Torsdag!

Blev väckt kl 8 imorse av att vår kära granne ringde på dörren. Hon vill klaga och säga att vi låter för mycket, hon hade inte kunnat sova inatt för att när hon gick och la sig kl halv 11 så förde vi för mycket liv. Konstigt tycker vi, då jag gick och la mig halv 10 och Gustav kom in halv 12. Vi berättade även för henne att vi med hör folk och att det låter som dom. Hon säger med att vi flyttar möbler så sa jag, Okej för det första så kan vi inte möblera vår lägenhet mer än på detta sätt vi har och för det andra borde det inte vara grannen under oss som hör om vi flyttar möbler och inte ni som bor över ? Då blev hon tyst. Sen frågade jag om dom hade hört oss mycket för två veckor sen, hon bara JA, så sa jag konstigt för vi va på Rhodos hela veckan så då måste det uppenbart vara någon annan ni hör. Jag hoppas verkligen att dom fattar nu att det inte är vi som låter. Jag börjar undra om dom hör i syne eller ha inre röster. Och att dom inte tänker på att dom själv låter, vi bor i ett hyres hus för fan. Det är lyhört här och klarar man inte av det, nä då får man fan flytta !

Äntligen är det sista dagen innan mitt samhälls prov, jag är så jävla trött på den boken nu så jag kan kräka. Ska bli så skönt att få skriva provet imorgon sen slippa tänka på det mer. Jag har pluggat hela denna veckan och skulle det inte gå vägen så vet jag ialla fall att jag har gjort vad jag har kunnat. Jag kämpar ! Men jag ska fan klara det !

Jag längtar till lördag då det är PARTY med mina underbara flickor :)





Tisdag !

Idag har jag äntligen skrivit sista nationella provet i matte och det kändes ganska bra. Nu hoppas jag på att jag får ett Godkänt :) Han går ju även på dom gamla proven så det ska nog inte vara några problem.

Men skönt att det är över nu. Nu är det bara att sikta framåt på samhälls provet som är på fredag. Det blir plugg hela dagen idag. Har redan pluggat lite men tog en liten paus och hoppade in i duschen så nu ska jag snart sätta mig med bökerna igen..

Igår va min Syster,Gina och lille Isak på besök. Vi käka varmamackor och kollade Malmö FF - Brommapojkarna. 3 Underbara poäng till Malmö. Tyvärr är det ett  långt uppehåll nu för fotbolls Vm. Lite tråkigt. Men guldet ska hem till Malmö igen :)




Måndag!

God Morgon!

Idag kommer min dag bestå av att plugga precis som alla andra dagar denna veckan. Är arg på mig själv för att jag var så lat förra veckan och inte alls kände för att göra någonting. Kände mig inte helt hundra, vet inte vad det va. Men nu känns allt mycket bättre och jag har energin tillbaka för pluggandet.

Helgen har varit underbar, i fredes fick jag träffa pappa och Monica vi hjälpte dom med att köra och handla sen fixa vi en sak med resan, vi boka om vårat hotell så nu ska vi till ett annat hotell med all inclusive :) På kvällen åkte vi hem till Gina med min syster. Käka lite hemmalagad  pizza och drack :) Blev melodifestival spel och vi töser vann :)

På lördagen när vi vakna fixa vi Fasters och Rolfs present sen körde vi och käka frukost hos pappa och Monica " Vi hade sovit i deras lägenhet på natten" Sen va det bara att sätta igång med att plugga. Vid 4 tiden körde vi till Svedala för kalas :) Jätte roligt att få träffa släkten igen. Blev bjudna på god mat och efterrätt :) Va hemma i Landskona vid 9 igen då cyckla vi hem till Johanna och Fille blev lite fotboll sen stack vi hem till Robin där det va lite fest. En jätte trevlig kväll blev det. =) Igår va vi mest hemma, en runda hos svärföräldrarna blev det.

Tänkte bjuda på lite bilder på vårt nya hotell .

 





Resan Bokad :)

Nu är resan bokad :) Den 27 Augusti är vi 6 personer som tar flyget från kastrup till Tunisien. Det ska bli så sjukt roligt och åka iväg med vännerna. Är där någon annan som ångrar sig och vill följa med så är det bara att boka ;)
Kommer bli en helt underbar resa.

3 bilder från där vi ska vara ett från hotellet och 2 från stranden :)






Ser inte allt bara så underbart ut , kolla på stranden och det klara vattnet :) Jag längtar.


Har precis tagit en dusch, så ska snart göra mig klar för att köra till Pappa i Malmö. Vi ska hjälpa dom att handla sen ligga och njuta i solen. Ikväll ska vi festa lite med min syster, ska bli sjukt trevligt. Så vi stannar i Malmö inatt sen imorgon ska vi till min Faster och Rolf och fira dom :) Ska bli kul och träffa alla det var ett tag sen.

Torsdag

Sitter här och väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla till skolan och ha 1 timmes matte lektion. Slutar kvart över 1 och då håller jag helg. Är ledig imorgon :)

Igår träffade jag mina älskade flickor, Johanna,Josse och Anna. Riktigt mysigt och få prata och umgås med töserna. När jag kom hem va Bobba och Thrana här. Blev massa rese tittade. Nu ska vi bara bestämma oss för hotell och sen boka. =)

När jag kommer hem sen måste jag sätta igång med att plugga direkt, jag har så mycket att göra men har inte ork till det. Jag hoppas jag snart hittar glöden igen så jag får den energin jag behöver till skolan. Det är ju inte långt kvar nu så det är bara att stå ut. Solen tittar ju fram och den ger mig energi :)

Bjuder på en bild från Rhodos :)


Hemma igen !

Nu har vi varit hemma i två dagar, lite tråkigt att åka hem. Hade gärna stannat kvar en vecka till. Vi hade en underbar vecka nere på Rhodos. Det blev mycket sol och bad. Blev en hel del snorkling i havet med, riktigt klart och fint vatten, till och med Gustav badade hur mycket som helst. Vi hade mellan 25-30 grader varje dag. Kommer lägga upp bilder på FaceBook när jag orkar.

Kom hem till Landskorna igår eftermiddag, vi orkade inte göra så mycket igår så blev bara soffan hela kvällen. Vi landade ju på natten mellan söndag och måndag sen sov vi hos mamma till igår. Det var riktigt skönt att få sova i sin egen säng inatt, vaknade vid 9 imorse och va utvilad. Så idag har jag städat och tvättat, ska snart sätta mig med matten har nationelltprov imorgon.


....

Underbart väder och jag är på ett bra humör. Har tagit tag i städningen här hemma innan och nu har jag precis kommit hem efter en runda på gymmet.

Idag känns allt lite bättre, men det känns fortfarande helt hopplös och man känner sig så jävla hjälplös. När fan ska det få bli bra, tycker det är den ena saken efter den andra. Nu är vi väldigt ovetande, men hoppas att vi får bra svar inom några veckor. Jag hade kunnat sjuta den där jävla doktorn som har get oss helt fel diagnos från början och nu mer än två veckor efter är det fan den diagnosen som han sa att det absolut inte va. Han ska absolut bli anmäld för så får det fan inte gå till.. 

Jag är glad att jag har så underbara vänner,familj och framför allt den bästa sambon av dom alla som verkligen finns där för mig när det är som jobbigast. Jag ÄLSKAR er ALLA för det. Ni är GULD för mig, hade inte klarart av allt om jag inte hade haft er vid min sida, jag hade gett upp för länge sen <3

Utan dig hade jag inte klarat av alla dessa jobbiga motgångar som kommit under de senaste året. Du är ljuset för mig. Du får mig alltid att må bra, <3
Jag älskar dig Gustav Hansen .


RSS 2.0