Duktig

Sitter och väntar på min älskde sambo som ska komma hem från husvisningen. Direkt när han kommer hem ska vi laga middag. Idag står det hemma lagade hamburgare på menyn, snabbt och gott.

Har varit riktigt flitig idag, har sökt till nästa termin och sommaren. Så i sommar kommer jag läsa Engelska A och nu ska jag fan sätta denna förbannade kurs. Sen till hösten har jag sökt handel så håll nu tummar och tår på att jag kommer in. Kunde va svårare för mig att komma in då jag redan har en gymnasieutbildning, men det fanns chans ändå. Har min reserv plan annars :D Sen har jag pluggat hur mycket som helst idag , blir nog klar med psykologi uppdraget har bara en fråga kvar och det är det sista uppdraget :) sen har jag börjat på mitt programhanterings uppdrag. Gud vad duktig jag känner mig :)

Imorgon ska vi åka till min älskade mamma som ska flytta in i sin lägenhet :) Men innan vi ska köra till mamma ska vi köra och kolla lite kläder och bikini på Entre i Malmö :D Hoppas jag hittar något fint till resan =)

Kom igen nu Malmö, idag tar vi 3 poäng :)

29 April !

Det var ett tag sen som man skrev i bloggen , måste bli ändring på det !

Har väldigt mycket att göra i skolan , vill få undan så mycket som möjligt nu innan vi åker till Rhodos. Så mina dagar består mest av plugg och träning. Tyvärr inte lika mycket träning denna veckan som vi brukar. Vill träna nu, men lilla sju sovaren Josefin varknar ju inte av sms :P

Måste ner sen och söka till nästa termin. Lutar åt handel och över sommaren sen tänkte jag ta Engelska A på distans. Hoppas dom gillar mina förslag denna gången.

Nä om man skulle ta och fixa till sig, känner att jag har väldigt mycket Energi idag..


Kanske kommer in och skriva lite mer senare.

10 DAGAR KVAR :)


MALMÖ FF - HIF

Nu ska jag snart äta lite chilli con carne innan min pappa och syster kommer :)

Idag blir det Malmö FF - HIF, väldigt tråkigt väder. Men vem bryr sig när det är Malmö man ska titta på :)

Hoppas som sagt på vinst, men det kan ju gå hur som helst. Två lag som ligger i topp och inte har förlorat en match ännu.

Jag säger bara KOM IGEN NU MALMÖ.

FORZA MALMÖ HEJA DI BLÅE .



Söndag :)

Nu ska vi snart bege oss mot Trelleborg för att gå på kalas hos mitt älskade kusinbarn Martin. Vi gratulerar alla mina 3 kusinbarn idag för vi har inte kunnat komma på dom andra kalasen. Ska bli underbart att få träffa mammi,moster och kusinerna :)

Hade en väldigt lugn och skön lördag kväll här hemma. Robin va här så vi käka god middag drack vin " ja ni läste rätt, Emelie drack vin. Och det var faktiskt gott " och spelade spel :)

Tänkte slänga in ett par bilder från senaste veckan :)

Mina flickor förra lördagen  :)

Haha bilden får tala för sig själv ! Don Pedro innan Betner

Snutt och jag <3

Snäckan och jag <3

Magnus Betner


Bilder från i fredes kommer =) Nu ska jag göra mig klar för kalaset.. Pussss

 


Premiär Grillning :)

Idag blir det premiär grillning med vännerna ute i huset  =)

Igår va det äntligen dags för Magnus Betnér, han va riktigt bra. Jag älskar hans humor. det var verkligen skratt från början till slut :) Innan vi begav oss till Betnér så blev det middag och cider på uteserveringen på don pedro. Riktigt roligt och mysigt hade vi. En helt underbar kväll med dom bästa <3

Vi ska snart bege oss till Ica för att inhandla lite gott till kvällens middag.

Ni andra jag inte träffar idag får ha en underbar fredag :)

Bilder kommer inom kort från gårdagen :)

Utråkad!

Jag är utråkad, så jag sitter och nätshoppar :) Har dock inte beställt något ännu. Men man vet aldrig med mig så kanske blir det snart. haha Inte bra och va utråkad och väligt shoppingsugen.

Får nog ta mig något att äta sen kanske se om där är något på tv. Vid 5 tiden kommer Joel för att hjälpa mig med webbdesignen. Sen kanske träning ikväll vid halv 8. Beror på hur Josse mår.

Tisdag

Gud så trött jag är, så fort desperata hemmafruar är slut så ska jag gå in till min älskling som redan har lagt sig i vår ren bäddade säng :)

Idag har jag storstädat hela lägenheten, så nu är här så rent och fint. Blev även en promenad med Jenny och en runda i stan med min älskling. Skulle se om vi hittade något på hemtext för vårt presentkort men tyvärr inte. Blev en runda in på Gina och hittade ett bas linne för halv priset :)

Imorgon ska jag upp tidigt för skolan , sen ska jag plugga webbdesigne. Joel ska hjälpa mig, jag och Gustav förstår inte alls programet man ska använda, och dom är ju så duktiga i den kursen och skriver ut hur man gör !! "Ironi"

Godnatt !

Måndag 12 April !

Nu har jag precis käkat uppa mina korvar med bröd. Ska snart göra mig klar för ett Step pass. Är faktiskt ganska trött, har varit iväg hela dagen. Började med ett gympass med Josse och Jenny. Sen snabbt hem och duchade sen blev det Centan en runda. Tillbaka i stan vid halv 3 och skolan för min del. När jag slutat blev det Hyllinge och lite shopping. Fick med mig hem ett par sjukt snygga skor och en svart tunn "jacka" som man har utanpå tunikor och linnen, svårt att förklara. Men kan lägga upp bilder här sen. :)

Helgen har varit hur bra som helst. Blev lite fest i lördes för Thrana som fyllde år igår. En riktigt lyckad kväll :) Igår va det en lugn dag. Inte alls bakis bara väldigt trött..

Nu har jag lite att göra innan träningen.


Glada Beskedet !

Äntligen fredag :)

Idag har jag inte gjort så mycket förutom skolan och samhäll i 2 timmar.

Nu sitter jag hemma och har super tråkigt, pojkarna spelar PS3 och Fifa och jag bara glor runder här på nätet. Om en stund ska vi gå hem till Thrana och Paulina för att käka lite och antagligen spela lite spel.

Denna helgen har vi inte mycket planerat, blir träning på förmiddagen båda dagarna sen imorgon kväll blir det nog lite fest för Thrana som fyller år på söndag. Och det är så skönt att vi inte ska åka iväg någonstans. Resten av helgerna innan vi reser har vi något bokat varje helg som inte är på hemmaplan.

Och Biljetterna till HIF-MFF är nu köpta. Jag,Pappsi och Syster ska gå :)

Det glada besked jag fått och blev så glad för är att min älskade pappa har svarat bra på hela behandlingen och rönken visar att inget är kvar. Bara celler. Så vi hoppas verkligen att det stannar så och inte börjar växa igen. Pappa kommer att gå på kontroller och rönken var 4 månad, så skulle något hända så lär dom upptäcka det i tid, och det känns så skönt. Jag är så lycklig för att jag har en sådan stark pappa som inte ger upp. <3

Ha en underbar Fredag mina vänner !

Älskade Pappa <3


Underbar Dag !

Dagen började perfekt, en runda till gymmet :) Och det kändes så skönt.

Nu har jag precis ätit min frukost och ska fixa till mig innan skolan. Ska ha matte i en timme. Sen blir det järavallen med Josse och Jenny + Hundarna :) Ska bli så skönt att gå en lång runda i detta underbara väder.

Hade en trevlig kväll hos Snutt och Fille igår, blev god middag, massa prat och planering :D


Nu måste jag fixa till mig så jag inte kommer för sent till skolan !


Torsdag 7 April !

Nu har jag precis hjälpt min älskling med att raka av hans fluff, så nu är han ännu snyggare än innan :)

Tillbaka i skolan idag, kändes konstigt att gå upp imorse då jag inte behövt gå upp tidigt på hur länge som helst. Va så trött när jag kom hem att jag somna en timme på soffan. Jenny kom sen vid tolv. Gustav hjälpte henne lite med matten, sen satt vi och snacka en massa.

Ikväll ska vi hem till Snutt och Fille och käka korvstroganoff och planera för deras 25 års fest. Underbart att få träffa min Snutt igen då det var ett tag sen sist :(


Jag har fått jätte bra besked idag, så idag är jag glad :) <3

 


Iphone :)

Har varit lite dålig på att skriva idag, men har haft fullt upp hela dagen.

Har varit en runda på Center Syd och jag kunde inte hålla mig så det blev en Iphone :) Riktigt nöjd är jag. Fick behålla mitt abonumang och det blev samma månadskostnad som jag har nu och kunde till och med bli lite billigare för dom sänkte mitt minut pris från 69 öre till 19 öre . Så då kände jag att jag kunde slå till.

Har även varit nere i stan på manifestrationen och lagt en blomma för att visa att man bryr sig om familjen som har blivit drabbat av detta hemska och för att visa att nu är man trött på detta våld i Landskrona.

Körde sen hem till Eva och Henrik för att fira Henriks födelsedag. Blev god lasange till middag. :)

Nu tänkte jag gå och lägga mig, klockan ringer halv 9 imorgon bitti. Ska med Eva och Henrik och kolla på en lägenhet/radhus !

Sov Gott !

Ska man eller ska man inte?

Sitter hemma hos mamma, har precis ätit en god middag. Om 1 timme ska vi köra och lämna min bror i Malmö, han ska ta bussen tillbaka till Oslo igen. Efter det ska vi köra hem till Landskorna.

Har haft en trevlig dag, vi körde en runda till mobilia sen till entre. Jag hittade mig en ny t-shirt och vi hittade födelsedagspresent till Henrik.

Som vanligt går jag och glor på nya telefoner, jag är riktigt sugen på en ny. " Ja jag vet jag byter ofta telefon" kan oftast bara ha en i ett år sen är jag trött på den. Nu har jag då inte riktigt hittat en jag vill ha då alla har touch. Kollade på en Samung som hade både touch och knappsats men är inte riktigt helt nöjd ändå. Så började jag fundera på varför jag inte skaffar mig den underbara Iphonen som alla har. Det är ju fortfarande det med touchen, man va fan man kan ju lära sig. Jag har testat att skriva mycket på Gustavs och det går bra. Och den har ju exakt allt och lite till som man behöver, och har faktiskt inte hört en ända som inte är nöjd med den. Så impuls som jag är ska jag åka till Center Syd imorgon och prata med dom på Telenor och på The phone house. Vet inte riktigt vilket abonumang som är bäst. Men vilket som så kommer inte kostnaderna varje månad att höjas specielt mycket. Högst kommer det kosta mig 100 kr mer.

Så vad tycker ni, ska man införskaffa sig en Iphone?


Påskdagen !

God Morgon !

Vi är kvar i Trelleborg, och blir nog det till ikväll så kör vi min bror till bussen som ska ta honom hem till Norge igen. Vi bestämde att stanna hela denna dagen med för att umgås med min mamma och bror. Det är så sällan min bror är hemma så man får passa på. Min bror brukar oftast bara vara hemma en gång om året och det är under julen i några dagar.

Vår Påskafton var hur bra som helst. Jag fick med Gustav ut på en promenad i en halv timme. Tyvärr hann vi inte mycket  mer. Vid 2 tiden skulle vi vara hos Gustavs mamma för att äta påsk middag. Sill och ägg till förrätt och lamm till huvud rätt, till efterrätt fick vi rulltårta med grädda och persika. Lite annorlunda påskmiddag för min del. Jag är van vi den traditionella påskmaten med köttbullar och prinskorvar. Men denna påskmiddagen va med jätte god. Jag fick ju sillen ialla fall. haha

Vid 5 tiden körde vi mot Trelleborg och hem till min mamma där bror och syster var. Här hemma blev det efterrätt, persikor och grädde sen en massa godis och påskmust. " Blir hårdträning nu efter allt skit. haha " Sen blev det massa snack, lite skojbråk " kittlande och lite annat " även film på tv. Hade en jätte mysig kväll med min familj, den kvällen kan man leva på ett tag. =)

Idag vakna jag upp lite för sent, men min mosters säng är så skön så det är svårt att slita sig och gå upp. Nu ska jag snart äta lite frukost sen ska vi köra till Malmö och Mobilia för att hitta födelsedagspresent till Henrik som fyller år imorgon. Hoppas även på att hitta vårkläder till mig själv.

Hoppas ni alla hade en lika underbar Påskafton som jag. <3

Underbara Familjen i Julas. Jag Älskar Er <3


Påskafton !

Idag är det självaste Påskafton och vi har en fullspäkad dag framför oss. Jag hoppas på en promenad, men min älskling är inte lika villig till den som jag är. Men jag hoppas jag kan få honom med ut en liten runda :) Vid 3 tiden ska vi va hemma hos Eva och Henrik för påskmiddag, lammstek. När vi är klara där ska vi köra vidare till Trelleborg och hem till min älskade mamma där bror och förhoppningsvis syster är . Blir efterrätt och massa påsk mys :)

Dagen kommer bli underbar, med massa familje mys :) 

Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos Brobeck med Jessica och Frida. Det var rosa tema :) . Jag körde på rosa strumpor, haha. Då jag inte äger något plagg som är rosa. Blev ingen middag men en god efterrätt och massa snack och skratt. Även lite speland blev det. Gustav och Robin kom och hämtade mig vid lite över ett. Då va vi alla sjukt hungriga så vi körde in om Mc Donkan för en hamburgare. När vi körde hem missade Robin avfarten mot Göteborg så det blev en liten tur inom Lund. Somnade gott i bilen, när vi va hemma vid halv 3 så blev det raka vägen in sängen för min del. Sjukt trött.

Nu ska jag ta något att äta, sen ska jag in och fjäska för min kära sambo så han förljer med mig på en promenad :)  " Woohoo , Jag är bäst. Lite frukost på sängen så ville han följa med mig ut :) "

GLAD PÅSK !


Långfredagen !

Vaknade vid 10 idag och gick upp och kollade lite på datorn. Blev en massa bilder och texter om Rhodos. Det börjar närma sig nu :) Hela 37 dagar kvar. Vi längtar rikigt mycket tills vi åker.

Igår kväll blev det en god middag hos svärisarna sen blev det massa prat bland annat om Rhodos.

Idag ser planerna ut såhär : Snart frukost, sen MÅSTE jag börja plugga. Blir nog en promenad oxå senare. Ikväll ska jag åka till Malmö på tjejkväll med Jessica, Frida + några till. Kommer nog bli jätte trevligt.

Hur underbar ser inte detta ut då? :)


9,5 km

Ställde klockan imorse på halv 9, snozade till klockan 9 sen gick jag upp. Skicka iväg ett sms till Jenny för att kolla om hon var redo. Vid halv 10 körde vi iväg till Järavallen för att gå. Det blev hela 9,5 km och jag är sjukt nöjd. Helt underbart väder att gå i med. Känner mig väldigt duktig, har inte blivit gymmet i veckan men har varit ute och gått varje dag.

Nu har jag precis tagit mig en dusch ska snart köra och göra lite ärenden i stan. Sen måste jag verkligen plugga lite innan vi ska hem till Svärisarna ( Gustavs mamma och styvpappa ) på en god middag.

Idag har jag och min andra halva 31 underbara månader tillsammans.
Jag älskar dig <3

Kärlek <3

RSS 2.0