Tisdag 29 September

Känner mig inte så bra idag , har lite för mycket att tänka på när det gäller skolan. Är ganska stressad, jag vill så mycket med hinner inte alltid med. Nu har Gustav hjälpt mig att skriva ett schema på när jag ska plugga när jag är hemma. Jag har get mig fan på att jag ska klara detta. Men jag kan lova er att vissa dagar känns det inte så och idag är en sådan dag ! Idag är en sådan dag när allt känns hopplöst !

Nu ska jag snart laga lite middag sen ikväll ska jag hem till Jenny :) vi ska plugga lite men i dag inte historia som vi har gjort dom senaste dagarna utan idag ska vi plugga lite annat. Känns så bra att plugga tillsammans det blir så mycket skratt, så fast det man pluggar är jätte tråkigt så blir det roligt :)

Igår va jag på Center syd med Jenny efter skolan, blev två par skor inhandlade ett par vinter skor och ett par stövlar mycket nöjd är jag :) Nu längtar jag bara till den 17 Oktober då ska vi åka till Ullared :)

Förlåt mina älskade vänner att jag kanske inte hör av mig som jag brukar eller ha tid att ses men jag har så mycket i skolan just nu .. Jag har inte glömt er,  jag saknar er och älskar er super mycket.. Jag lovar att jag ska bättra mig <3 Förlåt . 


Onsdag 23 September !

Godmiddag :)

Nu har jag och Gustav varit duktiga vi har storstädat och möblerat lite så vår nya förtölj fick plats :) Inte så mycket möblerat bara flyttat på bokhyllan och så. Ohhh vad jag längtar tills dom kommer och tapeserar och fixar golvet till oss. Om vi har tur kommer dom i nästa vecka. Men som sagt man ska inte hoppas på för mycket dom är ju redan jätte mycket försenade.

Tänkte snart vara ännu mer duktig och sätta mig och plugga så jag blir klar med uppgifterna till distanskursen.

Helgen blev lugn för min del. I fredes körde vi till min syster Jenny det blev pizza och nya wallander filmen :) och lite Dirty Dancing den gick ju på ettan och den är ju bara så bra.
I lördes så tog jag det bara lugnt hemma sen på kvällen blev det spelkväll hos Jenny :) Jätte trevligt och mycket skratt.
I söndes kollade jag på Johanna när hon spelade fotboll fick tyvärr bara sett första halvlek då jag va tvungen att köra hem och plugga. Blev plugga samhäll hela eftermiddagen med Marie. På kvällen blev det soffan och tv .

I måndes hade min pappa äntligen sin sista strålbehandling :) Så skönt att han slipper det nu , nu ska han bara gå på cellgifter i nån månad till men det är inte varje dag. Man tar en kur på 7 dagar sen har man uppehåll i 4 veckor sen lika dant igen. Så nu väntar han på en rönken av hjärnan så dom kan se hur mycket den har minskat sen innan han börja och vi hoppas så klart på att den har minskat mycket. Så i måndes körde vi in och hälsade på pappa :) Blev middag och fotboll. Helt sjukt Malmö FF- Elfsborg 5-0 dom gjorde en riktigt bra match varför har ni inte spelat så hela säsongen :) ?

Igår va det skola sen körde jag hem till Snutt en runda där Josse va :) Blev lite snack sen två runder skipo :) Sen handla och hem och äta grillad kyckling sen plugg och så klart Idol och Andra Avenyn :)

Tänkte ta mig något att äta sen börja med allvaret.

Ha det bra !

Fredag 18 September!

Nu har jag varit så där dålig igen på att skriva !

Nu är det äntligen helg, är ledig idag för min lärare är iväg på kurs :) Har väl inte jätte mycket planer för helgen. Ikväll ska vi hem till min Syster Jenny och äta gott och kolla på film. Och imorgon blir det nog lite dricka sen på söndag ska jag bara ta det lugnt. Kommer bli en hel del plugg med..

Vi har fortfarande inte fått omtapeserat i vårt storarum ännu, lite lack är jag för det. Det har nu gått ungefär 3 veckor sen dom skulle ha gjort det. Dom inom tre månader kan dom stoppa upp någonstans. Men nu har vi äntligen fått reda på att dom kommer i slutet på September eller början på Oktober !

Veckan som varit har det mest bara varit skolan. Iväg med Naturen i måndes sen i tisdes hade vi Historiedag hela dagen, va inte hemma fören halv sex lagom trött. Lite obehagligt när vi va i Domkyrkan på studiebesök så säger dom till oss att här ska vara begravning idag för dom 5 som dog i branden i Staffanstorp, alla blev helt chokade. När vi stod uppe på altaret och lyssnade på tanten som berättade allt om kyrkan för oss kommer dom upp och säger till oss att inte prata för att nu skulle mammas kista komma in .. Sjukt obehagligt. Innan vi skulle lämna kyrkan hade alla kistor kommit och nära och kära va där och bara grät . Fattar inte hur man kan ha en visning där inne när där ska vara en begravning. Helt sjukt..

Onsdag va det bara skolan sen låg jag hemma mest hela dagen hade så fruktansvärt ont i mitt huvud. Igår va det skolan sen gick jag och Marie ner till maddes för en fika sen åkte vi hem till Jenny en runda hade en trevlig dag. Busade lite med hennes son Hampus " stackaren va sjuk " vi färgade även hennes hår hoppas hon blir nöjd när hon ser det i dagsljuset idag :) Sen kolla vi idol innan vi körde hem. 

Nu ska jag Ducha och äta sen träffa Marie :)

Tisdag 8 September !

Idag är det ingen jätte bra dag för mig ! Och dom flesta vet redan varför.. Det är väldigt svårt att släppa det helt. Jag blev väldigt ledsen,arg,iriterad och besviken. Jag har aldrig i hela mitt liv pluggat så här mycket på ett prov innan. Men nu gjorde jag det för att jag menar verkligen allvar med skolan. Jag ska försöka ge 110 hela tiden. Men idag kändes det hopplöst. Jag har pluggat i ungefär en vecka det har tagit 15 timmar att svara på insduderingsfrågorna som vi har fått. Läraren har sagt att kan ni frågorna kan ni provet, bra tänkte jag . Har pluggat in allt kan det mesta om alla krig och andra viktiga saker om Antiken. Igår när Gustav förhörde mig hade jag 9 fel av 40 frågor. Så kommer jag på provet idag . Så är det 9 frågor och två av dom ska vi skriva en tankekarta om Antiken Greklad och Antiken Rom. Min första tanke va "hon måste skämta med mig". Jag gjorde mitt bästa skrev så mycket jag kunde. Går ut därifrån skit arg och ledsen. Hur fan kan man sätta en Tankekarta på ett prov, då får hon inte ut det viktiga som vi ska lära oss.. Då hade man inte behövt lära sig om alla krigen utan bara vad dom hete. Känner att all den tid jag har lagt ner på detta va i onödan " Jag vet att det inte är det för jag har verkligen lärt mig mycket" men va fan hjälper det när inte jag får visa det på provet. Vad hjälper det att jag kan orsakerna om alla krigen när jag inte får visa att jag verkligen kan det utan att det hade räckt att jag kunnat namnet på dom ... Jag hoppas verkligen att det jag skrev räcker till ett Godkänt men jag är väldigt tveksam till det ..

Jag och Gustav gjorde en liten utflykt sen för jag palla inte bara att sitta hemma, har pluggat nu varje dag i en vecka på detta så kände att jag ville göra något. Så vi körde först till Media Market för att kolla om dom hade några roliga spel till PS3an som vi köpte i söndes :) men tyvärr inga vi vill ha dom byggde om inne på Media Market så där va sjukt rörigt  men vi köpte två filmer :) Sen gick vi in en runda på Nova Lund för att kolla deras spel butik. Blev lite middag först. Hittade inte jätte mycket så vidare till Malmö. Blev en tur till skivesset sen till Burlöv där vi inhandlade Rock Band :) Så sjukt roligt har spelat det nu i kväll.

Idag började äntligen Idol igen :) Så då låg jag klistrad framför tv och direkt efter Andra Avenyn :)

Nu tänkte jag lägga mig och sova . Mår jätte illa gjorde det igår kväll med . Hoppas på att det försvinner under natten..

Jag har världens bästa Sambo, jag hade verkligen inte klarat mig utan honom .

Lördag 5 September

Äntligen helg :) Men tyvärr känns inte riktigt denna helg som en helg för mig. För denna helgen så är det med pluggande som gäller tyvärr . Har ett jätte stort prov i Historian på tisdag om Antiken Grekland och Rom. Fick 40 instuderningsfrågor och kan vi dom kan vi provet. Men det var tyvärr inga lätta frågor. Men jag ger mig inte jag ska klara det. Har suttit och pluggat nu i två timmar har tagit en liten paus ska snart hoppa in i duchen sen ska jag fotsätta läsa innan Jessica kommer och man ska börja göra sig iordning för kvällen. Ikväll ska Marie ha sin inflyttningsfest :) Roligt ska det bli men tyvärr inte så mycket dricka för min del. Kommer en morgon dag med för min del med ännu mer plugg.

Denna veckan har det inte hänt så mycket.
I måndes va det äntligen dags för Malmö FF - HIF , tyvärr bara 0-0 men bra spelat. Är så irriterande att dom inte kan få in bollen i mål. Och ett stort + till Klacken som gjorde allt för att heja fram Malmö. Ett riktigt fint tifo hade dom med fixat :)

Annars dom andra dagarna är det skolan sen hem och plugga. I onsdes blev det en liten fika på stan med Snutt,Josse och Marie :) Igår blev det Bio med Älsklingen och Marie kollade Beck. Jag tyckte filmen va jätte bra så rekomenderar er till att se den.

Jag har världens bästa Sambo som verkligen har ställt upp och hjälpt mig med detta prov. Han gör verkligen allt för mig. Jag älskar han av hela mitt hjärta och vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan honom .

Nä om man skulle hoppa in i duchen så jag kan återgå till mina papper.


 


RSS 2.0