Jävla Sjukvård !!

Så jävla trött på svensk sjukvård !! Pappa skulle ha blivit opererad i onsdeskväll och är fortfarande inte opererad .. Idag när dom hade rond på sjukhuset så sa dom till honom att han skulle bli opererad vid middagstid och han ringde mig vid 5 och hade inte blivit opererad än och sjuksköterskona kan inte svara på varför .. Så blir nog ingen operation idag iheller .Hur kul är det för honom att bara ligga där och inte veta ett skit .. Dom säger att han ska bli opererad han går in och duchar med sånt specielt medel och dom bäddar rent sängen och allt sen liggar han bara där och väntar och inte en jävel säger något till honom om varför det inte blev av .. Antagligen något akut som va viktiagre .. Så jävla trött på det nu ... Tycker så synd om honom , han har gåt med dropp sen i onsdes morse och har inte fåt äta något  .. Stackars min lilla pappa ..  Jag ska åka in där imorgon igen om han inte blivit opererad än .. Va inne och hälsa på honom igår :)  Jag Älskar Dig Pappa <3

Nu har en hel arbetsvecka gått .. Skönt med helg så man kan få sova ut lite .. Men har haft det riktigt bra på Solstenen men dom underbara barnen .. Idag fick jag sluta lite tidigare hade bara två barn kvar till mellis :) Nu har jag precis vilat lite ska snart hoppa in i duchen sen kommer Johanna och hämtar mig så ska vi göra oss iordning hemma hos henne sen ikväll blir det lite fest .. Älsklingen min ska vara hemma han måste jobba i helgen , dom har så mycket att göra på jobb så han måste jobba från 7 - 18.00 varje dag + helger .. Men det ger bra med pengar ..

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen hitta något att ha på mig ikväll , får nog gå igenom Snutts gardrob med när jag kommer hem där :)

Ha en trevlig Fredagskväll :)

Pappa <3

Pappa tankarna finns hos dig <3
Hoppas allt har gåt bra .
Jag älskar Dig <3


Tisdag

Ligger i soffan nu med täcke och kudde :) är helt slut i huvudet efter 9 timmars jobb ..  Skönt är det att bara ligga och ta det lungt framför tv .. Imorgon har jag lite sovmorgon  börjar inte fören 9 men har tyvärr stängning ..

Händer inte så mycket för mig under dagarna .. Har jobbat fram till halv 5 sen när man kommer hem är man så trött så man orkar inte göra så mycket .. Igår började jag tvätta direkt när jag kom hem .. Somnade i soffan vid 9 tiden va helt slut hade huvuvärk med .. Så imorse när man vaknade kände man sig lite utvilad ialla fall ...


Hoppas , Hoppas , Hoppas :)



Nä nu ska jag fortsätta att kolla lite tv och försöka att inte somna ..

Ha en bra Tisdagskväll :)

Söndag !

Nu håller vi på att fixa pastasalladen med tonfisk som är dagens middag , till den ska vi se film idag blir det Bangkok Dangerous ..

Idag har vi gjort en massa saker . Vaknade vid lite över 9 , vid 10 tiden stack vi till ner till gymmet " tro det eller ej men vi kom dit " tog 20min på cycklen riktigt skönt va det efteråt . Ska ner imorgon igen och även köra styrka .. Sen körde vi och handlade och fyllde på luft i däcket , när vi kom hem hade hjärtats mamma ringt hon måde bättre idag så vi körde ut till dom och fikade lite :) sen när vi kom hem ställde hjärtat sig och diska och jag drog över med damsugaren och dammade lite, så  nu är här rent och fint igen :) ska även byta sängkläder så det kommer bli extra skönt att gå och lägga sig ikväll :) . Har precis kollat Handbollen och spelat lite kort , fick ett nytt kortspel av min syster i julkpapp som vi testa nu femetta heter det , faktiskt väldigt roligt ..

Nu ikväll blir det bara film och mys, blir sängen i lagom tid idag imorgon blir det jobb . Ska jobba hela veckan på småbarnsavdelingen :)

Ha en bra Söndagskväll :)
Längtar till våren/Sommaren :)

Lördag

Nu har vi precis fixat med vårt bränningsprogram , så nu ska jag snart bränna ut Främande fågel.. Så nu blir det filmkväll för oss . :)

Idag har jag suttit och fixat och trixat lite med bloggen vad tycks om resultatet ?

Idag har vi haft en lugn dag , älsklingen har varit lite bakis då han va "lite" rund under fötterna när han kom hem igår .. Jag har bara kollat lite Baywatch och legat och latat mig i soffan .. Men imorgon blir det ändring på det .. Orkar inte ligga hemma en hel dag till då jag redan klättrar på väggarna för jag inte gör något .. Så imorgon har vi sagt att vi ska till gymmet, men jag tror inte riktigt på det fören vi har varit där .. " har sagt så många gånger nu att vi ska dit , men kommer alltid på undanflykter"
Nu ikväll skulle vi igentligen ha ätit middag med Eva och Henrik men Eva har tyvärr åkt på inflänsan , får se om hon är bättre imorgon så vi hinner träffa dom innan dom åker tillbaka till Östersund ..

Hoppas ni har en bra Lördagskväll :)

Detta är kärlek <3

Fredag :)

Vaknade imorse av att Gustav skicka sms , det snöar ute ! Neeej tänkte jag men när jag kom upp hade det som tur det inte komit så mycket snö så det blev inte jobbigt att köra till jobb och behövde inte skrapa rutorna :) Men kallt som in i va det .. Trodde det skulle komma mycket mer snö under dagen men kom faktiskt inget alls, skönt ...

Men nu blåser det sjukt mycket ute , våra fönster och balkongdörr skakar imellan åt , så vinden är nog rätt stark därute ..

Slutade jobba vid 16 tiden fick gå lite tidigare hade bara två barn kvar .. När jag kom hem tog jag  mig en pan pizza sen körde jag till Konsum för att handla lite god saker till ikväll .. Blev Ostbågar,Choklad och Coca Cola :) Så nu är jag redo för Lets Dance som snart börjar .. :) Har en ensam hemmakväll idag , Älsklingen är ute och äter med jobb och bowlar så ska hämta han på stationen sen när han landar i Landskrona, hoppas bara inte det blir jätte sent för jag är väldigt trött .. Somnade en liten stund innan men inte blev det bättre ..

Igår när jag hade slutat körde jag hem till Johanna , Satt och snacka lite innan hon skulle träna . Vi bestämde att vi skulle äta lite taco och kolla handbollen när hon hade tränat klart .. Så hämtade Gustav sen körde vi ut till hans mamma och Henrik för lite fika :) sen hem till Johanna och Fille  :) Fille hade lagat taco riktigt gott va det .. Tack för en mysig och trevlig kväll :)

Imorgon är det lördag och det betyder att jag kan få sova läääänge : )

Nä nu har Lets Dance börjat . :)

Ha en bra Fredagskväll :)



onsdag

Ligger i soffan och kollar på Baywatch :) Har fåt hem mina två boxar .. Tänkte snart krypa till kojs älsklingen har redan gåt in och lagt sig efter att ha sovit på soffan ett tag .

Har haft en bra dag på jobb idag , riktigt skönt vädet .. Vi gick med barnen till en lekplats va ute i nästan två timmar .. Kan hoppas det är lika skönt väder imorgon, så man kan vara ute utan att frysa sjukt mycket .. Längtar till våren nu slippa ta på sig sjukt mycket kläder , slippa skrapa rutorna på bilen var och varanan morgon, sen blir man mycket gladare och piggare av sol och värme :)

Snart är det helg igen , vår helg blir nog väldigt lugn . Gustav ska ut och äta på fredag med jobb så jag ska bara ta det lungt här hemma . Sen kommer nog hans Mamma och Henrik ner så då blir det middag ute hos dom på lördag ..

Nu ska jag kolla klart avsnittet jag började se sen ska jag gå och göra Älsklingen sällskap i sängen .. Imorgon väntar en ny arbetsdag, har lite sovmorgon imorgon börjar inte fören 9 :)

God Natt



Tisdag

Gud vad trött jag är , hade öppningen idag på jobb så klockan ringde 5 imorse och det känns nu .. Slutade vid tre så känns inte så lönt att vila en stund .. Har iaf jobb hela denna veckan :) och fick hela vecka 6 med :) Har även skickat in och sökt ett jobb idag :) hoppas hoppas  ..

Annars flyter dagarna på som vanligt . Då jag inte har jobb umgås jag mest med min arbetssökade snutt ;) I helgen spelade vi lite bowling och drack lite hemma hos Johanna "Janne" och Fille :) Riktgt kul va det ..

Nu väntar jag på att One Tree Hill ska laddas hem sen ska jag kolla på det nya avsnittet . :)

Älska <3

Söndag

Nu va det redan söndag och imorgon börjar en ny vecka ..

Bion igår va riktigt bra , rekommenderar er till att se den :) Och Planksteken vi lagade blev faktiskt riktigt god :)

Idag har vi bara tagit det lungt .. Kollat klart första Baywatch säsongen så nu väntar jag bara på 2an och 3an som är beställd och på väg hem till mig :) Sen fick jag ta tag i disken från igår , har blivit riktigt duktig och diskar varje dag " och jag som hatar att diska " Vet inte vad som hänt med mig men får panik bara jag ser några glas stå där ute och så har det aldrig varit innan.. Men det är ju bara posetivt att det går åt rätt håll :) Sen började älsklingen med att formatera den andra datan sen körde vi och handlade lite .. Så nu ska jag snart ställa mig och göra lite soppa :)

Imorgon blir det att gå upp tidigt börjar jobba redan kl 7 men slutar redan 13.00 ..  Sen ska jag dra över med damsugarn här hemma tänkte jag .. Sen när är älsklingen kommer hem så ska vi palla oss ner till gymmet ..

Nä nu får jag ta och börja laga mat börjar bli riktigt hunrig nu ...

Ha en bra Söndagskväll :)


Lördag , Bio :)

Då va det lördag igen och veckorna bara springer förbi .. Nu va all ledighet slut och nu börjar dagarna flyta på som dom ska . Faktiskt väldigt skönt att komma tillbaka till den riktiga vardagen igen .  Tråkigt nog så fick jag inte så posetivt besked på jobb som jag ville ha utan jag kommer att vara inring vikarie så kommer jobba så fort det behövs.

Veckan som gåt har varit väldigt lugn , I måndes började älsklingen jobba på kvällen åkte vi hem till Johanna och Fille och spelade lite spel .. I Tisdes så va det röd dag så vi höll på att tvätta hela dagen . I onsdes va man tillbaka på jobb igen :) Skönt att få träffa alla barnen och dom som jobbar där , dock va vi bara vikarie som jobbade men det gick hur bra som helst .. I torsdes umgicks jag med Johanna vi åkte upp till hennes gammelmormor och så .. Sen igår följde jag med Johanna och hennes mamma till Center Syd :) Shoppade en svart Kavaj och ett par svarta Stövlar och allt var på rea :) sen igår kväll åkte Älsklingen och jag hem till Johanna och Fille en runda och sat och snacka och så ..

 Idag har vi bara tagit det lungt .. Nu håller vi på att laga Plankstek :) ska se om vi kan lyckas med det . Sen vid 8 ska vi åka in till Hbg och gå på bio :) Vi ska se den nya Wallander filmen .. Riktigt mysigt ska det bli .. :)

Nä nu har jag lite brottom , Planksteken står i ungnen och jag måste fixa till mig ..

Ha underbar lördag :)


4 Januari

Tänkte börja med att säga Gott Nytt år ! 

Va ett tag sen jag skrev ... Har hänt lite sen sist ialla fall ..

Vi har kommit hem till Landskrona igen :) Har varit hos min syster och fixat mitt hår och även shoppat lite . Har firat nyår hemma hos Robin , Haft tjejkväll ..

Och nu är snart ledigheten slut , Ialla fall för min älskling :( . Själv ska jag bara jobba på onsdag sen hoppas jag på att man får nåt posetivt besked ..

I Fredes hade jag tjejkväll här hemma , Riktigt roligt hade vi :) Åt taco och sjöng singstar sen blev det utgång i stan . Tack flickor för en underbar kväll , Måste göras om snart igen :) Älskar er

Jag på Nyår


Jag och min Kärlek <3



Jag Älskar er <3


Här va lite bilder från nyår , Kommer lägga in alla på Bildagboken ( Hardtocatch ) .

RSS 2.0