Onsdag

God Morgon!

I måndes lagade dom vår bil, dom lovade att vara klara till halv 4 så vi kunde köra till Malmö men dom blev inte klara fören vid halv 5 och jag va då lagom arg. Hade fått ringa och avboka min tid hos min syster. Så håret får fixas när jag kommer hem igen. Men vi körde till pappa ändå, jag ville se fotbollen. Det var en bra match och tre pinnar till MFF. Gjorde även mitt muntliga i WebbDesigne i måndes och jag fick ett MVG, så sjukt nöjd är jag. Äntligen är jag klar med kursen.

Igår hade jag en slappe dag efter skolan. Jag låg nog mesta delen av kvällen på soffan. Sofie kom bort och snacka en runda.

Ska snart fixa till mig innan skolan, blir lugnt i skolan idag får sluta vid halv 3 :) Och då måste vi fixa lite saker för resan. Måste packa idag. Jag jobbar ju till klockan sju imorgon och på fredag vid 06.22 går tåget mot kastrup :) Jag kan fortfarande inte fatta att vi åker till Tunisien på fredag. Men det ska bli så sjukt skönt.

Nä nu har jag lite annat att fixa innan skolan.

På fredag,På Fredag,på Fredag :)


Söndag !

Helgen har paserat och jag har haft en underbar helg.

I fredes umgicks jag med flickorna, det blev vin och en massa prat.
Igår va vi tvungna att åka till Malmö för att hämta pappas bil om det blir så att vår bil tar några dagar att laga. Gjorde några ärenden i Malmö, bland annat köpte vi en vattenpipa. Blev en snabb visit inne hos pappa och Monica innan vi körde hem. Älskade mamma skulle komma på besök för att kolla på huset. Va roligt att få träffa Mamma igen. Det var lite mer än en vecka sen sist. På kvällen blev det grillning med vännerna. Satt ute ända till klockan 2 och drack vin och röka vattenpipa. Gustav och Robin fick då för sig att dom skulle bada, så blev en runda till Härslövs badet innan vi gick hem och sov.

Idag har det varit en lugn dag, har plockat undan lite här hemma och tvättat några maskiner tvätt. Har nu suttit i några timmar och pluggat webbdesign, har muntligt prov imorgon. Ska bli så skönt att bli av med den kursen.

Väntar på att Gus ska komma hem från stan, han körde Robin hem och så skulle han handla mat till tacosen och hyra film. Så ikväll blir det myskväll :)

Imorgon är det skolan igen, och jag tycker det ska bli hur kul som helst. Ska även fixa mitt hår imorgon så jag kan bli av med denna utväxt som jag har.

Nu ska jag plugga klart, hoppas ni med har haft en underbar helg :)

5 dagar kvar!
Den nya golvet :) Dock inte den bästa bilden!


Älsklingen Ramla !


Gustav och Robin när dom är påväg till badet !



Fredag !

Har nu gjort klart min lunch idag som får blir pasta sallad, har även hunnit göra vid mig,ätit frukost och nu sitter jag här och tar det lugnt innan jag blir hämtad.

Idag blir jag hämtad för älsklingen är inne och lämnar vår bil på lagning. Jag hoppas verkligen inte det är nåt stort och dyrt fel på den. För skulle det vara det så skrotas den direkt och vi får hitta en billig bil.

Det känns fortfarande hur bra som helst i skolan, jag trivs jätte bra med människorna som jag går med. Igår va vi på studiebesök på nya Coop i Landskorna. Jag kan lova att jag kommer handla många gånger där. :)

Vi har fått lagt klart golvet på ovanvåningen och börjat med gardroben. Det är bara dörren som ska in och golv som ska läggas där inne om jag forstod Gus rätt.

Nä nu måste jag gå och göra det sista innan jag ska till skolan, kommer antagligen inte hem i eftermiddag. Ska ju umgås med mina flickor ikväll så kan lika bra stanna i stan.

Ha en underbar fredag !

En vecka kvar :)

17 Augusti

Första dagen på Handels och Försäljnings utbildningen idag, det kändes bra. Jag tror det kommer bli hur kul som helst. Om ungefär en månad ska vi gå ut på praktik två ggr i veckan och det ska bli så skönt att få känna på arbetslivet igen. På torsdag ska vi på studiebesök på nya Coop i Landskorna och nästa torsdag på invigningen ska vi "jobba" där.

Trött är bara förnamnet ikväll, jag är inte van att gå upp tidigt, eller ja så tidigt va det inte. Men är inte van att ha något att göra en hel dag. Så idag är huvudet väldigt trött. Så nu ligger jag hemma på soffan och kollar New Moon. Blir nog faktiskt snart sängen.

Va i stan innan med älsklinge, fick inhandlat en kalender,block och ett par gummistövlar. Det behövs i detta jävla väder. Specielt om man bor i hus.



10 dagar kvar !

Torsdag !

Har haft fullt upp nu varje dag hela veckan. Vi har kollat på många golv och haft prover med oss hem och nu har vi äntligen bestämt oss och inhandlat golvet. Så idag ska älsklingen lägga golv.

Igår körde vi kylskåpen till Malmö och det andra till mamma. Fick träffa kusinerna med. Det blev pizza och lite mys innan vi va tvungna att köra hem igen. Hann även med en runda till tippen med skiten som är i garaget.

Igår fick jag äntligen beskedet att jag kom in på utbildningen Handel och Försäljning. Jag börjar på tisdag. =)


Idag har jag inte så mycket planerat, första dagen sen förra tisdagen som inte vi har fullt upp att göra. Jag håller på att tvätta, får passa på det är bra väder så jag kan hänga ut tvätten. Sen ska jag plugga en massa. Vill få in andra uppdraget i Engelska och sista uppdraget i webbdesinge så jag kan söka pengar för hösten.

Bild på den hemska plastmattan som fanns där innan. Efter bilder kommer =)


Måndag !

Nu har vi som sagt flyttat ut till huset, och det känns mer och mer underbart för varje dag som går. Nu har vi kommit i ordning på hela nedervåningen. Övervåningen kan vi inte gör så mycket med just nu. Där ska läggas golv innan vi packar upp allt där. Men förhoppningsvis blir golvet lagt denna eller nästa vecka :D

I fredes fyllde jag som sagt år, och jag hade en underbar födelsedag. Firade den hemma hos Sofie med mina underbara flickor. Hade en riktigt rolig kväll. I lördes va det Grisfest i Malmö hos pappa. Hade även där en rolig och trevlig kväll. Jag bestämde mig för att köra hem, ville hem till huset och min säng. Igår körde jag och älsklingen in och storhandlade sen fixa vi lite i huset, satte upp spegel och tavlor. På kvällen kom töserna,Robin och Fille. Blev taco,vin och en massa snack =)

Nu har jag precis tagit mig en dusch och ska snart börja plugga lite engelska innan jag ska köra in till stan och träffa snutt och uträtta några ärenden.


Huset är vårt =)

Väntan är över och huset är vårt =) Det är blandade känslor, det känns underbart att vi ska flytta till huset. Men konstigt att flytta ifrån stan. Men jag tror detta kommer bli hur bra som helst :D

Har inte haft så mycket tid att skriva i dagarna har haft fullt upp med att packa och fixa i huset. Ikväll ska vi flytta ut våra möbler. Sen är det bara upppacknigen som börjar :P

Imorgon är det min dag, Jag fyller 23 år. Och det ska firas hemma hos Sofie i Härslöv med lite grillat och mys med flickorna =)


Nä nu ska jag fortsätta packa ner det sista i lägenheten ..


RSS 2.0