Söndag Natt !

Här sitter jag en söndag natt kl 02.00. Jag är fruktansvärt trött kan jag berätta för er , men har svårt att sova då jag har riktigt ont i min mage ..

Har då glömt att ta min magkatarr tablett imorse och nu när jag skulle gå och lägga mig vid halv elva börjar jag få ont och vid 11 tiden tar jag min tablett. Började må riktigt illa , nu vid lite i två fick jag springa in på toa för att kräkas. Älsklingen ringde till sjukvårdupplysningen för att kolla med dom om jag kunde ta en ny tablett då den jag antagligen redan tagit inte finns kvar i min mage längre. Sen kollar han med dom så det inte kan vara kräksjukan jag åkt på. Men dom sa att om det varit kräksjukan hade jag kräkt mycket tidigare med tanken på dom tabletterna jag tar. Men hon sa att jag skulle ta en tablett till sen ringa vådcentralen imorgon och få en tid. För något konstigt är där då jag gått på tabletter i 3 veckor sen missar jag en dag och får sjukt ont direkt...

Nä om man kanske skulla försöka gå in och lägga mig och försöka sova och hoppas på att tabletten snart börjar värka och ta bort smärtan jag har.

1 Advent

Har gjort lite färg ändrig på bloggen nu när det närmar sig jul och allt :)

Söndag och första advent :) Har julpyntat här hemma nu, så fint och mysigt är här.

Idag kanske jag ska ner en runda på julskyltningen en runda sen måste jag plugga och ikväll kanske träffa Snutt :)

Igår va jag på Vellingeblomman med Jenny,Jessica och Hampus , massa fina julsaker och lite blev inhandlat. Körde sen till Trelleborg för en fika sen hem till min mamma där vi va nån timme :) Kom hem vid 6 tiden och då satte jag upp alla ljusstakar här hemma :) På kvällen skulle jag igentligen gått till Lasse för att träffa Snutt och dom andra men jag va så sjukt trött så gick och la mig redan lite i 11.


Söndag

Sitter hemma hos min moster nu där vi bodde i helgen :) Min mamma är och jobbar och min moster är hos sin "särbo" . Vi ska snart köra hem till Jessica och lämna två filmer och röka sen ska vi köra till Malmö och  möta mamma på hennes jobb sen vidare till pappa :) Min styvmamma och några andra sitter och säljer halsband,väskor,te m.m i en lokal som vi ska åka till. Hoppas på att kunna hitta en ny väska :)

Vi har haft en underbar helg hos min mamma. I fredes körde vi och handlade lite mat när vi kom hit sen hem till Jessica och lämna en födelsedagspresent som min mamma köpt till henne, sen hem till min kusin och hälsade på . Vid 7 va vi hemma och började laga på vår hemma lagade pizza, den va klar lagaom till idol :) Fredagsmys :)

I igår va jag en runda med Jessica i stan sen kom min kusin hit och klippte av Gustavs fluff. Gjorde lite middag och käka lite efterrätt innnan vi körde hem til Jessica för lite party. En riktigt rolig kväll :)


Nu ska vi packa ihopa sen köra !




Fredag

Jag har mycket jag hade velat skriva av mig , men kan inte riktigt göra det .. Mycket tankar i huvudet som bara snurrar runder :S  !

Idag ska jag och min älskling åka hem till min mamma :) Känner att det kommer bli hur underbart som helst. Jag behöver min mammas kärlek och öron som alltid lyssnar på en och hennes kloka råd :) Sen imorgon ska jag ju få träffa min underbara bästa vän Jessica :) Jag har saknat henne som tusan, har inte träffat henne sen jag vet inte när . Jag säger bara tacka gudarna för telefonen, hade inte överlevt annars.

I onsdes kom min Snutt och Fille på besök, vi laga taco gratäng och spelade tekken 6 :) Tack för ni kom . Det var jätte trevligt. Har saknat min snutt väldigt mycket. Jag Älskar Dig <3

Annars i veckan har det mest varit skolan !

Ont i armen !

Sitter och väntar på att älsklingen min ska dricka upp sitt kaffe så vi kan köra och göra lite ärenden. Vi måste hämta ut våra bläckpatroner som har kommit kör och patna flaskor och handla mat. Sen ska jag hem och vila lite . Mår fortfarande inte helt okej efter vaccinsprutan .

Jag tog min spruta i tisdes , det kändes kanppt men fy fan va nervös jag va. På kvällen började jag få ont i min arm och jag sov sjukt dåligt på natten. Jag sover alltid på vänster sida men nu hade jag ju fått sprutan i vänster arm så fick sova på höger. Igår på dagen kände jag mig febrig va helt tung i huvudet och konstig i kroppen. Hade mer ont i armen . Och idag har jag Huvudvärk och mega ont i armen. Hoppas på att det snart slutar att göra ont i armen ..

Gick till skolan idag , ville ju ha tillbaka mitt natur prov . Och jag gick ett starkt G :) Så glad är jag. Historie provet gick inte lika bra hade blandat ihopa väldigt  mycket . Men det gjorde inget får jag g på nästa prov så har jag g i kursen :) Hon såg att jag hade pluggat och att jag hade förståt det mesta. Så jag är glad ändå :)

Måndag 9 November!

Har precis tagit mig ett varmt och skönt bad :) Ska snart bege mig tillbaka till skolan för att ha samhäll i en timme !
Provet i natur innan känndes jätte bra så nu hoppas jag på att jag har klarat det :) Håll tummarna för mig . Sitter här hemma nu och läser historia känns som om det med börja fastna nu .. Jag längtar tills morgondagen är över och provet är skrivit !

Middagen hos pappa igår va riktigt god, dom bjöd på kyckling,potatis och brunsås =) Till efterrätt blev det massa goda kakor. När vi kom hem kollade jag på ensam mamma söker sen blev det film och mys med mitt hjärta.


Nu ska jag gå och göra mig iordning sen cykla i detta hemska väder till skolan ! Usch jag kommer bli blöt =(

En bild på mig från i lördes !

Farsdag :)

Plugg, plugg och mera plugg. Så har min helg sätt ut.

Sitter här och pluggar in natur, har prov imorgon och mycket hänger på det provet ! Jag ska klara det !

Vid 4 tiden idag ska vi köra till min pappa och styvmamma för att äta kyckling och fira pappa på farsdag :) Världens bästa pappa har jag :) Han är världens kämpe och en väldigt stark människa som aldrig ger upp , och det älskar jag honom för. Han har gått igenom så mycket på så kort tid och ändå har han humöret uppe och är alltid hur glad som helst hela tiden.  GRATTIS världens bästa PAPPA <3 

Ikväll när jag kommer hem ska jag sätta mig med Historie böckerna, har prov på tisdag ! Jag längtar tills denna veckan som kommer är över.

Så här ser min komande vecka ut !
Måndag : Prov Natur
Tisdag : inlämning Grupparbete + Prov på alla revolutioner
Onsdag : Inlämning uppsats Engelska + Vaccin sprutan :S
Torsdag : Redovisning grupparbete Historian
Fredag : Artiklar Samhäll

Inget att se fram emot precis !

Igår plugga jag som sagt hela dagen , sen på kvällen hängde jag med Jenny och Emelie ut, jag höll mig till cola och vatten hela kvällen. Dom drack för mig med ;) Kom hem halv 4 imorse lagom trött. Men hade en riktigt rolig och trevlig kväll. Med mycket skratt och dans. Hade väldigt roligt åt alla fulla människor, som vissa gör bort sig. haha. Är man verkligen så själv när man är full?  haha .

Nä nu ska jag plugga det sista innan vi ska köra till Pappsi :)

Ha en bra söndag och farsdag !

En bild på mig och min underbara pappa på min student :)


Fredag 6 November !

Magen ville inte som jag ville igår så vi fick köra in till akuten eftersom vårdcentralen inte hade tid. När jag kom in så tryckte dom och klämde och hon sa att det antagligen va min magkatarr som börjat igen. Men hon tyckte det va konstigt att tabletterna inte hjälpte och att jag hade skit ont förra veckan med. Fick någon dunder medicin så smärtan försvann nästan direkt, sen fick jag ligga där i en halv timme för att kolla hur tabletterna värkade. Sen fick jag utskrivet nya tabletter som jag ska gå på i en månad, och känns det inte bättre om två veckor måste jag ta kontakt med min vårdcentral så får dom ta prover på mig .. Känns bättre i magen nu men får tänka på vad jag äter och inte dricka sprit. Så det blir några vita helger för min del. Inte helt fel det ..

Idag stannade jag hemma från skolan är fortfarande lite öm i magen , ska snart sätta mig och plugga. Missade ju en del igår pågrund av att jag va tvungen att åka in . Ska även plugga ikväll med Jenny ..

Kanske ska köra och se min Snutt spela i svalövskuppen om jag hinner. Lycka till Snutt och se nu till och vinn allt :) <3

Nä nu ska jag ta tag i mina Natur papper och plugga in dom :)

Ha en bra Fredag mina vänner !

Torsdag 5 November !

Sitter och försöker plugga men går inte så värst bra , har både ont i huvudet och magen . Men det är bara att bita ihopa..

Igår va det bara skolan i en timme :) sen hade jag utvecklingssamtal med min lärare som jag har i Människan socialt och kulturelt, och det gick hur bra som  helst jag låg på ett G :D  Sen gick jag hem tog det lite lungt till lite i 4 då körde jag och hämtade Jenny sen hämtade vi Hampus på dagis, sen blev det Ica och handla sallad och kyckling :) Gott blev det . När Hampus hade gått och lagt sig så satte vi oss och pluggade historia. Har ju historie prov på tisdag.

Idag har jag bara varit i skolan och nu sitter jag här och försöker plugga .

Idag fick jag papper om vaccinering , hade bestämt mig sedan innan att inte ta det men nu är jag osäker. Har hela tiden sjutit fram det men nu när pappret kom så blev det lixom vekligt. Nu önskar jag att jag hade varit liten och mamma hade fått ta det beslutet åt mig. Men jag är nästan säker på att jag har ändrat mig och att jag kommer ta det .. Usch är redan nervös jag som hatar sprutor !

Nä nu ska jag försöka plugga lite till ..

Snälla rara lilla mage och huvud nu tycker jag att ni ska sluta göra ont !!

Tisdag 3 November !

Sitter här och väntar på att älsklingen ska komma hem med lite mat :) han är och handlar och idag blir det Korv med bröd, inget avancerat =)

Idag har jag varit i skolan i två timmar och haft historia , sen körde jag och Jenny ner i stan och kollade i nya Tiger affären som öppnat i stan sen gick vi och fikade :) körde sen och hämtade Hampus på dagis, sen gick vi ut och gick en lång runda på nästan 2 timmar. Gick inom Marie för att jag skulle lämna en box till henne. Och nu sitter jag här och ska snart börja plugga lite.

Helgen blev lyckad , fredagen blev det en runda till Center Syd som jag skrev i förra inlägget. Fick handlat Tekken 6 :) Billigt va det med .. haha.. Jag och älsklingen va inne på maxi för att handla lite mat så bestämde vi oss för att handla en kontroll till + tekken 6 så när vi kommer till kassan så betalar jag kontrollen så tar älsklingen maten och spelet och han i kassan glömmer slå in spelet så där tjänade vi 700 kr :) Så kvällen blev det Idol och Tekken 6 :)

Lördagen : Älsklingen åkte ut med Thrana en runda och jag ringde och frågade om dom inte kunde följa med mig för att jag ville kolla på en kamera nere i stan. Så dom kommer och hämtar mig men tror ni inte dom har stängt i stan " Lagom sur blev jag" körde då till systemet för att vi skulle handla en snaps för kvällen men tror ni inte dom med har stängt " kanske tur med facit i hand :P " då kom vi på att det var ju röd dag . Så efter lite fjäskande så kör vi till Centan för att kolla på Kameran där istället och visst dom har den inne men bara den nyare och dyrare så efter lite fjäskande till kör vi till väla och expert för jag visste att dom hade den andra inne men när vi kommer dit så skiljer det bara 400 kr så vi kör till Onoff istället och handlar ÄNTLIGEN min kamera "fick bli den nyare och den som va lite dyrare" och så handlade vi minneskort till. När jag väl kommer hem gör jag mig iordning för kvällen , vi skulle ju på överaskningefest för Jenny som fyllt 18 :) När jag ska fixa allt med kameran sätta in minneskortet så märker vi att Kärringen på Onoff har get oss ett för stort minneskort. Lagom irriterad blev jag.
Jennys överaskningsfest va riktigt lyckad och hon blev jätte överaskad :) Hade en jätte rolig kväll :) Det gjorde du jätte bra snutt ;)

Söndagen : Vaknade jag lagom pigg och kände verkligen att jag hade ett huvud. Åkte till pappa vid ett för att gå och se MFF-Brommapojkarna , tyvärr en väldigt tråkig match. Men bästa skånelaget blev vi ialla fall :) Och det känns tungt att säsongen är slut nu. Längtar redan till nästa säsong . Haha . Åkte sen hem till Pappa för lite middag sen hem och slängde mig i sängen om somnade tidigt :)

Blev ett väldigt långt inlägg .

Bilder kommer från Överaskningsfesten när jag fått dom av Robin . " Fick ju lägga in bilder där efter hand för att kunna fota med kameran, utan minneskort kunde jag ju bara ta 15 bilder "
Här är en bild på min nya kamera :)


RSS 2.0