30 Augusti

Nu va det ett tag sen sist igen , men har inte haft så mycket tid att skriva . Har en del att göra när det gäller skolan. Mycket plugg just nu känner jag att jag inte riktigt hinner med , har ett prov om en vecka i historia om antiken och vi har haft två lektioner i det . Känns lite sådär men jag ska fixa det. Lite jobbigt att läsa en 100 kurs på bara en termin. Men annars går skolan jätte bra och jag tycker fortfarande att det är roligt :)

Denna helgen har gått hur fort som helst. I fredes va det Palmfestivalen i Trelleborg. Pappa och Monica bjöd på middag på istanbul mamma och syster cicci va oxå med , en tradition som vi har. Sen gick vi och kollade runt i alla stånden jag hittade mig ett fint skärp. När vi va klara så körde jag och Älsklingen till Jessica och Martin där vi började dricka lite blev även singstar för oss flickor, pojkarna flydde lägenheten snabbt ;) "undra varför ? " haha . Blev en runda ner till öltältet där vi dansade. Tack för en rolig kväll.

Igår va det kräftskiva hos Elle och Petter. Äter dock inte kräfter så för min del blev det sallad,räkor,paj och vitlöksbröd :) Hade en riktigt trevlig och rolig kväll. Tack gumman för en trevlig kväll. Du hade fixat allt jätte bra :)

Idag vaknade man inte alls bakis :) Riktigt skönt tog det lugnt igår. Har inte gjort allt för mycket idag. Jag och Älsklingen körde en runda till Media markt i Lund. Skulle kolla på nya ps3 slim som släpps på tisdag som Gustav va lite intresserad av . Men sen kollade vi på hemmabio system. Dom hade det vi har kollat på många gånger tyvärr va priset lite högt men dom hade inga inne så om vi ville fick vi köpa visningsexet för 1000 kr billigare, och det kunde inte min älskling säga nej till . Så nu har vi ett sjukt fint hemmabio system. Älsklingen håller på att sätta ihopa det nu. Fick även kört in på hemmakväll för att kolla blueray filmer så köpte en och hyrde 3 :)

Nu blir det att läsa lite samhäll innan älsklingen och jag ska kolla på film. Sen blir det sängen ska upp tidigt imorgon. Och imorgon är det äntligen Malmö FF - HIF :) Längtar som tusan.

Ha en bra söndags kväll.

20 Augusti

Nu har jag tagit paus i pluggandet, min mamma ringde så har pratat med henne lite :)

Väntar på att Gustav ska komma hem från golfbanan jag är jätte hungrig och han måste handla ris med sig hem . Snart är det helg och det ska bli skönt men kommer få plugga lite har en sak i Historian som ska vara klart tills på tisdag och matten till onsdag . Här kör dom igång oss direkt . Känns fortfarande jätte bra att vara igång med skolan. Känns skönt att ha den motivationen som jag har nu.

Nu till helgen har vi inte mycket planerat. Har lite löst snack om att kanske ha spel kväll imorgon . Sen på lördag kommer min älskade mamma upp :) Hon ska ha med sig lite saker som är mina som jag lämnade kvar i huset när jag flyttade upp till Landskona. Nu har dom tömt hela huset och mamma har flyttat hem till min moster. Känns konstigt att veta att man aldrig ska åka tillbaka till huset . Jag som älskade det huset. Men min mamma kommer hitta en underbar lägenhet som hon kommer att trivas i :)

Jag blev väldigt chockad innan när jag kollade mitt konto och såg att jag redan hade fått pengar från csn . Skickade in min studieförsäkran i måndes och pengarna kom in igår. Har hört från olika håll att csn brukar ta tid på sig så jag hade väntat mig att få  mina pengar nästa vecka nån gång .. Så jag blev väldigt glad. Jag är inte fattig längre, har ialla fall mer än 2 kr på mitt konto.. Fast en del av dom pengarna ska in på sparkontot .

Nä nu får jag ta tag i Flodkulturerna och sen är det Samhällen som gäller !

18 Augusti

Nu har man lagt latheten bakom sig och allvaret har nu börjat !

Skolan igår gick jätte bra , gjorde inte allt för mycket förutom upprop och dom två lektionena vi hade gick dom bara igenom vad vi kommer göra i höst. Beställde mina böcker igår så nu är man fattig. 2000 kr på böckerna, det är rena rånet . Men nu har jag ialla fall snart alla böcker . Ska snart gå till skolan för 2 timmar Historia. En helt okej dag när man har sovmorgon till 12.15.

Annars idag händer det nog inte allt för mycket . Kanske ska träffa Johanna sen annars blir det att ta det lugnt här hemma . Väntar på ett samtal från min pappa om hur hans provsvar gick . Hoppas hoppas på att dom va bra ..

16 Augusti

Då va det söndag nu och sista dagen man va ledig, denna sommaren har gått så sjukt snabbt. Känns som om det var igår som man slutade jobba i Juni och man tänkte gud två hela månader ska man gå hemma . Känndes sjukt lång tid . Men nu sitter man här sista dagen innan skolan börjar . Känns faktiskt väldigt ovärkligt men väldigt intressant och roligt.

Denna helgen har bara sprungit förbi oss . Jag hämtade min Älskling i fredes på flygplatsen . Smarta Gustav hade sagt att flyget skulle komma in 11.30 så jag va där lite i halv satt där och väntade men ingen Gustav kom . När det gått en halv timme började jag bli smått irriterad, vid kvart över 12 så gick jag in i ankomsthallen och såg då att planet skulle landa 12.30 . Så jag sat i en timme på Ängelholms flygplats, inte så värst roligt fick sitta och kolla på alla som kom och skulle resa bort . Till slut kom Gustav och jag va glad över att se honom har ju saknat han. Vi körde och kollade i en golf outlet innan vi lämade Ängelholm. Tyvärr hittade Gustav inte den golfklubban han skulle ha . Körde sen vidare till Helsingborg för att kolla på nya bågar till mig. Jag hittade ett par jätte fina som jag beställde sen beställde jag även ett par solglasögon med min styrka i :) Så om 2 veckor har jag mina nya glasögon.  På kvällen gick jag och Älsklingen ut och åt på Tycho rikigt gott va det .

I går körde Gustav och jag och hälsade på min Pappa och Monica :) Jag blir så glad varje gång jag ser min pappa och ser att han mår bra , jag hoppas bara att detta fortsätter såhär . På kvällen blev det lite fest hemma hos Marie . Min Johanna har äntligen kommit till Skåne igen :) Jag har saknat henne som tusan . Blev en jätte trevlig kväll gick hem till Lasse och grabbarna vid halv 11 tiden . Alla grabbar va lagom fulla .

Idag mår jag bra men är jätte trött . Har plockat undan lite här hemma ska fortsätta lite till om en stund . Sen blir det Pizza och en film, min lilla Älskling mår inte så bra idag . Haha .

Hoppas ni har haft en bra helg ..
Jag Älskar Dig Gustav Hansen

13 Augusti

Nu har jag varit dålig igen, förlåt jag ska försöka bättra mig ..

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag gjort den senaste veckan !

I helgen va jag hemma hos min mamma , körde Gustav till flyget i lördes morse och sen körde jag för att hämta min pappa :) För det va ju Match i Trelleborg. Och det går inte och beskriva hur underbart det va när Malmö slog Trelleborg med 2-0 . Efter matchen fick jag stressa hem till min syster för att hämta bilen sen lämna pappa . Va hemma i landskorna vid lite över 7 sen körde jag till Marie där vi skulle festa lite för att fira mig . Blev utgång i Helsingborg :) Hade en rolig kväll ..Söndagen bestod av soffa och tv ..

I måndes va dagen då min pappa skulle börja sin behandling. Jag gick upp vid 7 för att köra och hämta min pappa vid halv 9. Där är en massa vägarbeten på vägen så fick köra en halvtimme tidigare. Vid 9 tiden va vi på sjukhuset och min pappa fick sin första strålbehandling. På vägen hem började han må lite illa och fick ont i huvudet . Fick stanna vid vägkaten så han kunde få kräka . Väl hemma så fick han ta en illamående tablett men den fick dock inte stanna kvar i kroppen så länge det räckte han tog en tugga på sin macka så kom allt igen . Jag och mamma körde hem vid 12 tiden för jag tyckte min pappa skulle vila sig . Han hade fortsatt att kräka jätte mycket så dom fick ringa till sjukhuset så nu har han fåt börja på kortison igen . Men både tisdag och onsdag har han mått jätte bra på.

Det känndes så konstigt att se sin pappa må så dåligt som han gjorde i måndes . Jag började inse att min pappa är faktiskt sjuk . Har inte riktigt förstått det innan . Eller jag har väl inte riktigt velat ta in det .. Men jag vet att min pappa kommer fixa detta för han är stark och ger inte upp i första taget .. Han är en kämpe .. Jag älskar dig pappa ..

Varje kväll nu har jag umgåts med Marie och vi har kollat på film :) Igår va vi även inne och häslade på min Pappi :) idag ska vi snart köra till Komvix för att hämta ut våra Scheman, Ska bli så kul och se hur vår höst kommer se ut . Sen ska vi köra till Helsingborg för jag ska kolla min linser . Har testat ett par nya nu i en vecka ..

Nu måste jag gå ner och hämta upp min tävtt ..

Jag saknar min Älskling jätte mycket , det ska bli så skönt att få hem honom imorgon <3

Min pappa och styvmamma när dom gifte sig för några helger sen :)

6 Augusti och min dag :)

Nu är snart min födelsedag slut !

Jag har haft en väldigt bra dag . Har fått träffa båda mina föräldrar, nu är vi hemma hos mamma och kommer stanna här tills på lördag . Jessica kom hit innan och vi körde och handlade världens godaste smörgåstårta som jag,mamma,Gustav och Jessica smaskade i oss :)  Sen körde vi ut en runda till Satu och Anders :) Jätte roligt att få träffa dom igen det var alledes för länge sen sist. Har fått väldigt fina födelsedags presenter , Tack för alla gratulationer som jag fått idag.

Denna vecka har bara sprungit förbi, har haft och göra varje dag . I måndes så gick flyttlaset för Marie till Landskorna :) På kvällen sov jag hos hennes så vi fick nästan hela lägenheten upp packad . I tisdes körde vi och hämta Elle för att köra till Ikea , Marie skulle handla en massa till lägenheten . Själv kom jag hem med ett glas " Ja ni läste rätt" jag chockade mig själv. Brukar alltid komma där ifrån med en massa . Gick in på väla en runda och hittade ett par byxer för bara 100 kr och en liten försenad 2 års present till Gustav. Körde även och hämtade ut mina linser som kommit. Är tyvärr inte helt nöjd med dom så får prata med dom på onsdag när jag ska dit för att kolla hur det har gått med dom ..
I går sov jag länge :) sen körde jag och hämtade Marie för att köra till Jysk och ÖB en runda . Blev även en runda till stan så jag kunde inhandla sista skolsakerna och lite smink och ett skärp. På kvällen blev det en film .

Nu är vi i Trelleborg och umgås med min Mamma :) På lördag åker Gustav till Uppsala för att hjälpa till att töma hans mormors lägenhet sen åker han till Östersund och stannar där tills på fredag . Och på lördag är äntligen den efterlängtade Matchen TFF-MFF :)

På måndag börjar min pappas behandling :( Tyvärr fick vi reda på idag att min pappa kommer tappa allt hår och kommer aldrig få tillbaka det igen . Som tur det så tappar han inte ögonbrynen eller Mustachen . Kommer kännas konstigt att se min pappa utan hår .. Jag hoppas över allt att han svarar bra på behandlingen och att han kommer må bra under tiden . Jag är rädd ..

Nu ska jag gå och umgås med min Mamma och min Sambo innan sängen kallar ..

Puss och Kram

Söndag 2 Augusti !

Detta är en tidig morgon , jag gillar inte alls att gå upp halv sju. Vid 8 tiden kommer Eva och Henrik och hämtar oss vi ska åka till Köpenhamn för att gå på Henriks sonsdotters dop.

Igår kom vi hem från Mamma va har haft 3 bra dagar i Trelleborg , Har blivit lite shopping.  Vi fick ett litet fnatt och körde till onoff på svågertorp för att kolla på en skrivare och vi hittade en som vi gillade :) Där va både kopiator,scaner och fotoskrivare. Vi blev nöjda med köpet och nu är vi ännu mer förberäda på skolan som sakta men säkert närmar sig,  Jag har även hittat mig ett par nya Jeans och skor på rean . Sen har vi gått på Gislövs Marknad . Där blev det lite saker men mest ätbart.

Igår hade Gustav och jag 2 år :) Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går . Du är min kärlek <3

Vi gjorde inget specielt igår vi hade bokat bort på tycho i stan men sen ringde Henrik och han stod och gjorde rådjurstek och vi kunde ju inte bara säga nej till det . Men det blir tycho idag eller i veckan istället. Så vi va på middag hos svärföräldrarna sen fick jag ett fnatt och städa och Gustav installerade skrivaren. Sen blev det lite mys i soffan.

Nu ser jag att klockan har sprungit iväg, så jag får nog hoppa in i duchen nu och göra mig iodning för dopet ..



RSS 2.0