Vinna !

Tisdag och idag hoppas vi på att vi kan vinna lite pengar! Vi ska nämligen med pappa till Jägersro och Hugo Åbergs. Det årliga loppet som jag har varit på sen jag va väldigt liten. Jag och min kusin sprang alltid runt där och samlade pantburkar när vi va små och fick ihopa en hel del pengar. Så man har en hel del minnen där ifrån. 

Väntar på att min älskling ska komma hem från huset, han har varit och klippt häcken sen skulle han in och lämna nycklarna till mäklaren. Där ska vara en visning nu ikväll. Bara denna vecka kvar på kontraktet sen 5-10 uppsägningsdagar sen vet vi hur allt blir. Ska bli så skönt och få veta om vi ska få flytta eller inte.

Håll tummarna för oss ikväll så vi kan vinna lite pengar =)

Vinna !

Tisdag och idag hoppas vi på att vi kan vinna lite pengar! Vi ska nämligen med pappa till Jägersro och Hugo Åbergs. Det årliga loppet som jag har varit på sen jag va väldigt liten. Jag och min kusin sprang alltid runt där och samlade pantburkar när vi va små och fick ihopa en hel del pengar. Så man har en hel del minnen där ifrån. 

Väntar på att min älskling ska komma hem från huset, han har varit och klippt häcken sen skulle han in och lämna nycklarna till mäklaren. Där ska vara en visning nu ikväll. Bara denna vecka kvar på kontraktet sen 5-10 uppsägningsdagar sen vet vi hur allt blir. Ska bli så skönt och få veta om vi ska få flytta eller inte.

Håll tummarna för oss ikväll så vi kan vinna lite pengar =)

Veckan !

Det var ett tag sen jag skrev nu igen, men hände inte så mycket förra veckan. Mitt mående var inte på topp och på dagarna kände jag inte för mer än bara vara hemma.

På torsdagen började det vända och jag fick glädjen och mitt mående tillbaka , på kvällen kom Robin på besök och vi körde en runda ut till Härslöv och hälsade på Sofie och gick en runda i byn.

Fredagen blev det en promenad med Jenny och hundarna. På kvällen blev det grillning på stranden med älsklingen,Robin och Jenny. Körde sen ut till Sofie och satt där och snacka och drack " jag var nykter då jag körde " blev sen ett nattdopp på härslövsbadet. Kom hem vid halv 4 tiden.

Lördagen vaknade jag halv tolv och fick lite panik då jag skulle vara hos pappa vid halv 1. Fick fixa till mig snabbt och ringa pappa sen köra till Malmö. Jag och pappa fixa ihopa lite taco sen körde vi till Matchen. Vi skulle äntligen få se Malmö FF få spela igen sen uppehållet. MFF mötte AIK och vann med 1-0 helt underbart. Körde sen ut på landet till Anderslöv och Frida där Jessica och Emmelina va. Käka middag och snackade en massa gamla minnen. Hade en sjukt mysig och trevlig kväll, körde hem till mamma vid 2 tiden, vågade inte köra hela vägen till Landskrona va rädd att jag skulle somna bakom ratten.

Igår satt jag och snackade lite med Mamma innan jag var tvungen att köra hem igen för jag skulle gå på Röstånga marknad med Johanna och Fille. Hittade äntligen Twhilligt och New Moon på blue ray till ett billligt pris. När vi kom hem från maknaden blev det mat på mc donkan sen hem och lägga sig på soffan. Där jag stannade resten av dagen

Idag har jag pluggat och fått in 1 uppdrag i Engelska och 1 uppdrag i webbdesign. När jag va klar körde Gus och jag och tvättade bilen, både utsidan och insidan. Fy fan va mycket skit vi hade i den. Johanna ringde undertiden och frågade om jag ville med till Helsingborg för att träffa Anna och det ville jag självklart. Så har blivit en dag på väla med flickorna. Nu ligger jag utslagen i soffan och bara kollar tv och här hade jag tänkt stanna i kväll. Min älskling är ute och fiskar.


Besked !

Trodde vi skulle få besked nu i början av veckan, vi trodde han skulle komma tillbaka från sin semester igår. Men han gör inte det fören på torsdag. Så vi får snällt vänta några dagar till. Det gör inte så mycket, men det hade varit kul och få veta.

Min älskling är hemma, han är sjuk. Så han ligger inne och vilar nu. Tänkte ta och städa lite. Har pluggat lite Engelska. Har mycket kvar, men behöver en lite paus och min älsklings hjälp för att kunna göra klart mitt uppdrag.

Jag har fått en sjukt jobbig hosta, det ger fan aldrig med sig. Och den kommer såklart mest på nätterna !

SAKNAR <3

ÄLSKAR <3

Gäster

Ligger i sängen och kollar One Tree Hill, vi har Gustavs pappa, Lova och hans lillasyster Maja på besök så dom sover i storarummet, så jag får roa mig med datorn och tv:n i sovtummet medans Gus ligger och sover sidan om mig.

Nu ikväll har vi varit nere en runda på Karnevalen och kollat och käkat på Tycko med våra gäster. Blir mer karneval imorgon och på lördag :D

Börjar gå på rätt håll med min förkyldning men tråkigt nog försvinner smak och lukt i mellan åt. Det är de värsta med att vara förkyld.

Sjuk !

Fläkt i sovrummet resulterar i att  man vaknar med förkyldning, det gjorde jag igår. Och jag mådde fan inte bra. Tog mig in till Malmö och fixade mitt hår. Blev jätte nöjd. Älsklingen kom och hämtade mig sen körde vi dirket hem och jag la mig i soffa. Tog tempen och visst hade jag feber. Så jag låg i soffan hela kvällen igår och kollade one tree hill och måde allmänt dåligt.

Som tur det är det bättre idag, Gustavs pappa med familj kommer imorgon och hälsar på. Inte kul om jag ligger sjuk här hemma. Sen är det ju Landskrona karnevalen. Men jag ligger hemma och kurera mig idag med så ska det nog vara bra imorgon =)

Nu ska jag åter gå till One Tree hill och vila lite. Fick inte så mycket sömn inatt !

Tisdag !

Jag fick införskaffat mig en fläkt igår, så nu är det lite skönare i storarummet. Fick även med mig Johanna och Jenny ner till havet när Johanna slutat. Så skönt det var och få bada efter en svettig dag.

Ska snart bege mig ner till tåget för att åka till Malmö. Ska till syster yster och fixa mitt hår. Äntligen ska utväxten bort och antagligen få ljusare underhår.

Jag och Johanna i söndes morse =)


Värme !

Jag älskar värmen, men fan inte när jag måste städa,tvätta eller sova. Vi har en liten fläkt som åkte fram igår men den hjälper fan inte mycket. Vi måste införskaffa en AC eller en stor fläkt till innan jag avlider här hemma.

Helgen har passerat och jag hade en sjukt rolig lördagskväll/natt/morgon med mina underbara töser " även pojkarna hakade på under kvällens gång" Blev förfest hemma hos Anna sen begav vi oss till Tivoli och skakade rumporna lite, vid halv 4 tiden orkade vi inte mycket mer för där va så jävla varmt inne så vi tog taxi hem till Landskona och till cement där det blev ett morgondopp. Sjukt skönt och så sjukt roligt hade vi. Kom hem vid halv 6 tiden och va då lagom trött. Tack alla för en underbar och rolig kväll.

Igår vaknade jag vid 11 tiden och kunde inte sova längre, va alledes för varmt i sovrummet. Hade då inte sovit så bra under dom 5 timmarna som gått sen jag kom hem. Men det var inte så mycket att göra åt det. Jag ringde Johanna och fick upp henne sen blev det stranden och massa bad. Helgen avslutades med Grillning och VM Final hemma hos Johanna och Fille. Och Spanien tog hem VM Guldet :D

Nu måste jag ta tag i Städningen och tvätten, får se hur länge jag orkar denna gången innan svettet bara rinner. !



Fest!

Har inte haft tid att blogga idag, har haft fullt upp. Nu väntar jag bara på att tiden kan gå så jag kan gå till bussen.

Haft en trevlig dag med familjen från Frankrike.

Nu ska jag bege mig till Helsingborg för att festa med min underbara flickor.


Ses i dimman !


Saknar !

Hemma i Landskrona, skönt att vara hemma i sin egen lägenhet men gud vad jag saknar familjen. Är så van att ha folk runt omkring sig hela tiden nu så det känns helt tomt nu. =(

Ikväll blir det bara mys i soffan med älsklingen.

Men imorgon blir det parta med dom bästa. Ska få träffa min snutt igen som jag inte sätt på nästan 2 veckor och jag saknar henne som tusan. Sen får jag ju träffa Anna och Jenny =) <3 Är så glad att jag har så fina människor i mitt liv !

Hela älskade familjen, Jag Älskar Er <3


Fredag !

Eclipse igår va sjukt bra, jag hade kunnat se om den direkt igen. Fan vad jag älskar Twilight filmerna. =)

Nu hade jag snart tänkt ta tag i lite Engelska medans jag har Lyndy till hjälp. I eftermiddag när Gustav slutar så kommer han och hämtar mig sen ska vi hem till Landskorna. Ska bli skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst. Har haft en underbar vecka med min familj, men nu känner jag för att komma hem till min lägenhet.

Tiden bara springer iväg, igår kom jag på att det är fan om en vecka som Landskorna karnevalen börja. Jag va helt säker på att det var mer än två veckor till det. Men tji fick jag. Tiden går alledes för snabbt. Men i och för sig så gör det inget att det går snabbt just nu så vi kan få besked på huset.

Hel dag med Familjen !

Har haft en hel dag med familjen =) Vi har åkte till Kåseberga och kollade in ale stenar och käkade mjukglass. Körde sen en tur till Ystad för att äta lunch sen blev det en tur till Sveneholms slott. Har haft en sjukt mysig dag med älskade familjen. Vi ville visa Lyndy lite av andra sidan Skåne som hon inte sätt. Bilder kommer när jag kommer hem och kan lägga in dom på datorn.

Nu ligger jag och myser med älsklingen i soffan, ska snart sätta mig i bilen och köra och hämta Jessica och Sara för att köra in till Malmö. Vi ska se Eclipse på bio. =)

Har även köpt Twilight boken på Engelska idag, kommer bli tufft att läsa den men jag ska ge det ett försök och föröska att inte ge upp för lätt. Det är ju bra träning för mig !


Torsdag !

Blev grillning och fotboll hemma hos Jessica och Martin igår. Dom båda blev nedröstade när det gällde fotbollen =)

Sitter här och ska beställa biljetter till Eclipse ikväll men där är ju sjukt dåliga platser kvar i Trelleborg så hoppas på att Jessica och Sara kan tänka sig att åka till Malmö ikväll istället. Snart ska jag åka ut på road trip med min familj, vi ska vi Lyndy lite olika ställen på österlen =)

Fy fan vad dålig Kisses låt är, hon sjunger ju hur falskt som helst !

Ha en bra dag mina vänner !

Onsdag

Sitter ensam hemma hos mamma. Mamma är och jobbar, Maria är i Tyskland och min bror och Lyndy har åkt till Malmö, och min älskling jobbar. Ganska skönt och va ensam hemma, annars har man ju folk runt om kring sig hela tiden. Hade tänkt ta och läsa lite Engelska nu när ingen kan störa mig sen ta en dusch.

Jag fick klart en fråga i Engelskan igår, så nu har jag bara två klar på första uppdraget, det går framåt. Ska även ner på stan sen för att handla första Twilight boken på engelska. Men väntar nog till mammi är hemma med bilen. Hon har kört vår bil till jobbet idag för att sen köra och besiktia den när hon har slutat. Jag hoppas verkligen att skrothögen går igenom denna gången.

Ikväll kanske jag ska bort till Jessica och Martin en runda, dom skulle grilla. Får se vad min familj har för planer är dom tråkiga sticker jag bort till Jessica istället. Och imorgon ska jag och Jessica äntligen gå och se Eclipse. =) Jag längtar..

Engelska

God Middag !

Ligger hemma hos mamma i soffan och kollar runder på internet. Ska snart ta tag i Engelskan. Lyndy har get mig ett schema som jag ska gå igenom och vara klart tills dom kommer hem från Malmö. Så jag har lite att göra. Har varit och fixat mitt pass idag, så nu är det äntligen gjort.

Bara jag och syster hemma för tillfälligt så här är lugnt och skönt. Min älskling kommer ner idag och ska sova här tills imorgon. Vi måste fixa bilen senare och imorgon måste vi ombesiktia den annars får vi kör förbud. Men som tur det är det bara små saker som ska fixas.

Igår blev det myskväll med familjen. Min bror bestämde middag och det blev kebab tallrik och sen hyrde vi film. Så blev lite gott till filmen med.

Nä nu ska jag ta tag i Engelskan ! Tur det är lite dåligt väder idag så man inte får ångest för att man är tvungen att stanna inne.


Trelleborg

Kom till Trelleborg imorse vid 7 tiden, gick då in och la mig bredvid min snarkade syster. Vid 9 väckte alla mig och då va det dags för frukost. Älskar frukosten med hela familjen. Sen körde vi och hyrde släp och hämtade alla systers saker så nu står allt i källaren hos mamma.

Satte mig och stekte en liten stund på balkongen men det var så jävla varmt, vill ju kunna svalka mig. Men får inte riktigt med mig familjen till stranden då vi håller på att tvätta. Jag hade ju med mig ton med tvätt hemmifrån. Nu ska vi äta lite lunch =)

Hela familjen i julas !



Twilight !

Har precis sätt klart New Moon för andra gången, och nu vill jag bara se Eclipse. Kanske kan se om min bror,Lyndy eller syster är sugen på att se den i veckan, eller kanske Jessica som är en Twilight nörd ;)

Det blev en snabb runda på stranden idag, blev monligt direkt så åkte hem och vilade istället. Jag och Älsklingen körde sen till svärisarnas nya hus/lägenhet och hjälpte till lite. Fick kollat Malmö-Mjällby matchen i svenska cupen, gick ju inte så värst bra.

Blev god middag ute i härslöv sen och nu sitter jag här. Vi kommer antagligen få vänta i lite mer än 2 veckor för att få reda på om det är vi som får det eller inte. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur är det man säger?! 

Nu tänkte jag inta sängen där min man redan ligger, ska upp tidigt imorgon för att åka med Gus till jobbet sen ta bilen till Trelleborg och hälsa på familjen. Min älskade bror och Lyndy är hemma i en vecka och min kära syster "bor" hos mamma nu innan hon ska ut och resa igen. Så imorgon ska vi hämta hennes saker som står hos en vän. Ska bli så mysigt att få umgås med hela familjen igen , inte ofta vi alla är samlade.





Söndag

Igår startade vi dagen med att köra ut till Sara för att sola, men det var alledes för varmt när man inte kunde svalka sig så vi fick Coffe till att följa med till stranden så det blev någon timme där. Körde sen hem till Eva och Henriks nya lägenhet där Gustav va och fixade. Stanna där i någon timme sen blev det hem och fixa till sig innan vi åkte ut till Elle och Petter för en grillkväll. Hade en riktigt rolig kväll med god mat, kubb och en massa skratt.

Nu sitter jag här och väntar på att Sara och Coffe ska bli klara så vi kan åka till stranden. Det är riktigt skönt väder ute. Vi får hoppas på att denna värmen stannar nu i några veckor.

Jag har fått fruktansvärt ont i min nacke, vet i fan vad jag har gjort men ont gör det..

Nä nu ska jag packa ner lite strand saker sen väcka min älskling han kan inte sova hela dagen.



2 Juli

Hade en mysig dag igår med mina två flickor Anna och Josse. Vi körde till Malmö och kollade i affärer, fika på uteserveringen, shoppade. När vi kom tillbaka till Landskorna köpte vi lite godsaker, Jordgubbar och Annanas sen körde vi hem till Josse för att färga håret på båda och spela lite skip-bo.

Mina böcker har kommit nu, så nu sätter allvaret igång. Hade tänkt börja läsa lite Engelska texter idag efter jag har städat undan i lägenheten som jag borde har gjort tidigare i veckan.


Igår när vi va på HM på hansa så va där en kille vid sminket som va allmänt skum och bara gick in i oss hela tiden. Skit irriterande. Efter ett litet tag går han snabbt där ifrån och jag hör Josse säga han snor ju för fan och Anna efter. Jag och Josse tog kontakt med en som jobba där och lämna singnalamänt på honom. Det hände tydligen väldigt ofta så hon va glad att vi kunde beskriva hur han såg ut. Anna han ju tyvärr inte efter och ingen vakt va inärheten. Jävla idioter. Hon som jobba där sa att dom brukar sno där sen säljer dom det på möllan ! Sjukt ..



RSS 2.0