NU ÅKER VI :D

NU ÅKER VI TILL VÄRMEN :D

Nu är allt packat och klart , Vi ska snart gå ner till bussen som tar oss till stationen sen tåget som tar oss till Kastrup. Kl 16.05 lyfter planet mot MALLORCA :D Kl 19.00 landar vi på Mallorcas flygplats sen blir det buss som tar oss till hotelet.

Så imorgon ligger man vid polen med en drink i handen :) Helt underbart ..

Puss och Kram

Godmorgon

Nu har man precis tagit en duch och ätit en skål med fil, Så nu är man snart klar för jobbet .. Lång dag idag jobbar från 08.00-17.00 så jag har stägning. Men har jag tur som igår så går sista barnet redan lite i 4 :) Inte helt fel att få åka hem när man fortfarande har betalt :)

I tisedes va jag i Malmö hos syster Jenny och färgade och klippte mitt hår . Jätte nöjd blev jag. På kvällen blev det grillning ute i Petters och Robins lokal , så sjukt gott med grillat .
Igår jobbade man 09.00-17.00 men slutade som sagt lite i 4 , när jag kom hem med bussen kom älsklingen och möte upp mig vi åkte ut till huset älsklingen skulle byta däck så jag passa på att klippa gräset, sen bestämde vi oss för att köra till Center syd så jag kunde handla det jag skulle för resan men linnena jag ville ha fanns inte så får ta det på fredag. Blev ett par tyg skor ialla fall och en gul tröja . När vi kom hem blev det varma mackor sen kom Cecilia en runda för att ta en cigg och snacka skit sen blev det sängen direkt.
Idag blir det jobb sen när jag slutar åker jag in till Malmö ska se Malmö FF-Nörköping. 

2 dagar kvar , Hoppas dagarna går snabbt, längtar tills vi sitter på flyget ner.

Imorgon ska vi fixa det sista för resan köpa det som behövs och packa :D


Nu ska jag göra det sista här hemma sen ska jag bege mig till bussen ..

Puss och Kram

Måndag .

Helgen i Trelleborg har varit helt underbar. I fredes blev det taco till middag sen hyrde vi film med mamma och Roland. Lördag åkte jag och mamma till stan för att shoppa present till trollen, efter mycket letande så hittade vi en kläning till Louise och bilar från filmen bilar till Martin. När vi kom hem la jag mig och solade helt underbart väder. Vid 16.00 va det kalas hos kusinbarnen bjöds på smörgåstårsta som uppskattades :) , efter kalaset blev det film . Söndag förmiddag hjälpte älsklingen min syster att byta till sommardäck fick övningskört lite sen när vi kom hem la jag mig och solade . Blev grillat till middag så underbart gott.

Idag har man jobbat, blev inringd från Häljarp :) Jobbade mellan 12.00-17.00 . Älskling kom och hämtade mig på jobb sen förljde jag med han och Robin när dom skulle springa så jag gick 2 km. Sen körde vi till körskolan fick reda på lite priser och annat bra att veta . Så blir att skriva in mig när vi kommer hem från Mallorca. Vill verkligen ha mitt körkort nu . Har även bestämt mig för att ta teroilektioner en gång i veckan. Så innan detta året är slut ska jag ha ett körkort.

Imorgon ska jag äntligen fixa håret :)

5 dagar kvar , Jag längtar ..


Jag Älskar Dig , Du är den bästa <3

Äntligen Helg

Nu är det äntligen fredag :)

Och idag ska vi hem till Mamma och Roland :) ska äta taco sen blir det bara mys framför tv :) .Och imorgon ska vi ner till stan och glo lite och handla presenter till mina två kusinbarn Louise blir 3 år och Martin blir 5 år :) Sen blir det kalas på kvällen för dom små trollen. Hoppas på fint väder i helgen så man kan sitta ute i trädgården och bara njuta och kanske grilla på söndag ..

Idag har jag och älsklingen beställt lite sprit som vi får på vår hemresa :) Kan inte förstå att resan är så nära nu .

Nästa vecka har man en hel del att göra , plus att man måste fixa allt för resan på lördan.
Måndag - Lungt
Tisdag - Åka till Jenny och färga och klippa håret " ÄNTLIGEN"
Onsdag - Jobba i Häljarp från 08.00-15.00
Torsdag - Jobba i Häljarp från 08.00-17.00 sen åka direkt till Malmö för Match mot Nörköping :D
Fredag - Sovmorgon :) Jobba i Häljarp från 13.00-17.00 sen hem och packa och fixa allt för resan :D

Nu har jag fått mina tider för mitt vik i lödde :) Och allt är fixat med barngruppen som jag ska ta över . :D Skönt att allt är fixat ..

Nu ska jag gå och packa lite sen ska vi köra till Trellehulla :D

Trevlig helg på er ..

Ett tag sen nu ..

Va ett tag sen jag skrev nu men har varit så trött på kvällarna att jag inte orkat .  Men tänkte berätta om min helg nu .

Fredag : Först blev det jobb sen när jag kom hem kastade jag mig i soffan för att få vila i en timme, sen vid 7 va det dags att göra sig klar för kvällen. Var fest hos Thrana och Paulina, Thrana fyllde ju 22 år . :) Blev lite dricka sen utgång. Jätte trevlig kväll :D .
Lördag : Sov ganska länge så skönt :) Sen kom Thrana och hämtade oss för bilen stod hos honom, När vi kom dit så ville inte bilen starta så fick fixa startkablar men den ville inte då iheller, så vi fick gå upp till Lasse som snällt ville hjälpa oss att putta igång den, så jag och Lasse fick springa igång den och då ville den starta :D . Så älsklingen fick köra runt lite medans jag fick gå upp och packa lite vi skulle ju köra till Mamma. När vi kom till Trelleborg skulle vi bara stanna till i stan och gå in och kolla en sak. Så när vi kom ut till bilen igen så ville fanskapet inte starta så fick ringa Jessica och Martin som snällt kom och hjälpte oss att putta igång den, Vår lilla flintabil. haha. Mamma och Roland fick kolla på den när vi kom och det visade sig att batteriet va sönder. " Jaha tack för den , det var våra sparpengar " Jävla skrotbil..  Umgicks lite med mamma och Roland sen körde vi till Jessica och Martin vi gick ut och åt på istanbul sen körde vi hem till dom och spelade lite spel och drack lite :) Jätte rolig och Trevlig kväll.
Söndag : Vaknade tidigt sat och prata med mamma sen när älsklingen hade vaknat körde jag ,Roland och Älsklingen till Malmö för att köpa batteriet till bilen , hämtade även upp Louise på hemvägen :D Och jag fick köra hem :D Måste fan skaffa mitt körkort nu :D Blev en underbar söndag Eftermiddag ute i solen med Familjen . Perfekt väder för Fotboll med :D Jag ,pappa och syster skulle ju se MFF-TFF , Tyvärr mållös match men ingen förlust ännu för Malmö :D

Måndag blev det jobb mellan 08.00-16.30 ganska slut på kvällen.
Tisdag blev det jobb mellan 09.30-16-30
Igår blev det jobb mellan 08.00-15.30

Idag har jag varit ledig :D Så sjukt skönt att få vakna av sig själv och inte den jävla väckarklockan. I förmiddes kollade jag tv sen gick jag ner i stan och solade så skönt :) sen när jag kom hem blev det att städa så nu är här så fint :D Sen ikväll får vi se vad som händer om älsklingen orkar göra nåt .

Snart åker vi till värmen :D Jag längtar ska bli så jävla skönt . Snart mindre än en vecka kvar :)

Nu ska jag gå in och se om där komit in fler ledig treor i Landskorna.

Puss och Kram

Godmorgon ..

Ska snart bege mig till bussen som tar mig till jobb, Kan erkänna att jag inte alls är sugen på att jobba till klockan 5 idag. Men jag får tänka pengar ..
Är fruktansvärt trött fast jag sovit i 8 timmar . Blev sängen kl 21.00 igår kollade på serien som går på 4an i 3 delar. Verkade faktiskt bra så man får ju ta och se dom andra två avsnitten med. Igår testade jag laga något nytt blev pastagratäng blev skit gott :) Riktigt nöjd blev jag ..
Igår satte jag och Älsklingen upp oss på 3or här i Landskrona, vi vill ha nåt större . Så hoppas där kommer in nån snart i rätt område. Ett STORT krav nu är balkong vi tar ingen lägenhet utan det.. :D Har hittat en lägenhet som jag är lite sugen på att gå och kolla men får se vad älsklingen min säger..

Nu får jag gå och göra mig klar sen bege mig till bussen...

Puss och Kram

Duktig .

Nu har jag varit duktig och storstädat hela lägenheten. Så fint är här nu riktigt nöjd är jag. Får ju passa på att städa när jag är ledig. Jobbade igår på byllerbyndförskola med 1 och 2 årningar. Helt underbara barn. Trivdes jätte bra där med :) Dom ringde innan idag så ska jobba imorgon och på fredag med :)
Igår blev det jobb och när jag kom hem va jag riktigt trött älsklingen lagade middag sen blev det hochey på tv . Vid halv 10 gick vi och la oss somnade ganska snabbt.
Idag blir det att laga middag när älski kommer hem från jobb sen blir det nog bara tv .

Biljetterna är fixade till söndag :D

Nä nu blir det duchen ..

Puss och Kram

Helt slut ..

Jag är helt slut i mitt huvud, har jobbat från 09.30-16.30 va hemma halv 6 gick till hemköp köpte hem lite mat , sen hem sortera tvätten och sen direkt ner i tvättstugan sen nu ska man hålla på att tvätta hela kvällen. Älsklingen är på möte på jobb så han kommer inte hem fören nångång vid 8 :( .. Just nu vill jag bara lägga mig i soffan och sova. Ska jobba imorgon med mellan 08.00-16.00 ska jobba på den andra förskolan i lödde, ska bli kul och se hur barnen och personalen är där.

Helgen : I Fredes va det utflyttningsfest hos Wictor. Blev först lite förfest hos Robin sen hem till Wictor festade lite sen gick vi ner i stan. Blev tages det var ju gratis inträde och jag va ju sugen på att testa det stället , men kan ju medela att det var det tråkigaste stället jag har varit på. Så vid 1 gick vi hem. Men roligt hos Wictor hade vi :)
Lördag : På dagen åkte jag och älsklingen till Center syd hittade två par jeans för 169 kr :) Inte varje dag man gör det. Sen handlade jag en tröja och locktång :D blev ett helt 8 delars sätt så nu kan jag fixa håret på många olika sätt . :) När vi kom hem kollade jag lite på MFF och vilade lite, sen vid 6 gjorde jag mig klar inför kvällen som skulle spenderas hos Lasse som hade inflyttningsfest. Sjukt trevlig kväll va det .Kom hem vid halv 2 efter att Johanna körde oss hem med en galen Petter bredvid sig. haha. Trode fan inte vi skulle komma hem hela :P
Söndag: Älskling och jag sov länge :) när vi ätit frukost körde vi ut till Petters och Robins lokal , kollade på när dom matade den stora ormen med kanin och så . Sen körde vi och handlade med Robin sen stack vi hem till Robin jag kollade mif på tv sen blev det taco till middag :D och så klippte Robin älsklingen .. :) När vi kom hem blev det film och sängen..

Nä nu måste jag springa ner i tvättstugan ..

Puss och Kram ..

Lycklig :D

Idag fick jag reda på att jag fick långtidsvik i Löddeköpinge där jag jobbar :D Fick två månader , Kan bli mer :) Så glad är jag nu .. :D Känns så sjukt underbart :D ..

Idag har jag jobbat i lödde från kl 8 till 15.30 så nu är jag slut i huvudet. Gick upp kvart i sex imorse så känner att jag kommer sova så gott inatt :D

Igår va det kalas för min kusin som fyllde 40 och min farbror som fyller 70 i veckan . Jätte trevligt att träffa lite av pappas släkt. Min kusin hade köpt världens sötaste hund valp :D Ville bara ta med mig den hem.

Nu ikväll händer det inte så mycket ska snart kasta mig i soffan och kolla tv och mysa med älsklingen ..


Idag är det 11år sen Farfar lämnade oss. Du är så sjukt saknad, hade kunat göra allt för att få dig tillbaka. Hoppas du och farmor tar väl hand om varandra där uppe. Vi här nere lever kvar på minnena. Jag Älskar Dig Farfar ..
SAKNADEN GÖR ONT .. <3

Duktig .

Idag har jag varit väldigt duktig, har varit ute och gåt i en halvtimme sen när jag kom hem tränade jag lite här hemma :) Sen imorgon följer jag med Älsklingen och Robin när dom ska springa 2 km så tar jag och går 4 km snabbt , jag har ju inte riktigt kondition till att springa. haha
Snart kommer Älsklingen hem han slutade lite tidigare idag :) Vi ska ju på kalas kl 18.00 idag hos min Fabror som fyller 70 och min kusin som fyller 40.

Matchen igår var riktigt bra . Slutade 1-1. Malmö spelade riktigt bra . Fortsätter dom spela som dom gjorde igår så blir det GULD :D . Dom hade riktigt bra chanser igår och hade skit bra försvars spel. Första kvarten va lite dålig Göteborg spelade jätte bra i början men sen tog malmö över spelet helt.
Som Ola Toivonen sa efter matchen "Bitter över utebliven vinst, men glad över spelet: - Vi spelar ut svenska mästarna."
Man kan inte mer än hålla med honom ..

Imorgon blir det jobb :) Tjäna lite pengar :D

Idag har älsklingen och jag 8 månader :D Du är kärleken i mitt liv, Jag vill aldrig vara utan dig. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. 8 månader med massa kärlek och fler blir det <3

RSS 2.0