Torsdag

Godmorgon !!

Körde älsklingen till tåget för en stund sen , han åker till Östersund idag och kommer hem på måndag morgon . Så jag har haft en extra lång morgon innan jobb . Men nu börjar det så smått närma sig att jag måste köra. Är inte jätte sugen på att jobba , har stängning idag och det är mindre kul ..

Har nu fått reda på att jag inte har jobb mer än till den 12 Juni , lite tråkigt med tanken på pengarna men att slippa allt som händer där kommer vara jätte skönt .. Att slippa jobba med tanten jag jobbar med kommer vara underbart . Den 12 skulle ha varit min sista dag men jag sa till att jag redan kommer gå den 10 för jag ska åka iväg den 11 ..

Imorgon åker jag till min älskade mamma :) Ska vara där hela helgen .. Kanske ska åka till Ikea och kolla på lite möbler sen hoppas vi på fint väder så man kan göra saker ute.. Sen på söndag är det ju morsdag och jag måste hitta något fint till min mamma. Hon förtjänar det bästa <3

Nä nu ska jag göra mig klar för jobb , Hoppas dagen går fort ...

Puss och Kram

Jag och min Älskade mamma på min Student !

Biljetter !

Wow två inlägg på en dag ! Vad har hänt ? haha

Jobbet idag gick bra , visst va det som vanligt lite små tjafs , Men det är vi så vana vi på min avdelning .. Slutade klockan tre idag och när jag kom hem hade Älsklingen min storstädat lägenheten :) Så fint va här .. Sen körde vi och handlade lite mat sen har vi bara tagit det lugnt här hemma ..

Älsklingen har beställt biljetter nu till Östersund , han åker på torsdag morgon och kommer hem måndag morgon .. Han ska åka upp till sin Mamma för att vara med på sin mormors urnsättning. Jag har valt att stanna hemma då jag inte kan "eller har råd" att vara borta från jobb i tre dagar . Men vi ska åka upp till Östersund tillsammans i Juli månad :) men jag kommer sakna mitt Hjärta nu när han ska åka . Men som det ser ut nu så kommer jag nog åka till Trelleborg i helgen , men inget är bestämt får se vad jag känner för när helgen närmar sig . Men på söndag är det ju mors dag och då ska jag vara hos min Bästa och Älskade Mamma .

Nu ska vi snart äta mat :) Älsklingen gör Tacomackor , hoppas på det är gott " Vi har aldrig gjort detta förr " jag fick iden att laga pizza mackor så sa Gustav men vi kan ju ta taco krydderna och blanda i så vi får hoppas det blev gott .. Och jag kan säga att mackorna blev riktigt goda . Så det rekomenderar jag.

Ha en bra Måndagskväll :)

Jag i min nya tunika från Danmark !


Nu va det Måndag igen !

Nu va långledigheten slut och det är dags att snart köra till jobb . Idag känner jag inte alls för att jobba . Men men hoppas bara att det beror på att det är måndag och man vet att man har en lång vecka framför sig.

Igår va vi på kalas hos min Faster och Rolf :) Dom bjöd på jätte god mat och efterrätt. Sen fick man ju träffa kusinerna och det var ett tag sen .. Så det var jätte trevligt trots att jag inte alls kände för det innan på dagen . " Men det  kan beror på att man va slö och ville bara ligga i soffan" 

Lördagen va vi hos Elle och Petter och drack gott och spelade " Med andra ord" jätte roligt och trevligt hade vi .. Måste snart göras om igen. :)

Nä nu måste jag kila , måste typ köra nu för att hinna i tid till jobb, men först ska jag säga hejdå till min älskling som ligger och sover. Så avensjuk jag är på honom just nu ..


Puss och Kram

Lördag

Jag får spel på denna hosta , har försökt att vila nu i över en timme men jag bara hostar och hostar, och inget hjälper mot det . Har tagit hostmedecin och druckit en massa vatten , tagit en halstablett men inget får denna rethosta att sluta. Det bara kitlar i min hals :(

Igår va vi i Köpenhamn :) Gick på ströget och kollade i affärer , sat oss och fika och Älsklingen och Robin drack öl "jag fick va nykter jag skulle köra hem" Sen gick vi in en runda på Tivoli och kollade sen blev det middag på Jensens så sjukt gott . Vid halv 7 tiden körde vi hem, blev en liten omväg då vi inte hittade ut till motorvägen . haha .. Jag fick med mig en jätte fin tunika hem :) Sen vid 10 tiden körde vi hem till Snutt och Fille :)

Nu ska jag snart hoppa in i duchen och fixa till mig för kvällen . Ska hem till Elle och Petter och dricka lite och spela spel :) Så roligt ska det bli :)

Ha en underbar Lördagskväll .

Puss och Kram



Torsdag

Fotbollen igår va väl ingen jätte höjdare , tyvärr slutade matchen 0-0 . Men Malmö förtjänade faktiskt 3 poäng som spelade riktigt bra hade bra chanser på mål men tyvärr har dom ju riktigt svårt för att sätta bollen men jag hoppas att detta vänder snart . 

Gud va skönt det va att få sova ut idag :) Vaknade vid 10 tiden men låg och drog mig till kvart över , rikigt skönt att veta att man inte skulle upp för att gå till jobb :) Har precis tagit mig en duch och nu duchar älsklingen vi ska snart hämta upp Robin för att hitta på något äventyr .. Och planera lite om Köpenhamn som vi har planerna på att köra till imorgon.

Min förkylning vill inte he med sig , igår kom smaken och lukten tillbaka imellan åt , men nu är den som bort blåst igen . Jag blir galen på detta . Och denna jävla hosta vill värkligen inte försvinna .

Nä nu ska jag göra vid mig innan vi ska köra ..

Puss och Kram


Ingen Rubrik !

Jaha då har ännu en helg paserat oss ! Denna helgen har vi varit hos min älskade mamma :) Haft en jätte mysig helg har hälsat på min kusin , sen har jag träffat Marie en stund och i lördes va vi hemma hos Jessica och Martin och kollade på Eurovision Song Contest . Tyckte helt klart att rätt låt van för en gångs skull .. Men tyckte faktiskt att sveriges låt skulle komma bättre än på 21 plats . Men där va många bra låtar med i år ..

Väntar nu på att klockan ska bli 09.00 så jag kan sätta mig i bilen och köra till Vårdcentralen , fick en tid idag 09.20 så nu hoppas jag att dom kan ge mig något så jag kan bli frisk , jag är trött på detta nu . Har inte haft smak eller lukt på en vecka nu och det är väldigt drygt. Hostar som fan gör jag. Hon jag prata med på vårdcentralen sa att det lät som att jag hade fåt ett virus och att jag behövde hostmedecin . Det är hostan jag ska gå och kolla för den tar kål på mig .. Så läkaren skulle lyssna på mina lungner och antagligen ge mig hostmedecin . Direkt efter vårdcentralen blir det jobb till 16.30 idag.

Bara imorgon kvar att jobba sen är det lång ledigt , så jävla skönt ..

Imorgon ska jag åka in till Malmö och kolla Malmö FF-Örebro med Pappa och min Syster :)

Nä nu ska jag ta något att äta innan jag ska bege mig ..

Puss och Kram !!

Utvilad !

Idag känner jag mig utvilad , råkade somna framför tv igår vid 8 tiden och vaknade halv 10 och då va det bara att fortsätta att sova annars hade jag inte somnat om sen .. Så när klockan ringde imorse va jag pigg :) Så jag gick upp en halvtimme tidigare idag  " klockan ringer alltid en halvtimme tidigare så jag kan snoza " . Så jag hoppa in i duchen fixa med mina kläder sen har jag ätit frukost och nu sitter jag här . 

Jag börjar må bättre nu , det går ialla fall mot rätt håll . Har inte ont i halsen mer , men får mina hos atacker imellan åt . Sen näsan ja den är fortfarande lite täpt .. Hoppas ialla fall att jag får tillbaka smaken till helgen så jag kan få smaka min mammas underbara mat .. 

Igår va jag med Marie och kolla på en lägenhet till henne , jätte fin va det lite små ändringar bara som att tapsera om och så . Men som sagt det är ju bara det lilla .. Så nu håller vi tummar och tår för att hon ska få den .. Beskedet kommer imorgon ..

Nu ska jag göra mig klar sen ska jag köra till jobb , Idag är det förskolansdag så vi ska ha lite aktiviteter med barnen och fika lite för att fira denna dag ..

Hoppas ni får en underbardag mina vänner !

Sjuker !

Nu har jag gåt och blivit sjuker .. Fick ringa jobb idag och säga att jag skulle stanna hemma , vilket jag igentligen inte ville. Men ska jobba imorgon så hoppas att det kommer kännas bättre då .. Har en riktig jobbig hosta och slem i halsen som inte vill släppa , tar både hostmedecin och någon tablett . Och förkylningen börjar med komma min näsa är stopp och jag har ont för jag snyter mig hela tiden . haha .. Nu ska jag inte gnälla mer ...

Jag gör inte så mycket på dagarna förutom att jobba och träna om jag är frisk vill säga .. Men i helgen körde jag,Jessica och hennes mamma upp till Ullared :) Shoppade en hel del fina saker , så nöjd är jag . I söndes så körde jag till min pappa för att umgås lite med familjen och kolla på när Malmö slog Djurgården med 2-1 :)  Tyvärr va vi inte på stadion och kolla utan såg det på tv ..

Annars händer det inte för mycket . I helgen ska vi åka till Trelleborg :) På lördag blir det grillning och kubb hos mamma om det är fint väder . Annars blir det bara att ta det lugnt :)

Som det ser ut nu så kommer jag ha jobb i alla fall Maj ut :) det hade varit toppen .. Men som sagt jag jobbar där till chefen ringer och säger att jag inte behövs mer .. Så från mitten av Juni till mitten av Augusti kommer jag att gå hemma . Förskolan jag jobbar på kommer slå ihopa sig i mitten på juni och dom behöver inga sommarvikarier .Älsklingen min har med sökt till komvux så som det ser ut nu ska vi plugga båda två till hösten,och då kommer vi båda att gå hemma i sommar .. Så nu kan vi ta våra små turer till Östersund och till Stockholm :) För nu har vi ju nästan två månaders "semester" tillsammans ..

Imorgon kommer min älskade Marie upp för att kolla lägenhet här i Landskrona :) och jag ska följa med .. Ohhh vad jag längtar tills du flyttar upp :)

Helgen

Nu har jag ätit god köttfärslimpa som gustav och Robin lagat :) 

Valborg jobbade jag till kl 17.00 sen fixa vi vid vi skulle äta sen blev det grillning och lite dricka i Johns koloni, hade jätte trevligt men va sjukt trött så när grbbarna skulle dra till stan så körde Snutt mig hem ..
I fredes kom Marie hit :) Vi gick till stan för att kolla in tivolit och marknaden som va här , ingen höjdare .. Sen gick vi och tog en fika . På kvällen kollade vi två filmer .
I lördes åkte tyvärr Marie hem " hade hänt lite saker" så på dagen åkte älsklingen och jag och hälsade på hans mamma och Henrik dom skulle köpa ny gräsklippare till huset sen köpte vi fika och körde till huset och fikade och testade den nya gräsklipparen  . På kvällen grillade vi med Johanna och Fille på vår gård :) Lasse och Snutts mamma kom och höll oss sällskap sen spelade vi kubb , så klart vann vi tjejer alla tre gånger :) Vi spelade killar mot tjejer och såklart va vi bäst . När det blev lite kallare gick vi upp till oss och fortsatte att spela ett spel som man ska använda hela kroppen i, riktigt roligt va det och många skratt bjöd det på :) En kväll som snart måste göras om ..
I går låg jag bara i soffan och tog det lugnt , riktigt skönt .. På kvällen lagade vi taco sen kolla vi film :)

Idag köpte älsklingen en stegräknare till mig :) Så nu ska det bli kul och se hur mycket man går varje dag :D

Denna vecka blir det jobb och förhoppningsvis träning , har varit på gymmet idag med måste va där mer en en gång i veckan . Sen på lördag blir det Ullared :) Jag längtar ..

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Malmö`s match mot Helsingborg .. Heja MFF .

Tänkte bjuda på lite bilder från Lördagen :)

Pojkarna spelar spelet man anväder hela kroppen i :)


Vi tjejer :)


Vi ska göra en stol :)


Pojkarna dansar :)


RSS 2.0