Äntligen flyttat :D

Har äntligen flyttat in nu :) Trivs redan som fisken i vattnet här . Trode inte vi skulle ha internet men dom som bode här innan hade kvar sitt inernet till imorgon så får passa på nu, sen kommer vårt om en vecka ungefär.

Igår när vi hade flyttat allt så hade vi lite fest för älsklingen som fyllde 23år . Va en trevlig kväll Jessica och Martin kom och sovöver :) Sen va det dom gamla vanliga här :) Tack för en trevlig kväll.
Idag har vi bara packa upp . Jessica hjälpte mig lite innan och även Johanna. Tack för all hjälp.

På tisdag kommer sängen :)


27/6

Sitter hemma med Älsklingen och Johanna, har hållt på och packat hela kvällen. Tack hjärtat för all hjälp <3 . är fortfarande inte klara . Håller på att tvätta skönt att slippa ta med skittvätt. Imorgon kl 09.00 ska vi hämta nycklarna  :) sen vid halv 12 kommer Fille med lastbilen då börjars det flyttas :) . På kvällen blir det lite dricka hemma hos oss ska fira älsklingen som fyller 23 år imorgon. Vill även säga Grattis till min älskade syster som blir 33 år idag och min styvbror som fyller 35 år idag :D

Idag va sista dagen på jobb, va blandade känslor som ni alla redan vet så trivdes jag inte så jätte bra med vissa i personelen, det var självklart skönt att komma ifrån dom. Men kommer sakna barnen så fruktansvärt mycket och även några andra i personalen. Får se kanske kommer tillbaka till hösten men inte där jag va nu ialla fall.  Fick en jätte fin blomma av Anna och Karin och barnen, och när jag skulle gå kom alla barnen springade för en kram <3 Fick även höra från föräldrar att dom ville inte att jag skulle sluta :) sen av vår älskade mattant som kom och kramade mig och ville att jag skulle komma tillbaka hon tyckte det skulle bli så tråkigt att jag slutade hon sa massa fina saker till mig. <3

Nu ska jag snart ner i tvättstugan igen och packa lite till. Kommer nog inte skriva på ett tag om jag inte våldgästar Johanna ;) hon blir inte av med mig nu när jag är arbetslös <3
Vårt internet kommer kopplas in om två veckor. På tisdag kommer vår älskade säng. :)

GRATTIS I FÖRSKOTT ÄLSKLING <3 DU ÄR ALLT ..

Flickorna - Jag älskar er <3

25/6

Va ett tag sen jag skrev, men har inte haft så mycket tid packar ju varje kväll.

Midsommar gick hur bra som helst , blev fest i Johannas mormors trädgård :) Hur trevligt som helst.På lördagen åkte älsklingen till Danmark med några av killarna och jag festade med Johanna,Jenny och Josse :) Hur roligt som helst hade vi , fast en liten Johanna blev lite för full <3 Söndagen blev lugn orkade inte göra så mycket blev en runda till tivolit för en bit langos. På kvällen började jag och Älsklingen att packa för fullt. Blir flytt på lördag :D Som jag längtar, hela lägenheten ser ut som någon har släppt en bomb här hemma. Ska bli så skönt att få flytta och slippa alla kartonger. Annars i veckan har det varit jobb och packning. Va på middag igår hos svärmor och Henrik , ska dit imorgon på middag för att fira älsklingen som fyller år på lördag :) Har köpt en jätte fin present till honom. Vi ska igentligen inte köpa något till varandra för att vi har köpt säng så vi lägger pengarna där men ville ändå att han ska få nåt litet av mig . Hoppas han blir glad . :D Nu har jag bara två dagar kvar att jobba och det är så skönt :)

Nu ska jag lägga mig och mysa med hjärtat mitt sen ska jag lägga mig är så sjukt trött..


Långledig :)

ÄNTLIGEN LÅNGLEDIG :D

Helt underbart är det att äntligen denna jobbveckan är över, nu är det bara en vecka kvar :D
Jobb idag var lugnt hade inte mer än 9 barn så skönt :) Efter jobb körde vi och handlade vi mat till imorgon, vi ska grilla fläskfile sen handlade vi jordgubbar, ingen midsommar utan jordgubbar. Så nu är allt fixat för imorgon.
Är helt slut idag , hade kunat gå och läga mig nu och sova till imorgon men det ska vi ju inte . Älsklingen håller på att poppa popcorn nu så vi ska kolla på Bee Movie :) Vi har inte sätt den ännu så vi hoppas på att den är bra.

Det närmar sig mer och mer för flytt och vi har inte börjat packa så mycket ännu nån låder bara . så får göra lite imorgon underdagen sen på lördag och söndag med .

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med min älskade .

18/6

Har sån sjukt sprängande huvudvärk :( Och huvudvärkstablett hjälper fan inte ..

Har ialla fall jobbat idag och det gick bra va en barn grupp på 8 barn så det var hur skönt som helst .När jag kom hem från jobb så stod det städning på listan för det skulle komma en pappa med sin dotter och kolla på lägenheten :) Dottern skulle flytta hemmifrån och dom verkade jätte intresserade av lägenheten så hoppas dom tar den och att dom kan flytta in ialla fall en månad tidigare . Han skulle höra av sig om dom fick lägenheten.

Bara en dag kvar att jobba denna vecka så sjukt skönt :) sen bara en vecka kvar som jag får kämpa mig igenom men jag vet att jag klarar det . Men inte kul när det känns som om typ hälften av personalen har nåt emot en . Kan bara va jag som har den känslan men vad vet jag. Dom visar ingen motsats av vad jag känner ialla fall . Men har Karin kvar och hennes trivs jag bra med . Men ska bli skönt att komma ifrån allt skitsnack. Kommer sakna barnen jätte mycket när jag slutar ..

Nä nu ska jag åka hem till Johanna och kolla Sverige matchen :D HEJA SVERIGE ..

17/6

Jobb idag mellan 09.30-15-30 ganska lugn dag hade bara 11 barn idag och vi brukar vara typ 20. Fick en sommarpresent av chefen med idag. Fick säga hejdå idag för nu går hon på semester och jag slutar på fredag nästa vecka men hon visste inte om hon hade jobb till mig till hösten hon skulle höra av sig , men ialla fall så kommer dom ringa in mig. Är ju inte säker på om jag vill va kvar där i höst får se hur jag känner efter lite ledighet och vilken avdeling jag ska vara på. Hoppas inte på för mycket sen jag började i maj har hon sagt att det kanske blir nåt till hösten allt beror på en som ska komma tillbaka om hon inte kommer in på skolan hon sökt . Men vi får se vad tiden utvisar.

Annars idag har vi bara ätit middag och kollat på Iren Huss nya film. Sen packa vi lite innan nu börjar det se ut som att vi ska flytta . Får ta mer i helgen man orkar inte så mycket nu på kvällarna.

Imorgon blir det jobb mellan 08.30-16.15 sen hem och äta sen ska jag hem till älskade Johanna och kolla Sverige matchen :) Hoppas på vinst så vi går vidare från gruppen. Vi ska även planera inför midsommar :) Komma på lite lekar och så .

Nu ska jag snart lägga mig i sägen och kolla Gossip Girl :)

Gud som jag längtar till vi flyttar :) Första jag ska göra när vi kommit i ordning är att ta en varmt bad , som jag har saknat badkar . 14 dagar kvar till vi får nycklarna :D Ohh som jag längtar tills vi får sätta upp alla nya saker vi köpt och tills vi får sova i vår nya säng. Låt tiden går fort .

16/6

Ett tag sen man skrev nu ..
Veckan som gick hände det inte allt för mycket, Jobbade kollade fotboll och umgicks .
I fredes åkte vi till Trelleborg för att gå på min kusin Simons student och Maries :) Jätte trevligt hade vi . Skulle igentligen åka hem på lördagen men bestämde oss för att stanna en natt till. Så lördagförmiddag ringde jag Jessica så vi gick i stan en runda handlade ett par shorts till Gutstav sen körde vi till jysk så inhandlade vi nya saker till sägen :) Så nu har vi inhandlat allt nytt vi behöver till nya lägenheten :) Körde även en runda med Roland och det gick jätte bra :) På kvällen kollade vi fotboll sen kom Jessica och Martin så spelade vi lite kubb sen åkte vi hem till dom och spelade buzz :D Igår körde jag lite till med Roland innan vi åkte hem, när vi kom hem åkte jag med Johanna med familj och kollade på när Jenny spelade sin första match vilket gick jätte bra dom van med 8-1 :) efter matchen åjkte vi ner till rohdos och krängde pizza .

Idag blev det jobb gick en timme tidigare skönt att få komma hem . Är trött på att jobba där nu . Bara massa skit snack hela tiden. Orkar inte med det . Visst trivs jag på avdelingen jag jobbar på och lite till men det är allt. Har bestämt mig för att där ska jag inte jobba kvar har sagt till att dom kan ringa in mig men vill inte ha långtidsvikariat där. Vill få in foten i Landskorna istället. Sen har jag även besämt mig för att gå intensivkurs så jag får mitt körkort nångång börjar den 1 september :)

Nu är det äntligen bara två veckor kvar till vi får nycklarna till lägenheten :) Som jag längtar nu . Har börjat packa och tömt hela vinden :)

nu ska jag äta middag som min älskade har lagat ..

Ikea :)

Nu har vi äntligen varit på Ikea :) Som jag längtar nu tills vi flyttar det är helt sjukt . Köpte massa nya saker till lägenheten. Beställde även vår nya säng :D Den 1 Juli kommer dom och levererar den till den nya lägenheten :) Kommer bli så fint . Snälla låt dom här tre veckorna går fort . Köpte även nån hylla lite saker till köket och till badrumet . :) Va även på rusta och jysk och handla lite :D . Jag längtar tills den 1 Juli .

Efter vi shoppat klart körde Jag,Johanna och Jenny tills deras mammas pojkvän i Asmuntorp och tog ett dopp i poolen . Så sjukt skönt det var 28 grader i poolen så man ska inte klaga . Efter det blev det en runda till ålabodarna " eller vad det nu hette " Johanna skulle träffa några kompisar , det sluta med att vi blev taxi halva sverige runt kändes det som . haha . Men vi hade kul :) När vi kört klart körde vi hem till Gustav och Lasse som sat och drack hemma hos oss :) Blev lite dricka och spel.

Idag gör jag inte så mycket . Älsklingen är med pojkarna och letar ormar, så jag sitter här hemma och lyssnar lite på musik och pratar med Elle gumman på msn :) Hoppas på att Johanna ska sluta snart så vi kan bada lite och sola :D Sen ikväll ska vi på middag hos Eva och Henrik sen efter det hoppas jag på lite fest :) Får hoppas på att fler är sugna på det .

Tänkte kolla ett avsnitt One Tree Hill :) sen kanske börja packa ner lite i kartonger och rensa lite. Göra lite nytta . haha

PUSS

Sjuk ..

Dum som jag var lyssnade inte jag på mina "kloka" vänner som sa till mig att jag skulle ha stannat hemma från jobb igår . Och vad fick jag för att jag gick till jobb? Jo att jag kände mig ännu sämmre och fick sjuka mig resten av veckan. Ibland borde man lyssna och inte vara så dum ...

Idag har jag ialla fall varit hemma från jobb kommer vara det imorgon med .
Idag har jag inte gjort annat än att kolla tv i sängen . Ganska skönt faktiskt, men tråkigt när man ser hur fint väder det är ute . Imorgon blir det en lugn dag hemma känner jag mig bättre ska jag städa lite vet ju inte när det börjar ringa folk som vill komma och kolla på vår lägenhet . Sista ansökningsdagen är ju imorgon .. Johanna kommer med en runda imorgon när hon slutat jobba :) Alltid lika trevligt när hon kommer på besök . Du är guld värd gumman <3

Nu vill älsklingen lägga sig i sängen så får gå och lägga mig med honom . Ska först kolla så att min film laddar ner så jag har nåt att göra imorgon ..

Jag Älskar dig Gustav Hansen

Jobb

Nu ska jag snart bege mig till jobb , är fortfarande inte helt frisk men har inte råd att stanna hemma en dag till. Har ialla fall tur som bara har en förkyldning och inte halsfluss som går runt på jobb nu.
Har precis ätit min smaklösa fil, smakar inget när jag äter skit drygt.
Idag efter jobb ska jag gå en runda i stan med Johanna :) sen imorgon ska jag köra på körskolan. Måste verkligen ta tag i teroin nu.. Skärpning Emelie ..

Bara tre dagar att jobba nu :) sjukt skönt sen är det ju långledigt . På fredag blir det Ikea med Johanna, hennes mamma och Älsklingen. vi ska kolla ut madrasser som vi ska ha till sängen sen beställa sängen och köpa lite smått och gott till nya lägenheten :)

Nä nu ska jag göra mig klar innan jag ska iväg till jobb.

Helg

Snart är denna helg med över :( helgerna bara springer iväg. Men nästa vecka är det bara 4 dagar att jobba :D

I fredes blev det jobb till kl 13.00 skönt :) sen hem och vila lite. Johanna kom vid 5 tiden vi skulle köra och handla lite till tacon , sen när vi gjort allt vi skulle så körde vi hem började laga lite mat och fixa till oss. Vid 8 tiden kom Lasse,Fille,Thrana och Paulina drack lite sen gick vi ner till stan skulle bowla möte upp Sara där. Blev bowling i två timmar sjukt roligt hade vi :) Efter det blev det lite fest här hemma .

Igår sov man länge så sjukt skönt eftersom man gåt upp kvart i sex nästan hela veckan. Vid 1 tiden kom Johanna vi åt lite frukost sen körde vi till Svalöv för att kolla när Johannas fotbollslag spelade, hon kunde själv inte vara med pågrund av skadat knä. Matchen gick bra dom van med 3-0 fortfranade obesegrade. När matchen va slut körde vi och hämtade hennes mamma sen hem till Johanna skulle hjälpa henne att hitta kläder hon kunde ha på sig på 20års festen, när vi väl hittat allt så körde vi och lämna henen sen körde hennes mamma och lämnade mig.
Jag och Gustav tog en lugn kväll, Spelade lite buzz kollade film. Ganska skönt att bara ta det lugnt fast jag hade sjukt mycket spring i benen.. haha..

Idag blir det nog att åka ut till Johannas mammas kille och sola och bada i poolen så sjukt fint väder ju. men klockan är ju inte så mycket , Johanna har nog inte vaknat till liv efter gårdagen. haha

Idag är det exakt en månad tills vi flyttar :)
Och idag firar jag och Älsklingen 10månader :D Älskar dig av hela mitt hjärta <3 Du är kärleken i mitt liv.

Måste fixa lite flyttlåder, hade varit skönt att börja i tid så man slipper att ha allt sista veckan. Här är ju en hel del att packa ..

RSS 2.0