25 Februari

Sitter här och kollar runder lite på olika folkhögskolor och komvux . Har ju bestämt mig att jag ska läsa upp mina betyg till hösten, men komvux har ju många kurser på distans och det funkar inte riktigt för mig som inte har själv diceplin .. Så nu sitter jag och kollar lite på om Folkhögskola hade kunat vara någonting för mig .. Har kollat på en Folkhögskoal i Eslöv och en i Svalöv, finns en i Helsingborg men vad jag läst på hemsidan så måste man läsa Svenska B fast man redan har betyg i den kursen och det är inget för mig, vill inte läsa om en kurs som jag har betyg i och som jag kämpade med i nästan 2 år ..  Så nu har man lite beslutsångest .. Jag vill ju läsa Komvux varför ska dom ha massa kurser på distans ? !

Nog pratat om det tråkiga .  Det gick föresten jätte bra hos bovärden igår . Nu ska vi bara bestämma vilka tapeter vi ska ha :) Sen ska jag nog oxå beställa så dom kommer och slipar vårt vardagsrumsgolv och om det var för gammalt för att slipa så lägger dom in helt nytt till oss och vi betalar bara slipningen :) Vi tar ju allt från vår fond som vi har så vi själv betalar inget ..

Nä nu ska jag kolla lite vad biljetter till Stockholm kostar över påsken ...

Är en sak till som är väldigt iriterande idag och det är att dom har stängt av vårt vatten !! Riktigt drygt .. Kan fan inte ens spola på toaletten och det är fan Äkligt !! ...

Återkommer kanske senare !


24 Februari

Va ett tag sen jag skrev . ! Har faktiskt inte haft någon skrivlust tyvärr .. Men har hunnit med en del sen sist . Har jobbat och varit en tur i Helsingör :) Umgåts med vännerna och varit i Trelleborg hos min älskade mamma :)

Nu sitter jag och väntar på att Älsklingen min ska komma hem så vi kan gå ner till vår bovärd och prata om omtapsering i vårt storarrum, och säga till om vår gardrobsdörr som har gåt i sönder .. Sen måste vi köra och handla för det ekar väldigt mycket när jag öppnar vårt kylskåp just nu ..

               

Onsdag

Gårdagen blev inte som jag trodde , vid 11 tiden ringde min chef och fråga om jag kunde komma in och jobba nån timme på skolvillorna , visst kunde jag det . Hade aldrig varit där innan har bara varit på förskolan . Men det gick bra på skolvillorna är det bara 6 och 7 Åringar . Johanna va min räddare i nöden igen , hon körde mig både dit och hem ioch med min kära sambo har bilen .. Tack Snutt vad skulle jag gjort utan dig? <3

Idag blev jag väckt av telefonen men inte av jobb som jag först trode utan av min kära svärmor , dom hade ringt henne från Malmö för vår bil står utanför ett garage "smart älskling" så hon skulle höra om Gustav va på jobb och om han hade bilen så jag fick ringa honom för flyttade han inte bilen snabbt så skulle dom komma och bärga bort den ... Hoppas fan inte vi har fåt böter för hur jävla smart får man bli och pakera utanför ett garage ? ! Vad han tänkte med imorse det undrar jag ..

Det bara snöar och snöar ute !! Jag vill inte ha mer snö nu jag vill ha vår ! Och dom har sagt att det ska snöa hela dagen .

Får bjuda på en snö bild nu när det är massa snö ute ! Här är jag på skidor i Åre :)

Tisdag

Godmorgon
Känns konstigt att sitta hemma och inte veta vad man ska göra under dagen . Har ju vant mig vid att jobba nu , men får hoppas att det inte är så många dagar i streck som jag kommer vara hemma..  Men idag tänkte jag att jag ska ta tag i städningen sen får vi se vad mer som händer.

Helgen bara sprang iväg . I fredes tog jag och Gustav bara det lungt vi laga lite taco och låg i soffan och kolla lite tv . Älsklingen skulle ju upp och jobba på lördagen så vi gick och la oss vid halv elva tiden .. Vaknade när han skulle åka till jobb och kunde inte somna om låg i sängen hela dagen och kollade tv vid tre tiden hoppade jag in i duchen fixa till mig sen körde jag till Malmö hämtade Älskling på jobb sen hem till pappa vid sju tiden skulle vi vara hemma hos min "syster" som fyllt 30 år :) Riktig rolig kväll .. Sov hemma hos pappa för Gustav skulle jobba på söndagen med .. Så vi gick upp i vid 9 käkade frukost sen körde pappa Gustav till jobbet och jag la mig på madrassen och degade där .. På kvällen bjöd pappa och Monica på middag :) sen vid sju körde vi hem igen ..

Nu är mit Te vatten klart så nu tänkte jag fixa lite frukost sen se om där är något bra på tv .

Torsdag .

Godmorgon Godmorgon ..

Tänkte slänga in ett inlägg här innan jag ska bege mig till jobb , idag har jag haft lite sovmorgon börjar inte fören 9 men slutar dock inte fören halv 6 ... Idag har man fåt ta på sig varma kläder , det har ju kommit hur mycket snö som helst inatt och vi ska ha ute dag med barnen idag så det blir pulka åkande, lek i snön och varm choklad drickande  :)

Annars nu i dagarna har jag inte gjort så mycket .. Mest jobbat och tagit det lungt hemma ... Men igår blev ingen lung morgon jag vaknar av att Gustavs jobbarkompis ringer han som brukar hämta honom jag frågar Gustav vad klockan är får en konstig känsla i magen att klockan är för mycket , jovisst hade jag rätt han bara klockan är tio över sju jag for upp som ett skott fan jag började ju 7 ringde jobb dirket och va där på cirus 20 min .. Hade ju dock inte vaknat när jag kom till jobb .. haha .. Brukar fan aldrig försova mig detta var första gången sen jag gick i gymnasiet ..  Sen blev det lite kaos på jobb på eftermiddagen två va sjuka så jag och en annan stog med 18 barn själva.. Snacka om att man va trött när man sluta .. När jag hade komit hem och landat lite så körde jag hem till Johanna så vi snacka en massa kolla tv myste med Sigge och körde och handla onyttigt .. Tack för en mysigkväll snutt ... När jag kom hem vid 9 hade Gustav fortfarande inte kommit hem ..  Mycket på jobb nu och något hade gått fel .. Han kom hem vid 11 kanske jag sov ialla fall ..  Men det är bra med pengar ..


Nä nu ser jag att klockan har sprungit iväg och jag måste köra ..

Ha en bra Torsdag i Snön .. :)

1 år och 6 Månader :)

Idag har Gustav och jag 1 år och 6 Månader tillsammans :) Tiden bara springer iväg.. Jag är så lycklig med honom . Jag har hittat mannen i mitt liv :) Gustav Hansen , Jag Älskar Dig , Idag , imorgon , Föralltid .<3


Idag har jag legat i sängen hela dagen , har väl måt lite som man förtjänar idag .. Men huvudvärken ville inte riktigt släppa den blev bara värre och värre ju mer klockan blev .. :(  Men som tur det så har jag ju min bästa snutt som hade en huvudvärkstablett hemma , så nu känns det bättre ..

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänk , jag hade planerat en lugn helg men i fredes blev det ju lite dricka och sen hem till Perre en stund sen ner i stan för att kolla Adam när han spelade . Igår låg jag hemma hela dagen vid 5 tiden skulle jag bara bort till Emelie en snabb runda och lämna ett papper .. Men det slutade med att jag körde hem fixa till mig sen hem till henne igen och började förfesta , kvällen slutade i Hbg på tivoli . Kvällen blev riktigt lyckad . :)

Min älskade pappa har äntligen blivit opererad :) Så nu är han hemma igen . Operationen hade gåt jätte bra .Och han mår bra :)  Och imorgon opereras min älskade kusin :( mina tankar kommer finnas hos henne hela dagen .. Jag hoppas att allt går som det ska . Men hon är stark och kommer klara detta ..

Nu har min älskling komit hem :) Han har jobbat hela dagen .. Så nu ska vi snart äta lite onyttigt sen ska vi bara mysa :)

Du är allt jag har och allt jag ber om <3

RSS 2.0