Sjuk,Ullared

Vaknade för en halvtimme sen . Har sovit i 12 timmar riktigt skönt . Gick och la mig igår vid 9 tiden måde inte bra .. Och det har inte blivit bättre. Har fåt hosta och det gör så jävla ont i lungan och i höger arm när jag hostar :( sen är jag så fruktansvärt förkyld :(

Som sagt igår va jag på Ullared måde inte toppen hela tiden men det gick. Hittade en massa fint :) Hade en jätte trevlig dag med Mamma,Jessica,Kusin Kickan,Annie och Oliver :) Dagen slutade dock inte så bra .. Lite detaljer som ni inte får veta !

Skriver mer sen .. Ha en bra Första Advent

Fredag

Ligger i soffan nu och kollar idol :) Har blivit dunder förkyld så mår inte väldans bra . Blev en kopp te innan med lite honung. Börjar bli lite hungrig vet inte vad jag ska äta inte för att det spelar någon roll smakar ju inte ett skit ändå .. :(

Blev bara jobb till kl 11 idag, kände att min kropp inte orkade så mycket plus att vi hade så lite barn .. Körde direkt till apoteket och handlade nässpray sen hem och la mig i soffan . Somnade två timmar riktigt skönt. Tänkte lägga mig tidigt idag , med tanken på att jag ska köra till Ullared imorgon vid halv 5 ..  Älsklingen min är inte hemma ikväll han är i hbg och spelar poker med några arbetskompisar .. Så har en ensam fredagskväll framför idol , Idag hoppas jag på att Johan åker ut tycker inte att han passar där längre dom andra är mycket duktigare än vad han är ..

Nu ska jag tänka ut vad jag ska äta sen ska jag åter gå till idol :) snart ringer väl moren min med och berättar vilken tid dom kör från Trelleborg imorgon ...

Ha en underbar fredagskväll ..


Torsdag

Äntligen fredag imorgon , helgen är efterlängtad ..

Sjukt jobbigt på jobb idag barnen ville inte alls lyssna, ett nytt barn skulle börja idag .. Har nog aldrig blivit så arg som jag blev idag mitt tålamod tog slut när dom inte lyssna efter man sagt till dom säkert 20 ggr.. Idag va det riktigt skönt att komma hem och som tur det har vi bara 5 barn imorgon så det blir ganska lugnt .. Hade inte pallat en dag till som idag då hade jag fan stannat hemma..  Som sagt helt slut i huvudet idag ..  Dagen kan bara beskrivas med KAOS..

Träffade snutt min innan en stund va på city gross sen hemmakväll sen lämna och hämta lite saker sen tanka sen donkan jag palla inte laga mat idag . Snutt följde med en runda upp sen :)

Imorgon ska jag bara ligga på soffan hela kvällen , älsklingen min ska till hbg och spela poker med arbetskompisarna. Jag ska sova sjukt tidigt ska köra vid halv 5 på lördag morgon ..

Nä nu ska jag kolla lite tv sen ska jag sova , som tur det är det fredag imorgon :)


Tisdag

Godmorgon , är ganska trött fast jag somnade redan halv tio igår . Så har ialla fall fåt sova ut .

Nu är det tisdag och dagarna lär väl springa förbi som vanligt .. Men det gör ingenting längtar ju till Ullared :)

Igår hände inte så mycket när jag kom hem , hade ju stängning igår och då känns det som man nästan skulle gå och lägga sig nästan direkt när man kom hem .. Jag låg och kollade några avsnitt Andra Avenyn sen lite på cityakuten sen slockna jag . Men ibland är det skönt att få somna tidigt...

Nä om man skulle bege sig till bilen som jag säkert måste skrapa :( så jädrans tråkigt och kallt..

Men ni får ha en bra Tisdag ..

Lördag morgon

Vaknade för en timme sen av att mamma ringde och väckte mig , kunde inte somna om sen men hade sovit ut vilket jag behövde, Vaknade vid halv 4 inatt av att älsklingen kom hem från thrana. Hade svårt att somna om sen. Inte lättare blir det när man precis har somnat så ringer Thrana på hem telefonen. Palla inte svara så stängde av telefonen. haha

Igår va det en lugn dag på jobb , hade inte så mycket barn . Efter lunch började det ju snöa ganska mycket och alla barn blev helt till sig . Fick snabbt på dom alla kläderna så dom kunde ut och leka i snön. Slutade vid 4 men fick stanna och vänta på att Lina skulle sluta jag hade bara sommardäck på min bil så vågade inte köra hem, och Lina hade dubbdäck så kände mig lite säkrare att åka med henne :) Nervös va hon och läskigt va det att köra på en isgata men vi kom hem hela :D  Ringde Thrana sen när älsklingen komit hem så han fick köra oss ut till Häljarp så vi fick hem bilen . När vi kom hem laga vi lite middag sen stack älsklingen hem till Thrana för att dricka lite öl och spela getar hero och Wii, jag hade inte så mycket ork så jag bestämde mig för att stanna hemma i soffan istället . Kollade på idol sen vid 12 blev det sängen somnade så skönt ..

Nu ska jag äta lite och kolla på Mamma Mia , äntligen tar jag mig i kragen och kollar på filmen har inte set den innan . Passar på nu medans älsk ligger och sover. Tänkte städa lite med idag sen måste vi byta till vinterdäck på bilen .. Ikväll lutar det åt party :D

Nu kommer en bild på snön i går kväll och en imorse när jag vaknade :) Så fint :) Nu hör jag alla barnen har utanför som åker pulka.rullar snöbollar  och gör snögubbar.. :) Som jag längtar till julen nu vill ha upp mina jultomtar och ljusstakar men det får vänta tills nästa helg :)







En morgon med kaos

Ligger och kollar på tv i sängen , är riktigt trött , har haft en tuff dag på jobbet. Dagen började inte som man hade tänkt sig. Körde till jobb vid sju imorse skulle börja halv 8 när jag kommer in på pakeringen ser jag en mamma och hennes barn som går på min avdeling, jag hälsar och dom hälsar tillbaka. Tyckte det var lite konstigt att dom kom gående där men tänkte inte mer på det . När jag parkerat och går ur bilen så kommer dom bort till mig och frågar om jag vet varför vi ska vara på guldklimpen , Guldklimpen säger jag med stort ? Ja där är helt mörk nere hos er och där står en lapp att vi ska gå till guldklimpen. Okej säger jag då går vi upp där och kollar va dom säger. Då visar det sig att B som skulle öppnat va sjuk och hon som har hand om vikarie hade missat att B  hade en öppning. Så där stod vi på en avdeling med alla våra barn från våra tre avdelningar. Fick gör det bästa av det hela . Ringde runder för att jaga en nyckel så vi kunde komma in . Som tur va kom L lite i 8 så vi kunde gå ner till oss. Blev en sen frukost men allt löste sig tillslut men snacka om en kaos morgon ..

Imorgon är det äntligen fredag :) Så sjukt skönt äntligen helg så man kan få sova ut :D Imorgon ska jag och Gustav bara ta det lungt här hemma och kolla på film och mysa :) Känner att jag inte orkar göra så mycket efter en veckasarbte ... På lördag blir det nog lite party , men på dagen hade vi tänkt byta däck på bilen det börjar ju bli halt på mornarna ..

Nä nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag kolla vidare på tv sen sova . 

Onsdag

Sitter just nu och väntar på att Fille ska komma med Pizza :) Johanna är redan här , vi sitter just nu och kollar på simpson men snart ska vi se Sverige - Holland på tv :)

Har inte haft så mycket ork till att skriva i veckan. Har inte hänt så mycket . Bara jobbar känns det som .. Igår körde jag hem till Snutt en runda sat och snacka med henne och hennes mor :) Sen tvinga jag med henne till Jet för jag skulle tanka sen till ica för jag ville ha apelsiner . haha.. Vi fick jaga mitt bensinlock som flög iväg :P

I helgen va vi hos min älskade mamma :) Riktigt mysigt hade vi hela helgen . I söndes blev det bowling och buffe på big bowl  med familjen :)

Nu är det äntligen bestämt , Ullared den 29 November med Mamma,Kusin Kickan,Annie,Jessica och Marie :) Som jag längtar .. Nu ska det shoppas.. Blir handla lite julklappar med så man inte är ute i sista sekunden som man alltid är .

Äntligen snart helg :) Längtar efter att få sova ut :D 

Nä nu ska jag vara lite social med Snutt och Älsklingen , Fille är seeeeg ... Vi är såå hungriga ...

Snutt och jag i Sommras :) <3


Hjälplös

Har igentligen ganska mycket jag skulle vilja skriva av mig.. Men kan tyvärr inte skiva det här .. Just nu mår jag inte så bra.. Mina närmaste vet vad det handlar om .. Känner mig väldigt hjälplös i detta.. Men allt kommer bli bra , det måste bli det ..

Jag har världens bästa sambo, och världens bästa vänner. Ni finns alltid där.. Utan er skulle jag inte klara mig. Tack för att ni finns <3 Jag Älskar er så obeskrivligt mycket ..

Kommer skriva och berätta mer om helgen när jag orkar ..

Den finaste människan som finns, min Mamma, världens bästa mamma <3 Jag Älskar dig.


Lördag

Sitter just nu och väntar på att bästa Jessica ska komma och hämta oss .. Vi ska ut till min gamla by där jag är uppväxt alltså Klagstorp :) Där det blir middag och massa roligheter ..

Idag har jag och min älskade mamma varit på Maxi och handlat , tog ett bra tag innan vi kom hem igen mamma känner ju fan halva stan . haha . När vi kom hem så blev det lite mackor sen körde vi hem till min kusin Kickan och alla barnen . Skulle kolla på deras urgulliga katt som jag bara ville ta med mig hem :) Fick myst både med katten och med barnen :)

Nä nu ringde Jessica dom är utanför så nu ska jag pysa.

Ha en bra lördagskväll för det ska jag ha ...


Fredags mys .

Har landat i Trelleborg nu eller ja för någon timme sedan , har fåt i oss god mat jag åt plankstek och mamma,Gustav och Roland åt kina mat . Nu sitter vi och kollar tv . Slumra till innan i soffan känner mig som en gammal kärring . Mamma tyckte jag skulle gå upp och lägga mig men då kommer jag fan vakna sjukt tidigt imorgon så tänkte hålla mig vaken ett tag till ialla fall .. Mamma och Älsklingen sitter och koller på nån film och Roland sover i soffan . Haha . Så är det i min familj en fredag kväll. Mysigt har vi sitter i soffan med massa ljus tända..

Imorgon när vi vaknar måste vi in i stan och köpa present till Jessica ska hem till hennes familj på middag imorgon för att fira henne.. Roligt ska det bli va ett tag sen man träffade sin extra Familj som dom är för mig ;) ..

Älsklingen och jag köpte en Soda stream innan :) Biligt va det kostade bara 149 kr på rusta så nu återstår det och se om den är bra .

Nu ska jag återgå till min älskade familj..

Snutt hoppas det går bra på cupen som ni spelar nu , önskar att jag hade kunat vara där och heja på er :) <3

Ha en bra Fredagskväll :)

SAKNAR DIG NELLY, Går inte en dag utran att mina tankar finns hos dig . <3

Torsdag

Nu är det äntligen snart Fredag :) den bästa dagen på hela veckan :)

Trött som tusan är jag, har bara legat i soffan sen jag kom hem.. Håller på att tvätta med men som tur det bara två maskiner . Just nu ligger vi och kollar på Sos gute faktiskit väldigt roligt. Blir snart sängen känner mig som en pensionär . haha..

Måste bara säga GRATTIS JESSICA PÅ 21 ÅRS DAGEN :) Älskar dig gumman min <3

Nä nu ska jag åter gå till tv och min kära sambo..



Mys i soffan .

Har hamnat isoffan igen :) Känns som jag har spenderat mesta tiden av dagen här idag.. Nu ligger jag och kollar på hockeyn , Mif spelar mot Leksand just nu leder Mif med 2-1 :D är snart paus så då blir det att kollar lite på Bonde söker fru :) Älsklingen kom in precis och ville ha datan :P han som inte ville att vi skulle ha någon bärbar tror nog att jag kan få honom till att vi ska skaffa en sen :)

Annars idag så har jag plockat undan lite här hemma, sen körde jag och hämtade Johanna sen möte vi upp Eva :) gick in och handlade på city gross sen blev det en runda till apoteket för att hämta ut mina p-piller . Sen körde vi och lämna Eva , sen hem och då började jag på maten idag lagade vi köttbullar och potatis och brunsås riktigt gott blev det .. Johanna stanna här ett tag tills hon blev hämtad ;) Är så glad att jag har fåt tillbaka min glada och posetiva Johanna :) Så glad är jag för din/er skull :) Älskar dig min snutt. Du betyder mycket <3

Imorgon blir det jobb, saknade faktiskt jobb idag ... Imorgon har vi öppet hus för föräldrarna :)

Snart är det helg och det betyder Trelleborg :D

Nä nu ska jag inte trötta ut er med mitt skitsnack har igentligen inte så mycket att skriva ..

Ska gå in och pussa lite på min älskling innan hockeyn börjar igen ..

Ha en bra onsdagskväll..


Onsdag

Ligger i soffan nu och har precis kollat klart på en massa Andra Avenyn avsnitt :) Är hemma från jobb idag har haft ont i magen inatt, men imorgon ska jag tillbaka till jobb igen .. Tänkte snart köra och handla behöver ha hem lite saker till köttbullarna som jag ska laga :) Ikväll blir det Hochey på tv :) Dom visar MIF dom spelar sin första match på nya arenan idag :D Som jag skulle ha velat vara där, men alla biljetter är slutsålda.

Annars idag har jag bara legat och latat mig på soffan , vilket har varit jätte skönt . Men jävligt tråkigt . Är glad att jag har ett jobb att gå till varje dag.. 

Nä nu ska jag gå och ta tag i lite sysslor som behövs göras här hemma..

Trött ?

Trött ? Det är bara förnamnet på vad jag är just nu , somande en timme innan i soffan när jag kom hem men är lika trött för det .. Sitter just nu och kollar på Desperate housewifes blir nog snart att jag går in och lägger mig i sängen ..Får se om älsklingen snart kommer hem från Fille.

Annars idag gick jobb bra , lite långa dagar bara .. Hade önskat att jag hade fåt sluta tidigt någon dag . men men .. Det känns att jobba 8 ½ timme om dagen , dagarna känns så långa . Förmiddagarna är det som känns längst ..  Men man kommer ialla fall vara lycklig när pengarna kommer in på kontot :)

Nä nu ska jag åter gå till tv:n tänkte jag sen blir det att nanna kudden så man orkar med den långa dagen som väntar en imorgon..

Jag vill ha helg nu !

Tisdag morgon.

Godmorgon ...

Äntligen har jag fåt låna en bärbar data.. :) som jag älskar det .. Tack Lasse.. Tog lite tid igår och få igång internet bara men älsklingen fixade det tillslut :)

I Söndes va vi i Malmö hela dagen skulle fira fardag , bjöd pappa på matchen :) riktigt bra match va det slutade hela 6-0 till malmö, vilket bra avslut på säsongen :) efter matchen åkte vi hem till pappa där dom bjöd på kycklinggryta, så sjukt gott sen blev det kakor och kaffe.. Vid 7 tiden körde vi hem va lagom trötta..
Igår bestod dagen av jobb, hade stängning så kom inte hem fören vid 6. Så blev lungt hela kvällen.. Idag slutar jag vi 4 så skönt ..  Får se om det blir träning måste ta mig i kragen och börja igen, får se om älsklingen min mår bättre när jag kommer hem. Han har varit hemma från jobb både igår och idag.. Så det var inte det lättaste att gå upp innan..

Nä nu ser jag att klockan har spruningt iväg , måste fixa mitt hår innan jag ska köra till jobb..

Ha en bra Tisdag :) 
Världes bästa Pappa <3



Lördag !

Hej :)

Idag mår man inte helt hundra men har ju mig själv att skylla.. , men hade en riktigt rolig kväll . Kvällen började hemma hos Jenny där vi alla gjorde vid oss sen bar det av till Glumslöv. Tack Josefin för en jätte rolig fest. När vi skulle åka hem vid 1 va vi inte så trötta så blev hem tvätta av sig sen ner i stan till tages . Blev en hel del dans för mig och Johanna, tyvärr inte den bästa musiken men va fan vi dansa ändå. Vid halv 4 kom jag hem och la mig brevid en sovande Gustav .

Idag har jag bara legat i sängen har varit så sjukt trött.. Så riktigt skönt har det varit. Nu ska jag och Älsklingen snart äta taco sen ska vi hem till Thrana där dom ska dricka själv blir det nyktert ikväll. Sen vid 8 blir det bowling :)

Imorgon är det farsdag och då ska vi inte till pappa : )

Nu ska jag äta lite börjar bli lite stressad .. Ha en bra lördag.

Jag som katt :)

Trött

Nu va det några dagar sen jag skrev . Har inte så mycket att skriva om jobbar varje dag sen när jag kommer hem är jag så sjukt trött så det blir bara att ligga på soffan sen somnar jag sjukt tidigt. Denna helgen är mer än välkommen kan jag ju lova . är så slut i min kropp. Jag är då inte van att jobba 8½ timme varje dag. Men kroppen kommer nog snart vänja sig . På fredag ska jag på maskerad . Blir att åka dit någon timme får se hur länge jag orkar , jag vet jag kommer vara skit tråkig men jag har ingen ork kvar.

Det går jätte bra på jobb, trivs hur bra som helst . Har en jätte jobbig barngrupp som inte lyssnar på vad man säger. men men .. Idag ska jag ha 8 barn själv till frukost + en handikappad men det ska nog gå bra. Mitt tålamod är dock inte allt för långt.  Men som sagt trivs jätte bra där :)

Åhhh vad jag bara vill gå och lägga mig igen , har sovit 9 timmar inatt men är ändå sjukt trött..


Godmorgon

Godmorgon  :)
Hoppas allt är bra med er ? Här är det lite halv krasligt :( Har börjat bli förkyld + att jag har jätte ont i min hals :( Men som tur de så finns det strepsil så det lär jag leva på idag .. Ska snart bege mig till jobb börjar kl 9 idag och slutar halv 6 ska ha min första stängning. Lite nervös över det men det kommer nog gå skit bra .. Så idag börjar mitt vik och det har jag fram till den 17 December .. :)

Tjejmiddagen hemma hos Sara va jätte rolig. Sjöng singstar hela kvällen . Lite mindre roligt när vi gick hem till nån jocke där han och hans kompis va + hans kåta hund . Sjukt jobbigt. Som tur det stanna vi inte där så länge utan gick ner i stan istället . Tack tjejer för en trevlig kväll.
På lördagen blev det en lung förmiddag sov till 11 :) Sen på eftermiddagen körde vi till bilteme och handla lite . Sen när vi kom hem blev det att laga middag en hem till Lasse och började festa lite sen vidare hem till Robin sen en snabb runda ner till stan .. Igår låg jag i sängen hela dagen nästan och kolla tv . Vid 2 ringde mamma och frågade om vi bjöd på kaffe och det är klart att vi gjorde det . Så Mamma och Roland kom på besök . Skönt att få träffa mammi igen har saknat henne.. Sen igår kväll kolla jag och Älsklingen bara på tv ..

Ha en underbar dag :)



RSS 2.0