Värme !

Jag älskar värmen, men fan inte när jag måste städa,tvätta eller sova. Vi har en liten fläkt som åkte fram igår men den hjälper fan inte mycket. Vi måste införskaffa en AC eller en stor fläkt till innan jag avlider här hemma.

Helgen har passerat och jag hade en sjukt rolig lördagskväll/natt/morgon med mina underbara töser " även pojkarna hakade på under kvällens gång" Blev förfest hemma hos Anna sen begav vi oss till Tivoli och skakade rumporna lite, vid halv 4 tiden orkade vi inte mycket mer för där va så jävla varmt inne så vi tog taxi hem till Landskona och till cement där det blev ett morgondopp. Sjukt skönt och så sjukt roligt hade vi. Kom hem vid halv 6 tiden och va då lagom trött. Tack alla för en underbar och rolig kväll.

Igår vaknade jag vid 11 tiden och kunde inte sova längre, va alledes för varmt i sovrummet. Hade då inte sovit så bra under dom 5 timmarna som gått sen jag kom hem. Men det var inte så mycket att göra åt det. Jag ringde Johanna och fick upp henne sen blev det stranden och massa bad. Helgen avslutades med Grillning och VM Final hemma hos Johanna och Fille. Och Spanien tog hem VM Guldet :D

Nu måste jag ta tag i Städningen och tvätten, får se hur länge jag orkar denna gången innan svettet bara rinner. !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0