Glad :D

Nu har jag precis gjort mig klar för kvällen. Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Sara sen utgång i stan som det ser ut nu :D Ska bli jätte trevligt .

Annars idag har jag varit på sjukhuset och fixat mina p-piller :) Sen körde jag och Sara och handlade för kvällen :)  Sen när jag kom hem tog jag det allmänt lungt har bara slappat framför tv ..

Idag ringde min chef mig från Häljarp och frågde mig om jag ville ha ett vik fram till Jul :) och det är klart som fan att jag vill det :) Ska börja jobba på måndag och ska jobba 100 % kan inte bli bättre.Ska jobba med dom stora barnen.. Så sjukt skönt. Äntligen nåt att göra på dagarna + fina pengar :D:D

Ha en trevlig Fredags kväll :)


Torsdag !

Nu har jag precis tänt ljus här hemma :) Tycker här är jätte kallt och då passar det perfekt med lite värme ljus sen att vädret är jätte dåligt gör inte saker sämre ... Så tänkte ta mig en apelsin sen kolla lite på en film . Gustav kommer inte hem fören om en lite mindre än en timme ..

Idag har jag varit med Sara hos hennes mormor , trevligt hade vi sat och snacka lite och kolla tv . Sen när vi körde hem blev det en runda in om öb . Körde sen och lämna Sara sen hem och laga lite nudlar och tog det lungt.

Imorgon ska jag ner till Ungdomsmottagningen för att få nytt recept på mina p-piller , eller ja inte ungdomsmottagningen, jag skulle till dom jävlarna men dom går ju inte att få tag på sen hade dom inte varit där på hela veckan :S sen har dom bara telefontid en timme om dagen. Idiotist !! Så där va nån annan som skulle fixa det till mig, inte så svårt att bara skriva ut ett recept . Så ska dit imorgon mellan 08.00 - 11.00  Efter jag varit där ska jag och Sara ner och handla till hennes tjejmiddag som hon  ska ha imorgon :)
 
Magen känns bättre nu tror att det är denna jävla magkatarren som spökar , har ju tyvärr inte varit världsbäst på att äta bra mat utan har blivit ganska mycket onyttigt. Men nu är det fan slut på det !! Vill inte ha ont i min mage..


Taxi :)

Då va det redan onsdag, veckorna bara springer förbi ..

Idag har jag varit Taxi till Lasse och Lina dom hade uppskrivining kl 11 i Helsingborg :) Grattis till er båda :D Snart har ni äntligen kortet :) När vi komit hem från Helsingborg körde jag bort till den ända lampaffären Landskrona har för att handla små lampor till mitt träd, tror ni tanten där inne kan hjälpa mig ? NEJ hon kan inte ett skit, jag visar lamporna som jag tagit av och hon bara vet ni inte hur mycket wat där är i dom kan jag inte hjälpa er , men för fan kolla på lamp jävlen så ser du nog det hon borde kuna sånt .. Men men Gustav får kolla det när han kommer hem sen får vi köra ner där igen så om jag ska ta med mig hela lampan ner så ska jag ha rätt lampor ..  Annars idag har jag inte gjort så mycket kollat på senaste One Tree Hill avsnittet. Sen vilat lite, sov inte så mycket inatt hade magsmärtor vet inte riktigt om det min magkatarr som är tillbaka blir det inte bättre blir det vårdcentralen ..

Nu tänkte jag snart damsuga här hemma sen laga lite middag, Gustav är väl hemma vid 5 så då tänkte jag ha maten klar :)

Tänkte fota sen när jag städat och visa hur fint det blev här hemma efter omöbleringen :) Fick Gustav till att hjälpa mig när han kom hem igår :) Riktigt nöjd blev jag nu känns det verkligen som ett sovrum och köket blev bara så sjukt fint :)



Ska bli bättre

Fick ett litet klagomål av Cecilia att jag är dålig på att skriva så jag får göra henne glad :)

Nu har helgen sprungit förbi .. I fredes tog jag och Gustav bara det lungt va hemma och kolla lite tv och hade det mysigt :) Sen i lördes körde jag till Malmö för att hämta Marie :) När vi kom hem och käkat och lämnat Gustav på stationen så började vi göra oss iordning för kvällen, Jenny skulle ha fest för hon fyllde 17 på söndagen :) Blev en riktigt lyckad kväll hade riktigt roligt :D Kom hem vid 2 på natten om somnade direkt, Vaknade inte ens när Gustav kom hem vid halv 5 . Vaknade jätte tidigt på söndagen man skulle ju ställa om klockan vilket inte jag tänkte på när jag kom hem lite onykter på natten . Så jag trode att klockan va halv 10 då jag inte kunde sova mer men klockan va fan bara halv 9 . haha.. Blev lite frukost sen låg jag och Marie bara i soffan hela dagen. Framåt kvällen så körde vi och handla pizza sen gick vi och kolla på när Fille spela handboll . :) I går så gick jag och Marie en runda till karslundsparken och tog lite höst bilder :) sen när vi kom hem snacka vi en massa tills jag skulle köra henne till tåget. Jätte roligt att ha dig här Gumman , hoppas på att snart få ha dig här på obestämd tid :D

Idag blev jag väckt kl 9 av Cecilia :) Gick upp efter vi lagt på sen ringde mamma undertiden jag käka frukost sen fick jag göra mig i ordning för sen kom Cecilia vi skulle ner på stan och ta en fika :) Sen skulle jag köra till Nova Lund för att träffa Jessica :) Och nu sitter jag här . Väntar på att Gustav ska komma hem så han kan hjälpa mig att flytta sängen vill ha den på ett annat sätt men kan fan inte flytta den själv den vägen ton . Har precis möblerat om i köket jätte fint blev det hoppas Gustav med tycker det är fint ..

Nä nu får jag nog fortsätta med min städning här hemma . Och Cecilia jag lovar jag ska försöka bli bättre på att skriva blogg :)


           
  

Måndag !

Har precis tagit ett skönt bad :) med lite olja och skum , blev även hårinpakning :D

Har varit lite dålig på att skriva här men förra veckan hände inte så mycket jobbade Tisdag,Onsdag och Torsdag :) Riktigt kul va det . Trivs jätte bra där. Helt underbar personal och barn :)

Helgen har varit lugn spelade tennis i lördes förmiddag riktigt kul va det :) Sen åkte jag och Gustav ut till huset och räfsa löv fick ihopa 30 sopsäckar. Vid två körde Gustav mig hem måde inte så bra så la mig i soffan och kolla lite tv och vilade på kvällen tog vi det bara lungt framför tv .. Igår blev det huset igen va ju tvugna att åka till tippen men allt skit. Petter och Robin kom och hjälpte oss lite. När vi va klara med tippen körde Gustav mig hem skulle börja tvätta kl 2 och han hade lite kvar att göra i huset..

Idag har jag bara tagit det lugnt ska snart göra mig i ordning ska hem till Gustavs mamma och Henrik på middag i ikväll dom är i Skåne denna veckan..


Dålig natt sömn !

Klockan är inte alls mycket och jag kan inte sova, har sovit jätte dåligt inatt och när min klocka ringde va jag ju klar vaken och det är inte lönt att försöka sova i 45 min till som jag igentligen kunnat, fast då hade jag fåt stressa lite . Klockan sju ska jag börja jobba och jobbar till halv 4 kommer vara en lååång dag känner jag med tanken på min dåliga sömn inatt. Men det är bara bita ihopa och gå och lägga sig tidigt inatt och hoppas på en bättre sömn . Imorgon får jag ju lite sovmorgon :) börjar ju inte fören halv 9 då .. Men det värsta är att jag redan börja känna mig trött :( Suck

Ännu en helg har paserat för oss och i fredes tog vi det bara lungt hemma hos Fille, och i lördes blev det träning sen en runda till Lund och sen på kvällen bowling och dricka hos bobba, och i söndes låg man framför tv hela dagen. Josefin va oxå här hon hade sovit i Landskona och ville ses :) så hon och jag låg och kolla One Tree Hill hela dagen :D

Igår hade jag mys dag med Snutt och Sara. Vi hade bestämt oss för att kolla Titanic sjukt länge sen man såg den. När vi hade set typ 20 min blev jag sugen på lite onyttigheter och dom andra va inte svåra för att pausa filmen och köra och handla. Otur som jag hade så hade Gustav mitt kort han hade glömt ge det till mig innan han stack till jobb så Johanna ställde upp med att låna mig lite pengar. Så vi körde till City gross tog vad vi skulle och när vi skulle betala kommer Johanna på att Macki har hennes kort. haha. Så hon i kassan slog in det vi skulle ha och ställde det hos henne " snäll som hon va " så vi slapp gå och ta om allt igen. Så vi fick köra hem till Johanna hämta kortet tillbaka till City Gross sen hem och kolla filmen. Vilken jävla tur man har körkort och bil . haha  Men mysigt hade vi . Tack för en underbar dag flickor ,måste göras om snart .. <3  Och snutt att lämna ut kortet till pojkarna är nog inte så smart . :P haha

Igår kväll stod det träning på schemat, men när vi kom ner där så va där så sjukt mycket folk gick inte ens att få en parkeringsplats så det blev ingen träning ingen av oss palla med så mycket folk. Så Älskling jag och Lasse gick en långrunda istället  , sen gick vi och kolla på när Fille träna . haha

Gud vad tiden går sakta , får gå och se om vi har nåt gott att äta till frukost sen göra mig i ordning. Ska köra vid halv sju.

Ha en underbar dag , jag lär få kämpa med tröttheten som kommer komma.. !

Jag Älskar Dig , Min Kärlek <3

-----

Ångest,Ångest och ännu mera Ångest !!
Varför ska jag alltid ställa till det ?!
Förlåt !

Torsdag

Godmorgon .
Sitter här med mitt Te :) har precis ätit frukost och ska snart göra mig klar för jobb.. Ska jobba till halv 4 idag. Riktigt skön tid :)

Igår åkte jag och Sara till center syd blev en fika sen kolla vi runder. Hittade inte så mycket som jag ville ha .. När vi kom hem så fixa jag resterna som vi skulle äta sen vid halv sju kom Lasse och då blev det träning. Jävligt skönt efter men fy för va jobbigt det är . Men många vikter höjde jag igår :)

Idag blir det som sagt jobb, sen ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Snutt och Sara om hon kunde.. :)

Igår kom mitt körkort :D:D:D:D

Nä nu ska jag gå in och fixa till mig så jag inte ser ut som en blekfis längre .. 

Ha en bra dag :)


.......

Blev inget jobb idag ,
Jag klarade helt enkelt inte av det .. !

Blandade Känslor ..

Har precis tagit fram köttfärs så ska snart laga lite chili con carne :) Väntar bara på att älsklingen ska komma hem från jobb, han skulle in om huset först och fixa till där .. Sen får vi se om det blir träning idag eller inte ..

Ska in och jobba imorgon i Lödde . Har blandade känslor om det , har inte jobbat där sen slutet av juni då mitt vikariat gick ut . Imorgon ska jag in och jobba på Skatten har inte varit där så mycket innan, och hon som jag ska jobba med har jag aldrig träffat hon är ny där . Så hoppas att det kommer gå bra.. Ska bli kul och se vad folket säger när dom ser mig imorgon . Har ju skrivit här tidigare att jag inte riktigt trivdes där , och det gjorde jag inte iheller men har tänkt över det lite och vet inte om det är mest jag själv som har intalat mig själv att folket där inte tyckte om mig :S man lär ju märka lite imorgon hur rekationerna kommer att vara. Hoppas jag träffat på Sofia där imorgon :) har ju inte träffat henne på ett tag :D Skönt oxå att slippa åka buss dit , nu kan jag ju äntligen köra själv :D

KÖRKORT :D

I torsdes fick jag mitt efterlängtade Körkort :) Så jävla skönt fattar det inte än att jag har klarat det .. Tog allt på första försöket vilket jag aldrig trode att jag skulle göra :) Så jävla underbart känns allt :)

I torsdes körde jag runder en massa :) Så skönt att äntligen få köra utan körlärare :) Körde en runda till pappa som bjöd på tårta :) Sen blev jag stopad av polisen, haha.. Hur ofta händer det att dom stopar nån som fåt körkort samma dag? Typ aldrig helt chockad blev han som stopade mig, han bara ja då får man se hur lapparna ser ut nu :P haha

I fredes körde jag själv för första gången , kändes konstigt att sitta själv i bilen . Lite läskigt va det med tanken på att det var mörkt ute när jag körde. Skulle börja jobba kl 7 .. Men det gick jätte bra jag kom fram hel . haha.. Efter jobb körde vi till Trellleborg :) Min älskade mamma fyllde ju år i onsdes så vi skulle fira henne lite. Dom bjöd på plankstek för att mamma fyllt år och jag klarat körkortet :) På kvällen blev det lugnt framför tv med familjen :)

I lördes körde jag till Malmö med Jessica :) Hämtade Frida sen blev det shopping :) På kvällen åkte vi hem till Jessica och Martin spelade lite spel :) Blev en runda till Martins kompis Fille med där spelandet fortsatte :)

I går körde mamma och jag till stan :) jag hittade mig ett par vinterskor :) Äntligen har jag fåt dom jag velat ha så länge :D Sen blev det en skjorta med på Rea :D Sen körde vi och handlade lite middag :) Blev tacopaj :) Körde hem vid 6 tiden , körde in om pappa och hämtade en takfläkt sen hem .. Lämnade av Älsklingen sen körde jag och hämtade Sara sen körde vi till Snutt :) Blev en lite tur i stan innan jag körde dom hem igen ..

Idag har jag städat hela förmiddagen , Eller ja är klar nu . Så skönt att här är rent och fint igen :) Ska snart kolla på våra bästa år sen hoppa in i duchen ska hämta Snutt sen hos hennes mormor sen ska vi hem till henne en runda :D

Jag Älskar Dig Gustav Hansen <3

RSS 2.0