30 Juni

Det var ett tag sen jag skrev och det har hänt lite saker sedan dess.

Har varit iväg några dagar hos min mamma och sen min pappa. Det har varit begravning för världens finaste Kjell. Den var så fin, du har lämnat ett stort tumrom efter dig. Vi saknar dig <3

Jag har kört en massa ärenden till min pappa, solat och badat i kolonin. Firat midsommar hos pappa och Monica, haft film kväll med Jenny och Robbin och haft kalas för min syster och Gustav.

Imåndes kom Gustavs mamma och Henrik hem till Skåne för att vara här i 3 veckor. Dom ska ju flytta in till stan. Så vi åkte ut där för att prata lite om våra planer. Vi hoppas, idag kommer köparen vill han inte ha det blir det antagligen vårt. Ödet får bestämma. Det hade varit så kul. Men vi ska inte hoppas på för mycket.

Imåndes va det även min älsklings 25 års dag :)

Igår åkte vi ut till Härslöv för att Gustavs mamma och Henrik skulle fira sin lilla Gus.

Och idag sitter jag här och har lika tråkigt som dom andra två dagarna som paserat. Idag får jag väl ta tag i städningen här hemma. Imorgon ska jag antagligen åka till Malmö med Anna,Josse och kanske My =)




Sol =)

Festen avklarad och den va sjukt lyckad. Pågarna va jätte nöjda och hade hur roligt som helst och det är det som var meningen =) Tack alla som var där och firade dom.


Har haft underbart väder nu två dagar, och jag har självklart legat i solen och stekt. Igår kom finaste Anna hit och umgicks med mig och Josse, Vi la oss ute på min gård och solade lite. Min pappa,styvmamma,syster,faster och Rolf kom till Landskorna för att fika. Hade jätte trevligt med familjen. På kvällen grillade jag med Josse och Anna hemma hos Josses mamma. Sjukt gott med nypotatis och kött. Första gången iår som jag åt nypotatis. Blev spelkväll hemma hos Josse sen med lite choklad och Anannas.

Idag gick jag upp kl 10 sen va det bara snabba ryck och fixa till sig innan jag skulle ta bussen till Helsingborg. Blev stranden med Anna idag. Sjukt mysigt har vi haft det. Blev ett dopp i havet. Har brännt mitt huvud lite, ska nog skipa oljan. haha. Får nog köra hög solskydsfaktor i huvudet hos pappa imorgon.

Nu väntar jag på min bästa Snutt, ska hem till henne och umgås lite. Vet ju inte om jag hinner träffa henne mer innan hon lämnar Sverige på måndag i en vecka. =(

Jag och min Älskling på 25 års festen =)


1 dag kvar =)

Fredag redan och snart äntligen lördag och 25 års fest för min älskling och Fille =)

Idag har jag varit nere och hämtat mina linser, får hoppas att endagslinser passar mig. Körde sen en runda till Systemet och in på citygross och handlade. Hämtade sen Jenny och åkte hem till oss och käka lite frulle.

Nu har jag och bästa Jenny städat klart så nu spelar vi Wii Fit, sjukt roligt =) Väntar på att Anna ska komma och sen att Snutt ska sluta så ska vi baka tårta till våra pågar. Och fixa lite annat för lördagdagens festligheter.

Igår hade jag programhanteringsprovet och jag fick ett VG i kursen =) Nöjd är jag.

Nu ska jag återgå till Jenny och Wii =)



Torsdag

Ligger hemma i soffan och tittar på våra bästa år och väntar på att pojkarna " Gustav och Thrana" ska komma hem med bullar. När vi har käkat frukost måste jag plugga programhanterning. Har prov i eftermiddag. Ska bli så skönt att bli av med den kursen med.

Måste även städa och sätta ihopa byrån som vi köpte igår, vi hann inte få ihopa hela innan klockan blev mycket och vi inte fick väsnas längre. Vi vill ju inte ha ännu surare grannar än vad vi redan har.

Igår va det lika underbart väder som idag, så igår körde vi till stranden för att njuta och steka lite. Blev i nån timme innan dom andra tyckte att det blev lite kallt, det blåste en del. Så jag körde dom hem sen hämtade jag min älskling så körde vi ut i huset, jag la mig och solade och Gus klippte gräset. Körde sen och hämtade Josse så begav vi oss mot Helsningborg och väla. Blev en runda in på väla men hittade inte så mycket sen gick vi in på Ikea och handlade byrån. Innan vi lämnade Helsingborg körde vi till Anna och snackade lite =)

Tisdag

Gick upp tidigt idag för att göra mitt muntliga i Psykologin, och jag fick ett VG i slutbetyg =) Så glad jag är :D

Idag har jag en massa saker jag ska göra, ska träna om en timme sen ska jag ner på stan och fixa lite saker och göra en linsundersökning. Ikväll ska jag träffa snutt en runda för att fixa ännu mer..

Nu tänkte jag käka frukost och sätta på sista avsnittet av One tree hill =)

Ha en bra dag mina vänner !

Måndag

Pluggat psykologi i någon timme, hoppas verkligen att jag klarar det muntliga provet imorgon!

Nu ska vi snart köra och handla lite till festen på lördag och kanske kolla om jag kan hitta en kläning till lördag. Vi måste även ta något att äta. Ikväll ska jag träffa min Snutt för att fixa lite hemligheter =)

Igår när jag kom hem hade jag och min älskling bara en mys kväll, vi lagade middag och kollade film :) <3


Söndag =)

Har tagit en liten paus i pluggandet och kollar på Emil i Lönneberga, jag bara älskar Astrid Lindgrens filmer.

Har haft en underbar helg , i fredes va det Kevins student. Hade en riktigt rolig och trevlig kväll i Klagstorp. Igår åkte jag och mamma ner till stan för att handla lite till middagen och för att ta en fika. Sen bestämde vi oss för att åka till Kickan med familj. Blev mys och fika i trädgården, hoppade studsmatta och bara njöt i solen. Synd bara att det skulle blåsa så mycket. När vi skulle köra hem tog vi med oss Louise och Martin så vi gick till lekplatsen på mammas gård och lekte lite. På kvällen hade jag och mamma mys kväll med taco och film.

Ska stanna hos mamma i några timmar till sen ska jag köra hem till min älskling. Jag saknar honom väldigt mycket. Är inte van och vara borta från honom så länge. Men äntligen är han hemma igen :D <3

Tror även att Jessica kommer en runda och umgås innan jag ska åka hem =)

Nu ska jag och min mamma käka rostemackor,ägg och dricka te :D

Torsdag 10 Juni

Ligger i sängen hemma hos mamma, ska snart stänga av datorn sen ställa alarm på mobilen så jag kommer upp i tid imorgon. Har en del att göra innan Jessica kommer och hämtar mig kl 11. Vi ska åka till Ystad för att se Kevin ta studenten :) Kan inte riktigt förstå att det är 3 år sen imorgon som jag själv tog studenten. Jag vill fan göra det igen.

Idag har jag umgåts med min kära Snutt, har fått uträttat några äreden. Fick bokat tid till linsundersökning sen fixat lite på banken. Dom jävlarna spärrade mitt kort igår för att jag stod på en bedrägeri lista. Skit kul att dom inte ens ringer och medelar det utan det får jag reda på när mitt kort inte funka när jag skulle handla på netto. Så nu är jag pank i några dagar " dom har inte kommit åt mina pengar, det var av säkerhetssjäl som dom spärra mitt kort" ! Men nytt kort är utskickat så jag får väl det nästa vecka. Dom va ialla fall snälla och skicka ut ett brev med posten där dom berättar att dom har spärrat mitt kort, som om jag inte skulle märka det innan brevet landat hemma hos mig. Förstår mig inte riktigt på deras system.

Vid 4 tiden körde jag hem till min älskade mamma, vi körde och handlade lite sen hem och mös ner oss i soffan. Vid 10 tiden gick jag ut och gick en runda med Sandra :)

Jag saknar min älskling, det är så tomt utan honom när jag ska sova. Tur han snart är hemma hos mig igen <3



Tråkigt Väder !

Vilket jävla tråkigt väder man vaknade upp till idag, jag som ville ha sol :) Kan ju hoppas att det spricker upp mot kvällen så vi kan grilla.

Idag har jag inte gjort mycket, har precis plockat undan här hemma lite. Annars har jag bara latat mig framför tv. Anna kommer ju senare och även Snutt :) En liten tjejkväll blir det ..

Nu tänkte jag kolla ett avsnitt One Tree Hill =) Såg precis att det ska komma en säsong 8, och det gillas starkt av mig :D


Jag Klara det :)

Jag klara det =) Jag blev Godkänd i Samhällen, så sjukt skönt. Och provet jag hade fick jag ett klart G på. Allt mitt pluggande lönade sig . Nu har jag klarat 3 av 4 kurser som jag måste ha G i för att kunna söka vidare och den 4 ska jag klara nu i sommar.

Tänkte snart hitta in till sängen, tänkte slå på en film och somna till den. Första natten ensam på jag vet inte hur länge, kommer kännas tomt att inte ha min älskling sidan om mig. Är inte så glad för att sova ensam men det får gå.

Idag har jag tränat, varit en runda i Helsingborg med Josse och handlat mig en bikini sen umgåts med min älskling, hjälpt han att raka av fluffet. Sen nu ikväll har jag legat och kollat film och käkat lite onyttigt.

Imorgon kommer finaste Anna hit sen när Snutt har slutat jobba kommer även hon så imorgon önskar vi Grill väder =)

God Natt !

6 Juni !

Har nästan precis kommit hem från Helsingborg. Blev att jag sov över hos Anna så jag kunde dansa hela natten :) Hade en riktigt rolig kväll. TACK <3  Men vissa fina flickor saknades :(

Nu ska jag ut i solen med Josse och Nille sen blir det att kolla på när Snutt spelar match :) Senare blir det förhoppningsvis grillning :D

ETT STORT GRATTIS TILL FINASTE ANNA SOM FYLLER ÅR IDAG <3



4 Juni

Fredag och äntligen helg :)

I onsdes kväll grillade vi hemma hos Snutt och Fille. Riktig myskväll hade vi :)

Igår körde jag och Sara till Helsingborg för att umgås med Anna :) Hade en trevlig eftermiddag i stan med Anna,My och Sara. Vi gick och kolla i affärer,pratade och njöt av det underbara vädret. På kvällen blev det en god sallad på en utservering sen en god efterrätt. Tack för en underbar dag. <3

Idag har jag suttit och pluggat i några timmar, äntligen är jag klar med sista uppdraget i programhanteringen :)
Nu ikväll blir det grillning med vännerna.

Igår fick vi samtalet ingen vill ha . Vår älskade Kjell har lämnat oss. Min gammelmosters man. Vi kommer alltid minnas dig med ett leende på våra läppar. Jag har så många fina minnen med dig. Du är sjukt saknad. Vi älskar dig <3

Vila i frid <3

Min gammelmoster och Kjell på min 20års fest <3



ÄNTLIGEN

Vilken underbar dag idag :) Solen skiner och det är varmt ute. Får sommar känslor nu :)

Tyvärr har det inte blivit mycket bättre med mitt huvud, men jag tar tabletter nu " tycker inte om att ta tabletter, så har bara tagit en då och då" och dom på apoteket sa till mig att jag ska ta två varje gång och var 4 timme. Det känns lite bättre så det går åt rätt håll ialla fall..

Idag tänkte jag trotsa mitt huvud och åka till Center syd med Bästa Elle. Pallar inte sitta hemma mer, har varit soff liggandes i två dagar nu. Sen har jag ju inte träffat Elle på hur länge som helst, saknar ju henne.

Jag är glad idag, fick äntligen GODKÄND i Matte. Som jag har kämpat. Jag är stolt över mig själv att jag fixade matten.

Nu ska jag hoppa in i duschen .

Ha en underbar solig onsdag mina vänner .


1 Juni

Nu är vi inne i Juni månad och då undrar jag var solen och värmen är någonstans ?

Idag är det faktiskt bara skönt att det är dåligt väder så jag slipper få ångest av att jag ligger hemma i soffan. Jag mår inte så bra, har fortfarande huvudvärk och min hals börjar göra ont. Börjar bli lite less på denna huvudvärk nu. Pratade med min kära mor igår och hon tror att det beror på stress, och det förvånar mig inte alls. Men nu tycker jag inte att jag stressar så den får gärna ge med sig nu. Jag blir mer stressad av att ha ont och inte kunna göra någonting..

Ännu en underbar helg har paserat. I fredes hämtade jag snyggo Anna i Helsingborg sen blev det kycklingrulle på rhodos sen körde vi och kollade på när Snutt spelade match. Och såklart blev det vinst. Körde sen till Helsingborg igen för att hämta kläder till Anna så hon kunde sova här. När vi kom hem blev det cider,massa mys och prat med Snutt och Anna.

Sov länge i lördes när vi vaknade körde vi och hämtade Snutt sen ner på stan för att käka frukost och fixa alla ärenden " Systemet och handla mat" När vi kom hem va det bara att sätta igång förfesten. Första cidern öppnades kl 3 sen blev det taco till middag, singstar,spel och massa sång och dans. Vid 8 tiden rörde vi oss hem till Sofie som hade tjejkväll , blev mer spel,sång och dans där. Hade en riktigt rolig lördag med mina underbara bästa flickor.

Söndagen vaknade jag med huvudvärk men annars mådde jag hyfsat bra, jävligt seg bara. Anna och jag gick till sandvången för att handla frukost sen blev det bullar och film. När vi vilat till filmen startade vi Super Mario sen satt vi och spela det hela dagen till Anna åkte hem vid 6 tiden. Resten av kvällen låg jag framför tv:n.

Finaste party pinglorna på väg till Tjejkvällen.


Pinglorna på Tjejkvällen.

RSS 2.0