hela dagen. Thrana och Paulina kom på kvällen, så vi lagade Taco och kollade film :)

Idag har jag inte gjort så mycket, har städat och pluggat lite. Ska snart börja laga mat sen blir det att kolla lite tv och kanske lite plugg till ..

Hoppas ni alla har fått en underbar helg :)

Till mina vänner, Jag älskar er <3

Trelleborg :)

Gick upp 6 imorse för att kolla på hockeyn, skit match. Finns inte så mycket att komentera mer än att dom åkte ut !

Somnde om efter hockeyn och vaknade vid halv elva, har nu käkat frukost och duchat. Nu ska jag bara fixa håret och packa sen ska jag köra.

Blir antagligen så att jag stannar till imorgon då vi ska käka gott ikväll och hyra film. Ska bli så kul att få umgås hela dagen med Jessica. Det var ett tag sen vi bara umgicks en hel dag. Det blir lite som förr. hihi :)

Nä nu har jag inte tid att sitta här mer. Ha en underbar dag mina vänner för det ska jag ha :) <3


Kvällen räddad :)

Är överlycklig just nu :D One Tree Hill box 6 är just nu inhandlad och på väg hem till mig :D Min kväll är räddad. Så blir det inte mer uppdatering idag vet ni alla varför. haha.

Älsklingen och Robin kommer snart hem och då blir det middag !



Hängig !

Känner mig hängig idag, känns som jag börjar bli förkyld. Nyser hela tiden,känner mig tjock i halsen och tung i huvudet. Jag hoppas verkligen inte att det blir värre. Ska kurra ner mig idag så jag mår bra imorgon när jag ska till Trelleborg :)

Idag har jag mest tagit det lungt, pluggade lite samhäll och demografi. Fick gjort en hel del frågor innan det blev för jobbigt för huvudet. Jag som skulle träna idag , men det får vi nog hoppa.

Nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill som går på tv:n :D


Tisdag 23 Februari !

Idag har det varit en riktigt slö dag, låg i soffan till halv tre. Fick sen ta på mig lite kläder för en promenad med Josse :) Den promenaden va välbehövlig. Följde sen med Josse till väla så hon kunde hämta sina glasögon som hade kommit. Riktigt snygga glasögon snäckan, dom passade dig riktigt bra :)

När jag kom hem hoppade jag in i duchen direkt då jag kände mig som en svättlök efter promenaden. Nu ikväll har jag bara latat  mig på soffan och pratat med Jessica. På torsdag åker jag ner till henne, vi ska ha en hel dag :) Blir kanske så att jag stannar över natten med så jag slipper köra hem i mörkret. =)

Kläder !

Sitter här och kollar nya vår och sommar kläder :) Har hittat fina vår jackor och bikinis till vår Rhodos resa. Nu längtar jag ännu mer till våren och sommaren.

Här är lite av vad jag har hittat ! Blir kanske att jag beställer något av det ! Har hittat ännu mer fint , men orkar inte lägga upp allt !





Nä nu ska jag göra mig klar för en promenad med Josse :), ska bli skönt att gå ut och röra på sig, är ritkigt slö idag.

Måndag 22 Februari !

Nu har min första lov dag paserat ! Har hunnit med en del idag.

Körde hem till Jenny vid halv 11 för att hämta upp henne och Hampus för att köra till Kompetens Forum. Va tvungen att prata med dom om min religon, ville byta till en annan kurs då religonen är för svår. Behövde inte byta kurs utan hon avbröt religonen och fixade så jag slapp lägga till en ny kurs men ändå får fullt studiemedel vilket va väldigt skönt då jag läste 7 kurser och det är väldigt jobbigt. Det kändes som 1000 stenar föll från mig när det gick att lösa utan att ge mig en ny kurs. Nu kan jag lägga ännu mer tid på mina andra kurser :D

Efter vi varit på kompetens forum stack vi ner och fika sen gick vi en runda på stan, hittade mycket fina vår kläder men det får vänta lite innan jag handlar det, pengar på torsdag :) En runda in på city gross sen körde jag hem Jenny och Hampus och fortsatte hem till min soffa där jag la mig framför tv och vilade en stund.

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt framför tv med mitt hjärta, har kollat på familjen annorlunda och sen skulle jag se damernas semifinal i hockey, fy fan va dåligt dom spela, kollade inte klart hela matchen.

Nu sitter jag här och tänkte gå in och lägga mig bredvid min sovade älskling, får nog ställa klockan imorgon så jag inte sover bort hela förmiddagen.

Blev även glad idag när jag fick tillbaka mitt Psykologi arbete, ett fint VG :)

Tack Elle för hjälpen med Bloggen blev väldigt nöjd :)

Sov gott mina underbar vänner <3


Söndag 21 Februari !

Godmiddag :)

Vaknade ganska sent idag, 10.30. Tycker inte riktigt om att vakna så sent då det känns som hela dagen springer förbi. Men va fan det är söndag då får man sova ut :) Va ju inte hemma fören 2 inatt.

Sitter här och läser lite religon B och väntar på att Gustav ska komma hem från affären med mjölk och bakpulver så jag kan baka scones :) Har varit sugen på det så länge så nu ska jag ta tag i det och baka. Efter vår försenad frukost som det kommer bli så måste ja ta tag i religonen, skulle ha pluggat igår men jag va så trött och orkade verkligen inte. Så idag har jag desto mer att plugga, men jag har bara mig själv att skylla. Måste även träna idag , orkade inte det igår iheller. Men min kropp blev nog lite glad över det , har tränat ganska mycket i veckan och min kropp är ju inte så van vid det. Men det är bara för den att börja vänja sig för här ska det tränas minst 3 gånger i veckan. Är så glad att jag kan träna hemma på min älskade crosstrainer. Hade nog inte blivit lika mycket träning om jag hade varit tvungen att springa till gymmet.

Ikväll ska vi även på Bio med Eva och Henrik ska se Farsan :)

Igår va vi på middag hos Eva och Henrik, fick riktigt god middag. Mycket prat blev det. Trevligt att träffa dom igen, sist va ju när vi va uppe i Östersund och hälsade på dom. Vi kom hem vid 10 tiden och då åkte jag till Snutt och Fille där lite folk va. Blev två groggar och mycket snack och lite spel. Mycket trevligt. Va för länge sen som jag träffade min Snutt. Skärpning på oss båda !!

Nä nu får jag återgå till min Religon innan min älskling kommer hem så jag kan på börja bakningen !!

Lördag 20 Januari !

Godmorgon lördag!

Vaknade för ungefär en timme sen, tog täcket och la mig i soffan för att mysa lite framför tv, och här ligger jag nu :)
Har inte så mycket planer under dagen , blir mest plugga och träning. Jag hade hoppats på tippen men får se om det blir idag. Vi har så mycket att slänga, vi får inte in en ända sak till i vårt föråd. Ikväll ska vi hem till Gustavs mamma och Henrik för att äta god middag sen blir det nog att umgås med vännerna.

Har inte skrivit så mycket denna vecka, men min vecka har sett ut så här !

Tisdag : Åkte ner till Trelleborg , träffa Jessica, gick till tandläkaren sen blev det en runda i stan och en lunch på Grilli Vanilli, hem till Jessica färgade hennes hår och snackade en massa, bråk med en kärring om pakering sen hem och plugga sen blev det film.

Onsdag : Skolan , hem och plugga, tränade , laga middag och fortsätta plugga. Sen blev det några avsnitt One Tree Hill innan sängen :)

Torsdag : Skolan , hem och städa undan lite, träna sen blev det fixa mat och plugg hela kvällen. Fick äntligen in mitt uppdrag i Psykologin "som fortfarande inte är rättat" sen blev det mys i soffan.

Fredag : Tog det lugnt här hemma innan jag skulle till skolan halv 2 , Gustav körde mig då det snöade som in i , kom till skolan och då säger en som går i min klass, Kersin är sjuk det står på tavlan vad vi ska göra under lovet. Jaha då va det bara att ringa Gustav igen så han fick komma och hämta mig. Körde hem och hämta biljetter sen körde jag drekt till Pappi. Blev god middag innan vi körde för att kolla på MIF-Leksand. En riktigt bra match och vinnst till Malmö med 4-1 . Körde sen hem till pappa för att hämta min saker sen skulle jag köra hem. När jag lämnar Malmö regnar det , precis innan jag kommer till Lödde så är det fan snöstorm , hur mycket snö som helst på vägarna och det snöar som in i . Fick ligga i 60km/h hela vägen hem. Liv rädd va jag då jag hatar köra när det snöar som fan så man knappt ser vägen. Men hem kom jag ialla fall :)

Nä nu ska jag gå och ta mig något att äta till frukost börjar bli ganska hungrig.

Utkast: Feb. 19, 2010

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/727775/?claim=bhkmsqjm4wx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tisdag 16 Februari

Har precis ätit min goda frukost havregrynsgröt. Ska göra mig klar sen ska jag hämta Marie och köra till Trelleborg :)

Idag ska jag till tandläkaren "mindre kul" jag hatar tanläkaren, sen ska jag umgås med Jessica. Vi ska gå och äta lunch och kanske kolla lite i affärer. Vi får se vad dagen har att erbjuda. :)

Jag och min älskling hade en underbar Alla Hjärtans dag, vi tog det lugnt på dagen körde och handla lite, på kvällen låg vi och mös framför en film :)

Igår va det måndag och ny vecka, startade veckan med skolan i två timmar, när jag kom hem städade jag sen tränade jag 20 min på crosstrainern sen lite magträning. Sen gick jag tillbaka till skolan i en timme. När jag kom hem från skolan lagade jag middag sen blev det lugnt i soffan. Thrana va här så dom spelade Ps3 och vid 8 va det Familjen Annorlunda sen spårlöst.


Lördag 13 Februari

Har nästan precis tagit mig en dusch och ska snart göra mig iordning. Josse kommer snart hit och lite senare ska Snutt och Fille komma :)

Idag har det varit en lugn dag hemma, tog det lugnt i soffan i morse, satt och läste lite olika saker om mat och recept. Fick mycket hjälp av min styvmamma igår som går på vikväktarna fick många bra recpet och tips av henne. På måndag börjar vi ju äta "vanlig" mat igen. Har många bra och nyttiga recpet som ska lagas. Detta kommer bli hur bra som helt. Efter två veckor så är fortfarande motivationen på topp.

Annars idag har jag pluggat, fick inskickat mitt andra uppdrag i webbdesignen, ska bli kul och se vad jag får för betyg på de. Igår fick jag tillbaka rättningen av mitt första uppdrag på programhanterningen och jag fick ett MVG jag blev så sjukt glad. Sen på samhällen igår fick vi tillbaka vårt arbete som vi gjorde och det var ett starkt VG. Känns så sjukt bra, jag kan. Har aldrig fått så bra innan.

Igår va vi hos min pappa för att fira hans 59 års dag :) Hade en väldigt trevlig kväll med lets dance och mycket prat :)


Nu måste jag göra mig klar . Ha en underbar lördag mina vänner :) <3


Bild från tjejmiddagen :) <3



Onsdag 10 Februari !

Har äntligen fått tillbaka min egen dator, men verkar lite som att den inte är helt lagad.Aja vi får ge det lite tid och se.

Hann inte riktigt skriva igår, blev en dag med fullt att göra. Jenny ringde mig vid halv 10 och frågade om inte jag kunnde följa med henne till akuten och det var klart att jag kunde det, vad gör man inte för sina vänner? Så vi satt där från lite över tio till halv 2. Körde sen hem till mig så jag kunde käka lite soppa innan vi stack ner en runda i stan, gick in på espresso house så Jenny kunde köpa sig något att äta, jag fick mig en jucie och det var riktigt gott. Gick lite i affärer och kollade sen körde vi och hämtade Hampus på dagis sen hem en runda till Jenny. När jag kom hem skulle vi igentligen äta men blev ändrade planer då min data hade kommit så vi körde till Lund och hämtade den sen körde vi hem och började på bakade potatisen som stod på menyn. Riktigt gott va det. Kvällen besod sen av tv.

Idag har jag bara hunnit vara en runda i skolan sen tagit det lugnt här hemma, ska ta och äta lite soppa nu sen ska jag ta tag i Programhanteringen. Ska sen köra och handla lite med Jenny , jag måste ha han Mjölk som vi får dricka imorgon sen frukt som jag ska mummsa på ikväll till filmerna jag tänkte hyra.

Bjuder på en bild från Disney on Ice :)



Måndag 8 Februari !

Måndag och ny vecka !

Igår hade jag och Gustav en städdag här hemma, vi storstädade hela lägenheten. Riktigt skönt när här va rent och fint igen. Sen satte jag mig med mitt samhällsarbete i några timmar, blev äntligen klart och inlämnat idag. Körde sen och handla mat till det vi ska äta denna vecka, fick lagat soppan som vi ska äta varje dag . Den smakar faktiskt gott, ska bli kul och se hur många dagar det tar innan man tröttnar på den. Köpte även en massa frukt ritkigt gott har det varit och ätit det idag. Ska snart skära upp lite ananas och vattenmelon till mina tv-program som jag ska se, famijen annorlunda och spårlöst :)

Idag har det varit skola, först engelska sen en lång håltimme sen blev det samhäll i en timme. Fick se en sån sjuk film om hur många flickor som dom dödar i Indien,Kina och Pakistan bara för att dom vill ha pojkar. Jag kan inte fatta hur dom klarar av det. Vissa små byar i Indien bor där nästan bara pojkar och dom har ingen att gifta sig med ! Konstigt ?? Dom tar ju död på alla flickor. Man fick se hur dom kunde hitta övergivna barn och döda spädbarn vid vägkanten och i parkerna i buskarna, och inte var det pojkar dom hittade. För att ta död på ett spädbarn gav dom ett gift i mjölken dom åt så dog dom nästan direkt sen blev dom begravda barkom huset. Vissa kvinnor hade gjort över 8 aborter bara för att det var flickor. Jag kan verkligen inte fatta hur man kan göra så mot en människa, det är för fan ett liv ett barn fast det är en flicka. Dom sa att flckorna kostade mer och att dom va svåra att gifta bort, det kan dom ju inte vara när det är överflöd av pojkar. Flickorna skulle kosta mer i mat, jo visst det kostar lika mycket att föda en flicka med mat som en pojke.. Jag blir frukstansvärt upprörd när jag ser detta. Alla människor är lila mycket värda, det spelar ingen roll vilket kön det är !!!

Lördag 6 Februari

Idag mår jag bätter än igår, känner mig fortfarande lite konstig i kroppen. Kanske är ett litet virus jag fått? Men det är skönt att det går åt det bättre hållet ialla fall . Igår låg jag ju mest i soffan och på kvällen bytade jag till sängen för att kolla en film när pojkarna satt i storarummet och spelade ps3. Det ända som inte vill ge med sig är min huvudvärk..

Idag har det varit en lugn och skön dag, vaknade vid 9 imorse utvilad, gick upp och kolla lite på tv. Började sen plugga lite på samhällsarbetet. Vid 15 tiden gick jag ut och gick en lång promenad med Gustav och Thrana. Sen tog vi bilen och körde till Onoff och med oss hem fick en ny Led 46 tv följa med. Köpte äntligen Magnus Betnér samlingsbox med :)

Har nu precis suttit och kollat på Melodifestivalen , vilket jävla skit säger jag bara .. Jag älskar Melodifestivalen och schlager men mer än helften av låtarna va där fan ingen fart i. Dom ända jag tyckte skulle gå vidare va Ola och Linda, tyvärr gick inte Linda vidare. Jessica va även bra men tyvärr hade hon en lugn låt.. Får hoppas att det är bättre nästa lördag.

Nä nu ska jag gå och se hur det blev med vår gamla tv i sovrumet, sen lyssna till våra underbara grannar som har fest. Inte för att jag brukar bry mig att folk festar men nu är det så att det är dom vi tror har klagat på oss och ringt in och sagt att vi har fest varanan helg och spela hög musik till klockan 1 på nätterna, vilket är så jävla mycket fel. Vi har knappt fester här hemma, festar vi är det alltid hos andra. Skulle här vara folk är det oftast när vi har lite spelkvällar och då är det ingen musik som är på. Men men jag är inte den som är den ! :P Men jag kan ge tillbaka på samma sätt som dom om dom spelar till 1-2 inatt , då kanske dom har mig knackandes på dörren för att be dom vara tysta, och då är jag ialla fall snäll då går jag upp och säger till, till viss skillnad från vissa andra som ringer hyresvärden !!! Idioter !!!!

Hoppas ni har en underbar lördagskväll :)

Fredag 5 Februari !

Idag är det nog den värsta dagen på denna vecka, mår dåligt har ingen ork i kroppen och har fruktansvärt ont i mitt huvud. Min kropp säger nog ifrån lite nu att den inte mår bra av att inte få mat. Det är tur vi ska börja på den andra dieten på måndag om inte kanske tidigare. Då får vi ialla fall äta olika saker. Men fy fan va man är sugen på olika saker, Godis,läsk och chips har jag inget sug mot alls men mot mat. Jag har ett fruktasvärt sug efter mat just nu..

Sen har jag varit väldigt duktig med rökningen , har inte alls rökt så mycket som jag brukar. Handla ett paket i lördes och det har jag fortfarande kvar med 5-6 cigg kvar.  Är väldigt stolt. Kanske ska ta och sluta nu?

Har även bestämt idag med min underbara Elle att i början av Mars ska vi testa på Friskis och Svettis. Jag vet att jag tycker det är roligt och tycker Elle med att det är något för henne ska vi börja där tillsammans. Så jag hoppas verkligen att vi kan göra det.

Denna helg blir väldigt lugn och skön, måste plugga har ett samhälls arbete som ska lämnas in på måndag så det måste jag göra.

Ha en underbar fredag mina vänner !

Och ett STORT GRATTIS till mitt underbara kusinbarn Kevin som fyller 9 år idag. <3



Torsdag 4 Februari!

Torsdag och bara en dag kvar innan helgen :)

Veckan har faktiskt varit väldigt lugn, har haft Paulina och Thrana här två kvällar och spelat spel, mycket trevligt. Har tyvärr inte blivit så mycket med promenaderna , i måndes gick jag en lång runda sen har det ju snöat som tusan. Jag är så trött på detta väder nu . Jag vill ha sol och värme.

Men idag ska jag ut på en lång promenad ska först gå till skolan sen ska jag och Paulina gå en lång runda. Det ska bli så härligt, det är ju så fint väder ute.

Dieten går fortfarande jätte bra, vissa dagar är jobbigare än andra. Men det är ju så det ska vara. Allt kan ju inte vara en dans på roser.

Idag fyller min syster Jenny år , så ett stort grattis till henne :) <3

Ha en bra Torsdag mina vänner !!

Jag längtar som tusan , 4 månader kvar nu :)


2,5 år <3

1 Februari och idag har jag och min älskling 2,5 år av massa kärlek tillsammans <3 

Idag börjar jag och älsklingen på vår diet så nu ska vi tappa kilo. Jag har verkligen motivation för detta, jag tycker inte om min kropp mer jag trivs inte i den som den är nu. Känner mig alledes för stor. Men nu ska det bli ändring på det.

Har haft en underbar helg, i fredes blev det bowling med Thrana och Paulina sen körde vi hem hit och spelade med andra ord hela kvällen innan vi stack bort till bobba en stund där folket festade. Kom hem vid 3 på natten sen blev det rakt ner i säng. Lördagen vaknade man vid halv tolv låg i soffan hela dagen tills man skulle städa lite och göra sig klar för en kväll med mina töser. Blev mat på rhodos sen hem till mig och satt här och snacka en massa. Tack för en underbar lördag. Söndagen sov till 11 la mig i soffan. På eftermiddagen körde jag,älsklingen och Thrana till Media market så nu fick jag lämnat in min data och handlat mig en mp3-spelare. Kvällen hade jag och min älskling myskväll.

Nu ska jag snart bege mig tillbaka till skolan för 1 timmes samhäll sen ska jag ta en promenad !

Jag och min kärlek på Mallorca 08. Jag älskar dig Gustav Hansen <3

Ge mig värme och massa sol, är trött på denna jävla snö nu !!


RSS 2.0