Tisdag

Godmorgon :)

Börjar så småt vakna till liv nu , ska snart bege mig till  bussen . Ska jobba idag mellan 9-16.30 :)  när jag slutat kommer älsklingen och hämtar mig sen ska jag på match i malmö, kommer vara helt slut ikväll..  

Nu börjar det närma sig , jag känner mig smått nervös.

Känner att jag har lite ont över allt i kroppen , Tror det beror på träningen igår. Har inte tränat på en månad. Jobbigt va det men jävligt skönt efteråt  .. Blir träning imorgon igen :D Jävligt skönt va det att fast jag inte har tränat på länge så höjde jag många av mina vikter :D

Ha en bra dag !!

Fredag :)

Äntligen Fredag :) 

Idag va det extra skönt att vakna och veta att jag slipper läsa teori på dagarna . :) Vaknade vid halv 10 gick in och satte mig i soffan sen började reprisen på Våra bästa år som jag missade igår , så blev frukost framför tv :) . Sen blev det storstädning i hela lägenheten, plockade undan,damade,damsuga och tvätta golven . Har lite kvar att städa som jag ska göra imorgon. Imorgon ska vi fixa sägen ska sänka madrassen ett hack sen ska vi borra upp tv på vägen och sätta ihopa vår nya tv bänk som vi köpte idag :D

Körde till Hbg innan när älsklingen kom hem från jobb, jag ville in till rusta och kolla men jag hittade ingen sen skulle jag se om jag kunde hitta vinterskorna jag vill ha och jag hittade dom men dom kostar 1000 så får vänta lite men har bestämt mig att jag SKA ha dom . Älsklingen tyckte med att jag skulle köpa dom bättre att lägga lite mer pengar på vinterskor så dom håller i mer än en säsong . Sen gick vi in på Ikea :D Handlade som sagt en ny tv bänk :) sen kuddar till soffan och två lampor till sovrummet . Hittade även en sjukt fin tavla som vi vill ha , men den kosta 500 så vi får vänta med den tills nästa månad och hoppas på att den är kvar då :)

Nu har jag precis tagit mig en duch och fixat till mig ska hem till Fille nu och dricka nån cider och spela Rock band :D

Nu skriker älsklingen på mig Fille är nedanför så vi slipper gå :D

UPPSKRIVNING :D

Så glad jag är idag :D KLARADE UPPSKRIVNINGEN :D
känns som 1 ton sten har fallit från mina axlar, det går inte att beskriva känslan. Nu har jag bara uppkörningen kvar som jag SKA sätta nästa vecka sen har jag mitt efterlängtade körkort :)

Tack Snutt för att du körde mig idag, du betyder så oehört mycket för mig skulle inte klara mig utan dig <3

Nu ska älsklingen och jag beställa nån god mat :) Han ville fira att jag klarat uppskrivningen :) 


23 September

Godmorgon ...
Här sitter jag med mina rostemackor och ett glas oboy :) ska snart bege mig ut i den kalla vädret :( Inte alls kul att det är höst nu , så kallt och tråkigt. usch gillas inte alls..

Blev väckt idag av att dom ringde från Häljarp men kan ju tyvärr inte jobba nu när jag är så nära uppskrivningen :( Hade gärna velat jobba. Men det var bara 3 timmar så det va inte så mycket jag missa.

Min uppskrivning närmar sig med stormsteg börjar bli lite småt nervös nu, men jag kämpar på och läser som bara den.

Nu har en helg till sprungit förbi oss , I fredes gick vi en lång runda med Johanna och Macki sen när vi skulle hem stack jag och Älsklingen till Cecilia och Belle dom har ju flyttat så ville kolla in deras nya lya :D Blev att vi stanna ett tag och kolla tv och snacka en massa. När vi kom hem sen blev det film. I lördes va det lungt hela dagen skulle ju på Grisfest hos Tobbe på kvällen. En rolig och trevlig kväll. I söndes stod det tvätt på schemat när vi tvättat klart körde vi och handla sen kom Fille och käka med oss sen kom Lasse så blev det film..

Igår körde jag redan halv 8 sen sat jag mig och läste en massa. Stack hem vid 11 tiden blev soffan så sjukt skönt. Vid halv 4 ville Johanna ner till stan så följde med henne vi skulle igentligen gå men snutt hatar att gå i regn så jag kom inte så långt fören hon ringde och sa ställ dig i en buskur jag kommer nu . haha Så det blev en runda på stan kom hem med ett par nya byxer :) Har velat ha dom så länge och nu va dom äntligen på rea :D När jag kom hem blev det lite middag sen kollade vi på nya Irene Huss filmen riktigt bra .

Nä nu får man väl röra sig ut i kylan vill inte alls :( 

Ha en underbar Tisdag ..

Framflyttat!

Va ett tag sen man skrev här, har inte haft ork till att sätta mig ner och skriva ..

Min helg kortfattat !

Fredag blev det en körning, taco med Snutt, sen hem till Lasse och tog det lungt.
Lördag åkte vi hem till pappa , övningskörde sen blev det grillning vid 9 åkte vi hem till Lasse blev lite fest.
Söndag låg jag och Älsklingen bara i sängen hela dagen och hade det mysigt :)

Måndag och Tisdag har det bara varit körskolan. Det går framåt har fåt allt framflyttat en vecka, vilket känns jätte bra för mig för jag har inget läshuvud och behöver lite tid till. Hade säkert klarat det om jag hade gjort uppskrviningen idag som det skulle ha varit men vill känna mig säker innan jag sätter mig och gör provet. Körningen går jätte bra den har jag inga problem med. Gjorde slutprovet hade lite små fel fattar inte varför jag gjorde fel där har aldrigt gjort det innan, men helre att det kommer nu och inte när jag ska köra upp. Nu har jag lite tid på mig sen kommer allt sitta som det ska . :) Jag SKA RO hem detta och jag kommer klara det . :)

Igår va jag och Snutt ute och gick en lång runda med Sessan och Hugo " Hugo är deras nya familjemedlem sjukt fin rotwailer" blev en riktigt lång runda men skönt va det.

Nä nu måste jag bege mig ner till körskolan läsa en massa Teori, körning har jag inte fören nästa vecka . :)
Och när jag kommer hem ska jag sätta på One Tree Hill avsnitt 3 säsong 6 kan knappt vänta ..


Torsdag ..

Fy fan va trött jag är, hatar att gå upp lite över sex. Som tur det är det nog bara idag oxå imorgon har jag lite sovmorgon . :) Ska snart ner och köra har två körlektioner idag :) ska träna på det jag är lite osäker på. Sen imorgon har vi landsvägskörning. Jag och dom andra två intensivarna ska ut och köra om varandra på landsväg och så :) Sen på måndag har jag lilla uppkörningen ska bli kul och se hur det går.. :D

Halkan igår gick jätte bra. Lagom nervös va jag . Men nu är den gjord :D

Annars igår kom jag hem vid 4 riktigt skönt första dagen jag kom hem i tid. Men satte mig ändå och gjorde lite teori här hemma. Sen blev det god middag skulle igentligen ha tränat med men va inte alls på humör för det, så älsklingen stack och tränade och jag låg hemma på soffan och kollade fotboll 2-1 till Sverige :D

Nu måste jag pysa så jag inte kommer för sent..

Tisdag

Nu ska jag bara föraöver lite pengar sen ska jag bege mig till körskolan. Idag har jag bara en körlektion så blir mycket teroi idag. Igår va jag och körde i Hbg riktigt kul va det . Annars igår gjorde man inte så mycket slutade vid halv 7 sen när man kom hem blev det lite tv och så .

Ikväll blir det nog oxå bara lungt såg att nya avsnittet av One Tree Hill har släppts så blir nog att kolla på det :)


Känner mig lite nervös inför morgondagen..

Söndag

Blev en runda in om Center syd igår och jag hittade min en väska :) ska köra in där snabbt idag innan vi ska till Malmö måste kolla om dom har ett par skor som jag vill ha . Annars igår så klippte älsklingen sig nu blev han korthårig . hehe . Sen blev det som sagt en runda till Center syd med älsklingen och Robin . När vi kom hem körde vi och hämtade lite öl och cider sen gick vi hem till Robin för att kolla fotbollen , tyvärr spelade Sverige sjukt dåligt . Johanna och Macki kom med och kolla fotbollen med oss .. :) Sen spelade vi NHL 08 på Ps3 sjukt roligt . Vid elva tiden vandrade vi hemåt.

Idag vaknade jag redan kvart i 9 kan inte sova länga numera , så gjorde lite frukost på sängen till älsklingen sen gick jag in och kollade Idol, missade dom två avsnitten som gick i veckan så har laddat hem dom . Nu ska jag snart göra mig iordning ska köra till Malmö vid halv 12 ska möta pappa vid 1 sen ska vi spela lite på hästar . Följer nog med pappa hem en runda efteråt och snackar lite ..

Ha en underbar söndag .

Nelly , I MISS YOU
Min älskade pappa och jag <3

Lördag

Igår blev det en väldigt mysigt och lungn hemma kväll men film och lite gott :) Länge sen man hade det .. Somnade ganska tidigt så idag vaknade man vid 9 skönt att vakna tidigt och känna sig utvilad . Förmiddagen har varit jätte lung har ätit god frukost och kollat lite tv. Har precis tagit en duch ska snart hem till Robin för att älsklingen ska klippa sig :) sen hoppas jag på att det blir en runda till Center Syd :D Ikväll blir det nog Fotboll sen får vi se vad vi hittar på , hoppas på att Marie kommer hit idag :D hade varit jätte kul , länge sen man umgicks med henne..

Så underbart skönt med helg , men kan säga att jag känner ingen ångest för att det snart är måndag igen. Tvärtom tycker det är sjukt roligt att va nere på körskolan :)

 Jag och Min Kärlek <3


Torsdag

Tog lite sovmogon idag , har ingen körningn så kände att jag inte behövde va där kl 9 idag. Ska bara ha teori idag. Hoppas på att få klart pärmarna idag . Igår sa min körlärare till mig att jag kanske ska köra halkan redan nästa onsdag " jag ska igentligen ha den om två veckor" han tyckte att jag hade komit så långt i min körning så jag kunde köra den redan. Riktigt skönt va det och få höra det :)

Igår åt jag lunch med min snutt, Jenny och Macki blev lite mcdonals mat , och det sat riktigt fint :) Kul att få träffa snutt , vi ska käka lunch idag med , men idag blir det nåt fik nere i stan.:D

Snart är denna veckan slut och tiden bara rinner iväg. Snart är det ju helg, och jag har inte en aning om vad vi ska hitta på. skönt att inte ha nåt inbokat alltid. 

nu ska jag gå och ta på mig sen cyckla ..

  Snutt och jag i fredes i Trelleborg :)
 Vi hittade en gamal kundvagn . Kan ju säga att vi va inte helt nyktra.



Onsdag

Har igentligen inte tid att skriva men det får bli snabbt.
Ska snart cyckla ner till körskolan har körning nu 08.50 sen ska jag sätta mig med pärmarna. Allt går framåt och det känns jätte bra...

Har inte gjort så mycket dom här dagarna förutom körskolan sen hem kolla lite tv sen nanna kudden direkt. Igår åkte älsklingen hem till Fille och hjälpte honom med att spakla själv sat jag här hemma såg att One Tree Hill säsong 6 hade startat i Usa dock bara hunnit visa ett avsnitt men jag var inte sen på att ladda ner det :D så det va vad jag gjorde igår kväll sen blev det sängen.

Nu ska jag göra mig klar sen ska jag cyckla ..

Ha det bra ..
       I LOOOVE IT :D


Trött

Trött är bara förnamnet , blir soffan snart sen sängen tidigt. Har varit hemma i lite mer än 2 timmar.  Körskolan idag gick riktigt bra, va lite segt i början men sen gick det jätte bra . Glad blir man när min körlärare säger till mig att om jag fortsätter att utvecklas som jag gör nu behöver jag inte köra alla mina lektioner som är inbokade, han tycker att jag kör jätte bra :) Annars idag gjorde jag pärmar och sen teori lektion. Hade två körlektioner med. Fick lite sällskap av Macki senare på eftermidagen vi gjorde lite teroi sen lektionen :)

Gick och lunchade med Cecilia , hennes syster och lilla Alicia idag på maddes :) Riktigt gott va det och trevligt att träffa dom :) Hoppas på fler luncher :D

Nä nu ska jag gå och kasta mig i soffan hos älsklingen sen blir det sängen för oss börjar 09.50 med körlektion imorgon .
                 Saknar dig, Hur ska vi klara oss utan dig?         
  På bilden Nelly och Lizzy <3  " Nelly med tungan ute"

Måndag

Godmorgon .
Nu är det slut på mitt sovande för idag börjar min intensivkurs. Idag ska jag vara där mellan 9 och 10 sen har jag min första körning vid 10,20 , annars är det bara läsa hela tiden göra lite pärmar. Vid 17.00 ska jag ha teroilektion så vid 18.30 slutar jag idag. Jag kommer vara död. Men det är värt det .. Förhoppningsvis så ska jag käka lunch med Cecilia idag :)

Har gåt och blivit riktigt förkyld men peppar peppar så känns det som att den är på väg tillbaka, och det tackar jagg för.

Helgen har varit riktigt rolig. Tänkte berätta mer om den när jag har mer tid, nu måste jag gå och göra mig i ordning innan jag ska cyckla till körskolan ..

Nelly , Det gör fortfarande så ont, kan inte förstå att du är borta känns som om du snart kommer tillbaka till oss igen. Jag Saknar dig <3

Idag har jag och älsklingen 13 månader , Jag Älskar Dig så sjukt mycket . Du är kärleken i mitt liv <3


RSS 2.0