Hur ska jag klara mig?

Nu ikväll somnade du in, min älskade Nelly. Hur ska jag klara mig utan dig? Jag vill inte vara utan dig, jag vill att du ska vara här hos oss. Mina tårar bara forsar ner för mina kinder ;( känslan av att du inte finns mer , att du aldrig kommer komma springade imot en när man kommer och hälsar på, att man aldrig får höra ditt glädje skrik när du ser en, att aldig få alla dina pussar som du älskade att ge, Det gör ont det gör så jävla ont.

När pappa ringde innan och berättade att du inte finns mer, Då brast jag ut i tårar. Det fick inte hända nu. Pappa hade varit inne hos henne när hon fick sprutan, Monica och Jenny klarade inte av det, och jag förstår dom. Jag hade inte heller klarat det . Jag skulle ju fåt träffa dig imorgon. Hur ska det gå när jag ska gå in i kolonin och ingen Nelly kommer springande , jag kommer inte klara det . Kommer bryta ihopa . Men måste vara stark för Monica och för Lizzys skulle. Hur ska Lizzy klara sig nu utan dig? Hon förstår jag inte, hon har aldrig varit utan dig. Allt bara känns som en mardröm. En hemsk jävla mardröm. Fick träffa dig en sista gång i söndes, Gud vad glad jag är att vi åkte hem till Pappa och Monica då. Fick krama och mysa med dig, fick dina älskade pussar, men tanken på att det aldrig händer igen är hemsk.

Nelly jag saknar dig så det gör ont , Vill bara att du ska komma tillbaka till oss . Men en sak är jag lycklig över och det är att vi fick ha dig i våra liv i lite mer än 11 år .

Sov gott min älskade vovvsning <3
                                                                     Jag Älskar dig <3




DET FÅR INTE HÄNDA

FAN ! , ringde pappa innan på jobb för att prata om körkotet . Då säger pappa du ikväll vid sju ska vi åka in med Nelly till djursjukhuset , hon bara skriker där hemma hon har jätte ont . Monica hade inte får sova på hela natten. Så dom hade fåt en tid vid sju ikväll :( . I söndes när jag och Gustav va och hälsade på hade Nelly ont i ena benet hon haltade lite , men vi trode att hon hoppat ner fel från sängen eller nåt. Men nu sa pappa att dom hade ingenaning om vad det kunde vara , och att dom på djursjukhuset kanske inte ville göra nåt åt det för att hon är så gamal som hon är .. FAN säger jag bara .. Helvete oxå .. Jag hoppas över allt annat att detta går att fixa att hon blir bra igen.. Det sista jag vill är att hon lämnar oss . Och kan dom inte hjälpa henne nu så måste vi tyvärr ge henne en spruta för hon får inte lida.. MEN JAG VILL INTE DET .. Jag vill att hon ska bli bra igen och inte ha ont och kuna finnas hos oss ett lite tag till ialla fall. Jag frågade även pappa om dom kommer ge henne sprutan idag isåfall men det vista han inte.. Jag hoppas jag får träffa henne en sista gång imorgon om nu hon ska somna in :(

Detta är sjukt jobbigt , Nelly har funnits i mitt liv i 11 år , Jag älskar att komma till pappa och se Nelly bara springa mot en och vara så glad . Jag kommer inte klara av att komma dit och så är där ingen Nelly där .. :( Detta får inte ske ..


Onsdag

Idag blev man väckt av mammsen som ringde vid 10 :) blev att vi pratade i nästan en timme om allt möjligt . När vi lagt på blev det lite fil och musli till frukost . Jag och älsklingen har bestämt oss för att äta lite nyttigare mat och ingen läsk och sånt skit på veckorna , helst inte på helgena iheller. Träningen går skit bra , blev medlemar igår så nu jävlar blir det träning minst två ggr i veckan :) . Annars idag blev det Våra bästa år på tv som vanligt .. Sen började jag plocka undan här hemma och det slutade med att jag storstäda hela lägenheten så nu är här jätte fint. Hade middagen klar när älsklingen kom hem :) Hade gjort räksallad med vitlöksbröd :) Sen blev soffan för oss , och snart blir det en film och lite vattenmelon .

Så jävla dålig !!

Kom precis hem från min sista körning innan intensiven börjar på måndag , börjar faktiskt bli sjukt nervös nu . Min första dag börjar ju riktigt bra "eller inte" börjar dagen med att köra halv 8 sen ska jag göra lite pärmar sen efter det har jag körning igen 10.40 sen efter det blir det massa läsande sen teroi lektion som slutar halv sju .. Denna svensken kommer vara död på kvällen .. Förlåt om jag inte kommer vara människa dom här veckorna.. Men mitt körkort ska jag ha jag ger mig fan inte fören jag har det ..

Annars idag har jag inte gjort så mycket, kollat lite tv och tagit det almänt lungt . Gustav kommer snart hem han har köpt med sig lite mat hem så ska göra sallad så fort han komit hem . Sen vid halv 6 ska vi träna ..

Fotbollen igår? hmmm ja vet inte vad jag ska säga.. Kan inte fatta att en dumare kan vara så jävla dålig !! För fan lämna in ditt dumar licens och sluta döm , Helt jävla värdelös ... Detta är sagt efter matchen :

"Man behöver nog varken vara särskilt partisk eller särskilt ofin för att konstatera att i andra halvlek tappade domaren till viss del kontroll över matchen, när flera fula påhopp gick förbi obemärkta/obeivrade och till slut mynnade ut i ett ordentligt bråk kring 70:e minuten.
- Jag tyckte det var en väldigt, väldigt konstig nivå på matchen. Domaren tog frisparkar i situationer där det inte hände någonting, men sedan ingen frispark när det smällde till höger och vänster, sa Roland om domaren
."

"Andra halvlek hann se ett MFF som försökte ta sig fram snabbare och mer direkt, men istället tappade spelet helt. Lagen stod och trubbade varann och det slog en att det inte varit mycket till derbynerv så här långt. Men just då skulle den levereras - med domare Jonas Eriksson som gud ur maskinen... och härmed måste ett antal rader ödas till hans insats i matchen. Det är ett understatement att säga att Jonas Eriksson "inte hade någon lyckad kväll". Han misslyckades tyvärr helt med att sätta en tydlig nivå i matchen och kryddade med ett par mycket märkliga beslut och ickebeslut innan det rättsamhälle i miniformat en fotbollsmatch på en fotbollsplan utgör havererade totalt drygt halvvägs in i andra halvlek. Det var fullt naturligt i ett par situationer med Ola Toivonen inblandad som sammanbrottet skedde; att Ola genom sin överlägsenhet som fotbollsspelare får ta emot desperata och attacker från försvarande motståndare som inte räcker till hör till hans vardag, men från TFF:arna duggade dessutom de förkastliga efterslängarna tätt - och Ola var som vanligt inte sen att dela ut några själv.

Värsta situationen kom sju minuter in i andra halvlek, när Magnus Andersson med en eftersläng på en eftersläng på en eftersläng på en ojustehet (eller så) sopade ner Toivonen brutalt med boll och spel någon helt annanstans - utan åtgärd. Men det var först tjugo minuter senare när Toivonen hölls fast och domaren blåste frispark som ett stort tumult utbröt. Nu fick domaren till slut upp kortleken och flashade förtvivlat fyra gula omkring sig. Men inte hittade han en nivå för det. Minuterna efter stod Jonas Eriksson en tre fyra meter ifrån situationen när en TFF:are famlade ett livtag på Toivonen bakifrån - och reagerade inte.

Nå, någon direkt inverkan på matchens utgång hade domarinsatsen inte. Eller? För vad hade hänt om MFF fått slå de där inläggen i anfallsläge när domaren blåste av spelet för skadad TFF:are? Reglerna säger att det då ska vara frågan om huvudskada; vid första tillfället kom signalen när spelare reste sig upp igen efter att ha legat nån minut (!), vid andra var det inte tal om huvudskada. Svagt, svagt, och ganska obegripligt. Men, trots allt - det var sanningen att säga först med rättsrötan som MFF förvandlades från ett kämpande till ett krigande lag i matchen. Och som sådant härligt att se
"

Ja vad ska man säga !? . Inte konstigt man blir arg .Sånt här får ju fan inte hända .! Matchen slutade 1-1 efter att Malmös Edward Ofere kviterat i 88 minuten .. :) Nog pratat om det..

När matchen var slut igår hämtade Gustav och Fille mig på stationen när jag kom med tåget . Körde till statiol för att Fille ville handla lite gott. När vi kom hem blev det tv, Pan pizza och lite chips och dippa. :) kom i säng vid halv 2 . Fille övernattade här för han kommer inte in i sin lägenhet dom har lagt klinkers i halen så han fick inte gå på det . haha

Nu kom älsklingen min hem så nu ska vi käka nåt innan träningen..


Godmorgon

Godmorgon , Vaknade vid 10 och ville bara somna om igen , men kom på att jag va tvungen att ringa systra min för att få en tid för klippning och slingning nu på fredag. Så nu äntligen ska jag fixa mitt hår , men ett  litet problem har jag ska jag ha kvar mitt bruna eller ta tillbaka mitt ljusa ? " är lite sugen på mitt ljusa, men har beslutsångest"  Sen vill jag inte sova allt för länge på dagarna med  tanken på att min intensivkurs börjar om en vecka och jag måste börja vänja mig vid att inte sova så många timmar som jag gör ..

Idag blir det fotboll för hela slanten, skåne derby och inte vilket som helst utan Malmö FF - Trelleborgs FF detta kan gå hur som helst . Men jag hoppas fan på vinst från Malmös sida.. Åter kommer med matchen senare ikväll..

nu blir det frukost sen se om Elin är vaken och kolla om hon kanske har tid att ta en fika i Malmö idag :)


Söndag

En lugn söndag blev det för oss, sov till klockan elva sen blev det lite frukost sen tv en stund. Sen kom älsklingen och frågade om vi inte skulle göra något och jag hade så klart som förslag att vi skulle åka och handla skor :) och älsklingen velade lite sen när han inte kom på nåt annat vi kunde göra så sa han att vi kude köra till Nova Lund . Blev en runda in om skopugten men hittade inte så mycket sen gick vi in och kollade lite affärer hittade ett par skit fina puma skor :) och älsklingen hittade skor till sig med vilket va väldigt behövligt. Blev en fika på expreso house sen ringde pappa så vi körde dit en runda tog en fika och snacka en massa. Nu fick vi äntligen hem blomman som vi fåt av pappa och Monica. När vi kom hem så lagade vi lite pytti panna sen kom Johanna,Jenny och Macki på besök :) blev lite film och gitar hero dom gick för en liten stund sen. . Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma hem, Fille ringde och han behövde lite hjälp med lägenheten .




Lördag

Nu har man precis ätit frukost , åkte och handlade lite bullar och annat gott innan. Så nu blir det nog bara tv:n om älsklingen får bestämma. Hoppas bara på att det händer nåt ikväll.

Igår blev det lungt, blev först träning vilket gick jätte bra ska dit igen på tisdag . Sen efter träningen åkte Gustav till Fille och hjälpte han med att flytta bredbandsutaget, blev ganska sent han kom inte hem fören 9 och då va jag sjukt hungrig blev en pizza sen kom Lasse hit dom sat och drack och jag gick in och la mig och kolla film vid halv 12.

Nu blir det att kolla klart filmen jag började kolla på igår kväll..




Fredag !

Gud va jag trött jag är , Elin hittade hit igår vilket va riktigt kul :) Har inte träffat hennes på år och dar så vi sat och snackade till klockan va halv tre sen blev det sängen hon stannade över. Vid 6 ringde klockan och lite inte sju steg jag upp. Cycklade bort till körskolan sen började jag köra halv 8 gick jätte bra idag, känner verkligen att det blir bättre och bättre. Vid 9 va jag hemma igen och då väkte jag Elin :) det blev ännu mer snack till hon körde vid 12 och då la jag mig i sängen om somnade direkt, gick upp nu vid tre och känner mig halv död .. Hoppas jag piggnar till snart för om en timme ska jag träna..

Ikväll vet jag inte alls vad som händer, får se vad vi hittar på. Vem vet kanske bara blir en film så känns det just nu... hehe
Är lite sugen på Malmöfestivalen har ju inte varit där inne en ända gång iår.. men vi får se ikväll vad vi hittar på..


Inte Trött .

Åhh jag är inte trött och jag ska upp och köra halv 8 imorgon, men jag sover ju så många timmar om dagen så jag kommer va pigg när jag ska köra fast jag bara får nån timmes sömn, kan ju gå hem och sova vid 9 igen. Sitter här och väntar på att Elin kanske ska komma förbi en runda. :) Va riktigt länge sen vi sågs säkert mer än två år sen, så ska bli kul att träffa henne. Vi gick ju högstadiet tsm och då umgicks vi nästan varje dag under hela 8an . Får se om hon hittar med min fina vägbeskrivning.. haha

Annars idag har vi varit hos svärföräldrana på fika, imorgon åker dom hem till Östersund igen och kommer inte ner fören om 7 veckor och tyvärr hinner inte vi åka upp innan dess , älsklingen kan inte ta ledigt och jag går in på intensiv om lite mer än en vecka.

Va och hämtade min cyckel innan :) Nu kan jag äntligen cyckla igen..

Och vet ni? Imorgon ska jag och Älsklingen börja träna , tror knappt det själv men det är sant. Ska ner på gymet vid halv 5 då ska vi ha en instrktör som visar oss allt och hjälper oss med vad vi ska träna :) Ska bli riktigt roligt..

Nä nu ska jag gå och sätta mig framför tv eller nåt och hoppas på att Elin hittar hit :)

Hur fan tänker ni ? ..

Sat precis och kollade på ett pogram om överviktiga barn, blir så iriterad det är ingen annans fel än föräldrarna att barnen är feta. Man kan inte sitta och säga att det är generna som gör att dom är feta. Om nu hela jävla släkten är fet får dom fan tänka på vad dom ger ungarna . Ett barn kan inte veta vad som är bra och inte bra att äta det är NI föräldrar som vet det och det är NI som ska lära era barn att äta rätt. !!

Torsdag !

Vaknade för en stund sen och nu sitter man här och funderar på vad händer idag?

Körningen igår gick jätte bra, är vän med den nya växelspaken nu "dom har bytat bil,andra gången jag körde med denna" Han tycker att jag kör jätte bra är lite små saker kvar så detta ska jag klara :) Kommer ju köra 1 till 2 ggr om dagen i två veckor. Detta känns hur bra som helst. Efter körningen igår vandrade jag hemmåt sen kom älsklingen och hämtade mig körde och handlade lite mat blev Kyckling och Potatissallad sjukt gott. Vid sju kom Eva och Henrik på besök dom ville kolla vår nya lägenhet sen blev det lite fika . Vid 8 när dom hade kört hem åkte jag till Johanna för att kolla Sverige - Frankrike tyvärr blev det förlust för oss men Sverige spelade riktigt bra . Vid 11 varndrade jag och Jenny hemmåt sen blev det sängen.

Idag har jag ingenaning om vad som händer , ska hem till Eva och Henrik en runda innan dom åker hem imorgon . Sen blir det väl lugnt älsklingen ska hjälpa Fille i hans lägenhet så det blir nog tv för min del som det ser ut nu vem vet kanske dyker upp nåt roligare .

Nä nu skriker min mage efter frukost..


Hur ska det gå?

Nu är man färdig för att köra , ska snart bege mig till bussen som tar mig in i stan . Undra hur det ska gå idag? Kommer jag köra som jag brukar? eller kommer det gå rent åt helvete? Det återstår och se. Har en körning på fredag morgon med sen en nästa vecka sen börjar ju intensiven.. Jag hann även laga lite frukost/lunch innan som jag åt framför våra bästa år :) Den bestod av Stektaägg,Sallad och Iste :)


Godmorgon .

Vaknade för en timme sen sjukt trött gick inte och la mig fören kl 1 jag fastnade i telefonen med Josse :) . Tänkte snart gå och laga lite frukost till mig sen kanske städa lite här hemma måste göras idag för senare idag kommer svärisarna på besök :) Sen ska jag även köra med körskolan idag 14.50 :) Ska bli riktigt kul va länge sen jag körde men inte så långt kvar till min intensivkurs nu, är mindre än två veckor kvar , börjar fan bli lite nervös ..

Igår åkte vi ut till Teckomantorp för att kolla på Johanna och Jenny när dom spelade match, ringde Josse så hon kom oxå dit och tittade :) mycket skratt blev det under matchens gång och det gillas starkt . Svalöv van med 3-1 :D Bra spelat Snutt och Jenny <3 Efter matchen körde vi hem till Fille älsklingen skulle kolla vad han behöver ha med sig när han ska fixa elen, efter vi kollat det körde vi och lämna älsklingen sen skulle dom andra äta på mcdonkan så körde dit sen hem till Jenny en sväng :)


Tisdag !

Jobb igår gick skit bra , riktigt kul att få jobba med dom små liven. Efter jobb blev det middag hemma hos svärisarna :) riktigt gott va det och skönt att få slippa stå framför spisen när man kom hem ..

Idag har jag inte gjort för mycket , pratat med mammsen i telefon läst nån sidor teori ska snart plocka undan här hemma lite. Annars idag blir det att kolla på Johanna och Jenny  när dom spelar match Jag ,Sara och Fille ska dit :) Sen efter det får vi se vad som händer .. Måste nog gå och ta fram något att äta kom på att allt vi har är fryst ..




Seg söndag

Gud så seg jag är efter gårdagen, men det är det värt hade riktigt roligt . :)

När man vakna idag kände jag att jag skulle vilja sova nån timme till men det  gick inte. Va tvungen att gå upp för att fixa till mig vi skulle träffa Älsklingens mamma,Henriks hans son med flickvän och hans mamma, vi skulle ut och äta på örenässlott :) Riktigt god mat va det blev sil till förrätt och Ankbröst till varmrätt. Efter maten körde vi hem till Eva och Henrik och åt paj och hade det almänt trevligt. Inte för att jag förstod så mycket av vad dom sa. haha " Dom pratar danska , vilket jag är urdålig på att förstå".  Annars ikväll har vi bara legat framför tv och slöat oss..

Nu ska jag gå in och sova ska upp tidigt imorgon och jobba .


Godmorgon !

Vaknade för en stund sen kände att det var dags att gå upp , kan inte sova bort hela dagen . Men jag hamnade här . haha

Tänkte snart gå in och ducha sen äta nån frukost sen kanske kolla dom sista One Tree Hill avsnitten jag har kvar på boxen. Måste även städa idag, imorgon ska vi ju ha Födelsedags-inflyttningsfest :) sen kommer hans Mamma och Henrik hem så ska dom upp och kolla lägenheten och då måste vi ha städat . Annars idag ser det ut som det blir väldigt lungt . Ska nog åka med Johannas mamma och kolla på när Johanna ska spela match :) Ni kommer vinna snutt du behöver inte vara nervös .. Sen efter det får vi se vad som händer ..



Skyddat nummer !

Fick precis ett litet sms från Johanna som löd såhär " Dricka lite cider idag? " Det är klart man är på :) Vem tackar nej till lite cider drickade med Snutt ;) inte jag ialla fall .. :) Så hon kommer hit snart :D

Idag har jag inte gjort så mycket , mest bara tagit det lungt va en lång dag igår på kolmården. Vi körde hemma ifrån Landskrona vid 5 tiden gjorde ett litet stop för frukost en lite bit från Gränna så vi va uppe på Kolmården vid 10 tiden då dom öppnade :) Vi hade tur med vädret det kom bara några droppar på oss precis innan vi skulle åka hem. En jätte trevlig dag hade jag med min Syster :) Fick sätt så många söta och fina djur .. Vid 5 hade vi gåt klart och set både Delfinföreställningen och Säluppvisningen , så vi kände att det var dags att åka hem. Jag somnade i bilen nästan direkt vaknade en timme senare då det va värsta ovädret, men bilresan hem gick jätte bra blev en runda in om Gränna för att handla lite polkagrisar :) va hemma i Landskona vid 10 tiden.. Tack för en helt underbar dag syster <3

Hem telefonen ringde innan och där stod skyddat nummer , hmm vem kan det vara tänkte jag. Så jag svarade och efter att hon presenterat sig blev jag väldigt glad det var chefen ifrån Häljarp där jag jobbat lite innan hon undrade om jag kunde jobba på måndag kl 07.30-16.00 och visst kan jag det :) Så roligt det ska bli att få jobba med dom underbara små liven :)

Nu ska jag gå och stopa in nån cider i kylen :) Ha en trevlig kväll ..
 
                                                                  

Den här lilla sötnöten ville jag ha med mig hem :)

Kärlek <3



Det är Han jag vill leva med
Det är Han jag vill åldras med
Det är Han jag vill dela alla dar
Det är Han som leder mig
Det är Han som tar mig hem
Det är Han, Det är han som jag Älskar

Inte vilket brev som helst !

Weeeiiii ..

Jag fick precis ett brev i brevlådan , Och inte från vem som helst , utan från vägvärket :) Uppskrivningstid och Uppkörningstid är nu bokat :D Så om allt går som det ska så har jag körkort i Oktober månad :D

Måndag ..

Måndag och ny vecka ..

Idag har jag umgåts med min syster :) Hon kom hit för att imorgon åker vi till Norköping för att gå på Kolmården :D Så vi har mest bara tagit det lungt idag handlat vad vi ska ha med oss imorgon sen lagat lite middag och spelat monopol som älsklingen min vann på . haha

Nä nu ska jag kasta mig i sängen ....

Söndag och Fotboll :)

Sitter hemma hos mamma nu :) ska snart äta panerad kottlet med potatis och brun sås , så sjukt gott . Lite över 4 kommer syster och hämtar mig vi ska in till Malmö och kolla på MFF-Djurgården :)

Idag vaknade jag och Älskade vid halv 12 blev  lite frukost sen gick jag och mamma upp på mitt gamla rum och rensade i gardroben hade massa skit som jag inte ville änvända så blir loppis med det kan nog bli  några hundrallappar , hade mycket kläder,skor och väskor som jag inte vill ha längre .  Skönt att få rensat nu ska jag ta allt jag vill ha hem till Landskrona.

Maskeraden igår va jätte trevlig och rolig, men kändes nästan som att bara jag,Jessica,Gustav och Martin va riktigt utkläda .. Men men är det maskerad så ska man va riktigt utkläd . Kommer bilder när jag kommit hem och lagt in dom på datan..

Nä nu ska jag gå och äta mammas goda mat :)


Godmorgon

Nu har man precia vaknat känner mig lite seg , blev en ganska sen kväll kom nog inte i säng fören vid halv tre . Kvällen va ialla fall rolig spelade lite gitar hero sen blev det lite musik och massa snack :)

Gustav sover fortfarande funderar på att snart väcka han för vi ska köra till Trelleborg idag :) Måste handla ciggaretter till mamma innan i kör sen tänkte jag flörta lite med älskade och se om vi inte kan köra in om macdonkan det har varit så gott just nu. haha

Hittade riskakor i skafferitet så gott :) blir det så länge till jag har övertalat min älskling. Han får sova en halvtimme till så han orkar med kvällen och inte vill åka hem så tidigt , han har ju en förmåga till att bli väldigt trött på kvällarna och vilja åka hem .

Så ikväll blir det maskerad , ska bli väldigt kul att få träffa folk som man träffa mycket för men som man tyvärr inte träffar så ofta längre .. Kommer bli väldigt kul och få se hur man ska se ut ikväll dräkterna jag ska välja mellan finns ju hemma hos Jessica så har ju ingenaning om vad där finns, blir en överaskning.

Ni får ha en trevlig Lördag :)





Fredagskväll :)

Nu har man precis tagit en duch och fåt i linserna , ikväll blir det lite dricka här hemma med vännerna :) Blir nog lite Gitar Hero med :) Ska snart gå och fixa till mig lite med smink och sen försöka komma på hur jag ska ha håret .. Men allra först ska jag väcka älsklingen som vilar på soffan och försöka få in han i duchen innan folket kommer ..

Imorgon är det dags för maskerad vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mig till, Jessica har massa dräkter hemma som hon lånat av sin mamma så någon av dom blir det :) Kommer bilder på det sen :)


Ni får ha en underbar fredagskväll :)

Regn och Åska :(

Usch vad det började regna och åska nu :( Gillas inte alls..

Igår fyllde jag som sagt 21år .. Tack alla ni som sa grattis till mig :) Det uppskattades väldigt mycket.. Hade en jätte bra födelsedag. När älsklingen kom hem från jobbet hade han 10 röda roser och en paket till mig :D Jag fick One Tree Hill box 4 av honom , blev jätte glad nu har jag alla boxar som finns ute :) Sen lagade älsklingen taco till oss som jag beställt, när vi hade ätit kom Johanna och Jenny upp med två tårtor " Helt underbara är ni :) " Så det blev tårt ätande sen spelade vi lite spel. Vid 9 tiden kom Fille och då blev det monopol spelade :) Tack för att ni kom och gjorde min födesedag helt underbar :D När Fille och Johanna åkte hem för att sova och älsklingen gick och la sig så spelade jag och Jenny Getar Hero :)

Idag har det inte hänt så mycket, har pratat lite med mor min i telefon sen kollat One Tree Hill så klart :) Sen nu ikväll kom Kerstin,Klas och Lina på besök dom är hemma i Sverige och hälsar på . :) Så vi gick ut och åt på Tycho sjukt god mat . Jätte kul att få träffa dom va ett år sen sist och dröjer nog till nästa sommar tills vi ser dom igen om vi inte åker och hälsar på dom i Paris :) Sen nu ikväll har jag och älsk kollat film :)

Jag och älsklingen har tagit ett stort beslut om att vi ska börja gå och träna på gym tsm , Jag klarar inte detta mera nu. Känner mig större och fulare för varje dag som går .. Nu är det slut på detta nu ska det börjas träna !

Bilder på Roserna och Tårtorna jag fick :)





Så här såg jag ut idag ...

Idag blir man ett år äldre !

Vad är den för en dag? Är den en vanlig dag? Nej , För det är MIN Födelsedag .
                                    HURRA HURRA HURRA



Sprit,Kläder,1år :)

Nu har vi både varit i Tyskland,Ullared och i Danmark :D

Tysklandsresan gick hur bra som helst :) Va väldigt trötta bara, åkte ju båten från Trelleborg till Tyskland kl 3 på natten så man sov ju ingenting innan.. Men vi fick handlat hem det vi kom dit för :) Båt resan va lite dryg men vi fördrev tiden med maskinspelen vi kom hem med 400 en kronor efter att vi stopat i en 10a i den .. :) Sen blev det lite kortspel och lite dricka på det så gick tiden :D

Dagen efter Tyskland så bar det av till Ullared åkte kl 6 på morgonen " tur man somande tidigt efter tyskland" Va ganska slö när man gick upp och bilfärden upp men när man väl va inne så blev man hur pigg som helst :) Älskar Ullared :D Hittade en massa kläder,Underkläder,Tavlor och lite annat till hemmet, Väska, matta sen lite småt :D Sen Gitar Hero till Älsklingen . Gick där inne från 08.00-15.00 så man va ganska trött i kroppen när man kom hem igen. När vi kom hem blev det upp till Tharana och Paulina spela lite Gitar Hero sen körde vi ut och bada va så sjukt varmt. Sen kallade sägen efter det..

På fredagen hade jag och Älsklingen 1 år :D När vi vaknade så hade älsklingen en överaskning till mig. Vi skulle bo på hotel i Köpenhamn :) Överlycklig blev jag . Hade en helt underbar 1års dag i Köpenhamn inget kunde bli bättre. Vi gick på Ströget och kollade lite och åt en underbar lunch sen vid 6 gick vi till hotelet gjorde oss i ordning sen gick vi ut och åt på Jensens :) sen blev det tivoli. Så sjukt mysigt hade vi.. Hotelet kunde inte bli bättre det var så fint :) Älskling du är kärleken i mitt liv, Jag Älskar Dig <3

På lördagen tog vi det lungt låg och mös länge i sägen sen vid 11 chekade vi ut gick ner på ströget och åt frukost sen kollade vi lite i affärer innan vi tog tåget till Malmö där vi stannade för vi skulle hem till Caroline och Johan på inflyttningsfest vid 6 så gick och kollade lite där sen vid halv 6 möte vi upp Elle och Petter. Kvällen hos Caroline och Johan var hur trevlig som helst :) Tack för en underbart trevlig och rolig kväll..

Söndagen blev väldigt lugn , blev grilling på kvällen med Thrana och Paulina sen spelade vi Monopol hela kvällen :D

Detta var allt för mig..

Gustav Hansen går inte att beskriva min kärlek till dig, Du är den absolut bästa. Jag älskar dig av hela mitt hjärta <3

RSS 2.0