Lördag 4 Juli !

Nu går dagarna mot sitt slut här upp i underbara Östersund . Vi har haft det helt underbart, gjort en massa roliga saker ätit god mat umgåts med Gustavs familj . Idag är sista dagen vi har här uppe sen imorgon bitti kl 6 börjar jag köra mot Vetlanda där vi ska sova över natten resan dit tar väl ca 12 timmar och ca 92 mil. Så vi kommer väl vara framme vid ca 7 på kvällen . I Vetlanda ska vi träffa Gustavs Pappa och Lillasyster som oxå ska sova på hotelet sen på måndag ska vi gå med dom på Astrid Lindgrens värld :)  Sen kör vi hem mot underbara Landskrona igen :) Hans Pappa och Lillasyster ska följa med och stanna hos oss tills onsdag .

Idag ska vi åka till Jamtli :) Det är ett museum där Henrik "Gustavs styvpappa" är chef . Ska bli väldigt roligt då dom har ett helt uteställe där alla som jobbar pratar och gör som dom gjorde på 1800-talet . Finns många olika hus man kan gå in och kolla hur dom hade det förr . Där kommer vi nog gå i några timmar sen har vi inte så mycket planerat kanske åka till sjön och fiska och grilla men får se hur värdet är ikväll.

Ska bli ganska skönt att komma hem som man säger "Borta bra men hemma bäst " älskar att åka bort på en liten semester men älskar att komma hem till sitt eget. Vi har några planer på att kanske åka upp en gång till denna sommaren men inget som är bestämt får helt se hur vi har det med tid .

Nu börjar det hända saker här , Nu får inte jag och Gustav bara sitta och ta det lugnt nu ska vi ut på äventyr. haha

Ha en underbar Lördag ...

Kommentarer
Postat av: Anonym

saknar dig gumman ska bli skönt att du kommer hem snart.. och nu är inte de långt kvar tills vi slipper att prata i telefon uten då kan vi ses varje dag i stället :)love you

2009-07-06 @ 19:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0