Onsdag!

Jag hade bara velat stänga av min klocka imorse och fortsatt sova, vet i fan vad det är med mig denna vecka. Är as trött på mornarna fast jag går och lägger mig i tid och jag är riktigt trött på eftermiddagarna när jag kommer hem från skolan så jag inte orkar göra något. Hade verkligen behövt ta tag i tvätten och lite annat här hemma. Men men, den springer ju inte ifrån mig !

Idag ska vi förhoppningsvis har visning på vår lägenhet, paret som vill kolla skulle höra av sig idag. Så måste ha med mig damsugarn in till stan idag så vi kan städa bort allt damm innan dom kommer. Så idag tar jag bilen till skolan. Har denna veckan börjat med att åka buss till och från skolan. Inte alls jobbigt att åka dit på morgonen jobbigare att åka hem för den tar ju längre tid än om jag hade kört.. Haha. Man blir bekväm med bil och körkort !

Mitten på veckan och det betyder att det snart är dags för praktik i två dagar, ser fram emot det oc hoppas på lite mer kunder än förra veckan :)

Helgen som gick va jag ute och skakade rumpa med mina underbara flickor, först förfest hos Saa sen tages. I lördes kom Elle,Petter,Johanna och Fille hit och umgicks lite. Väldigt trevligt. Helgen som kommer ska vara lugn, hoppas på en shoppingtur och fotboll på söndag för att se Johannas sista hemmamatch.


Nu måste jag fixa mig innan jag ska köra ! Ha en bra dag !

Pussar och Kramar

Vilken Match !

Gud vilken match det var i onsdes, och helt underbar stämning. Man såg direkt vilket lag som är guldlaget iår, som Malmö spelade ut Helsingborg. Det var en enorm känsla att stå där på stadion med det trycket där va. Det slår dock inte SM-Guldet 04 men det ligger precis där efter :D

Det är Tyst,Det är sorg, I Helsingborg :D



Igår började jag min praktik, och det gick hur bra som helst. Jag fick göra lite av varje.  Jag tror jag kommer trivas bra där under hösten.

Idag är det fredag och äntligen snart helg, idag blir det lite dricka med töserna =) Blir en runda på stan sen får vi se vad som händer. Men roligt med lite party. Annars i helgen har vi inget planerat. Plugg och lite städ av både hus och lägenhet står på schemat.


Ha en underbar fredag mina vänner !


Onsdag och Derby :)

Dagen vi har väntat på är äntligen här :) Dagen då Swedbank Stadion kommer vara fullsat och Malmö FF tar emot Helsingborg ! Jag längtar till ikväll, direkt efter skolan ska jag hem till min pappa och Monica som bjuder på Taco sen ska jag och min pappa köra till Matchen. Vilket tryck där kommer vara ikväll. Åhhh vad jag längtar.

Men först måste man ta sig igenom en lång skoldag, men sista för denna veckan för imorgon börjar min praktik. Det ska bli väldigt kul och få komma ut och testa att jobba i butik. Ser fram emot det !


Nä nu kommer snart Sofie och vi måste bege oss till skolan. Men ha en underbar dag för det kommer jag ha :)

Pussar och Kramar

Vi brinner för vårt lag !


Måndag!

Har precis pluggat klart så tänkte inta sängen bredvid min älskling !

Måste dock först kolla hur det går för min dator, håller på att formatera den men den vill inte riktigt som vi vill.

Idag har jag varit i skolan från 9-16. Bara varit genomgång av uppgifter hela dagen. Riktigt drygt. Man blir helt slut i huvudet av att lyssna så länge. Så imorgon hoppas jag på mer uppgifter och inte så mycket prat.

När jag kom hem slängde jag mig i soffan sen har jag degat där ikväll framför alla program jag följer. Blir mer och mer sugen på att dra till Ullared när man ser programet. Men har jag tur blir det nog en trip upp dit under hösten :)

Nu ska jag gå och göra mig klar för sängen.

Puss och Godnatt !

Söndag !

Nu har jag tvättat en maskin tvätt, plockat undan här hemma och duchat. Så nu är jag redo för att bli hämtat för att åka och se Johanna spela fotboll. Hann tyvärr inte plugga, men det gör jag när jag kommer hem.

Igår hade jag en riktigt rolig kväll hemma hos Johanna med Jenny,Angelika och Sara. Det blev sjukt mycket skratt och galenskaper. Bara att gå in på facebook och kolla videoklippen vi har lagt upp. Johanna bjöd även på köttbullar och äppelpaj som va sjukt gott. <3

I helgen har jag även sett en film som jag kan varmt rekomendera till alla. The Last Song är en sjukt bra film. Kan bara säga Se Den :)

Nu måste jag göra det sista innan Ann-Marlen,Jenny och Angelika är här för att hämta upp mig.


Kramar

Torsdag!

Idag har jag fixat praktikplats till mig som jag ska ha under hösten. Torsdagar och fredagar kommer jag att befinna mig på City Leksaker i Landskrona. Det ska bli väldigt kul, ser framemot att få lära mig massor av att jobba där. dom verkar jättetrevliga och väldigt hjälpsamma. Jag börjar min praktik nästa torsdag.

Min mage börjar bli bättre, idag är första dagen som jag inte haft jätta ont! Börjar undra om det var en väldigt jobbig magkatarr som jag haft eller om det var en bakterie i magen som har försvinnit av sig själv.

Åhhh vad jag längtar till onsdag, tror inte jag berättat att jag och min pappa har fått biljetter till MFF-HIF :D

Nu är det snart helg igen, jag fick ju helg idag. Är ledig imorgon. Får se vad helgen har att erbjuda. Blir ialla fall en helg utan alkohol.

Nu ska jag gå och fixa middagen !


Söndag 5 September !

I fredes kom vi hem efter en underbar vecka i Tunisien. Vi hade ca 35 grader varje dag. Blev mycket bad,sol och shopping. Vi hade verkligen det skönt där nere. Fast det är ganska skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst.

Tyvärr började min magkatarr att göra ont igår morse. Så har fått börja på tabletterna igen. Börjar kännas bättre nu. Även magont igår åkte jag in till Johanna och Fille och umgicks lite. Dom andra satt och drack och blev lite runda under fötterna själv satt man och skrattade med och åt dom ;) Hade en riktigt trevlig kväll igår.

Idag har jag en hemma dag, vill ta det lugnt så inte magen blir värre. Ska ju till skolan imorgon :). Tvättmaskinen går för fullt här hemma och brasan är tänd. Va och shoppade en runda på center syd igår, blev en skinjacka till mig som jag kan ha nu i höst, och morgonrockar till både mig och Gus. Det är ju ett måste att ha när man bor i hus.

RSS 2.0