Lördag

Nu ska vi snart sova , har lagt mig på luftmadrassen på mitt gamla rum, Älsklingen min kommer snart och lägger sig här bredvid :).. Inatt blir det sista natten man får sova till Lyndy och Brorens snarkande ;)

Idag körde jag och Gustav hem till Jessica och Martin  . Sat och snackade en massa och pojkarna spela ps3 .. När vi skulle köra hem körde vi in om en runda till Kickan med familj för vi skulle hämta mammi där .. Roligt att få träffa alla .. Fick även myst med Lousie snabbt :) Sen körde jag och Mammi och handlade till middagen . Idag hade jag beställt tacogratäng :) så sjukt gott .. Sen nu ikväll har vi kollat Mamma Mia , jag bara älskar den filmen ...

Imorgon ska vi upp tidigt för att äta sista frukosten tsm detta året ... Lyndy och Broren ska vi köra till svågertorp vid halv 1 tiden dom ska flyga från Kastrup vid 3 .. Sen ska jag och Gustav hem till Pappa för att fira lite jul där innan vi ska hem till Landskona igen . Ska faktiskt bli ganska skönt att komma hem.. Men kommer sakna att ha folk runt om kring mig .. 

Nu kom älsklingen och la sig här , så får väl lämna över datan till honom så han kan kolla på en film så han somnar ..

Jag och broren min <3


Min älskade Mamma <3



Lyndy och jag <3



Min Älskade <3




Mellandagsrea

Kom hem från stan för någon timme sen :) Fynda ett par jeans på rea på Gina för bara 250 kr och baywatch boxen säsong 1 för bara 90 kr :) Sen fick jag One Tree Hill säsong 5 av Älsklingen i Julklapp .. Fick även handlat till Julklappsspelet som vi ska spela sen efter vi ätit kalkon :)

Kalkonen står i ugnen och det luktar så gott här hemma nu , börjar bli riktigt hungrig .. Nu sitter vi och kollar på Shrek på tv:n och Broren min sitter och fotar hela tiden med sin nya kamera , ska föresten sno bilderna sen av honom innan dom åker hem till Oslo igen .. 

Skåne

Nu är vi tillbaka i Skåne igen :) Kom igår kväll vid elva efter att ha suttit på ett tåg i lite mer än elva timmar .  Mamma kom och hämta oss på centralen i Malmö sen åkte vi hem fick äntligen träffa Mattias och Lyndy :) Har saknat dom .. Träffar ju inte dom mer än en gång om året .

Vi har haft jätte mysigt och roligt i Östersund :) Trevligt att träffa hela hans familj igen . Vi har haft mysigt hemma , vi har åkt skidor både på Gustavbergsbacken och sen körde vi en tripp till Åre :) Vilken upplevelse att åka skidor där. Riktigt kul va det . Och det ska göras om nästa år men blir mer än en dag då .. Sen har vi varit och shoppat lite på stan . Lekt och spelat med Barnen . Får ju inte glöma att vi har fikat en hel del :P Fika gör dom typ hela tiden där upp :) Sen har vi varit hos hans Syster med familj och kollat hur dom har flyttat :) Och Julafton va jätte mysig . Vi åt svensk julmat vid ett sen vid tre va det så klart Kalle Anka sen efter Kalle så öppna vi julklappar vilket tog lite tid för dom öppnar en i taget , Så det tog nästan tre timmar sen vid sju åt vi Dansk julmat . Sen massa fika och julgodis och kakor .  Har haft det helt underbart där uppe . Och massa snö hade vi :)  Kommer upp lite bilder senare ..

Nu ska vi snart äte lite frukost tsm sen tänkte jag hoppa in i duchen för att sen gå till stan och shoppa lite :) Måste handla lite julklappar till julklapps spelet vi ska spela sen ..

Bjuder på en bild från Östersund :) 



17 December

Godmorgon :)

Hoppas alla har sovit gott , Det har jag ialla fall .. Skulle se Titanic igår tänkte jag men somna innan första pausen . haha .. När älsklingen kom in och putta på mig och sa att jag skulle lägga mig på min sida så sa jag men varför kommer du in nu ? Vad är klockan? han bara halv elva . Jag trode klockan va halv 10 :P haha Så då hade jag sovit i 1½ timme :)

Nu ska jag snart bege mig till jobb.. Sista dagen idag :( Känns jätte tråkigt . Men kommer ju tillbaka .. Men hade önskat att jag hade fåt komma tillbaka på ett längre vik .. Usch kommer sakna barnen så mycket nu när jag slutar .  Idag ska vi ha julfest för barnen på jobb :) Roligt ska det bli.. 

När jag har slutat idag så har vi en hel del att fixa . Vi åker ju till Östersund imorgon bitti . Så vi måste packa , lämna bilen i huset, städa så här är fint när vi kommer hem den 28 igen ..


Nä nu ser jag att klockan har rusat iväg . Måste kila ..

Ha en bra dag ..

13 December , Lucia

Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad :) och skönt va det .. Nu försöker jag övertala älsklingen till att följa med och handla lite lussebullar :) Det är ju ändå lucia idag . Idag skulle vi igentligen baka lussebullar men ioch med jag har varti sjuk så tyckte inte älsklingen att det var så bra ide .. Så vi ska baka när vi kommer upp till hans mamma :)

Snart så åker vi :)  Har bara tre dagar kvar att jobba :( Kommer sakna barnen , men ska ju tillbaka och jobba den 7 :) Ska bli skönt med lite ledighet ..

Igår låg man i sängen hela dagen , vid 8 började ju idol :) Äntligen final .. Kevin var helt klart bäst .. Har sagt hela tiden att han kommer att ta hem detta :) och vist gjortde han det med .. :D Sjukt duktigt är han ..

Nä nu ska jag gå och fortsätta övertala älsklingen sen får vi se var resten av dagen bär av ..


12 December

Det var inte länge man fick vara frisk :( .. Nu har jag fåt maginfensa ont i magen,illamående och kräkningar och feber hade jag inatt ... Det börjar kännas bättre nu .. Men vågar inte äta något . Snutt är iväg och handlar till mig lite nyponsoppa,blåbärssoppa och fil :) Snutt tack för att du finns <3

Missade lucian på jobb idag , skulle in och jobba för L idag för hon kräkte på jobb igår när sista barnet hade åkt hem . Så jag skulle in och jobba redan halv sju till halv sex ikväll men otur som jag hade åkte jag med på att må dåligt .. 

Älsklingen min är med hemma från jobb , han körde till jobb vid halv sju imorse men kom hem igen lite i 8 han började må illa på vägen till jobb .. Hoppas inte jag har smittat honom :(

Nu ska jag se våra bästa år ..

10 December

Va ett tag sen jag skrev nu , har faktiskt inte riktigt orkat skiva har varit så trött på kvällarna ..

Tänkte berätta lite om helgen !

Fredag : I fredes låg jag hemma hela dagen mådde inte så bra . På kvällen blev det lungt låg och kolla idol :)
Lördag : På dagen åkte jag och Älsklingen till väla för att handla lite julklappar , hittade till mamma och älsklingen . Sen vid sex va det middag hemma hos svärmor dom va nere denna helgen . Nä vi kom hem blev det att fixa till sig sen hem till Wictor för inflyttningsfest . Riktigt rolig och trevlig kväll. Slutade dock inte så bra. :S
Söndag : Låg vi hemma hela dagen . Älsklingen va lite bakis så blev väldigt lungt ...

I måndes va man äntligen tillbaka på jobb :) Har faktiskt saknat mina barn .. :) Slutade inte fören halv 6 så blev bara soffan när jag komit hem .. I går blev det jobb , efter jobb åkte vi till hbg jag skulle kolla min syn .. Men tur hade jag :) Den hade försämras som jag trode, men inte så mycket så att jag behöver byta glasögon :) sen efter synundersökningen körde vi till leklust för att handla Astrid Lindgren spelet till hans syskonbarn i julklapp :)

Idag har jag jobbat , slutade halv 5 idag . När jag kom hem så blev det städning . Älsklingen han diskar och jag har damsugat och ska snart byta sängkläder :) ska även snart laga middag ..


Jag Älskar Dig <3

Sjuk

Jag som trode att jag va frisk , så fel jag hade . Fick gå hem från jobb idag vid halv 3 när jag kom hem hade jag feber :( . La mig på soffan och låg bara och frös  :( Nu känns det lite bättre . Ska vara hemma från jobb hela veckan ialla fall ...

Idag har jag bara legat på soffan , kollar på massa tv program . Har precis kollat på bonde söker fru :) Och nu är det oskyldigt dömd på tv :)

3 December

Godmorgon .

Sitter här i storrummet med bara ljusstacken och granen tänd :) så mysigt det är .. :D  Har precis ätit min frukost ska snart köra till jobb, Börjar 8 idag .. Känner mig fortfarande inte helt bra men inte heller så dålig till att stanna hemma från jobb..Är förhoppningsvis snart frisk igen .. För en gångskull så känner jag mig inte jätte trött gick till och med upp tidigare än vad jag brukar idag : ) så jag gjorde älsklingens mackor med  ...

Känns som jag inte har så mycket vättigt att skriva så tänkte gå och göra mig iordning ..

Ha en bra onsdag .. 

2 December

Nu äntligen kan man skriva i bloggen , har inte kommit in tidigare idag ..

Idag har varit en väldigt lugn dag . När jag vaknat och kollat runder på internet så kolla jag på filmen dagboken , riktigt bra va den , om ni inte har set den så se den :) Efter filmen blev det att sätta upp lite julsaker och lite små plock . Vid halv tre körde jag till Snutt hjälpte henne lite i lägenheten sen när älsklingen kom hem körde vi och handlade ville ha ljus och en sån julstjärna blomma . Jätte fint blev det i köket .. Nu har jag även städat och damsugat .. :) Känner mig sååå duktig . Älsklingen lagade taco medans jag städa .

Nu ligger jag i soffan och tänkte kolla lite tv .. Sen blir det sängen . Imorgon är det jobb för min del . Känner mig bättre idag . Bara det att jag hostar hela tiden ...  Men snart är det ju helg igen :) Och det gillas starkt ..

1 December

Nu har vi redan gåt in i December månad , tiden bara springer iväg . Om 17 dagar åker vi upp till Östersund .

Är hemma idag från jobb , känner mig bättre men är fortfarande inte frisk. Ska bli hemma imorgon med vill inte gå tillbaka halv kraslig och sen bli sjuk snart igen bättre och va hemma en dag och få bli helt frisk.. Men på onsdag blir det jobb .

Igår körde älsklingen och jag hem till Johanna älsklingen skulle hjälpa henne och flytta från C trappan till A trappan :) Den nya lägenheten är riktigt fin :) Tror du kommer trivas jätte bra där snutt  . När dom hade flyttat klart körde vi hem ett skrivbord till Johannas mamma och då passade vi på att kolla på dom underbart söta valparna som dom fick lördag kväll .. Hade kunat ta med mig alla sex hem . haha..  Sjukt fina va dom .. När vi kom hem så kollade jag och Älsklingen bara på tv sen vid 11 blev det sängen ..

Idag vaknade jag först vi sju fick ringa jobb , sen vid 9 gick jag upp la mig i soffan sen kollade jag alla avsnitten på Andra Avenyn, hatar när det slutar så sjukt spänande . Ge mig dom nya avsnitten nu .. Sen ringde mamma en runda från jobb, sen ringde jag Johanna blir nog att köra dit en sväng sen och hälsa på känner att jag behöver komma ut lite, sen ringde jag älsklingen min sen fick jag ringa jobb och säga att jag stannar hemma imorgon med . Och nu snart ska jag se ett avsnitt av Våra Bästa År .. Ska bli kul och se hur långt dom har kommit . Har inte set det på en månad nu ..

Nä nu ska jag inte tråka ut er mer ... Skriver kanske en rad eller två senare ..

RSS 2.0