Ett tag sen !

Va ett tag sen jag skrev nu ! Har inte riktigt haft lust att skriva .

Har hänt en lite sen vi kom hem, skolan har börjat och man börjar komma igång med studierna igen. Det känns att man varit ledig i nästan 4 veckor. Men det är kul att ha börjat igen.

Har umgåts mycket med mina underbara vänner, har även varit tjejmiddag hemma hos Josse och det var en sjukt rolig kväll som snart måste göras om igen.

Idag har jag gjort en hel del , har varit i skolan, tvättat, sen körde vi ner till Svenska Hus och skrev om vårt kontrakt så nu äntligen står vi båda på det " vi har velat det hela tiden , men landskona hem som innan va våra fastighetsägare ville inte skriva med mig från början för att jag inte hade någon inkomst". Har varit och handlat med Jenny,Hampus och Marie, när jag kom hem käka jag och Gustav middag sen tog jag tag i storstädningen här hemma så nu är här rent och fint.

Imorgon åker vi till Trelleborg, ska bli kul att få träffa min Mammi lite och även Jessica. På fredag ska jag och älsklingen sitta barnvakt till mina 3 underbara kusinbarn 4 om man räknar med Annie men hon är så stor så henne passar vi inte. haha. Ska vara barnvakter till lördag kväll och det ska bli så roligt. Jag älskar att umgås med mina kusiner. Stannar i Trelleborg till på söndag.

Nu ska jag se på handbollen Sverige-Polen och idag hoppas jag fan att dom vinner !

Jag innan en öl duell med min Snutt ! " För er som inte vet så HATAR jag öl "


Söndag 10 Januari

Söndag och vi ska åka hem till Skåne igen. Ska faktiskt bli väldigt skönt att få komma hem till sitt eget och slippa bo i resväskor. Vi har haft helt underbart här uppe som alltid. Trivs jätte bra här med hans mamma och Henrik.

I fredes åkte vi till Jamtli en runda och gick där och kolla lite. Gustavs syster hade en familj på besök så dom skulle visa utedelen av Jamtli med, kan lova att det var den kallaste dagen här - 26 grader mitt på dagen med strålande sol. Jag höll seriöst på att frysa ihjäl, det var så kallt så det blev frost på mina glasögon då kan jag lova att det är kallt.

Igår åkte vi till stan en runda med hans Systers familj och hans pappa. Hittade inte jätte mycket , en hårborste och nya smink borstar fick följa med hem. På kvällen hade vi lite dansk mat här hemma, fläskestek och socker stekta potatis och anka, Gustavs Syster med familj och pappa kom hit och åt med oss.

Idag har vi bara tagit det lugnt, har varit ute på en promenad i snön riktigt skönt och mysigt. Nu tar vi bara det lugnt jag ska snart börja packa min väska och hoppa in i duchen sen ska vi äta lunch sen är det nog tid för att åka till flygplatsen.


Torsdag 7 Januari !

Nu har vi varit i Östersund i två dagar. Vi har det helt underbart här uppe och det är jätte kul att få umgås med hans mamma och Henrik. Tyvärr har vi fått hoppa skidåkningen denna gången för här är ungefär -25 grader varje dag. Imorgon har dom lovat -30 grader får se om det stämmer. Igår när vi körde hem från Gustavs syster så visade bilen -28 grader och det är nog mitt rekord, har alldrig varit någonsstans där det har varit så kallt. Är van vid skånes -5 grader och bara det klagar jag över.. haha

När vi kom upp i tisdes fick jag och älsklingen åka direkt in till staden så att Gustav kunde inhandla nya termobyxer och underställ. Jag hittade mig ett par vinterskor så nu fryser jag inte om fötterna. Kvällen spännderade vi hemma med Eva och Henrik.

Igår gick vi på bio, vi såg 2012 den va riktigt bra och jag rekomenderar alla till att se den. Filmen va ganska lång 2 timmar och 45 min, men det kändes inte alls så lång, jag va helt fängslad i filmen. Efter filmen åkte vi till Gustavs syster med familj som bjöd på middag.

Idag har vi varit en runda i stan för Henrik skulle handla en ny mobil, men tyvärr hade dom inte den svarta iphonen i någon av butikerna här , alla var slutsålda. Så vi körde vidare till elgiganten och onoff för att kolla tv, det hela slutade med att Eva och Henrik handlade en ny tv och Gustav och jag är riktigt avensjuka så vem vet ny tv när vi kommer hem kanske ? Nä vi kom hem fixa Gustav med tv:n och jag mös ner mig i soffan. Kvällen har varit mysig med film.

Jag börjar få hemlängtan nu, jag saknar vår lägenhet,vår säng och det jag saknar mest är mina älskade vänner. Borta bra men hemma bäst.

Nä nu kom min älskling ner så nu ska vi lägga oss och mysa till Robert Gustavsson.. Haha


4 Januari

Har bara en natt kvar här i Stockholm imorgon vid 9 tiden tar vi t-banan in till centralen sen tar vi flygbussen till Arlanda och vid 11.20 flyger vi till Östersund !

Vi har haft 4 bra dagar här i Stockholm, igår åkte vi till Södertälje till Tom tits experiment. Vi hade några roliga timmar där inne, där man fick testa på olika saker och fick veta hur mycket fungerar. Kvällen spännderade vi hemma med god mat och lugnt framför tv.

Idag åkte vi in till Vällingby centrum för att inhandla julklapparna till Gustavs syster med familj. Vi hittade vad vi skulle Gustav va inte så jätte pigg på att springa och kolla kläder efter måndagens shopping. Men en väska hittade jag ialla fall, så nöjd är jag. Vi åkte hem och käkade lite sen lunch sen la jag mig i soffan och läste lite. Vid 6 tiden skulle vi åka hem till Lova och Sigrid för lite middag. Vid 9 tiden traskade jag och Gustav hem. Kjell och Maja stannade över så jag och Gustav sover själv i lägenheten inatt.

Imorgon när vi kommer till Östersund ska vi åka in till Centrum för att gå i affärer, min älskling måste hitta termobyxer. Ett MÅSTE när man är där. Just nu har dom ungefär mellan 20 och 25 minus grader enligt smhi, och det är snuskigt kallt !

Nä nu ska jag lägga mig och läsa sen sova så jag orkar upp imorgonbitti !

Hoppas ni har det underbart där hemma i Skåne :)

Här kommer en bild på mig på T-Banan och en bild från Tom tits.


2 Januari

Äntligen har vi 2010 här :)

Nyår firades hemma hos Marie med vännerna , god mat och massa skratt,sång och dans. En riktigt lyckad nyårs fest.

Första dagen på året vaknade man lagom trött men inte så farligt bakis. Fick starta dagen vid halv elva för att packa min väska för 10 dagar. Vid 12 åkte vi hemmifrån, blev ett stop på mcdonkan innan vi körde vidare mot Ängelholms flygplats. Flyget gick vid 2 tiden och vi landade i Stockholm vid lite över 3 där Gustavs pappa Kjell och lillasyster Maja hämtade oss. Körde in om en runda hos Lova för en fika innan vi körde hem till Kjell. Blev en väldigt lung och skön kväll. Fick även våra julklappar från Kjell och Maja, vi fick två rödvins glas, en kokbok presentkort på NK och 500 kr.

Dagen idag startade med god frukost och mys framför tv innan vi gjorde oss iordning för en dag på stan. Tog t-banan in till centrum. Hittade inte så jätte mycket med en tröja till mig och ett par byxor till Gustav, nya kött bestick till oss " för presentkortet och pengarna" och såklart julklappar till Kjell och Maja fick följa med hem. Men det var väldigt mysigt att gå på stan. När vi kom hem blev det god hemma lagad pizza. Och nu ikväll har vi tagit det lugnt.

Nu ska vi snart sova, imorgon ska vi åka till Södertälje för att gå på något tekniskt museum där man får testa på olika saker. Ska bli väldigt roligt att åka dit och se vad det är för något.

Jag saknar redan er där hemma, vi kommer vara borta tills nästa söndag. På tisdag åker vi vidare upp till Östersund. Vi kommer komma upp till -24 grader enligt Smhi idag, Sjukt kallt.

Har glömt att skriva och berätta för er , att här i Stockholm är det väldigt mycket snö och idag har det även snöat :) Mysigt när allt är så vitt och fint, även träden. Och kallt är här med -11 grader.

RSS 2.0