Underbar Måndag !

Nu har jag varit vaken sen kl 7 och jag börjar inte jobba fören kl 9 . Men kunde knappt somna om när Älsklingen gick till jobb sen bara någon minut efter ringer dom från jobb men tyvärr var jag redan uppbokad sen kunde jag inte somna om igen. Det underbara vädret fick mig att gå upp :)

Så idag blir det jobb till kl 13 som det ser ut nu sen blir det hem och röja lite här hemma , sen blir det nog en runda till gymmet med ..Får se vad dagen har att erbjuda .. Men träna några ben blir det dock inte idag .. Har fortfarande fruktansvärd träningsvärk .. 

Nu tänkte jag hoppa in i duchen sen göra lite frukost !


Ha en underbar måndag !

Bjuder på en vår bild från förra veckan :)

Seg söndag !

Känns värkligen som söndag idag , inget bra väder så man bara ligger i soffan och latar sig .. Men jag klagar inte det är sjukt skönt .. Har fåt jätte ont i min rygg vet inte vad jag har gjort , sen har jag träningsvärk i benen sen gymmet igår ..

Idag skulle jag igentligen följt med till Kävlinge för att kolla när Jenny och Johanna spelar match men jag va så trött i hela kroppen så jag orkade inte .. Va och kolla på dom igår , stod och frös i två timmar . När jag kom hem tog det mig över två timmar att få tillbaka värmen .. Men dom vann :) Och dom spelade en riktigt bra match :) . Igår kväll va vi hos Bobba han hade lite fest , jag va nykter :) Hade en jätte trevlig kväll ..

Nu vill jag ha tillbaka vår vädret :)

Nu ska jag göra mig några ägg knäckemackor sen lägga mig i soffan igen . :)

Ha en bra Söndag !

En liten bild på min nya vårjacka som jag införskaffat mig :) 

           

Sol Sol Sol :)

Solen skiner för fullt och det känns värkligen som att våren är på väg :) Och jag bara älskar det .. Väntar nu på att Johanna ska ringa så ska vi gå ner i stan en runda kolla lite och hon ska in på kompetensforum och prata lite om kurser hon tänker läsa till hösten .. Sen ska vi bara gå och njuta av detta underbara väder vi har ..

Igår va jag och jobbade , helt underbart vi va ute den mesta tiden . Så varmt och skönt .. Vi åt även mellis ute och det älskade barnen :) När jag körde hem från jobb igår va det hela 9 grader ute och jag slutade vid 5 tiden :) Våren är mer än välkommen ..

Nu är äntligen helgen här, men vad som händer denna helgen vet jag inte . Är lite oklart om Gustav kommer åka upp till Stockholm eller inte idag och stanna över helgen .. Kanske ska köra in till Pappa om min kära syster ska dit och hälsa på .. Hon kom hem från Thailand inatt så hade varit kul och få träffa henne och va lite avensjuk på hur brun hon är .. Sen hoppas man ju på en liten present ;) Är ju så nyfiken på vad hon har hittat på där nere och ännu mer nyfiken på alla bilder hon tagit :)
annars får vi se vad helgen har att erbjuda, faktiskt skönt att för en gång skull ha en oplanerad helg, det brukar vi inte ha .. :) Men jag älskar att ha saker att göra ..

Nä nu ska jag gå och göra mig klar sen kolla och se vad mitt konto har att erbjuda kanske kan bli en vår jacka idag :) Har ju spanat in en väldigt länge . Eller kanske en liten tunika .. vem vet ..

Ha en underbar fredag mina vänner !!

18 Mars

Nu är jag äntligen klar med städningen och tvätten :) 

Nu väntar jag på att Johanna ska ringa så ska vi ut och gå i det fina vädret :) Känns ju som om våren börjar komma nu , och det är ju bara så efterlängtat .. Man mår ju så mycket bättre när solen skiner ..

Dagarna som gåt har jag jobbat , Och helgen blev det en hel del gjort . I fredes följde jag med Johannas mamma ut till Svalöv för att kolla när Johanna och Jenny spelade match . I lördes träffa jag Sara på dagen och vi va ute och gick nästan 4km riktigt skönt var det, på kvällen va det Avsparksfest som Johanna och Jennys fotbollsklubb ordnat . Blev en nykter kväll för mig men det var roligt ändå . Jätte god mat och lite dans :) I söndes följde jag med Johanna och Jenny till Trelleborg där dom skulle spela match. Jessica kom med dit :) på söndagkväll blev det handbollsmatch :)

Nu ringde Johanna så nu ska jag gå och ta mig en frukt att äta innan vi ska ut och gå ..

Ha en bra Onsdag :)


12 Mars

Nu har det tagit sån tid igen för mig att skriva !! " Dåligt Dåligt " 

Kan med glädje berätta att nu har jag bestämt mig för att gå komvux till hösten , Jag och Marie sökte dit för en vecka sen .. Så nu är det bara den eviga väntan tills Midsommar då man får reda på om man kom in eller inte .. Har faktiskt aldrig känt så mycket posetivt för att plugga som jag gör nu , ska bli så skönt att få ett komplett gymnasiebetyg så man kan söka till högskolan .. 

För snart en vecka sen va Marie här och hälsade på :) Vi hittade på en massa roligt . Kommer bli helt underbart när hon flyttar hit till oss i Landskona ..

Annars har det inte hänt för mycket som är intressant för er att läsa .. Ska försöka bättra mig på att skriva men har värkligen inte haft så mycket lust .. Känns ialla fall som våren är på väg :) Och det är bara så underbart .. Om nästan exat en månad åker Älsklingen och jag till Stockholm . :)

Nu tänkte jag städa lite här hemma sen ikväll blir det tvätt och innan det ska jag nog hinna med att träffa Johanna snutt :)

Ha det underbart :)

Jag längtar tills dom här undebara kvällarna kan börja igen :)  " ja snutt det är du på bild" ;)

Ge mig vår NU :)




RSS 2.0