Onsdag 29 Juli !

Nu är jag och Gustav i Trelleborg hos min älskade mamma :) Har nästan precis kommit hem från Jessica och Martin :) Har mest suttit och snackat en massa, och nu blir det snart sängen ..

Idag har vi hunnuit med en massa .. Vi har varit och stor handlat så nu är vår fys inte tom längre och vi har mat till hela månaden . Körde sen hem till Gustavs mamma och Henrik för lite fika . Sen hem packa och ta alla våra tom kartonger som mamma ska ha. Sen körde vi och hämtade ut en sak . Körde en runda till Center syd för att handla dop present till lilla Alma som döps på söndag . Vid 7 tiden kom vi hem till mamma och då körde mammi och jag och handlade grillad kyckling :)

Imorgon måste vi tyvärr åka och byta saken vi köpte för den va sönder :( men då ska jag passa på att gå in på Stadium för att kolla om dom har ett par skor som jag hittade men som inte fanns i min storlek :( Hoppas dom har dom i Malmö eller Lund.

Godnatt

Måndag 27 Juli !

Nu har jag varit dålig igen och inte skrivit på några dagar !

Vi har oftast något att göra varje dag, för Gustavs Syster med familj är nere . I onsdes va vi över i Danmark vi åkte till Helsingör . I torsdes va det ganska lugnt Gustav och jag körde till Helsingborg han skulle lämna tillbaka sina jobbsaker och jag skulle till optikern för att beställa tid. I fredes träffade jag min Johanna vi gick på stan sen tog vi en fika och snacka en himla massa , sen vid tre kom Marie hit för att titta på tapeter till sitt sovrum i nya lägenheten . Idag är det en vecka till hon flyttar upp :)  I lördes stod det party på schemat, Robin hade fest . Hade faktiskt väldigt roligt, lite rund under fötterna blev man . Kvällen slutade på olivers med en hamburgare och den sat precis där den skulle . Va hemma runt halv 4 och vaknade kl 10 måde lite dåligt, men det rättade upp sig under dagen . Vid 2 va det middag ute hos Gustavs mamma sen direkt hem och la sig i soffan.  Det var vår vecka !

Har både bra och lite mindre bra saker som jag vill skriva om !

Äntligen är min mammas hus sålt :) Från och med den 1 September så kommer min mamma vara bosatt hos min moster till hon själv hittar en lägenhet :)

Sen har min pappa fått tid för att påbörja behandlingen. Den 10 Augusti kommer strålningen att starta och den kommer hålla på i 5 veckor Måndag - Fredag, Cellgifterna starta samma dag men han kommer ta dom hemma i tablett form och dom tabletterna vet dom inte hur länge han ska gå på , kan bli upp till ett halvår . Allt detta känns lite skrämande , vi vet ju inte hur pappa kommer bli om han kommer må bra eller dåligt . Känns lite oväkligt . Men han kommer fixa detta det vet jag han är stark ..

Nu måste jag ta tag i det tråkiga som heter räkningar , och denna gången är det ännu tråkigare då Gustav varken har fåt ut sin a-kassa eller lön .. Och min lön låg på ynka 4000  ..

Ha en bra Måndag


Tisdag 21 Juli

I söndes kom jag hem till Landskrona igen efter att ha haft en underbar vecka hos mamma : )  I helgen har jag pasat Lizzy, jag hämtade henne i fredes morse och körde till mamma , min syster Maria kom med till mamma och vid 4 tiden hämtade jag Gustav på övre  :) . Det blev grillat till middag och vid halv 9 tiden körde vi in till Malmö till Jenny " Min styvsyster" och hyrde film och hade det mysigt. Sen sov vi i Pappas och Monicas lägenhet där Jenny bor för tillfälligt.

På lördag förmiddag hjälpte vi Jenny med att fixa lite saker till hennes lägenhet körde även en runda till tippen . Vid 2 tiden körde vi hem till Mamma igen för att umgås med henne och Maria . :) blev en film på eftermiddagen då det var jätte dåligt väder ute , sen laga vi god middag . Vid 9 tiden körde vi tillbaka till Malmö, Jenny hade börjat dricka lite så vi drack lite med henne och hade det allmänt trevligt :)

Söndag kom Herr och Fru Andersson hem från Göteborg :) Dom hade gift sig i smyg där uppe . Jätte roligt :) Monica bjöd på köttfärsås sen körde vi hem och va hemma vid 7 tiden och det var riktigt skönt . Har fan inte varit hemma sen söndes förra veckan ..

Igår tog jag det väldigt lugnt och bara njöt av att jag va hemma igen , Tvättade dock men det var inte så mycket. På kvällen blev det middag hos Älsklingens mamma och Henrik , Gustavs syster med familj kom ner igår från Östersund och ska stanna en vecka . Så ikväll ska vi oxå ut där på middag ..

Idag har jag inte gjort för mycket , finns inte ett skit att göra och det ska bli så skönt nu när Gustav kommer gå hemma med mig :D Idag är hans sista arbetsdag : ) så nu får han med lite semester innan skolorna börjar för oss .. Det börjar närma sig med storsteg nu mindre än en månad kvar .. Jag har ialla fall förberätt mig med att beställa en ny almenacka , har designat den själv :)

Biljetterna till TFF-MFF Den 8 Augusti är numera beställt och detta året blir det att sitta : )





Fredag 17 Juli !

Sitter och väntar på att klockan ska bli lite över 12 så jag kan köra och hämta min kära Syster Maria på övre . Har varit i Malmö imorse för att hämta Lizzy som jag ska passa nu i helgen . Ville inte sitta själv i kolonin till Gustav slutar så jag körde tillbaka till mamma med Lizzy så nu ligger hon så fint här och vilar på sin filt :)  Sen ringde dörr klockan vid 10 tiden och då kom min Gammelmoster :) jätte kul att träffa henne det var ett tag sen ..

Igår va jag på Stranden hela dagen med syster Cicci så nu fick man bättra på sin bränna lite :) På kvällen grilla vi fläskfile här hemma hos mamma och sat och snacka hela kvällen :)

Ikväll ska vi sova i pappas koloni , vi passar den för att pappa och Monica är i Göteborg på en liten minisemester över helgen . På måndag ska Pappa till läkaren och då får vi reda på exakt vilken behandling han ska få och när den börjar .

Nu blir det att äta lite grött som mamma står och lagar sen hämta syster och sen lägga sig i trädgården och sola lite innan jag ska köra min mamma till vårdcentralen ..

Ha en underbar Fredag !!



Tisdag 14 Juli !

Sitter hemma hos mamma i hennes uterum :) hur mysigt som helst . Mamma håller på att tvätta och så fort maskinen är klar så ska vi gå hem till kusinen för att bada och sola lite :)

Igår hade vi en jätte mysig dag , Kusin Kickan,Annie och Lousie kom hit för att hjälpa mamma att lägga om såret på magen . Följde sen med dom för att handla lite till mamma skulle köpa lite mat så jag kunde laga lite middag till min mamma men Kickan ville bjuda på grillade hamburgare och det säger man ju inte nej till :) Så jag och mamma gick hem dit och hade det trevligt busade med barnen och snackade en massa . Sen blev det grillat och det var så sjukt gott vi grillade majskolvar med. Vid halv sju tiden tog vi med Louise hem till oss , resten av familjen skulle gå på fotboll så Louise skulle få vara hos mig och mamma , Jag och Lousie spelade lite prinsses spel innan vi la oss i soffan och kolla lite på tv och då somnade Lousie .  Kickan kom vid lite över nio sen kollade jag och mamma Beck innan det blev sängen för vår del.

Vi väntar spänt på att mammas mäklare ska ringa , vi hoppas på ett bra besked om att där finns en köpare . Håll tummarna .

Puss och Kram
Jag och min lilla Kusin Martin innan han åkte i Poolen :)

Louise och Annie :) Miranda nallen fick Lousie av mig :)

Lördag 11 Juli !

Hej Lördag !

Är lagom pigg idag , man sover ju i nte världs bäst när man har druckit alkohol . Det har varit party nu torsdag och fredag . I torsdes kom Jessica till mig och vi töser började här hemma , sen under kvällen kom dom vanliga :) Hade en jätte rolig kväll och allt va lyckat, vid halv elva drog vi ner till stan för att kolla på timbaktu sen blev det tycko där Filles bror spelade . Sen ville vi inte hem vid 1 så Nille bjöd oss på Tages . Lika tråkigt som vanligt jag och Jessica gick hem vid 2 tiden. Somnade lagom vid 4 och vaknade från och till , klockan elva gick vi upp och det kändes som en elefant stampa på mitt huvud. Jag lovar det är det jävla saltet och citronen som gör det  ;)  Jag och Jessica va mega sugna på McDonalds men vi bor lite långt där ifrån för att gå . Men snutt ringde och dom skulle köra till center syd och vi va inte svåra att hänga på och vår Mc Donalds fick vi .

Igår va det party hos Nille som hade inflyttningsfest. Man va jävligt seg i början palla först inte ens göra vid mig . Men efter några cider så va man på det igen . Gick ner till stan vid 11 och då blev det en Langos :) sen skulle folket köra lite radiobil och ta lotter och spela allt möjligt där va . Vid 2 tiden kom jag hem.

Nu ska jag snart dra mig ner på Kanevalen, måste ju kolla in vad dom har . Sen ikväll ska Josse ha fest .Vi ska grilla och så . Blir inte allt för mycket alkohol för min del . Jag ska antagligen köra och hämta pappa och Monica imorgon . Vi ska bjuda på mat och kolla på MFF - Brommapojkarna . Och jag måste ju fixa allt här hemma själv då min kära Sambo kommer komma hem vid fyra mega bakis .. Haha .

Nä om man ska gå och göra sig i ordning, ska snart cyckla till snutt ..

Ha en underbar Lördag




Onsdag 8 Juli !

Nu har jag storstädat hela lägenheten , sjukt skönt att få det rent och fint här hemma igen . Nu är jag ensam hemma till söndag eftermiddag . Gustav åkte till Hultsfred vid 5 tiden i morse . Gustavs pappa och lillasyster åkte vid halv elva tiden . Kändes lite konstigt att vara själv, har haft så mycket folk omkring sig hela tiden nu i mer än en vecka . Men ska jag vara helt ärlig så va det ganska skönt att få vara för sig själv lite ..

Har varit jätte kul att ha Gustavs pappa och lillasyster här på besök , i måndes åkte vi till Astrid Lindgrens Värld tyvärr va det dåligt väder , men vi hade det roligt ändå och fick se lite teater och gå in i dom små husen med Maja. Maja hade jätte kul och det är det som är huvudsaken :)  Vi kom inte hem fören vid 9 tiden i måndes kväll . Igår skulle vi till stranden och bada lite men påvägen ner så öppnade himmelen sig så det fick bli en fika på stan istället . När vi kommit hem och lämnat maten vi handlat så gick vi ner till karlslundsparken och kolla på djuren och så fick Maja leka en massa . På kvällen lagade vi god fläskfile gryta sen blev det lugnt . Jag satt och kollade på Michael Jacksons minnescermoni, riktigt fin och berörande va den, inte minst när hans dotter tog micken och sa några ord . Efter minnescermonin så visade dom en konsert med Michael Jackson och det kollade jag med på innan jag gick och la mig .

Imorgon börjar Landskrona Karnivalen och Jessica kommer till mig för att festa lite :) Imorgon spelar Timbaktu här och det måste ju bara ses :) Så det lär bli party nu dom tre dagarna det är karnival här.

Gustav och hans Underbart söta lillasyster Maja :)


Lördag 4 Juli !

Nu går dagarna mot sitt slut här upp i underbara Östersund . Vi har haft det helt underbart, gjort en massa roliga saker ätit god mat umgåts med Gustavs familj . Idag är sista dagen vi har här uppe sen imorgon bitti kl 6 börjar jag köra mot Vetlanda där vi ska sova över natten resan dit tar väl ca 12 timmar och ca 92 mil. Så vi kommer väl vara framme vid ca 7 på kvällen . I Vetlanda ska vi träffa Gustavs Pappa och Lillasyster som oxå ska sova på hotelet sen på måndag ska vi gå med dom på Astrid Lindgrens värld :)  Sen kör vi hem mot underbara Landskrona igen :) Hans Pappa och Lillasyster ska följa med och stanna hos oss tills onsdag .

Idag ska vi åka till Jamtli :) Det är ett museum där Henrik "Gustavs styvpappa" är chef . Ska bli väldigt roligt då dom har ett helt uteställe där alla som jobbar pratar och gör som dom gjorde på 1800-talet . Finns många olika hus man kan gå in och kolla hur dom hade det förr . Där kommer vi nog gå i några timmar sen har vi inte så mycket planerat kanske åka till sjön och fiska och grilla men får se hur värdet är ikväll.

Ska bli ganska skönt att komma hem som man säger "Borta bra men hemma bäst " älskar att åka bort på en liten semester men älskar att komma hem till sitt eget. Vi har några planer på att kanske åka upp en gång till denna sommaren men inget som är bestämt får helt se hur vi har det med tid .

Nu börjar det hända saker här , Nu får inte jag och Gustav bara sitta och ta det lugnt nu ska vi ut på äventyr. haha

Ha en underbar Lördag ...

smått irriterad !

Godmorgon ..

Blev lite smått iriterrad när jag satte mig här vid bloggen och läste kommentaren någon Anonym hade skrivit till mig ! Kommentaren löd ! Konstigt att ni kan ha 23 månader när ni gjorde slut på nyår !!  Jag och Gustav gjorde inte slut på nyår vi bråkade men vi löste det , Bara för att man bråkar så gör man inte slut !! Uppenbarligen så finns denna Anonym i vår umgetskräts då folket som va med på nyår va bara folk man kände . Förstår inte varför folk ska säga saker som inte är sant . Vi har ALDRIG gjort slut ! Vi hade ett bråk som vi löste när vi kom hem och om DU inte tror mig kan du själv fråga Gustav .. Är trött på folk som påstår saker som inte är sant .. Sköt er eget och skit i vårt  !!  Stå för vem du är om du nu påstår dig veta saker som inte ens jag och Gustav vet ..  Så nu fick du svar på ditt påstående ..  

Hatar folk som inte kan stå för vad man Kommenterar , Våga stå för vem du är och vad du skriver !!

Onsdag 1 Juli !

Vi har det helt underbart här :)  Vi har sol och värme varje dag .. Det som är midre bra är dom satans myggen . Va på apoteket igår och införskaffade mig ännu mer saker mot mygg .. Haha

Igår va vi i Åre vi skulle åka upp i karbinbanan men blev för lite tid innan vi skulle besiktia bilen så vi tog oss en fika sen körde vi till bilprovningen . Och Gissa vad? Vår bil gick igenom utan någon anmärkning :) Helt underbart .
Sen körde vi hem till Anna och Mats men det var bara Alma som va hemma så vi gick bort till Tuvalisas dagis för att hämta henne och för att älsklingen ville se hur hans gammla dagis såg ut .Men han kände inte igen sig .

På kvällen åkte vi och fiskade , hur roligt som helst .. men det tog tid innan någon fick napp och det var bara jag som fiskade upp en abbore . Lycklig blev jag . Och det blev ännu roligare att fiska :)

Idag ska vi Fotograferas , sånna gammla foto där vi har gammla kläder på oss .Kommer lägga upp bilder sen :) Det ska bli riktigt roligt :) Sen ska vi åka till Frösö Zoo :)

Men nu ska jag ringa till min älskade Mamma :) Allt går framåt och hon gör framsteg varje dag .. Helt underbart . Men tyvärr har hon fortfarande väldigt ont :( Jag saknar min mamma , och tankarna finns hos henne hela tiden <3

Hoppas ni får en underbar dag .. Puss och Kram

Just det glömde skriva att idag är det min och Gustavs 23 månaders dag :) Älskar dig <3


RSS 2.0