2 Januari

Äntligen har vi 2010 här :)

Nyår firades hemma hos Marie med vännerna , god mat och massa skratt,sång och dans. En riktigt lyckad nyårs fest.

Första dagen på året vaknade man lagom trött men inte så farligt bakis. Fick starta dagen vid halv elva för att packa min väska för 10 dagar. Vid 12 åkte vi hemmifrån, blev ett stop på mcdonkan innan vi körde vidare mot Ängelholms flygplats. Flyget gick vid 2 tiden och vi landade i Stockholm vid lite över 3 där Gustavs pappa Kjell och lillasyster Maja hämtade oss. Körde in om en runda hos Lova för en fika innan vi körde hem till Kjell. Blev en väldigt lung och skön kväll. Fick även våra julklappar från Kjell och Maja, vi fick två rödvins glas, en kokbok presentkort på NK och 500 kr.

Dagen idag startade med god frukost och mys framför tv innan vi gjorde oss iordning för en dag på stan. Tog t-banan in till centrum. Hittade inte så jätte mycket med en tröja till mig och ett par byxor till Gustav, nya kött bestick till oss " för presentkortet och pengarna" och såklart julklappar till Kjell och Maja fick följa med hem. Men det var väldigt mysigt att gå på stan. När vi kom hem blev det god hemma lagad pizza. Och nu ikväll har vi tagit det lugnt.

Nu ska vi snart sova, imorgon ska vi åka till Södertälje för att gå på något tekniskt museum där man får testa på olika saker. Ska bli väldigt roligt att åka dit och se vad det är för något.

Jag saknar redan er där hemma, vi kommer vara borta tills nästa söndag. På tisdag åker vi vidare upp till Östersund. Vi kommer komma upp till -24 grader enligt Smhi idag, Sjukt kallt.

Har glömt att skriva och berätta för er , att här i Stockholm är det väldigt mycket snö och idag har det även snöat :) Mysigt när allt är så vitt och fint, även träden. Och kallt är här med -11 grader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0